מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפלה נדחית שארית שליה אחרי ציטוטקלילי06/07/2015
שלום, ביצעתי הפלה נדחת עקב אי התפתחות העובר. לאחר נטילת הכדורים פעמיים נאמר שיש לי שארית ברחם. אחרי נטילת ציטוטק היה דימום שבועיים הפסיק ואז המשיך דימום קל מאוד למשך שלושה שבועות עד להיסטרוסקופיה הניתוחית.
האם אי קבלת מחזור זה עקב השארית ברחם?
אני שבוע אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית ועדיין מדממת יכול להיות שזה מחזור?
אני רוצה לנסות להכנס שוב להריון ולכן רציתי לדעת אם יש אפשרות לדעת אם זה מחזור ושהכל חזר לקדמותו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה נדחית שארית שליה אחרי ציטוטק - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/07/2015לגבי כן\לא שארית ומשמעות הדימום- דרושה בדיקת רופא נשים כולל אולטרסאונד
רצוי להמתין ל-2 וסתות ספונטניות מאז ההפלה ואז לנסות להרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם ביום ה12 למחזורד``ר דניאל טוגנדרייך28/06/2015
שלום לכם
יש לי מספר שאלות אליכם ואשמח לקבל תשובה מכם.
1. ביום חמישי הקרוב עליי לעבור צילום רחם (ביום ה12 למחזור) יחסי מין אחרונים היו בצהריים לפני הופעת המחזור (כאשר אני לא בטוחה אבל ייתכן שבערב אותו יום החלו סממנים ראשונים של מחזור מה שבטוח למחרת קיום היחסים בבוקר החל ממש המחזור שזה מבחינתי היום הראשון) שאלתי היא האם יש סיכוי להריון במקרה כזה? כי אני יודעת שאסור לעשות צילום רחם בזמן הריון...(יש לציין שהמחזורים שלי די קבועים מיום 28-33).
2.רופא הנשים נתן לי דוקסילין ליטול ולא ממש הבנתי מה כתוב.. כתוב כך לבליעה 1 טבליה 1 פעמים ביום (בוקר 1טבליה) לתקופה של חמישה ימים. להתחיל ערב לפני צילום הרחם ולהמשיך חמישה ימים. שאלתי האם סה"כ חמישה ימים כולל יום לפני צילום הרחם? זאת אומרת ערב לפני ועוד ארבעה ימים אחרי? דבר נוסף מה זה אומר לקחת ערב לפני? זה חייב להיות בערב שעת ערב או יכול להיות בבוקר כשהכוונה היא ליום לפני?
3. האם מותר לנסות להרות אחרי צילום הרחם? נניח לקיים יחסים ביום ה13 שזה לפני הביוץ ותוך כדי העובדה שעדיין נוטלים דוקסילין?
תודה על התשובות יום טוב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/06/20151. לא, קיבלת וסת
2. אם הצילום ביום ראשון (למשל), מתחילה בשבת בערב כדור, מראשון, כדור בוקר וכדור ערב, כך ממשיכה עש שהשלמת את בליעת 10 הכדורים
3. כן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם- צוואר רחם ארוךמורן25/06/2015
שלום, לפני יומיים ביצעתי צילום רחם בהרדמה, התוצאות תקינות, למעט הערה על קושי טכני רב בביצוע הבדיקה מאחר וצוואר הרחם ארוך, 8 cm ומפותל מאוד. אשמח להסבר לגבי משמעות הנל בעתיד בביצוע הזרעות.
בנוסף, ישר לאחר הבדיקה היו לי התכווצויות חזקות מאוד כל הערב ודימום חום אדמדם שטרם הפסיק. אני מניחה שנובע מהקושי שתאר הרופא, אבל כמה זמן לאחר ביצוע הבדיקה סביר שהדימום ימשך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם- צוואר רחם ארוך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו28/06/2015צואר ארוך, המשמעות היחידה היא בצורך לעדכן בהזרעה את הרופא המבצע
לגבי דמם, אם נמשך, מלווה בחום\כאבים- יש לפנות לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח לפרוסקופיהחסויה25/06/2015
אחרי צילום רחם ראו ששתי החצוצרות נסתמו הרופא פוריות שלי אמרה לי שהיא שחת האופציות שלעשות את הניתוח לפרוסקופיה אני אחרי הבחנה והכול רציתי לדעת אם הניתוח יהיה קשה והאם ההחלמה תהיה קשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לפרוסקופיה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/06/2015חסימת חצוצרות יכולה להיות קריבנית או רחיקנית ובהתאם טיפול- צינטור או לפרוסקופיה
מציע להיוועץ עם מומחה פוריות לגבי אופן הטיפול, סיכוייו וסיבוכיו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
חסויה25/06/2015התייעצתי עם רופא פוריות ושאלתי מה סוג ההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/06/2015שוב תלוי בניתוח, ורצוי להתייעץ עם המנתח לגבי הניתוח וההחלמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר צילום כאבים בטבורנועה18/06/2015
שלום
ביצעתי צילום רחם לפני כשבוע שיצא תקין. באותו יום קצת דימום וכאבי בטן שעברו. 4 ימים לאחר הצילום החלו כאבים בטבור, ללא סימפטומים נוספים. האם קשור ?מה עלי לעשות? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר צילום כאבים בטבור - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/06/2015לא אמור, אם ממשיך, מתגבר כדאי לפנות לבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף! הכתמות לפני צילום רחם, בעיתי?נועה17/06/2015
שלום
אני מטופלת IVF ולפני שבוע קיבלתי תשובה שלילית לאחר בדיקת בטא. הפסקתי תמיכה וציפיתי להגעת הווסת תוך יום-יומיים.
ע"פ ההנחה הזו קבעתי תור לצילום רחם מחר (חמישי) אצל ד"ר טוגנדרייך- יום או יומיים לאחר תום הווסת (כך חשבתי)
בפועל הווסת התעכבה בגלל ההורמונים שקיבלתי לפני כן.
כששיתפתי את רופא הפוריות שלי בעניין הוא הציע שאטול פרוברה עד ליום הצילום על מנת לדחות את הווסת (וכדי שלא אאלץ לבטל את התור)
אני נוטלת פרוברה מיום ראשון ואכן הווסת לא התחילה (למרות שיש התכווצויות של לקראת מחזור כבר כמה ימים). היום ראיתי שיש קצת הכתמות חומות.
הבנתי שאמורים לבצע את צילום הרחם כמה ימים לאחר הווסת כדי להמנע משאריות של דם לחלוטין.
האם תהיה בעיתיות בביצוע צילום רחם כאשר יש מעט הכתמות?
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף! הכתמות לפני צילום רחם, בעיתי? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/06/2015צילום לא יבוצע בזמן וסת
תיבדקי לפני הבדיקה ואם אכן ווסת, הצילום יצטרך להידחות ללאחר הוסת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר צינתורר.12/06/2015
בת 35 עם חשד לאנדומטריוזיס מנסים להרות בפעם הראשונה. לאחרונה עברתי צינתור חצוצרות ונמצא שהחצוצרה ימנית נפתחה במצב סביר, אבל רחם נטוי לצד ימין וחצוצרה שמאלית מרוחקת ונמצא בה נוזל. מחשד להריון חוץ רחמי הרופא ממליץ שתי אפשרויות להמשך: לפרוסקופיה או הליך essure לסגירת החצוצרה השמאלית לפני ivf או נסיון טבעי. מה הליך בטוח יותר, האם החדרת קפיץ בצנתור בטיחותי יותר ולא יכול לפגוע בהריונות עתידיים? האם הקפיץ יכול להשתחרר ולפגוע בהריון?או ברחם או בשחלות וחצוצרות השניים? מנסה להחליט ומעדיפה להמנע מלפרוסקופיה. תודה מראש על דעתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר צינתור - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/06/2015עקרונית , עפי תיאורך, שרוב לודאי ש עדיף לפרוסקופיה על essure, גם אבחנתית וגם כטיפול. אולם, ממליץ לפני קבלת החלטה לפנות לייעוץ פרטני ממומחה לפוריות .
בבצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציסטה וצילוםעדי12/06/2015
שלום. האם ניתן לאבחן ציסטה בשחלה באולטרסאונד וגינלי או בצילום רחם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציסטה וצילום - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/06/2015אולטרסאונד וגינלי, בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםעדי11/06/2015
שלום אתמול בבוקר ביצעתי צילום רחם שיצא תקין. כמה שעות לאחר צילום הרחם החלו כאבי בטן חזקים שחלפו ונותר רק כאב בצד ימין של הבטן, לא כאב חזק. מה שכן, יש לי דימום חלש אדום ( לא חום) שמתחזק קצת בעיקר בניגוב או מאמץ בשירותים. ללא חום. האם תקין 30 שעות לאחר הצילום דימום שכזה? האם מותר לקיים ככה יחסי מין??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו12/06/2015יתכן, רצוי להימנע מיחסים עד היעלמות הכאב
במידה ומתגבר או מופיע חום, יש לפנות לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-תוצאהמודאגת05/06/2015
מעוניינת לדעת מה הפרוש : חצוצרה ימנית הודגמה עם מעבר , פיזור בספק
האם יש הדבקויות? האם יש בעיה להיכנס להריון האם לא ניתן היה לבדוק בידיוק? או לעשות משהו לפתוח את זה בצילום עצמו? האם זה מפריע לפריון?. אני בת 37 אמא לילד לאחר קיסרי הריון ספונטני . מנסה כבר 8 חודשים להכינס להריון האם מכך נובעת הבעיה?
תודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם-תוצאה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו05/06/2015יתכן טכני או אכן "סתימה"
הדרך לברר- צינטור חצוצרות אועם הזרקה סלקטיבית לחצוצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשרה28/05/2015
שלום יש לי 2 שאלות
לפני 3 שבועות לקחתי כדור לקבלת וסת (PROVERA)
שבוע אח"כ היו לי כתמי דם בעייתיים מבחינת נידה
עשיתי בדיקות דם הורמניליות ביום ה-2 אך הרופא אמר שזהו לא וסת אלא סתם דימום פנימי
היות שהוסת לא הגיע הרופא שלח אותי לעשות בדיקת הריון. הבטה היה 2 והפרוגסטרון 9
והרופא אמר שהוסת אמור להגיע ממש כל יום
לבינתיים הלכתי למקוה ולמחרת קיבלתי דימום וסתי
האם אני יכולה לדעת בודאות שאין הריון לפי הבדיקת דם שנעשה יום לפני המקוה?
שאלה נוספת. האם ביום השמיני לוסת אפשר כבר לעשות צילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודה נוספת
שרה29/05/2015לגבי הנקודה של לודא שאין הריון לפני הצילום רחם
לפני חצי שנה עברתי הפלה עקב הריון שלא התפתח
ומאז אין לי ביוץ ולכן פניתי לטיפולים
אשמח מאד לתגובה (לא בשבת)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקודה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/05/2015תבצעי בדיקה חוזרת לבטא ופרוגסטרון שיאשרו שאכן לא בהריון
ניתן ביום 8, כל עוד לא מדממת ולא קיימת יחסים עד אז (מהוסת)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שרה31/05/2015כמה ימים אחרי קיום יחסים אפשר לראות בבטא?
זה יוצא 7 ימים בלבד
האם כבר אפשר לראות?
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו31/05/2015לא רואים, אבל אם שבוע אחרי וסת ובהמשך לבדיקה הקודמת, אם בטא שלילי ופרוגסטרון נמוך, שולל הריון בסבירות גבוה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סקטוסלפינקסאני27/05/2015
צהריים טובים,
בת 36, אנדומטריוזיס ואדנומיוזיס, בבית שני ילדים, בצילום רחם חשד לסקטוסלפינקס בחצוצרה שמאל (צריכה להשלים US מומחה לבקשת רופא הפריון), חצוצרה ימנית עם מעבר חלש מאוד מאוד.
1. עד כה טופלתי בהזרעות, לאור הממצאים ובמידה ואכן יש סקטוסלפינקס האם המעבר הוא ישירות ל-IVF?
2. האם הטיפול הוא תמיד ניתוח?
3. במידה ומחליטה לא להמשיך בטיפולי פריון האם ניתן להישאר כך ללא ניתוח להסרה? האם זה כרוך בסכנות לאור מצבי לעיל...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סקטוסלפינקס - תגובה
פרופ' ראול אורביטו28/05/2015פירוט ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
עפ"י סיפורך- אם אכן סקטוסלפינגס- ל- IVF
במידה ולא תהרי אחרי 2-3 מחזורים- יומלץ ניתוח לכריתת חצוצרה
אם תחליטי לוותר על טיפולים, ניתן בשלב זה רק לעקוב, הסיכון- התלקחות זיהום- דלקת בחצוצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - פרשנות של תוצאותד``ר דניאל טוגנדרייך24/05/2015
אני מאוד רוצה לצלם את הצילום אבל הוא לא הב
גיי לי בדיסק אלה בדף רנטגן.. לפחות עם תוכלו לפרש לי את התוצאות בדף המצורף לצילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
שירלי24/05/2015אני רושמת למקרה שזה לא ברור
מצב לאחר כריתת חצוצרה ימנית עקב הריון חוץ רחמי אין לראות הסתיידות בצילום הסקירה הוזרקה כמות של 7 cc ultravist
חלל הרחם בגודל רגיל ומילוין הומוגני במנח הקדמי
החצוצרות לא הדגמו דו צדדי ואין מעבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2015כפי שמצוין, חלל תקין וחצוצרות לא הודגמו
אחת לאחר הריון חוץ ריחמי, ובשניה חסימה קריבנית- יתכן וניתן לפתוח באמצעות צינטור
ממליץ לפנות להיוועץ עם מומחה פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות נסתמוחסויה21/05/2015
אני אחרי לידה אחת ולא הצלחתי להיכנס להריון ועשיתי צילום רחם וראו שהחצוצרות סתומות.. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות נסתמו - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/05/2015אם החסימה קריבנית- צינטור
אם רחיקנית IVF
מציע להיוועץ עם מומחה פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חצוצורת
חסויה07/06/2015הייתי אצל הרואה היא אמרה לי ללכת על לפרוסקופיה אבחנתי+ניתוחי?
האם זה מומלץ? והאם החצוצרות שוב יסתמו בחזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך חצוצורת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/06/2015אחת האופציות, בכל מקרה ממליץ להיוועץ עם מומחה פוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד ביצוע צילום הרחםסיון19/05/2015
קבלתי הפנייה לביצוע צילום רחם, בעת קביעת התור ציינה המוקדנית שיש לבצע את הצילום 10 ימים מתום המחזור. התור הקרוב ביותר הוא 14 יום מתום המחזור, האם יש מניעה לבצע את הבדיקה במועד זה? האם כדאי לחכות עוד חודש?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד ביצוע צילום הרחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/05/2015אין מניעה כל עוד לא תקיימי יחסים עד הצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)