מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולDAVID16/12/2012
הי
בן 42 אחרי 9 שנות שימוש פרופציה לצערי השער כלל לא גדל אולי התעבה במהלך השימוש
מקדימה דלילות רבה, מאחורה סביר יחסית
שאלתי האם לקחת פרופציה לחיזוק בלבד המצב הקיים פעם פעמים בשבוע ושאר השבוע למרוח מינוקסי? או לעזוב הכול ולחכות לטכנולוגית היר סטטיק שמצאתי באתרכם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל21/12/2012פרןפסיה שומר על שיער קיים
ממליץ על פעם ביום או מינוקסידיל פעמיים ביום
ותמיד יש אופסיה להשתלת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעי שיער ווקסגיא29/11/2012
אני בן 16 גניטיקה טובה ויש לי שיער קצר 5 ס"מ. אני צובע אותו בצבע טבעי ללא אמוניה ומורח ווקס כל יום בכמות גדולה - אך מקפיד לשטוף באופן קבוע כל ערב בלי לחפף. פעם הייתי עושה גם פאנים כל יום בצורה לא נכונה - שורף תקרקפת. נשר לי באותה תקופה של הפאן הרבה שיער - הנשירה הפסיקה מזמן אך אני שם לב שהשיער עדיין ממש דליל (לעומת פעם שהיה ממש מלא), רואים לי מן חורים דלילים....והקרקפת שלי טיפה כואבת במקומות מסוימים עם אני נוגע בה. בכל מקרה שתי שאלות : 1)האם אתה חושב שהשיער שנשר אחרי התקופה הזאת יחזור לצמוח? 2)לגבי הווקס קשה לי לוותר עליו אבל כמו שציינתי אני מקפיד לחפוף תמיד, האם אתה חושב ששימוש רב בו יום יום עלול לעשות נזק לקרקפת שיוביל לנזק בלתי הפיך ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעי שיער ווקס - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/12/2012שלום גיא
תן מנוחה לשיער , אתה מתעלל בו
ווקס יום יום = נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כלכליסטDAVID25/11/2012
הי
קראתי כתבה מענינת בכלכליסט על תברת היירסטטיק שלמעשה מציינת הבנתי שתוןך 1 שנה ניתן בזריקה ליצר שיער משהו מהפכני כמו הבוטוקס אשמח שתרחיבו
החברה נקראת הייסטטיק והיא כבר בניסויים קלינים
מה הכונה לניסו קליני ומה דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כלכליסט - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/11/2012שלום יניב
אין תרופות קסם לשיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיער לאחר החלקהרן24/11/2012
שלום רב, אני בן 26. יש עוד שיער אבל לא הרבה (עדיין לא ממש רואים קרחות). הייתה נשירה רצינית בשנים האחרונות כנראה כתוצאה מהחלקות בשיער. רציתי לשאול האם עדיין קיימת אפשרות להשתלה (למרות ההחלקות) והאם השיער שיושתל יצמח כמו השיער שנשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער לאחר החלקה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל26/11/2012שלום רן
ממליץ לטיפול במינוקסידיל או פרופסיה
תמיד יש מקום להשתלת שיער בעתיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלהDAVID20/11/2012
הבנתי שתוןך 1 שנה ניתן בזריקה ליצר שיער משהו מהפכני כמו הבוטוקס אשמח שתרחיבו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלה - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל10/12/2012בוטוקס זהרלן שפועל על עצבים, מה הקשר לשיער??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערינון19/11/2012
הי
מהי השתלת שיער FEU ומהי השיטה החדשנית שנקראת היירסטטיק? הבנתי שתוך 3 שנים ניתן בזריקה ליצר שיער משהו מהפכני כמו הבוטוקס אשמח שתרחיבו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל20/11/2012שלום רב
FUE זה שיטת לקיחת שיער מאחורי הראש בצורה אחד אחד . הטיפול לא משאיר צלקת
במקום התורם (זה שונה משיטת סטריפ שמשאיר פס).
לא שמעתי על שיטת היירסטטיק.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייםעמיר16/11/2012
שלום רב אני בן 20 והגבות שלי ממש דלילות מהלידה וזה לא מנשירה.. רציתי לשאול אותך בבקשה מה האפשרויות לעצם את שיער הגבות ? האם אפשר להשתמש במינוקסי או בלאטיס ? האם יש תרופות אחרות ? (אני חוזר ואומר שהדלילות לא מנשירה, זה תמיד היה ככה) ויש דבר כזה השתלת גבות ?? ואם כן מה הסיכוי שזה יצליח ועד כמה ההשתלה תתן עבות לגבות ? אודה לך אם תוכל לענות לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיים - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל17/11/2012שלום חיים
הפיתרון הינו השתלת גבות, הסיכוי להצלחה טובה מאוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד״ר פינקלשלי שלי13/11/2012
רציתי לשאול אם מומלץ להשתמש במינוקסי אחרי השתלת שיער. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד״ר פינקל - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל15/11/2012שלום שלי
איו היתנגדות לשימוש ב מינוקסי 2%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער
אני14/12/2012אני עברתי השתלת שיער בלייזר קומפני ......
זה מכון שהביא את השיטה מחו"ל אנשים מחו"ל מבצעים בצורה מקצוענית .
היה להם ראיון בתוכנית בוקר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת שיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל27/12/2012לא ממליץ השתלת שיער בלייזר
כאשר עבדתי בבית חולים אלישע השתלות שיער בוצאו ע"י לייזר
כעט זאת שיטה לא מקובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תטעה
אני28/12/2012שם המקום הוא לייזר קומפני .....אך לא השיטה
הם עברתי טיפול במכון של FUE ואין קשר ללייזר ולא לאלישע .
היום אני אחרי שלשה שבועות מרוצה מאוד .
אין מה להשוות אותם לרופאים בארץ . אלו חברה שהביאו שיטה מחו"ל רופאים מחו"ל וסטנדרט שלא מוכר בארצנו .
ממליץ בחום .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרחת בשיערשרית04/11/2012
שלום
יש לי שיער פגום ושביר בעקבות כל ההחלקות שביצעתי בו. אני מנסה שנים להאריך אותו אך לא מצליחה.הוא נשאר באותו אורך כל הזמן.
שאלתי היא: אם אבצע קרחת בשיער, כלומר...אסתפר קצוץ קצוץ עם מכונת תספורת (וכך גם אוכל לחזור לתלתלים שלי) האם אחר כך יצמח לי שיער בריא ומלא או שהקרב אבוד מראש?
ואם כן אז האם יש משהו שאוכל להשתמש בו כדי לזרז את צמיחת השיער?
תודה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרחת בשיער - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל06/11/2012שלום שרית
רק הזמן הישפר את מצב השיער
במגביל ממליץ על בדיקה ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות דלילותאמיר28/10/2012
שלום , אני מעוניין להשתמש בתרופה בשם Latisse לחיזוק הגבות שלי , האם צריך מרשם לתרופה זו? ואיפה אני מסיג אותה ? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות דלילות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל06/11/2012שלום אמיר
ממליץ על בדיקה ולראות את מצב הגבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער חמורה מאוד!!אני26/10/2012
שלום, אני בת 20 ואני סובלת מנשירת שיער חריפה מאוד מזה כ- 5 חודשים, מה שאומר שכמעט ואין לי שיער. בכל נגיעה בו יורדות יותר מ 10 שערות, ואף שאני לא נוגעת בו השיערות פשוט נושרות, שלא נדבר שלאחר חפיפה כמויות השיער שיורדות ממני הן עצומות!!. בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות, אך לעניות דעתי הנשירה נובעת מירידה קיצונית ומהירה במשקל, מה שגרם לאי קבלת מחזור כבר כ- 9 בערך. עכשיו אני רוצה להתחיל לאכול נכון ואף לעלות קצת במשקל. שאלתי היא- כמה זמן בערך ייקח לשיער שלי שוב להתמלא, אני כ"כ רוצה שהוא יחזור לעצמו. המון תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער חמורה מאוד!! - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל26/10/2012שלום רב
לדעבוני הרב מאד קשה לעריך כמה זמן זה אמור לקחת.
מקוה בשבילך שזה יהיה זמן קצר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אני27/10/2012בערך? כמובן, לא זמן מדוייק...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחותמור22/10/2012
שלום,
אני בת 27 והשיער שלי באזור העליון של הראש מאוד דליל ובאזורים אחרים לא. רואים לי את הקרקפת מבעד לשיער. אנשים שמים לב למרות שצבעתי לבלונד וזה מטשטש קצת
הייתי מעוניינת לעבור השתלת שיער ולמלא את הנפח שלו. מה אני צריכה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל23/10/2012שלום רב
צריך לפגוש רופא שעוסק בהשתלת שיער כדי שיבדוק אם אפשר לבצע השתלת שיער
וזה לפי האיזור התורם אחורי הראש וגם לפי דלילות השיער במקום שרוצים למלאות.
אחרי חוות דעת של הרופא מבצעים או לא הטיפול.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי השתלהערן15/10/2012
שלום,
קראתי וראיתי שבמהלך ההשתלה,לוקחים שיער מגב הראש, באיזור שבקו האוזניים באמצע.
מדוע לא לוקחים למשל שיער מהאיזור שקרוב יותר לצוואר? או מהאיזור שליד האוזניים בצידי הראש ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי השתלה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל15/10/2012שלום רב
באיזור על יד הצוואר השיער בדרך כלל פחות טוב.
אפשר לקחת בצידי הראש בדרך כלל משתמשים בצידי הראש כשהפצינט
עשה כבר 2 טיפולים אז לוקחים בצדדים.
לטיפול הראשון יותר קל ומומלץ לקחת בגו הראש.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת גבותעמיר03/10/2012
שלום רב , אני צעיר בן 20 הגבות שלי ממש דלילות כבר מהלידה וזה לא תוצאה של נשירה והם בכלל לא נושרים אבל מספר השערות בגבות ממש קטן וזה פוגע מאוד בביטחון העצמי שלי . האם אפשר לעשות השתלה בגיל זה ? ואם כן , מה הסיכוי להצלחה ומה הסיכונים ... תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת גבות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל04/10/2012שלום רב
אפשר לבצע השתלת גבות בגיל 20.
זה מצליח כמו השתלת שיער רגילה זאת אומרת קרוב ל-100%.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - השתלת גבות
עמיר04/10/2012תודה רבה את השיער המושתל לוקחים משיער הראש זאת אומרת שהוא יצמח כמו שיער רגיל ואז צריך לקצר אותו למשך כל החיים ! האם זה נכון ?? והאם יש שיטה כלשהי שתוכל לתת לשיער המושתל את האופי של שיער הגבות ?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ניר14/10/2012היי
את השיער לגבות לוקחים מהראש ואכן כאשר הם על הגבות השיער מתארך ללא הפסקה וצריך לגזור אותו , אך לאחר כשנה מיום ההשתלה השיער מתרגל למקומו החדש וצומח כמו שאר השיערות המקוריות שלך בגבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גבות דלילותאמיר25/09/2012
שלום אני בן 25 ויש לי בעיה בגבות , הבעיה היא כך: הצורה של הגבות שלי היא עבה , כלומר הגבולות של הגבה יוצרות צורה עבה אבל השיער שבתוך הגב ולות הוא דליל , כלומר אין שם מספיק שיער שימלא את הגבה ויש גם סוג של חורים דלילים! . מה אפשר לעשות במצב כזה?? האם רק השתלה תעזור? או שתכשירים כמו latisse או מינוקסי יכולום לעזור? חשוב לציין שהמצב תמיד היה כך וזו לא נשירה! זה גינטי. יש לציין גם שהמצב של דלילות השיער הוא לא יציב , כלומר יש ימים שגבות נראות ממש דלילות ויש ימים שהן נראות די בסדר. אני חושב שזה קשור במחזוריות הצמיחה של השיער , האם יש תכשיר שיכול לזרז את המחזוריות ולחזק ולעבות את השיער? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)