מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין שיטה אחרת לצילום רחם מאשר....מורן13/01/2014
הכואבת?
היום התבשרתי שעלי לעבור צילום רחם.
ההריון הקודם הסתיים בניתוח חירום ועכשיו שוב חוזרים לטיפולים וצריכה לעשות צילום רחם. האם כל אחת שעוברת ניתוח קיסרי צריכה לעשות צילום רחם? אני מוטרדת ומפחדת מזה לאור תגובות ששמעתי על הצילום. אין דרך אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין שיטה אחרת לצילום רחם מאשר.... - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך20/01/2014אחד הסיבוכים של לידה קיסרית הוא הפרעה לתפקוד החצוצרות הניתנת לאבחון בצילום רחם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות בבקשהדנה09/01/2014
1. האם ישנן יתרונות לביצוע צילום רחם באופן פרטי? האם ישנה דרך פחות כואבת כך?
2. הרופא שלי איבחן שיש לי דלקת בצוואר הרחם (היו הפרשות מרובות וראה דימום). אני אישית לא הרגשתי בכך. שאלתי - האם מותר לעשות צילום רחם כשיש דלקת בצוואר הרחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוספה לי שאלה..
דנה13/01/2014מועד צילום הרחם יוצא לי ביום הביוץ. האם מותר ואפשר לקיים יחסים באותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוספה לי שאלה.. - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014אחרי הבדיקה אין מניעה מלקיים יחסי מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתי שאלות בבקשה - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014אין הבדל בבדיקה בין פרטי לציבורי
יתכן ויש הבדלים בהיבט הסביבתי
דלקת בצוואר רחם לא מונעת ביצוע הבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאים- תוצאות צילום רחם חוזראילנה09/01/2014
לפני שבועיים עברתי צילום רחם חוזר ואלה התוצאות:
התקבלה הדגמה טובה של חלל הרחם.
הרחם: הגודל, הצורה והמנח של הרחם תקינים. המלוי ע"י החומר הומוגני, לא הודגמו פגמי מילוי. גבול הדופן חלק.
החצוצרות:
צד שמאל: התקבלה הדגמה מיידית וטובה, לכל האורך, החצוצרה עדינה, המהלך תקין ללא סטיות. יש מעבר חופשי וטוב של החומר דרך הקצה האמפולארי לחלל הפריטוניאלי.
צד ימין: אין הדגמה וודאית של החצוצרה עקב פיזור מידי של ח.נ. בתוך החלל הפריטוניאלי מצד שמאל לצד ימין.
אודה באם תסבירו לי מה אומר הצילום, והאם ניתן להרות כך אם הביוץ בצד שמאל/ימין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
אילנה20/01/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא עונים פה?
אילנה02/02/2014לא עונים פה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופאים- תוצאות צילום רחם חוזר - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך12/02/2014צד שמאל תקין, זה צריך להספיק להתעברות אם כל השאר תקין.
לגבי צד ימין הבדיקה לא אבחנתית מבחינה טכנית ואין לנו מידע
על חצוצרה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרהבר06/01/2014
לרופאים הנכבדים, שלום רב.
באוגוסט ביצעתי אצל ד״ר טוגנדרייך צילום רחם ונרשם
משמאל מעבר ופיזור תקינים. מימין סקטוסלפינגס.
ב2011 עברתי כריתה של ציסטה מהשחלה והרופא שלי אמר שכנראה החסימה נגרמה מהניתוח הזה. עברתי 5 הזרעות ולפני זה עוד המון טיפולים עם יחסים רגילים והחודש ivf שנכשל. הרופא שלי הציע פעולה כירוגית להוצאת החצוצרה ולאחר מכן להמשיך עם ivf. שאלתי היא האם אי אפשר בסוג הזה של החסימה לבצע צינתור חצוצרות? ואם זה אפשרי האם לא כדאי לבצע קודם צינתור מאשר להוציא איבר מהגוף (למרות שהוא לא תקין).
אשמח לקבל תשובה.
בתודה, בר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה בחצוצרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/01/2014צינטור לא יעיל ביסימה רחיקנית (סקטוסלפינגס), רק בקריבנית
בנוכחות סקטוסלפינגס הסיכוי להרות הינו מחצית והסיכוי להפלה כפול בהשוואה למטופלת ללא
לכן בארץ, מקובל לבצע 2-3 מחזורי IVF עם הנתונים לעיל, ובמידה ולא מצליח לעבור ניתוח לכריתת חצוצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי סרטן השחלות והאםסוניה04/01/2014
האם בצילום רחם או בהיסטרוסקופיה אבחנתית, ניתן גם לאבחן סרטן השחלות או סרטן הרחם??
סבתא מצד האב וגם האחות של האב חלו ונפטרו מסרטן השחלות...ברור שאני צריכה לעבור ייעוץ גנטי, אבל מכיוון שאני צריכה לעבור היסטרוסקופיה או צילום רחם, או שניהם (עוד לא ברור איזה משניהם)אני צריכה תשובה לגבי יכולת כל בדיקה לאבחן גם סרטן!!!
תודה מראש על זמנכם ומקצועיותכם!!!
:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי סרטן השחלות והאם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו05/01/2014בהיסטרוסקופיה כן בצילום רחם לא
מדובר על סרטן רחם ולא שחלות
לסרטן שחלות רצוי אולטרסאונד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםאתי01/01/2014
סליחה על האי הבנה הבנתי שיש דבר כזה בלון/הקטטר - זה מכשיר שהרופא משתמש בו והוא מפחית את הכאבים. את המכשיר רוכשים באופן פרטי. האם אני צריכה לקנות את זה לפני הבדיקה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטופלת של קופ"ח מכבי
אתי01/01/2014מטופלת של קופ"ח מכבי - עושה את הבדיקה במכבי השלום בתל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמטופלת של קופ"ח מכבי - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/01/2014אכן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך לקנות את הבלון לבד ?אתי01/01/2014
שלום אני צריכה לעשות צילום רחם מחר והבנתי מהרבה בנות שהם רכשו את הבלון לבד. אני צריכה לקנות אותו או שאני מגיעה לשם ועושים לי את הבדיקה בשיטת הבלון בלי שאני יקנה באופן פרטי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לקנות את הבלון לבד ? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/01/2014צריך לברר במכון הרנטגן בו את מבצעת את הבדיקה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסיכוי של צילום רחם לגרימת הדבקויותמאור29/12/2013
שלום רב, ייתכן ולאשתי יש רגישות בנושא ושנוצרות אצלה הידבקויות בקלות. הייתי מעוניין לדעת לפני שנבצע את הפעולה הזו מה הסיכוי של צילום רחם לפגוע ברירית וליצור הידבקויות, דלקות או נזק בלתי הפיך אחר לפריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסיכוי של צילום רחם לגרימת הדבקויות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/12/2013לא אמור לגרום להדבקויות, יכול רק לפתוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
ליאת05/01/2014היי עשיתי צילום רחם לפני כחודש וחצי 52 חצוצרות סתומות מלמעלה אין חדירת חומר פנימה השאלה שלי האם לעשות עוד צילום רחם החודש שאולי יפתח את החסימה או שאין סיכוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/01/2014אם כבר, רצוי צינטור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרהרומי28/12/2013
עברתי צילום רחם ולהלן הממצאים: לאחר החדרת צינורית והזרקת חומר ניגוד לצוואר הרחם התקבלה הדגמה טובה של הצוואר ושל הרחם. צוואר וגוף הרחם: הצוואר ברוחב תקין, הגודל הצורה והמנח של הרחם תקינים. המילוי על ידי החומר הומוגני , גבול הדופן חלק ואין פגמי מילוי. החצוצרות: הודגמו שתי החצוצרות, משמאל אין עדות לפיזור פרטינואלי של החומר הניגוד והוא מודגם לכוד אולי עקב הדבקויות, אחר? ומצריך המשך בירור. מימין רושם שהודגם פיזור פריטוניאלי. מה זה אומר?????????????? בנוסף לקחתי את התוצאות והדיסק לפרופסור אשכנזי שמטפל בי והוא אמר שהימנית תקינה ולכן אין טעם לבצע פעולות נוספות, בנוגע לשמאלית הוא טען שמהסתכלות שלו אם היו מוסיפים עוד קצת יוד גם השמאלית הייתה נפתחת, האם זה נכון והחצוצרה הימנית פתוחה ומספיקה להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/12/2013ימין תקין ואכן יכול לאפשר הריון
שמאל-חשד להדבקויות תוך בטניות המגבילות את פיזור החומר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך צילום רחם
רוית29/12/2013האם ניתן לעשות משהו בנוגע לחצוצרה השמאלית? מה היית ממליץ להמשך טיפול? וסליחה שאני שואלת שוב אבל האם המומחה פריון צודק וחצוצרה ימין תקינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו29/12/2013מתעלם, וממשיך טיפולי פוריות, בידיעה שתתכן בעיה משמאל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה ימנית חסומה ע"י בועת אווירטלי24/12/2013
שלום רב,
עברתי צילום רחם. מהצילום עלה כי החצוצרה הימנית חסומה. הרופא האישי טען בפני כי מדובר בבועת אוויר מחומר הניגוד שהתיישבה בכניסה לחצוצרה.(מצ"ב 2 תמונות מהצילום)
שאלתי היא , הכיצד זה שבועת אוויר חסמה המעבר. האם לא ניתן היה במהלך הצילום לנסות ולהתגבר עליה ? הרי ניתן אף לפתוח חסימות תוך כדי צילום רחם...
אם אכן מדובר בבועת אוויר, מה המשמעות ? כיצד אדע האם היא עדיין שם? ואם כן, איך מטפלים בזה?
לתשובתך אודה
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה ימנית חסומה ע"י בועת אוויר - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/12/2013יתכן, צריך להגיע עם הדיסק לרופא,
ואם אכן הקיים חשש שזו הסיבה, צילום חוזר עם אופציה לצינטור יכול לפתור את הדילמה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייךמרווה23/12/2013
שלום,
הופניתי ע"י רופא הנשים שלי לעשות צילום רחם, אני מעוניית לעשות אצל ד"ר טוגנדרייך.
איפה אפשר לעשות אצלו דרך קופת חולים כללית? אגב בבי"ח השרון אין תורים עג אפריל! יש עוד מקומות שהוא עושה בהם צילום רחם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו23/12/2013פרטי התקשרות עם דר' טוגנדרייך, ראי מדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם - כללית
מרווה24/12/2013שלום,
רשום בשאלות נפוצות בפורום שד"ר טוגנדרייך מבצע צילום רחם דרך כללית במרפאת זמנהוף, אבל אני לא מצליחה למצוא פרטים כדי לקבוע תור אצלו, אין מס' טלפון ואין כלום, באינטרנט רשום שהוא היה עושה ברמת גן והפסיק ולא רשום לאן עבר. נא לעזור לי בדחיפות זה מאוד חשוב לי כי בבי"ח השרון אין תורים עד סוף אפריל!
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי צילום רחם - שאלה לד"ר טויעלה22/12/2013
שלום,
בת 33, אם לשלושה ילדים, לידה אחרונה בדצמבר 2011, הריונות טבעיים ולידות רגילות (הריון נוסף הופסק בשנת 2010 בלידה שקטה בעקבות מומים)
לאחר למעלה משנה של נסיונות טבעיים להכנס להריון (חמישי במספר) ללא הצלחה נשלחתי כחלק מברור ראשוני לצילום רחם אותו ביצעתי אצל ד"ר טוגנדרייך בראשל"צ בסוף אוקטובר.
הצילום היה תקין (נשאלתי ע"י הד"ר תוך כדי הצילום אם עברתי בעבר ניתוחי בטן, לא יודעת למה... בכל אופן לא עברתי)
יומיים אחרי הצילום נכנסתי להריון טבעי שלצערי הרב נפל בשבוע 8 (הפסיק הדופק, תהליך הושלם ע"י ציטוטק).
מכיוון ושמעתי שלפעמים הצילום עצמו פותח חסימות קלות אני מניחה שאולי זה מה שקרה לי ושאלתי היא כמה זמן כעת לנסות טבעי והאם כדאי לגשת ולעבור שוב צילום רחם במידה ותוך מספר חודשים לא אקלט?
כמה זמן צילום הרחם עוד משפיע על יכולת הכניסה להריון?
האם יש אפשרות לגשת לכזה צילום באופן פרטי ללא הפנייה? מהי העלות?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן
יעלה22/12/2013FSH מעט גבוה (11.2 ביום שלישי למחזור) ולכן קצת לחוצה לגבי הזמן...
האם יש מקום לעבור דווקא היסטקוסקופיה אבחנתית עכשיו על מנת לוודא שהכל יצא?
(ביקורת חוזרת אחרי ההפלה בסוף שבוע זה - שבועיים אחרי מנה שנייה של ציטוטק, הדימום כבר פסק)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו קטן - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/12/2013כפי שציינתי קודם, לרופא מטפל, להתקדם בטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההריון אחרי צילום רחם - שאלה לד"ר טו - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/12/2013האפקט הינו כ-3 עד 6 חודשים
אין מקום לצילום רחם חוזר "לשיפור הסיכויים"
עליך לפנות לרופא נשים ולברר אופציות טיפוליות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ושאלה נוספת
יעלה23/12/2013תודה על המענה
לא התכוונתי לעבור צילום נוסף על מנת לשפר את סיכויי הכניסה
שאלתי היא האם סתימה מהסוג שהצילום עצמו פותח (כזו שלא נראית מלכתחילה כי לפי דבר הרופא - ד"ר טוגנדרייך - הכל היה תקין) היא סתימה שנוטה לחזור עם הזמן ואם כן תוך כמה זמן?
האם גם ההפלה עצמה שעברתי לפני שבועיים יכולה לגרום לה להווצר מחדש?
ובאופן כללי - האם לאחר זמן מה מומלץ לזור על הצילום או שיש שיטה אחרת שפותחת סתימות קלות ללא צילום?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עברתי ניתוח בשלוםממן יעקב21/12/2013
להורדת החצוצרה , ואני בלחץ כי בצילום רחם רשום שהחצוצרה השמאלית יש בה כסטוספלינגס והיינו בידיעה שכורתים אותה ואחרי הניתוח היה רשום בדוח שכרתו את השמאלית והוציא הידבקויות בימינית וגם התקשרתי לרופא המנתח והוא אמר שאין לי מה לדאוג ושהוא עשה את מה שצריך לעשות והכול עבר בשלום ובהצלחה .אני מטופלת ב- pgd.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כרתו את הימינית והשמאלית
ממן יעקב21/12/2013הוציאו בשמאלית הידבקויות והכול תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרוסקופיה
ממן יעקב21/12/2013הניתוח בוצע בשיטת הלפרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ממן יעקב21/12/2013סליחה ששיגעתי אותכם ..כרתו לי תימינית ולא את השמאלית. ואני לא מבינה למה בתשובה של הצילום רחם רשום שהשמאלית עם הבעיית הכסטוספלינגס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/12/2013מניח שהמנתח כרת את החצוצרה הפגועה עם הסקטוסלפינגס
פני לרופא מטפל עם הדיסק של צילום הרחם ודו"ח הניתוח ומניח שהכול יפתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נאראהרשלה19/12/2013
אני חברת קופת חולים כללית והופניתי לצילום רחם.
בקופה אמרו לי לקבוע בכל בית חולים שאקבל תור
ואקבל טופס התחייבות בהתאם. החלופות הן:
לניאדו נתניה
תל השומר
השרון פתח תקוה
התורים ארוכים מאד בתל השומר ובשרון.
נודע לי שניתן לבצע באופן פרטי בעלות מופחתת בבי"ח הנקרא נארא בר"ג.
האם יש הבדל בין המקומות? מבחינת ציוד? איכות הבדיקה? האם נארא בסדר?
האם ניתן לבצע שם בלב שקט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נארא - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/12/2013מרכז רפואי לכל דבר ועומד בכל הסטנדרטים של משרד הבריאות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התרחבות סקטואידית- צילום:מיכל18/12/2013
שלום רב
אני מטופלת IVF ללא קליטה עד כה (עברתי 7 סבבים).
אתמול עברתי צילום רחם והתוצאות הן:
משמאל התרחבות סקטואידית של החצוצרה עם מעבר ופיזור בהמשך.
כמו כן נמסר לי שיש לי דלקת ונתבקשתי ליטול אנטיביוטיקה.
שאלתי היא - האם התוצאה מורה על משהו שיכול לשפוך אור על חוסר קליטת עוברים?
מהי משמעות התרחבות סקטואידית?
האם התוצאה שוללת קיומו של נוזל בחצוצרה שיכול להפריע לקליטה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התרחבות סקטואידית- צילום: - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/12/2013התרחבות סקטואידית הינה תיאור של התרחבות החצוצרה, שבמידה וקיים מעבר ופיזור, המשמעות לא ברורה
בכל מקרה, זה לא הידרוסלפינגס (נוזל בחצוצרה), ולכן אין מקום להתערבות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)