מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת גבותקובי מ.09/07/2011
האם ניתן להוציא גבות ולשתול אומם הכוון אחר?
ציירתי תמונה למי שלא הבין תכוונה .
מה שמצוייר באדום להוציא ולשתול בכוון שער הגבה.(עם אותו שערה/שורש)
ואם כן--------------->אז לתפרט בבקשה סיכויים להצלחה,תופעות לואי,זמני צמיחה
אם לא -------------> תודה בכל מקרה, הצעות בבקשה מה כן ניתן לעשות באזור הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת גבות - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011שלום רב
ניראה לי קשה להוציא באופן כירורגי שיער גבות
צריך ליראות את זה בפגישה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נירא ח
קובי מ.11/07/2011באופן תאורטי כמו רופא אתה לא יכול לדעת? איפשרי או לא? עשו מתישהו משו בסגנון?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי נירא ח - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011צריך להוציא את שורש השיער לפי כיוון השיער וזה מאד תלוי
במספר השיער בגלל זה צריך לראות המקום.
האידאלי זה יהיה גם להכניס אותם שערות בחריץ הנעשנ בכיוון הנכון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..........
קובי מ.15/07/2011אין אפשרות/טכניקה לסובב את שורש השיערה במקום?
או להוציא--->לסובב------>לשתול חזרה וכך שערה שיערה
סליחה על החפירה , מאוד מציק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתלת גבות - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל13/07/2011ניתן להוציא גבות ולשתול אותם בכוון אחר בשיטת FUE
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים בערך?
קובי מ.17/07/2011חוקר תנושא לא מזמן, לכן אם תוכל בקוים כללים לפרת
מה הסיכויים להצלחה, צלקות, זמן צמיחה, אם אפשר עלוייות פר שיער או איך זה עובד
זמן שיקום
אני מבין שקשה לענות על שאלות כלליות אבל אם יש באשרותך להרחיב תידע שלי מאוד אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הסיכויים בערך? - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל17/07/2011יעוץ ובדיקה במרפאתי בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לרופאי הפורום - עזרה בבקשהש'07/07/2011
אני בחורה, ויש לי בעיה שמאוד מטרידה אותי ופוגעת בדימוי העצמי. יש לי קו שיער לא ישר כמו שניתן לראות בתמונות וזה פשוט לא נראה טוב, אני גם לא רוצה להסוות את זה עם פוני מקדימה, אלא פשוט לטפל בזה. אני חושבת על זה כבר המון זמן והגיע הזמן ללכת על זה. אולי בתמונות זה נראה ממש מקרה אבוד, או שאולי בעיניכם זה לא מספיק חמור בכדי לעבור טיפול, אני בכל אופן, מאוד רוצה לעבור תהליך השתלת שיער במצח, האם אני יכולה כבר לגשת לאחד הסניפים שלכם ולעבור את זה אחת ולתמיד? האם יש על מה לדבר, או שאין טעם בכלל לטרוח ולהגיע לאחד הסניפים שלכם?
מחכה למענה.
תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרופאי הפורום - עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011שלום רב
צריך לבדוק את הקו בפגישה ונראה שיש אפשרות לבצע השתלת שיער
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כיצד אוכל להסוות...
עזרה שוב28/07/2011את הקוצים של השיער שצומח? זה הדבר היחידי שמונע ממני להתחיל בהליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר שאלתיאל- עזרה?
נגיד06/08/2011.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל כיצד אוכל להסוות... - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל07/08/2011שלום רב
קשה להסוות את הקוצים . צריך אולי למצוא תסרוקת מתאימה כדי להסתיר אותם.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה מטרידה לאחר השתלת שיערדרור16/06/2011
שלום,
אני נמצא בשבוע ה-9 לאחר השתלת שיער בשיטת סטריפ, בקדמת הראש.
הבחנתי בתופעה מאוד מטרידה. בשבועות הראשונים נפלו רוב השתלים, כצפוי יחד עם הגלדים.
אך בימים האחרונים שמתי לב שהשיערות שלא נפלו מבצבצות בגובה של כמה מילימטרים מעל הקרקפת, ואם אני תופס אותן ומושך אותן, הן פשוט יוצאות בקלות לגמרי החוצא, והן באורך של עד סנטימטר. כלומר שרוב האורך שלהן מסתתר ממש בתוך הקרקפת.
חוץ מזה, החלו לצאת מה שחשבתי שהן שיערות חדשות, אך הן עבות ומאוד קצרות, וגם הן "מחליקות" החוצא עם מגע קל.
אני מאוד חושש שמדובר בשתלים שלא נקלטו! ויש המון מהם!
האם זה נורמלי?! מה זה אומר?
בבקשה ענו לי
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה מטרידה לאחר השתלת שיער
ד``ר ברנרדו פינקל17/06/2011שלום דרור
תופעה תקינה לחלותין
צמיחה של שיער מושתל רק לאחר 3-4 חודשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער - לחוץרני13/06/2011
בינתיים אני לא שמתי לב לשיער שנשאר על הכר לאחר השינה אבל כאשר אני מעביר את היד על הראש נשארת לי שערה אחת או שתיים על היד (לא תמיד אבל הרבה פעמים) האם זה אומר שאני צריך להיבהל ושאני מתחיל להתקרח? אני יודע שיש מה שנקרה נשירה נורמלית ותחלופה טיבעית אבל אני פוחד שמה שאני מתאר זה כבר לא נורמלי - איך יודעים מתי זה התחלה של התקרחות?? בבקשה אני ממש לחוץ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער - לחוץ - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל14/06/2011שלום רב
יש נשירה נורמלית בין 50-100 שערות ביום.
בנתיים קשה לדעת אם מה שאתה מתאר לא אומר חד משמעי
שיש נשירה לא נורמלית.
צריך לעקוב אחרי זה. אפשר גם לצלם את עצמך כרגע ולבדוק אם יש שינוי
אחרי כמה חודשים.
במידה שכן צריך להתחיל טיפול מונע נשירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיאות - שיער כלבים?רון08/06/2011
האם יש אפשרות לייצר פאות נכריות משיער כלבים וחתולים?
אם כן האם זה נפוץ או מקובל בארץ? בעולם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיאות - שיער כלבים?
ד``ר ברנרדו פינקל09/06/2011רון שלום
אתה לא בפורום הנכון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיאות - שיער כלבים? - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל14/06/2011שלום רב
לא נראה לי שזה קיים.אולי בגלל שזה יכול להפיץ מחלות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער כתוצאה מאלופציה אריאטהשי06/06/2011
שלום לביתי נשר השיער כתוצאה מהמחלה וכיום היא קירחת האם יש אפשרות לבצע השתלה היא בת 15 אגב קראתי ששחקן הכדורגל ווין רוני עבר השבוע השתלת שיער בלונדון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער כתוצאה מאלופציה אריאטה
ד``ר ברנרדו פינקל07/06/2011שלום שי
אינני ממליץ לבצע השתלת שיער במיקרה של אלופסיה אראטה.הסיכוי להצלחה נמוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטרוני31/05/2011
שלום אני בן 24 וסבלתי מנשירה כללית בשיער, לאחרונה אני חושב שנעצרה הנשירה אבל נהיים לי מפרצים גדולים בעיקר בצד ימין ודליל לי מקדימה סנטים-סנטים וחצי , אני מפחד שזה יתפשט הלאה ולכן אני מלבט בין התחלת שימוש במינוקסידיל או לחכות לראות איפה זה יעצור ואז לעשות השתלה. ההתלבטות שלי היא איזה טיפול יכול לתת את התוצאה הטובה יותר? כדי לנסות מינוקסידיל קודם ואז לראות? האם אני יכול לאבד שיער טוב(שלא נושר) כתוצאה ממינוקסידיל במקרה ואפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבט - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל01/06/2011שלום רב
באופן כללי צריך לנסות לשמור על שיער קיים ולעצור נשירה.
יש כמה טיפולים אפשריים : מינוקסידיל,פרופסיה,טיפול ב-PRP...
לעשות השתלה אחר כך זה כל הזמן אפשרי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר להשתלת שיערמושה24/05/2011
קודם כל אני בן 19. האם זה אפשרי בכלל לבצע השתלת שיער? יש לי מפרצים שרק הולכים וגדלים עם הזמן וזה מאוד מאוד מאוד מציק לי ואני מתחיל להיכנס לדיכאון עמוק בגלל זה.
רציתי לשאול מה קורה אחרי שאני מבצע השתלת שיער? אני למשל צריך להשתיל שיער במפרצים וזהו, ומה העלאה? זאת אומרת, זהו? אני לא יקריח יותר? או שאני ימשיך להקריח כרגיל רק שזה ימשיך מהמקום שלא הושתל בו שיער? (ואז ההתקרחות לא תראה טבעית אפילו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי
תום24/05/2011היי
1.השתלת שיער לא מומלץ לבצע מתחת לגיל 25 משתיסיבות עקריות שהן : רק בגיל 25 ומעלה ניתן לחזות את התפתחות ההתקרחות העתידית ,שנית בחור צעיר מצפה שלאחר ההשתלה יהיה לו ערמות של שיער כמו שהיה לו בגיל 15
2. אם תבצע ההשתלה זה בהחלט לא ימנע משאר השיער שלך באיזור ההתקרחות להמשיך לנשור , השיער שהושתל לעולםלא ינשור בגלל שוני בגנטיקה מאחר והשיער המושתל נלקח מאחור - איזור שלרוב אף אחד לא מקריח בו.
3. אני הייתי ממליץ לך בחום לגשת לרופא עור ולקבל ממנו מרשם לתרופה בשם פרופסיה על מנת לעצור את נשירת השיער (כמה שיותר מהר)
4.חשוב להבין כי השתלת שיער משפרת את המראה באופן משמעותי אך רחוק מי זה של שיער מלא כשהיית ילד.
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה
מושה24/05/2011קצת בעיה בישבילי לקחת פרופסיה, ניסיתי ואכן תופעות הלוואי קיימות. לקחתי בסך הכל 5 יום, והחשק המיני שלי כמעט ירד לאפס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
תום24/05/2011קשה לי מאוד לאמין
אני חושב שזה נטו פסיכולוגי
אני במקומך הייתי לוקח תקופה של מספר חודשים ואם אתה עדיין מרגיש כך הייתי מפסיק
דבר נוסף פרופסיה לא תויד לךאתהחשק המיני כבר ביום הראשון שני לשימוש
היא עודלא תתחיל להשפיע בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל25/05/2011שלום תום
יפה, אני חושב כמוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השמשתי 8 שנים בפרופציה, אין נשירה צNUAV19/05/2011
שלום
השמשתי 8 שנים בפרופציה, אין נשירה צמיחה מעטה
בשנה האחרונה אני משתמש מינוקסי 5 אחוד
איו נשירה אך החלק הקידמי יותר דליל משהיה עם פרופציה
אני אוכל לחזור לפרופציה והחלק הקידמי יחזור כשהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמשתי 8 שנים בפרופציה, אין נשירה צ - תגובה
ד``ר ברנרדו פינקל25/05/2011שלום NUAV
פרופסיה עוזרת בעצירת נשירת השיער ושמירה על הקיים, אך אינה מצמיחה שיער מחדש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירה בעקבות שינוי תזונהסופיה19/05/2011
לפני שלושהחודשים נגמלתי מסוכר וגלוטן ..אך פתאום החלה ננשירה מאוד רצינית וגם כך יש לי שיער עדין ודק. שאלתי האים יש קשר ואים כן מה ניתן לעשות בתודה סופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירה בעקבות שינוי תזונה
ד``ר ברנרדו פינקל25/05/2011שלום סופיה
יש קשר בין תזונה לנשירת שיער ושיער עדין
ממליץ היבחון ע"י רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערTUVIA18/05/2011
הי
בן 40 משתמש שנה במינוקסי 5 % ( לאחר 7 שנים בפרופציה)
מאחר שאני חושש לנטול כדורים
רציתי לדען האם יש מחקרים על שימוש בשמן דקל ננסי
היכן ניתן להשיג ומידת אפקטיביות?
מה ידוע על המוצר, סכנות תופעות לואי וכו
אשמח אם תרחיבו
במה בדיוק פרופציה ידועה שהתרופה משפיעה על המוח
והכי חשוב מתי יבוא פיתרון לקרחת ובאיזה שלה0ב המדע עומד כלומר יש פריצת דרך בצורת תרופה או משהו יותר רציני ממה שיש היום?..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד``ר ברנרדו פינקל25/05/2011שלום טוביה
אין מחקרים על שמן דקל כמצמיח שיער.
כעט רק פרופסיה ומימוקסי הם הטרופות בשוק כטיפול לנשירת שיער* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בשיטת PRPיאיר14/05/2011
שלום למומחים,
קראתי לאחרונה ואפילו ראיתי ב-YOUTUBE על טיפול בשיטה הזו (פלסמה עשירה בטסיות דם).
כמה מוצלח הטיפול בשיטה זו ?
האם יש תופעות לוואי ?
הבנתי ששיטה זו מומלצת למי שיש שיער מאוד דק במקומות מסויימים וטיפול בשיטה זו יכול לעבות את השערות.
תודה
יאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בשיטת PRP - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל15/05/2011שלום רב
אני מבצע טיפול כזה ועשיתי אותו כבר לכמה פצינטים.
הטיפול מוצלח ועובד על השירות שעברו מיניטוריזציה (דקות ללא צבע)
ומהפך אותן לשיער הרבה יותר חזק.
אין תופעות לוואי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
יאיר14/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצע טיפול פרופסיהארז12/05/2011
שלום רב
אני כבר חמישה חודשים לוקח את התרופה, ישנם התקדמות ושיפור חיובי ושיער חזק ובריא צומח.
אך ישנן עדיין שיערות פלומטיות ויבשות כאלו שנשארו עוד מתקופת הנשירה ושהשיער היה גודל לא בריא.. מה אני אמור לעשות איתן? לגזור אותן ? או שהן אמורות לנשור לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצע טיפול פרופסיה - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל13/05/2011שלום רב
לגבי שיערות פלומטיות אפשר לבצע טיפול בעזרת PRP כדי לחזק אותו
ולהפוך אותו לשיער רגיל.
ליתר פרטים נא להרקשר.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא
ארז13/05/2011האם הפרופסיה שמשפיעה באופן חיובי על תהליך צמיחת השיער לא יכולה להפוך את השיער הפלומטי לשיער רגיל ובריא כחלק מיתרונות התרופה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא - תגובה
צריך לחכות ןלבדוק אם יש איזה אפקט על השיער הפלומטיות.
בדרך כלל זה לא כל כך משפיע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא
ארז14/05/2011אם עם הזמן של לקיחת התרופה הDHT בקרקפת יורד ויש שיפור חיובי וצמיחה אז מה הסיבה שעדיין יש איזור שהשיער גודל פלומטי? מה מפריע לאותו שיער?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לנושא - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל15/05/2011שלום רב
כנראה שהיער הזה שגודל פלומטי עדיין הוא פחות מושפע מהורדת ה-DHT
על ידי פרופסיה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השתלת שיערדנה11/05/2011
יש לי כמה שאלות:
אני בת 21 ואני רוצה לעשות השתלת שיער באיזור המצח.
האם אני צריכה להסתפר גלח לפני ההשתלה?
מהן התופעות לוואי?
יש סיכונים?
מה אחוזי סיכוי שזה יצליח?
אני יכולה לחזור לפעילות ישר אחרי ההשתלה או שצריך ימי מנוחה וכאלה?
בפועל כמה זמן זה לוקח? (יום שלם, שעות וכ'ו)
איזור המצח זהו איזור שלא צמח בו שיער, אני רוצה להקטין את מראה המצח הגבוה, האם זה יקח זמן? כמה זמן בערך?
אשמח אם תוסיפו פרטים שלא שאלתי... אני רצינית לגביי העיניין ומעוניינת לשמוע כמה שיותר.
תודה מראש!
* ואם אפשר להכניס מידע לגבי המחיר בערך אני אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת שיער - תגובה
לא צריך בכלל לפני השתלת שיער ההפך יותר טוב.
אין סיכונים או תופעות לוואי אם שומעים לאוראות הרופא.
זה מצליח.
אחרי השתלה יש סמנים-גלדים במשך שבועיים.צריך להסתיר אותם על ידי שיער
קיים או כובע.
מבחינה פיזית מרגישים רגיל אחרי השתלת שיער אפשר לחזור לעבודה,פעילות...
אחרי יום יומיים.
אפשר לצמצם את המצח על ידי השתלת שיער.
המחיר בסיבות 10000 ש"ח.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ש'08/07/2011האם כשהשיער יצמח, לא יהיו קוצים על המצח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
ד''ר שלום שאלתיאל11/07/2011בהתחלת צמיחה השיער נראה כמו קוץ ואחר כך נראה שיער רגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צבעית שיער ונשירהלינור10/05/2011
שלום
ליפני כשנה צבעתי את השיער לבלונד והוא היה קצת יבש אבל זה הסתדר עם הזמן
ולא היתה לי נשירה... הייתי צובעת את השיער עם צבע 6% שורשים כול חודש
ליפני חודש צבעתי אותו עם 9 % חמצן וישר הרגשתי יובש קיצוני בשיער והוא התחיל להשבר ולנשור בצורה קיצונית.. האם המצב הפיך לדעתך? ואם כן כמה זמן יכח
שהשיער יצמח חזרה שוב ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צבעית שיער ונשירה - תגובה
צריך קודם להפסיק כל צבע.
אפשר לנסות לשים מינוקסי פעמיים ביום במשך כמה חודשים
ולקוות שיעצור את הנשירה ויגדיל שוב השיער.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)