מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינתור בהרדמה או ivfגלי09/03/2014
שלום,
בת 33, כשנה לאחר הריון תקין באמצעות ivf , עקב חצוצרה סתומה (חסימה פרוקסימלית) , וכחודש לאחר הריון טבעי חוץ רחמי בחצוצרה השנייה.
כרגע רוצה ילד נוסף, ומתלבטת- עקב חוויה טראומתית מצילום הרחם לפני כשנתיים, שוקלת צנתור חצוצרות בהרדמה מלאה (אצל ד"ר טוגנדרייך), או טיפולי ivf.
שאר הנתונים (זרע, פרופיל הורמונלי, רירית וכו'- תקינים.
בהתחשב בנ"ל, ובכך שלא מעונינת ביותר מילד אחד נוסף, מה האפשרות המומלצת עבורי?
תודה מראש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור בהרדמה או ivf - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/03/2014כפי שציינת, האופציות הינן IVF, שהצליח בעבר, או נסיון לצינטור- פתיחת החצוצרה הסתומה (לציין שהחצוצרה עם ההריון מחוץ לרחם- פגועה באופן חלקי וצינטור לא יתקן)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי הפריה- פרופסור אורביטוורדית09/03/2014
לאחר צילום רחם הופנתי להפריה.
איך ניתן להגיע אלייך באופן פרטי?
אתה עובד באסותא או במדיקל סנטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
מקפיצה10/03/2014?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/03/2014כל הפרטים בטלפון המצורף של המרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירן06/03/2014
האם חצוצרה עם מבנה דהפורמטיבי מקוטע עם רושם לפימוזיס ניתן לפתוח בצינתור???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים כאן
שירן06/03/2014למה לא עונים כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/03/2014לא, רק בניתוח (שבד"כ לא מבוצע היום)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםמוריה05/03/2014
ד"ר שלום,
לפני 3 חודשים לאחר סיום הווסת יצאה לי באמבטיה חסימה שהייתה לי בחצוצרה(לא ידעתי שיש לי חסימה בחצוצרות) כנראה הייתה מחצוצרה ימנית. לאחר מכן עשיתי מעקב ביוץ וראיתי שאני מבייצת במשך חודשיים בצורה סדירה מהחצוצרה הימנית.
בחצוצרה השמאלית כנראה יש גם חסימה. לא מבייצת ממנה כלל. ונאמר לי שאם הייתה חסימה באחת בטח יש גם בשניה, וצריך לעשות צילום רחם.
יש לציין שאני עם בעיית וגיניסמוס, מה שמקשה עליי מאוד פיזית ונפשית.
אני שמעתי שאפשר לבצע את הצילום וגם את הניתוח בהרדמה מלאה בב"יח אסותא רמת החייל.
האם ניתן לראות חסימה בחצוצרה באולטרסאונד רגיל? או שחייב צילום רחם?
החודש המחזור שלי מאחר כמעט בשבוע , כנראה בגלל שלא בייצתי עקב החסימה. בדיקת הריון שלילית. האם יש טעם ללכת לרופא נשים לפני קביעת תור לצילום רחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו05/03/2014סונר לא מזהה חצוצרה בחצוצרה, רק צילום
כדאי שתיוועצי עם רופא מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך06/03/2014סיפור החסימה שנפתחה באמבטיה לא ברור.
כדי לקבוע אם החצוצרות חסומות או לא - הבדיקה השכיחה והזמינה היא "צילום רחם וחצוצרות". ניתן לבצע תחת הרדמה כללית , בד"כ מיותר, אם את מאפשרת בדיקה עם מפשק (ספקולום) ניתן בד"כ לבצע את הבדיקה.
ממליץ שתפני למומחה פריון שיקבע יחד איתך אם קיים צורך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מוריה09/03/2014בגלל החסימה הזו אני סובלת מתופעות נלוות שמקשות עליי בתפקוד יומיומי..
יש לי בחילות מידי פעם או שלשולים , כאבים באגן , חוסר תיאבון וכאבים בצידי הבטן.
כאבי ווסת חזקים . האם יש אפשרות לרופא מטפל לתת לי אנטיביוטיקה או משהו אחר כדי להקל עליי עד שאגיע לצילום רחם וניתוח להוצאת החסימה?
אם אי אפשר לראות זאת באולטרסאונד אז כיצד ניתן לאמת זאת שזה בגלל החסימה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם אחרי קיסרילוטן05/03/2014
בת 39
חצי שנה אחרי קיסרי- הריון IVF
מתי אני יכולה להתחיל שוב טיפולים?
האם רצוי לעשות צילום רחם לפני? האם הניתוח עלול לגרום לקשיים נוספים בקליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם אחרי קיסרי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו05/03/2014צילום רחם לא הכרחי, אם הניתוח עבר ללא סיבוכים
טיפולים מתחילים בד"כ לקראת שנה מהלידה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרהשירן04/03/2014
שאלה ראשונה : קיבלתי מחזור אחרי בטא שלילית מתחת ל7 והמחזור נמשך יומיים ובדרך כלל נמשך 4-5 ימים מה הסיבה??שאלה שניה: האם יש דרך להחזרה מנצחת פעילות ספורטיבית, תזונה נכונה הורדה במשקל? קצת רקע על עצמי לפני פחות משנה עברתי הריון חוץ רחמי טבעי ללא טיפולים וזה ivf הראשון שלי אני ללא חצוצרה אחת וחצוצרה שניה סתומה לגמרי ללא נוזל המליצו לי להוריד אותה לפני הטיפולים וגם והדבקיות עדינות באגן , מלאה bmi 28 ( חורג קצת ) מעשנת ובריאה בדרך כלל. בעלי ללא בעיות זרע לא משהו אבל בהחלט תקין להפריות שאיבה אחרונה 18 ביציות 5 הפריות החזרת מוקפאים כי היה גירוי יתר . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/03/2014להפסיק לעשן, לרדת במשקל ופשוט להמשיך טיפול.
לפי הסיפור מגיבה מצוין, כך שצריכה פשוט להמשיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום רב אחרי היסטרו' אבחנתיתא.01/03/2014
שלום,
ביום רביעי בערב (26.2) עברתי היסטרוסקופיה אבחנתית וכשחזרתי הביתה ראיתי דם על התחתונית והדימום המשיך למחרת, למעשה מאז הדימום התגבר מאוד ביום שישי והוא ממשיך היום ונראה כמו וסת בכל הנוגע לעוצמה שלו.
אציין שב-1.1.14 עברתי גרידה (לא בשאיבה) בשל הפלה נדחית בשבוע 8 (גודל עובר היה בשבוע 6).
ב-25.1.14 היה לי דימום לא חזק שנמשך בערך 3-4 ימים וכלל בעיקר הכתמות.
ב-13.2.14 קבלתי וסת אחרונה כשהדימום היה מאוד חזק ונמשך 5-6 ימים.
במשך כל התקופה מאז בערך ה-26.1 ועד אתמול אני עושה מעקבי זקיקים רציפים ובדיקות דם ואין זקיק מוביל ולא זוהה ביוץ, אבל יש ציסטה צלולה בשחלה שמאל שמלווה אותי כל התקופה ושבסקירת אגן שעשיתי לפני 3 ימים (לפני ההיסטרוסקופיה) גודלה היה 4 ס"מ ויתכן שהיא במגמת ירידה מכיוון שבבדיקה אתמול גודלה היה 3.5 ס"מ.
בבדיקה שעשיתי אתמול נכתב "שהבטן רכה ללא סימני גירוי ציפקי; צוואר במראה תקין; ללא רגישות על פני הרחם או הטפולות, ללא רגישות בהנעת צוואר הרחם; ללא נוזל חופשי באגן".
כמו-כן, נרשם בבדיקה שאין עדות "לפרפורציה או PID"
בנוסף, הרירית שהיתה ביום רביעי בגודל 6 מ"מ (לא סדירה) אתמול נמדדה בגודל של 3.5 מ"מ
אודה לעזרתכם:
1. מה לדעתכם מקור הדימום והאם הוא קשור להיסטרוסקופיה האבחנתית שעברתי? או לגרידה?
2. האם יתכן שהמדובר בוסת שהקדימה (אם אכן ,מדובר בוסת יוצא שקיבלתי וסת כעבור שבועיים מהוסת האחרונה)?
3. מדוע המחזורים שלי הם לא סדירים וללא ביוץ מאז הגרידה? (האם זה קשור לציסטה?).
אודה לתשובתכם המפורטת מכיוון שאני לחוצה והרופא שלי לא נמצא בארץ.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום רב אחרי היסטרו' אבחנתית - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/03/2014תודה על הפניה, סיפורך מורכב ודורש התייחסות פרטנית ע"י רופא מטפל שמכיר אותך ,את בעיתך וכמובן יבדוק אותך ויבצע סונר.
אנא פני לבדיקה כאמור
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - האם יש סתימה בחצוצרות?ד``ר דניאל טוגנדרייך28/02/2014
הרופא אמר לי שיש לי חסימה בחצוצרה האם זה מה שרואים בתמונה ?
באיזה צד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/03/2014צילום לא ברור, יתכן משמאל הדגמה ללא פיזור
רצוי להגיע לרופא עם הדיסק לפיענוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםשרון23/02/2014
שלום,
שאלה דחופה, אמורה לעשות ביום חמישי הקרוב צילום רחם, בעיקרון לפי ההנחיות לא היינו אמורים לקיים יחסי מין אבל קיימנו ביום האחרון למחזור, האם לדחות את הבדיקה - אמורה להתחיל ממחר פעמיים ביום אוגמנטין 875 מ"ג, אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו24/02/2014צילום רחם מבוצע לאחר הווסת וללא יחסי מין, כדי להימנע ממצב שהתעברת וצולמת כשאת בהריון
לכן, קרוב לוודאי שבעקבות המידע הזה, הפעולה תיאלץ להידחות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה - האם צילום הרחם תקין?קרני20/02/2014
עשיתי צילום רחם לפני מספר ימים
מקריאה בפורום מבינה שאמורים לראות מעבר של חומר מהחצוצרות לחלל הבטן.
נראה מהצילום שאין מעבר תקין לחלל הרחם.
האם על סמך הצילום תוכל לאשר לי שעליי להגיע אליך לצילום נוסף וצינתור של החצוצרות? אני מצטערת כמובן שלא מלכתחילה קבעתי תור לדר טוגנדרייך באסותא
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - האם צילום הרחם תקין? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/02/2014עושה רושם שיש הדגמת חצוצרות עם מעבר
מציע שתפני עם הדיסק לרופא מטפל לפיענוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה - האם צילום הרחם תקין? - תגובה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/02/2014אין צורך בצינטור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היסטרוסקופיה אבחנתיתתמר19/02/2014
גילו לי פוליפ איך מוציאים אןתו כמה זמן לוקח בדיקה כזו לעשות אחלמה? כואב לא כואב מתה מפחד רוצה תשובה מהר ומי מומחה לעשות זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/02/2014ההוצאה בהיסטרוסקופיה, פעולה שנמשכת דקות 10-20, ניצן לחזור לעבודה למחרת, מומחה- יש לברר אצל רופא מטפל\ קופ"ח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתור חצוצרה -מי עושה???אורית10/02/2014
צנתור חצוצרה -מי עושה???
חוץ מד"ר טוגנרייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנתור חצוצרה -מי עושה??? - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014ד"ר מלצר מברזילי
ד"ר אקשטיין מאיכילוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי גרידהא.24/01/2014
שלום,
לפני 3 שבועות עברתי גרידה בשבוע 8 בשל הפלה נדחית. הגרידה לא התבצעה באופן של שאיבה בגלל ששלחנו את הדגימה לבדיקת צ'יפ גנטי.
אני מאוד חוששת מנזקים שנגרמו בגרידה או מהידבקויות אבל מצד שני לא כ"כ מעוניינת לעבור בדיקות פולשניות נוספות.
ביצעתי לפני תחילת טיפולי ה-IVF (לפני כשנה וחצי) צילום רחם שהיה תקין ולפני כ-8 חודשים היסטרוסקופיה אבחנתית ולאחריה היסטרו' ניתוחית להסרת פוליפ ומספר שבועות לאחר מכן היסטרו' אבחנתית נוספת לביקורת. לפני כשנה גם היה לי חשד להריון חוץ רחמי שנספג ללא התערבות והריון כימי נוסף.
מה אתם ממליצים לעשות במצב זה? איזה בדיקות הכרחי לעשות לפני החזרה לטיפולים?
תודה-רבה וסופ"ש נעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי גרידה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014לעניות דעתי אם בדיקת אולטרה-סאונד
תקינה ורירית הרחם סדירה ומתאימה
לשלב במחזור -אין צורך בבירור כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - האם נראה דו קרני?ד``ר דניאל טוגנדרייך18/01/2014
שלום רב,
עשיתי לפני 10 חודשים צילום רחם שבו היה רשום שהרחם קשתי.
רופא שבדק אותי אמר שהרחם נראה "קצת" דו קרני אבל שזה נראה תקין.
יש לציין שנכנסתי להריון והוא נפל בשבוע 5.
האם הרחם נראה קשתי? דו קרני?
יש צורך בניתוח?
זה יכול לגרום לבעיות בכניסה להריון והפלות?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לא עונים??? דילגו עליי
אני20/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014לא ניתן לקבוע לפי התמונה
באולטרה-סאונד ניתן לקבוע
אם דו קרני, קשתי, מחיצתי וכיוצב"ז* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - פענוח תוצאותסיון14/01/2014
שלום, עשיתי היום צילום רחם, אני אודה לכם אם תסבירו לי מה זה אומר
אני אכתוב רק את התוצאות שנראות לי חריגות:
רחם סוטה לצד ימין
פיזור של חומר ניגודי מוגבל משני הצדדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - פענוח תוצאות - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך20/01/2014פיזור מוגבל עלול להצביע על הידבקויות שעלולות לפגוע בתפקוד התקין של מערכת הרבייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)