מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת שיער,מופנה לד"ר פינקלמוראל18/09/2012
שלום רב ד"ר פינקל,שמי מוראל,אני בן 22 ויש לי מפרצים ושיער דליל מקדימה,אני מעוניין לדעת כמה יעלה לי ניתוח השתלת שיער במרפאתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער,מופנה לד"ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל21/09/2012שלום מוראל
לא ממליץ השתלת שיער בגיל 22* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער פלומטייואב12/09/2012
אני נוטל פרופסיה כשנה וחצי, בחודשים האחרונים גדל באיזור המפרצים שיער פלומטי שקוף ודק. האם יש סיכוי ששיער פלומטי זה יהפוך עם הזמן לשיער רגיל ובריא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער פלומטי - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל21/09/2012שלום יואב
אין לדעת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםשי09/09/2012
רציתי לברר האם ישנו גיל מסויים שממנו כבר לא ניתן לבצע השתלות שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל09/09/2012שלום רב
אין גיל מסוים.צריך כמובן לבדוק עד כמה המועמד להשתלה מתאים לטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על פרופסיהיואב30/08/2012
יש סיכוי תאורטי שפרופסיה יכולה להציל זיקיקים שהפסיקו לייצר שיער לחלוטין ולהחזיר אותם לפעילות בריאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על פרופסיה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל30/08/2012שלום רב
זה קשה להגידץזה תלוי באיזה שלב של הרס נמצא הזקיק : אם זה שלב מוקדם אז אולי פרופסיה יכול לעזור ץ אם זה יותר מאוחר אז נראה יותר קשהץ
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
יואב01/09/2012בהנחה שיש זקיקים שלא מצמיחים שיער כבר שנתיים או שלוש שנים, יש סיכוי תיאורטי שהם עדיין חיים ואפשר להציל אותם או שזהו זמן ארוך מדיי ואין סיכוי להציל אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל01/09/2012שלום רב
זה נראה כבר הרבה זמן.
סיכוי להצמחת שיער קלוש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער בחו"ל
חיים כהן02/10/2012חזרתי לפני 5 חודשים מהשתלת שיער בקפריסין ואני מאוד מרוצה וממליץ לכולם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לראות תמונות
יונתן11/09/2015תוכל לשלוח לי תמונות בבקשה אשמח לראות תמונות כמובן הבנתי שבארץ השתלת שער עדיין בחיתולים או שהרופאים כאן לא יודעים לבצע .
באתר יש משהו שכתב שד"ר אלכס גינצבוג הרס לו את הראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיואב26/08/2012
לאחר ההשתלה ידוע שהשערות המושתלות נושרות מיד, ורק לאחר שלושה חודשים מתחיל השיער לצמוח לכל הזמן.
רציתי לשאול האם היו מקרים שהשיער התחיל לצמוח לאחר חודש או חודשיים? או רק לאחר שלושה חודשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל26/08/2012שלום רב
בדרך כלל קליטת השורש במקום המושתל לוקחת 3 חודשים אבל אפשר לראות צמיחה אחרי חודשיים-חודשיים וחצי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד''ריואב25/08/2012
השיטה של לקיחת זקיקים בודדים שיכפולם במעבדה לכמות אין סופית, מתי שיטה זאת תיהיה פעילה ומאושרת בארץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד''ר - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/08/2012שלום יואב
אין לדעת.
השיכפול הצליח, ההשתלה עדיין לא.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על ד"ר פינקלרונן24/08/2012
שלום
למי שמעוניין לעבור השתלת שיער רציתי להמליץ בחום רב על ד"ר פינקל
אני עברתי אצלו שתי השתלות שיער והתוצאה מעולה יפה וטבעית לחלוטין.
ד,ר פינקל הוא רופא טוב אמין ומיומן באמת שהוא פשוט אומן.
מעבר לכך נותן הסברים מפורטים וייחס טוב למטופל.
ד"ר פינקל תודה רבה שהחזרת לי את השיער לראש ואת החיוך לפנים.
פשוט תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת על ד"ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/08/2012תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוות דעת על ד"ר פינקלרונן22/08/2012
שלום
למי שמעוניין לעבור השתלת שיער רציתי להמליץ בחום רב על ד"ר פינקל
אני עברתי אצלו שתי השתלות שיער והתוצאה מעולה יפה וטבעית לחלוטין.
ד,ר פינקל הוא רופא טוב אמין ומיומן באמת שהוא פשוט אומן.
מעבר לכך נותן הסברים מפורטים וייחס טוב למטופל.
ד"ר פינקל תודה רבה שהחזרת לי את השיער לראש ואת החיוך לפנים.
פשוט תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכל לשלוח תמונות למייל
יונתן11/09/2015אשמח לראות תמונות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער חדש שצומח במפרציםיואב20/08/2012
שלום
אני לוקח פרופסיה כבר שנה וחצי ויש תוצאות טובות מאוד,הנשירה נעצרה והשיער התמלא ונהיה בריא ורגיל. שמתי לב שבאזור המפרצים התחילו להופיע שיערות חדשות אבל הן גודלות לאט יותר. יש איזה תכשיר טבעי שאפשר למרוח על אזור המפרצים לזרז את גדילת השיערות החדשות שהופיעו? או מה ניתן לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער חדש שצומח במפרצים - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל23/08/2012שלום רב
התכשיר היחיד אשר נתן תוצאות במחקרים הוא מינוקסי.
אפשר להשתמש במינוקסי פעמיים ביום בוקר ערב כדי לזרז הצמיחה
ולהגדיל עובי השיער.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול PRP שאלה לד"ר פינקל בבקשהרונן17/08/2012
ד"ר פינקל שלום
אני בן 26 , תמיד הייתי עם שיער חלק עד שבערך בגיל 22 נעשו לי חלק מין השיערות בראש מקורזלים בצורה מוזרה . כלומר בין השיערות החלקות שעל ראשי נמצאות גם שיערות מקורזלות בצורות שונות ומשונות.
אני חייב לציין שאני בעל שיער ארוך ובתקופה שצמודה לתקופה שניהיה לי שינוי בשיער הייתי לאחר המקלחת מייבש את הראש עם מגבת בצורה די אגרסיבית ואני חושב שזאת הסיבה שהביאה את התופעה המוזרה הזאות בשיער
לשאלתי - 1) האם זה הגיוני שזאת הסיבה?
2) האם טיפול PRP יחזיר את השיער הפגום לקדמותו?
3) האם אתה מבצע טיםול PRP.?
4) איך מבצעים את הטיפול , האם הוא כואב , כמה זמן הוא לוקח , וכמה פעמיים צריך לבצע את הטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול PRP שאלה לד"ר פינקל בבקשה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל20/08/2012שלום רונן
אני לא מבין מה נעשה לך בגיל 22.
לכן אני לא יודע להמליץ על טיפול בPRP* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ותוספותדנה11/08/2012
שלום רב,
מזה מספר שנים שיערי הולך ומדלדל.
לאחרונה סבלתי מנשירה מסיבית. הסיבות להערכתי (נבדקתי) היו כל הסיבות הגורמות לנשירה:
חוסר B12 (150)
תת בלוטת מגן (10)
ויטמין D נמוך (20)
מתח נפשי.
כיום אני מאוזנת בל הפרמטרים מלבד קיום מתח נפשי.
אני לוקחת מזה כחצי שנה: biosil של אלטמן, hair boost של derma pam, ומולטי הייר של supherb.
עדיין קיימת נשירה מעבר לנורמה אם כי לא מסיבית.
אני אוכלת בשר, חלבונים וכל הנדרש.
שיערי כה דליל שנאלצתי להוסיף תוספות המתחברות ע"י חרוזים. לדעתי החרוזים גרמו לי לקריעה/תלישה ואני מסירה אותם מחר.
שאלותי הם: מה ניתן עוד לעשות/לקחת על מנת לעצור לגמרי את הנשירה ולעודד צמיחה בריאה ומהירה.
אילו תוספות לא גורמות נזק לשיער? (שיטת פסקינו?)
אנא עזרתכם. אני מיואשת.
תודה רבה.
אם המלצתכם הוא על רופא, אבחון- אנא תנו גם שמות.
(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
צוות סולגאר12/08/2012שלום רב,
כמו שאמרת, נשירת שיער נובעת מהרבה סיבות.
בשביל לטפל כמו שצריך בנשירת השיער יש להגיע לשורש הבעיה ולטפל בה.
קודם כל להתחיל להשלים את החסרים שלך שנראו בבדיקות הדם כמו ויטמין D וb12.
ההמלצה לגבי B12 היא לצרוך כל יום טבליית מציצה תחת הלשון.
מתח נפשי וסטרס הם הגורמים המשמעותיים ביותר לנשירת שיער שאת חווה.
הייתי ממליצה לצרוך לא רק פורמולות שמחזקות שיער אלה גם פורמולות אשר יעזרו לך להירגע
כגון קומפלקס ויטמיני B+C, סטרס פורמולה.
עקה מתמשכת גורמת לדילול של ויטמיני B בגוף. משפחת ויטמיני B חשובה לחלוקה תקינה של התאים ולהתחדשותם, לשמירה על עור בריא ולמניעת נשירת שֵׂער. ויטמיני B עובדים בתלות הדדית ולכן נטילת כל המשפחה יחדיו חשובה.
הנחיות: כמוסה אחת ביום לאחר ארוחה.
בברכת בריאות שלמה והצלחה,
אביבית שלום
נטורופתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי נשירת שיער..הדס09/08/2012
השתמשתי בחומר שקוראים לו SUNIN עשיתי לפי הכתוב צריך לרסס על שיער לח ולייבש עם פן בין 1-5 פעמים על איזור לחזור על הפעולה עשיתי 4 פעמים והבחנתי לנשירה ממש גדולה של השיער נכנסתי ללחץ שאני מפחדת להסתרק ולחפוף אני לא יודעת מה עושים... עזרה דחוף..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר sun in
ד``ר ברנרדו פינקל11/08/2012שלום הדס
סאן אין שורף את השיער, ואי אפשר להתווכח רשום על החבילה
שיש בחומר גם : חמצן (והרבה)
והחמצן שורף את השיער.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשא איידסשמרית06/08/2012
שלום
אני נשא איידס כבר 3 שנים
הייתי מאוד רצה לעבור השתלת שיער אבל לא יודע אם זה אפשרי מבחינת הציוד של הרופאים
האם זה אפשרי?
מצבי הבריאותי טוב ויציב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשא איידס - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל11/08/2012שלום שמרית
חשוב: איזה תרופות את לוקחת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לד"ר פרננדו פינקלגידי23/07/2012
אני מתלבט אם לעבור השתלת שיער, בעיקר מהחשש שהשיער לאחר מכן ייראה "לא טבעי".
האם ישנו מקום בו ניתן לראות השוואות "לפני" ו- "אחרי" בשיטה בה אתה מבצע את ההשתלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לד פינקל
ד``ר ברנרדו פינקל26/07/2012שלום גידי
אין מה לחשוש, שיער מושתל נראה טבעי
באתר שלי ניתן לראות תמונות לפני-אחרי.
תרגיש חופשי להתקשר למרפאתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער ואבץ ?עידן22/07/2012
שלום,
אני בן 24 וסובל מאקנה בעיקר באיזור הגב והכתפיים, מעט בפנים ובחזה.
אני נוטל גם פרופסיה לנשירת שיער וקראתי את הקטע הזה מתוך מאמר:
"באקנה קיימת גם בעיה בחילוף חומרים של האבץ. האבץ מעכב אנזים בשם אלפא-רדוקטאז שממיר טסטוסטרון להורמון חזק הרבה יותר הנקרא דהידרו-טסטוסטרון (DHT). בלוטות החלב רגישות מאוד לטסטוסטרון ול- DHT ומתחילות לגדול ולהיסתם. חסר באבץ אצל הסובלים מאקנה יגרום לפעילות גדולה יותר של האנזים אלפא-רדוקטאז שיביא לעלייה ב- DHT ולסבירות גדולה יותר לאקנה. בדרך כלל, תהליך זה קורה בגיל ההתבגרות"
אני יודע שפרופסיעה מעכב DHT אז האם הוא משפיע גם על העניין של האקנה ?
האם כדאי לי לקחת תוסף אבץ פעם ביום? אולי זה גם מה שחסר לי לעניין השיער?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער ואבץ ? - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל22/07/2012שלום רב
הפרופסיה מעכב באופן משמעותי את אנזים 5 אלפה ראדוקטז (שהופכת טסטוסטרון
ל-DHT הגורם לנשירה)ץ
האבץ גם מעכב האנזיםץ עד כמה קשה לדעת.
האם חסר לך אבץ ? אם כן אפשר לקחת.אבל לדעתי לא חסר זה רק ענין בחילוף חומרים.
לסגור את הנושא אפשר לעשות בדוקה ולבדוק אם חסר אבץ ואם כן לקחת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שיר03/04/2013היי, יש לי את אותה בעיה . אתה יכול לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)