מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צילום רחם לאלרית ליודענב26/09/2014
שלום לפני מספר שנים עברתי בדיקת ct עם יוד וכתוצאה מכך סבלתי מתגובה אלרגיל חזקה וכתוצאה מכך עברתי שוק אנפלקטי, שהיה כרוך באישפוז של שבוע.
אני לאחר 4 הזרעות 3 ראשונות עם איקוקלומין ואחת עם גונל. וכרגע לקראת הזרעה 5 עם גונל.
אני בת 39 וחוששת מאוד לעבור צילום רחם לאחר ההזרעה החמישית.
האם צילום רחם עם יוד יסכן את חיי?
האם בעקבות השוק שקבלתי אוכל לקצר את התהליך ולהתחיל IFV ? (אני בקופת חולים מכבי והבנתי שהם מחמירים ביותר בנושא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם לאלרית ליוד - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/09/2014ניתן לבצע צילום לאחר הכנה מתאימה לרגישים ליוד
אולם, לאור גילך ומספר הטיפולים שעברת, הטיפול המומלץ הוא IVF- והערכת חלל הרחם צריכה להתבצע בהיסטרוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיבותאנחנו23/09/2014
אנחנו מנסים להשיג הריון כבר יותר משנה ללא הצלחה
כל הבדיקות יצאו תקינות: הזרע, פרופיל הורמונלי וגם המחזור תקין וסדיר
אז מה בכל זאת לא בסדר?
יש מצב שיש חסימה איפשהו בחצוצרות?
יש תסמינים לחצוצרות חסומות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/09/2014יתכן,
חסימת חצוצרות יכולה להיות קשורה לתסמינים או שלא,
האבחנה בצילום רחם
הפניה לצילום רחם ותיזמונה בהתאם לשיקול דעת רופא מטפל
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לגבי צילום רחםדנה21/09/2014
הצלחתי לקבוע צילום רחם לשבוע הקרוב (לא פשוט למצוא תור לא בפרטי).
אני אהיה ביום השביעי מתחילת הווסת (זה ביום שאני אמורה סופית לסיים את המחזור). האם זה בסדר?
דבר שני, האם מותר לקחת טיפות נורופן לפני הבדיקה?
תודה רבה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות לגבי צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/09/2014בסדר וכן
פרטים על צילום רחם ניתן למצוא במדור שאלות נפוצות
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה עםבקרישי דם - הריון אוקטופילי20/09/2014
שלום,
בשל הריון מחוץ לרחם קיבלתי לפניי כחודש מטוטרקסט.
בתאריך 18.9.14 הבטא ירדה לאפס.
בבדיקת אולטרסאונד נצפו קרישי דם רבים בחצוצרה ימין (כחלק מתהליך ההפלה שהתרחש בחצוצרה).
אמרו לי שקרישי הדם יספגו מעצמם.
1)אשמח לדעת כמה זמן בממוצע לוקח לקרישי הדם להיספג.
כמה חודשים מומץ לחכות לפנ שמנסים שוב להכנס להריון בכדי שלא יווצר מצב שהביצית המופרית יתקע בחצוצרה שמלאה בקרישי דם.
אציין שהריון ראשון לפני כשנ הוחצי היה ספונטני ותקין (כיום יש לי תינוק בם שנה וחצי).
2) האם כדאי לעשות צילום רחם או כל דבר אחר על מנת לפתוח את החסימה בחצוצרה ימין?
3) האם יש דרך אחרת לפתוח חסימה כתוצאה מקרישי דם?
תודה רבה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה עםבקרישי דם - הריון אוקטופי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/09/2014קרישים נספגים תוך מס שבועות- אינדיבידואלי
הריון מומלץ לאחר 3 חודשים מ- MTX
צילום רחם- בהתאם לשיקול רופא נשים מטפל
לא בהכרח תהיה חסימה בעקבות הקרישים ואם תהיה, לא בר פתיחה בצינטור
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה עם קרישי דם - שאלה נוספת
לי24/09/2014שלום,
תודה על התשובות.
יש לי עוד כמה שאלות:
1) במידה וקרישי הדם ייצרו חסימה - אין דרך לפתוח חסימה מסוג כזה?
2) צילום רחם במצב של מלאות החצוצרה בקרישי דםעלול להיות מסוכן?
3)במידה ויש חסימה מקרישי הדם האם זה אומר שהביוץ מהשחלה בצד שבו החצוצרה סתומה הוא ביוץ חסר תועלת ולעולם לא אוכל להרות מביוץ שיקרה בצד שבו החצוצרה חסומה?
4)ממעקב זקיקים שהיה בעבר אני יודעת שהביוצים היו בעיקר בצד שבו קרה היום הריון מחוץ לרחם ובו כנראה החצוצרה חסומה, מה עושים במצב כזה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרה עם קרישי דם - שאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/09/20141. אם תווצר חסימה- תגרם מהדבקויות ולא ניתן לפתיחה
2. לא רצוי לוודא צילום בנוכחות תהליך חצוצרתי פעיל
3. יתכן הריון מ- TRANSMIGRATION, הביצית נלכדת ע"י החצוצרה הנגדית (התקינה)
4. במידה ולא תהרי בנוכחות חסימה חד צדדית, תזדקקי לטיפול הורמונלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טעות בתוצאות צילום רחםהילה18/09/2014
שלום , לפני כחודש עברתי צילום רחם קשה וכואב במיוחד. לאחר שנה וחודשיים של ניסיונות להרות ללא הצלחה כאשר הפרופיל ההורמונלי שלי תקין וכך גם בדיקת הזרע של בעלי תקינה לחלוטין.
תוצאות הצילום הגיעו כעבור מס׳ ימים ושמחתי כי כתוב שהכל תקין.
הערב, נפגשתי עם פרופסור מוכר באופן פרטי לייעוץ וטרם התחלת טיפולי הזרעות. וזה הפתיע אותי במיוחד כאשר בדק את צילום הרחם וקבע כי הוא איננו תקין.
הרופא אף הראה לי על מסך המחשב איך ניתן להתרשם באופן ברור כי קיימת חסימה בשחלה השמאלית. ( ״משמאל חצוצרה נגמרת בשקולציה״). הרופא המליץ לי על תחילת נטילת אקוקלמין כבר בוסת הקרובה, תוך מעקב זקיקים ואף ניסיונות הזרעה לתקופה של חודשיים - שלשה. ואם אלו לא יצליחו אז להתחיל בהפריה.
לגישתו, לא נכון לשחרר את החסימה שכן זה מתבצע באמצעות ניתוח פולשני.
אני מרגישה די אבודה. הייתי שמחה לקבל חוות דעת נוספת.
והסבר איך ייתכן שתוצאות צילום רחם מגיעות כתקינות וחתומות על ידי שני רופאים יכולות להתברר כשגויות בצורה כה בולטת ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טעות בתוצאות צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/09/2014תשובת המבצע היא הקובעת, כיוון שהיה בצילום וראה את השיקוף (הסרט)
פיענוח חוזר על סמך 3 צילום (מתוך סרט), פחות מהימנה
התרחבות של חצוצרה נצפית לעיתים, ולא בהכרח קשורה לחסימה! (סקטוסלפינגס)!
בהצלחה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםlilosh16/09/2014
שלום
רציתי לשאול כמה ימים אחרי מחזור מומלץ לבצע צילום רחם
אם הצילום יבוצע כמה ימים לפני המחזור האם זה תקין או שעדיף לאחר המחזור
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/09/2014צילום מבוצע בכל שלב אחרי מחזור בתנאי שלא קיימת יחסים עד הצילום
פרטים נוספים, במדור שאלות נפוצות בפורום
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - הסברמיה07/09/2014
תוצאות צילום רחם:
רחם במבנה תקין.
מילוי הומוגני של רוב חלל הרחם. הקרן הימנית לא מודגמת.
משמאל מעבר ופיזור תקינים.
מימין לא מודגמת חצוצרה - בוצעה הזרקה בלחץ לכיוון הקרן הימנית, מודגם מעבר ופיזור גם מימין.
אינטרווזציה משנית למניפולציה שבוצעה עם הקטטר לצנתור.
לסיכום: הסתרה של קרן ימין - כנראה הידבקות קטנה באזור הפיה. מעבר ופיזור תקינים משני הצדדים.
ועכשיו בעברית בבקשה :),
האם תקין/לא תקין?
אפשרי הריון ספונטני?
האם הסיכוי להרות מימין ומשמאל שווה?
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - הסבר - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/09/2014תקין, אם הסתייגות. היתה הפרעה למעבר מימין שיתכן שנבע מהידבקות שהוסרה
יתכן הריון ספונטני- דו"צ, כנראה שיותר משמאל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל החצוצרהפזית04/09/2014
שלום
אני בת 40 ומזה כשנתיים וחצי נמצאת בטיפולי פוריות. עברתי 8 מחזורי ivf, מהם 3 הריונות שלא צלחו.
הריון ראשון - הסתיים בשבוע 8 כלל לא נצפה דופק
הריון שני- הסתיים בשבוע 9 לאחר שנצפה דופק כבר משבוע 5+5
הריון שלישי - הבטא השניה לא הכפילה את עצמה.
עשיתי את כל הבירורים של קרישיות, היסטרוסקופיה ועוד על מיני בדיקות של זיהומים. הכל יצא תקין. בנוסף לקחתי כתמיכה כל מה שרק אפשר (קלקסן, קרטיה, אנדומטרין, אסטרופם, דקסמטזון).
השבוע נשלחתי לצילום רחם (לאחר שהרבה רופאים טענו שאין צורך לבצע) ואילו הממצאים:
רחם במבנה תקין.
מילוי הומוגני של חלל הרחם.
מימין מעבר ופיזור קלוש.
משמאל סקטוסלפינגס.
אינטרוזציה עם ונוגרם אגן.
מה הממצאים האלה אומרים?
האם הממצאים יכולים להסביר את ההפלות?
במידה וכן, מהם דרכי הטיפול?
מודה לך מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל החצוצרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/09/2014הידרוסלפינגס- המשמעות, חסימה רחיקנית של החצוצרה
קשור להפחתה בשיעורי הריון ועליה בשיעור הפלות
הטיפול- כריתה לפרוסקופית
פרטים נוספים, ראי מדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
פזית08/09/2014שלום,
הייתי מעוניינת לדעת מה ההבדל בין הידרוסלפינקס וסקטוסלפינקס.
האם סקטוסלפינגס מעיד על נוזל בחצוצרה?
האם יתכן שבצילום רחם נראה סקטוסלפינקס ואילו באולטרסאונד לא נראה נוזל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/09/2014שניהם מעידים על חסימה רחיקנית של החצוצרה
סקטוסלפינגס, כפי שנראה בצילום\ ניתוח והידרוסלפינגס- בסונר
יתכן מימצא בצילום שלא נצפה בסונר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימהמודאגת03/09/2014
אני לוקחת תמיכה אוטרגוסטאן 100 פעמיים ביום בנר אחרי הביוץ
אם בגלל שחשבתי שאין הריון הפסקתי תמיכה של הנירות מוקדם מדי ונגיד ומשהו כן ניסה להתפתח אבל לא הצליח אז האם זה עשוי לגרום לחסימה בחצוצרות ?
עברתי לפני חודש צילום רחם ובו פתחו חסימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/09/2014לא!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא יכול לגרום גם להדבקויות?
מעיין03/09/2014גם לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לא יכול לגרום גם להדבקויות? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו03/09/2014גם לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם- שנרשם בו שהכל תקין חוץ מיעל02/09/2014
הצד השמאלי של האיסטמוס.
בבקשה מה זה אומר?
היו לי 2 ניתוחים קיסריים, וגם היה לי זיהום אחרי ניתוח וכןשמתי במשך שנתיים התקן תוך רחמי. אני מאד רוצה להכנס להריון.
הרופא יבדוק את זה עוד כשבוע, מה יהיה?
היסטרו' אבחנתית עשיתי כבר קודם ויצאה תקינה., וכן יש לי תמיד במשך כשבוע כאב חד בצד ימני של הבטן ולכן ג"כ עשיתי את הצילום רחם אחרי ההיסטרו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכוונה שיש לי פעם בחודש במשך כמה ימ
יעל02/09/2014ים, כאב חד למטה, רופאת המשפחה אמרה לי שזה איזור השחלות.
האם בצילום רחם בודקים שחלות?
הרופא ממש בדק אותי לעומק- פרופיל הורמונלי תקין. קולופוסיה? ופאפ תקינים, היסטרו אבחנתית תקינה ועכשיו רק בצילום זה יצא הממצא הזה.
מקווה שהכל בסדר.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם- שנרשם בו שהכל תקין חוץ מ - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/09/2014צילום רחם לא מדגים שחלות
אם ההיסטרוסקופיה תקינה- המימצא באיסטמוס חסר משמעות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי צילום רחםמעיין31/08/2014
עברתי צילום רחם לפני כשלושה שבועות -שבועיים וחצי במהלכו פתחו חסימה בצד אחד
במקביל אני עושה גם דיקור במטרה שאולי יעזור לי להרות את המחטים המדקרת שמה ממש בקו מעל המפשעה ולכיוון הבטן התחתונה
בדיקור האחרון נשאר לי באחג במקומות ממש בבטן התחתונה ממש מעל המפשעה סימן כחול כמו שטף דם (כמו שיש לפעמים אחאי בדיקת דם שבה נשאר כמה ימין סימן כחול ירוק באזור) האם זה יכול לגרום לחסימה מחדש של החצוצרה? האם זה שטף דם שיכול להגיע עד לחצוצרה?? או לרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/08/2014לא ולא
קשור לכלי דם שיטחי שנפגע בדיקור, וללא השכות על אברי הבטן\האגן הפנימיים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה פגמי מילוי לאחר צילום רחםהדר29/08/2014
בת 29 לאחר שנה של ניסיונות להכנס להריון ללא הצלחה
נשלחתי לצילום רחם והתקבלה תוצאה
צוואר רחם במבנה תקין
רחם במבנה תקין,עם פגמי מילוי
חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר ופיזור תקין
חצוצרה שמאלית הודגמה עם מעבר ופיזור תקין
לאחר מכן ביקרתי אצל הרפא ונשאלתי האם היו לי הפלות/שעברתי הריונות מכיון שפגמי מילוי לאחר לידות/ניתוח קיסרי הפלות ולא היה לי אף אחד מהן וטען שלא הגיוני היתכן?
האם הגיוני שנוצר כתוצאה מצילום הרחם ואילו בועות אויר
נא עזרתכם הדחופה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה פגמי מילוי לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/08/2014יתכן שמדובר בבועולת אויר, או סיבה אחרת כמו פוליפ או שרירן שלא קשורים להפלות, או אפילו הדבקויות כתוצאה מזיהום אגני קודם
על מנת לאבחן, דרושה היסטרוסקופיה אבחנתית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם לאחר היסטרו'מיה26/08/2014
שלום רב,
לאחר היסטרוסקופיה אבחנתית, לא נצפה פתח חצוצרה ימין. הומלץ על צילום רחם עם אופציה לצנתור.
בהתחשב בכך שיתכן ואאלץ לעבור פרוצדורה של צנתור, האם כדאי לבצע את הצילום תחת הרדמה? (חוששת מאוד מכל ההליך)
רב תודות
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם לאחר היסטרו' - תגובה
פרופ' ראול אורביטו28/08/2014אופציה שראוי לדון עם המבצע
בהצלחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימהמעיין26/08/2014
האם בייצית שגדלה והפכה לבסוף לציסטה יכולה לגרום לחסימה בחצוצרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/08/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לעשות צנטורהילה25/08/2014
שלום,
רציתי לדעת האם אפשר לגשת לצנטור חצוצרות לקראת סוף המחזור ?
אפשר להגיע לאחר ארבע ימי מחזור שנשאר דמם מועט ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתי לעשות צנטור - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/08/2014כמו צילום, לאחר סיום הוסת ולא לקיים יחסים עד הפעולה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)