מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר צילום רחםליאת משולם14/12/2013
הי
עברתי צילום רחם לפני יומיים וחצי אצל ד"ר טוגנדרייך ועדיין יש לי דימום די רציני , בדומה לדימום של ווסת וכמובן קצת כאבי מחזור
האם זה נורמלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו15/12/2013יתכן, אם נמשך או מלווה בחום, יש לפנות לבדיקה- במוקד נשים או במיון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר צילום רחם
ליאת משולם15/12/2013בהמשך לשאלה, אני מבינה שייתכן ויהיה דימום, אבל אני כבר שלושה ימים אחרי ועדיין יש דימום. יש לציין כי בעת הבדיקה הרופא מצא שיש לי חצוצרה סתומה והוא פתח אותה. יכול להיות שעקב כך יש דימום ממושך?
חום אין לי, רק כאבי מחזור. האם כדאי שרופא נשים יבדוק אותי?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום לאחר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/12/2013כאמור,אם דמם נמשך, רצויה בדיקת רופא נשים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי IVFא.12/12/2013
פרופ' אורביטו שלום,
אני בת 36. עשיתי את הטיפולים והבדיקות הבאות ואני כבר מיואשת. אודה להמלצתך לאופן המשך הטיפול או בדיקה נוספת שכדאי לעשות:
טיפול 1: פרוטוקול קצר: הריון כימי (בטא שעלתה מ-10 ל-33 ואח"כ ירדה) המוקפאים לא שרדו ביום ההחזרה.
טיפול 2: פרוטקול קצר: חשד להריון חוץ רחמי (בטא שעלתה מ-10 ל-35 בהמשך, כעבור כשבוע בבדיקה מקרית שעשיתי הגיעה ל-235 ובבבית החולים בא.ס. נמצא ממצא צמוד לשחלה. ההריון נספג ללא התערבות).
החזרת מוקפאים - בטא שלילית.
טיפול 3: פרוטוקול ארוך: החזרה כפולה: בטא שלילית.
טיפול 4: פרוטוקול ארוך: החזרה כפולה: בטא התחילה ביום ה-12 להחזרה ב-246 הכפילה את עצמה יפה כעבור יומיים ל-627 ואח"כ המשיכה לעלות באופן לא תקין (כעבור יומיים:878, למחרת 955) והתחילה לרדת היום (932).
עשינו בדיקות קריוטיפ אני ובעלי, אצל בעלי הצביעו הבדיקות על אפשרות של מקסימום 4% מוזאיקה. עשיתי בדיקות קרישיות יתר שיצאו תקינות. צילום רחם שעשיתי לפני תחילת הטיפולים תקין. בהיסטרוסקופיה נמצאו 2 פוליפים אשר הוסרו בהיסטרוסקופיה ניתוחית שעברתי לפני כחצי שנה.
האם כדאי לעשות א.ס. תלת מימד לבדוק שהפוליפים לא חזרו?
האם כדאי לקחת קלקסן באופן אמפירי או סטרואידים?
מה אתה ממליץ לעשות?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי IVF - המשך
א.12/12/2013שכחתי לציין בהודעה הקודמת את העובדות הבאות: אני ובעלי מוגדרים כבלתי מוסברים. בעלי גם עבר בדיקת הלוספרם שיצאה תקינה.
שוב, תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי IVF - המשך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו15/12/2013זקוקה לייעוץ פרטני של מומחה פוריות, שיבחן את כל פרוטוקולי הטיפול, כולל ההורמונים, איכות ביציות ועוברים ויחווה את דעתו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf - המשך שאלה
א.15/12/2013תודה-רבה על המענה.
האם לדעתך אני צריכה להתייעץ עם מומחה ל-IVF או עם מומחה להפלות חוזרות קודם או אם שניהם במקביל?
לפני הטיפול האחרון הייתי בהתייעצות עם מומחה להפלות חוזרות אשר המליץ לי על קלקסן באופן אמפירי מיום ההחזרה במינון של 40 מ"ג ואחרי שעשיתי בהפנייתו בדיקה ל-Mitochondrial Ab שתוצאתה היתה 70 כשהערך המקסימאלי הוא 20 , הוא אמר לי ליטול פרדניזון מיום ההחזרה ועד שבוע 13.
הרופא שלי לא הסכים עם ההמלצות וקבלתי פרדניזון רק ל-5 ימים בגלל שהעוברים עברו הנצה והתוצאה היתה שהתחיל הריון עם בטא יפה שהכפילה את עצמה ואח"כ החלה לעלות באופן לא תקין. אני מייחסת זאת לעובדה שלא לקחתי פרדניזון לאורך כל התקופה וייתכן שהמערכת החיסונית שלי תוקפת את העוברים.
(אני מזכירה שבעבר היה הריון כימי נוסף ועוד הריון שהוגדר כחשד להריון חוץ רחמי ועכשיו הריון כימי נוסף).
לכן אני שוקלת ללכת למומחה נוסף להפלות חוזרות? מה עמדתך?
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהivf - המשך שאלה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/12/20131. מומחה פוריות
2. ולהמשיך בטיפולים עפ"י הנחיתו (בהתאם לבדיקות וחוו"ד שקיבלת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם באיזה שיטה מתבצע במכבי.אתי12/12/2013
שלום אני צריכה לעשות צילום רחם בעוד כשבועים ואני מטופלת של מכבי ואני עושה את הצילום במכבי השלום בתל אביב . רציתי לדעת באיזה שיטה מבצעים את הבדיקה שם
שמעתי שיש כמה שיטות והייתי מעוניינת לדעת באיזה שיטה ד"ר טוגנרייך מבצע את הבדיקה. אשמח לתשובה אני ממש במתח מהבדיקה הזאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם באיזה שיטה מתבצע במכבי. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו12/12/2013בלון או כוסית ( לא מצריך תפיסת צואר הרחם)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אתי12/12/2013תודה רבה הרגעת אותי מאוד .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםטל05/12/2013
האם ניתן לעשות צילום רחם ממש בימים האחרונים של המחזור (הדימום)
כלומר יש לי מעט הפרשות אחרי המחזור ויש לי היום צילום רחם
האם אפשרי לבצע או שעלול להפריע?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/12/2013מבוצע ללא דמם
יתכן והדמם מהרחם פסק ומה שרואה זה שאריות דם שהצטברו בנרתיק, ואז ניתן לבצע
תגיעי לצילום, ואז תבדקי אם דימום מהרחם, הצילום ידחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לפרופ' אוריבטו - NK Cellsא.03/12/2013
פרופ' אוריבטו שלום,
שמעתי שבבית החולים שיבא ניתן לבצע בדיקה לקיומם של נוגדנים מסוג NK Cells - האם אכן ניתן לבצע שם את הבדיקה?
מה עמדתך בנוגע לביצוע הבדיקה במקרים של כישלונות חוזרים בטיפולי הפריה חוץ גופית ע"ר בלתי מוסבר? הבנתי, שבמרפאות מסוימות בבריטניה, בארה"ב ושלאחרונה גם באוסטרליה מבצעים את הבדיקה במסגרת הבירור שנערך.
אודה להתייחסותך.
תודה-רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ד"ר טוגנדרייך- צילום רחם בהרדמהרינה03/12/2013
שלום,
קיבלתי הפנייה לעשות צילום רחם והגניקולוגית נתנה לי את שמך.
רציתי לדעת האם אתה עושה צילום רחם בהרדמה או טשטוש ואם כן איך מתאמים זאת ומה העלות על כך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר טוגנדרייך- צילום רחם בהרדמה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/12/2013פרטי התקשרות עם דר טוגנדרייך, ראי מדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לצילום רחם בהרדמה
רינה04/12/2013את דרך ההתקשרות יש לי, השאלה היותר חשובה שהיתה שם היא האם ניתן לעשות צילום רחם בהרדמה או טשטוש והאם דר דניאל עושה זאת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לצילום רחם בהרדמה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/12/2013כן, פרטים דרכו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד''ר דניאל טוגנדרייךעמית02/12/2013
רציתי לדעת האם את מבצע גם צינטור וגם הסרה של חצוצרה?
יש לי חצוצרה אחת חסומה (בצילום רחם) שכנראה מפריעה לטיפולי IVF (אולי יש בה נוזל) השאלה אם אצלך אוכל להסיר אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד''ר דניאל טוגנדרייך - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/12/2013פרטי התקשרות עם דר טוגנדרייך, ראי מדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיחוש לא ברורפנינה01/12/2013
שלום שבועיים וחצי אחרי החזרה, בטא 3500, דקירות לא ברורות רק בצד שמאל לא כאב חד בינתיים. בבדיקה us נראתה ככל הנראה ציסטה בשחלה וככל הנראה שק הריון ללא חלבון (הד״ר לא היה בטוח. מה עוד יכול להיות? גם ציסטה לא ברורה?). החשש שלי הוא חוץ רחמי בשל הכאבים אם כי עדיין לא התגבשו לכאב חזק בלתי נסבל והבדיקות נערכו היום. מעבר לכך האם חוץ רחמי יכול להביא להתפוצצות שחלה בלי התראה מוקדמת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיחוש לא ברור - תגובה
פרופ' ראול אורביטו04/12/2013חשד להריון חוץ רחמי דורש מעקב קפדני ע"י רופא מטפל, כדי למנוע "התפוצצות" חצוצרה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לרופאיםעמית25/11/2013
לילה טוב,
לפני שנה בערך עשו לי צילום רחם ששם גילו חצוצרה אחת חסומה ומאז אני בטיפולי ivf בבית חולים ציבורי. כבר עברתי מסבר הפריות שנכשלו.
לפני המעבר לרופא פרטי רציתי לדעת האם יש אפשרות להגיע אליכם לבדיקה/ ייעוץ בלי הפניה של רופא מטפל?מעוניינת לבדוק האם ניתן לשחרר את החסימה?
אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לרופאים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו27/11/2013פרטים לפגישה, ראי במדור שאלות נפוצות בפורום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד צילום רחםרוית25/11/2013
שלום,
מתי מומלץ לבצע צילום רחם?לפני חצי שנה עברתי גרידה בשבוע 8,ולפני 3 שבועות עברתי הפלה טבעית,היה לי דימום אחרי שבועיים,הופנתי לרופא פוריות ששלח אותי לבצע צילום רחם, ועדיין לא הגיע הווסת..האם יש מניעה לעשות לפני הווסת? אם ברצוני להיקלט עוד באותו החודש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו27/11/2013צילום רחם נעשה לאחר וסת (עם הפסקת הדימום) מבלי לקיים יחסים עד הצילום
אם עומדת בהתניות- ניתן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צנתור חצוצרותשירה21/11/2013
אני אמורה לעבור צנתור חצוצרות ברביעי הקרוב, יש לי מספר שאלות בנושא:
1. האם זו הפרצדורה היחידה לשיחרור "סתימה" בחצוצרה
2. האם יש סיכונים בפרוצדורה הניתוחית?
3. האם יש כאבים אחרי הניתוח? עדיין בטראומה וכאבים מצילום רחם שנעשה בשני האחרון
4.האם אחרי פרוצדורה ניתוחית שתשחרר את החסימה בחצוצרה הימנית סיכויי ההריון בטוחים...? איזה בעיות נוספות ניתן לגלות בחצוצרות בעת הצנתור...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צנתור חצוצרות - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך25/11/2013ניתן לנסות לפתוח חצוצרות סתומות בלפרוסקופיה (ניתוח זעיר פולשני בהרדמה כללית).
צנתור אינו ניתוח אלא פעולה "זעיר פולשנית" בה מצנתרים את החצוצרות תחת שיקוף.
הפעולה כואבת אך נסבלת. בד"כ הכאב דועך עד שנעלם החל מסוף הפעולה,
אם יש חסימה חצוצרתית חד צדדית הצנתור משפר סיכויי הריון אך לא מבטיח הריון.
לעיתים מתגלה בצנתור שקיימת חסימה נוספת בקצה המרוחק של החצוצרה, חסימה כזו בד"כ לא ניתנת לפתיחה בצנתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובה של צילום רחםרינת19/11/2013
נעשה צילום והתשובה חשד לחסימה פרקוסימלית משמאל
מה זה אומר והאם ניתן להרות במצב כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה של צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו20/11/2013אם הצד השני פתוח, ניתן להרות, אם כי בשיעור נמוך יותר
חסימה פרוקסימלית, ניתן לפתוח ע"י צינטור
מציע שתפני עם הדיסק לרופא נשים לשקילת המשך בירור\טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות צילום רחםמריה17/11/2013
שלום,
אני בת 38.
לפני חודשיים עברתי הפלה מאוחרת בשבוע 23 +1. ההפלה היתה בלידה רגילה ולאחר מכן ניקוי הרחם כי השיליה לא יצאה שלמה. הרופא שלי שלח אותי לביצוע צילום רחם עקב חשד לאי ספיקה של צוואר הרחם.
היום ביצעתי את הצילום בבית חולים לניאדו. למרבה הפתעתי התוצאות הן:
לאחר הזרקת חומר ניגוד הודגמו:
צוואר במבנה תקין.
רחם במבנה תקין, ללא פגמי מילוי.
חצוצרה ימנית לא הודגמה
חצוצרה שמאלית הודגמה ללא פיזור.
זה אומר שהחשד לאי ספיקה של הצוואר לא התאמת אבל נמצאה חסימה ב-2 חצוצרות. 1.האם הדבר אפשרי אם רק לפני חצי שנה נכנסתי להריון ספונטני?
2. הצילום בוצע 14 יום לאחר הווסת. יום קודם היו לי כאבי ביוץ. האם זה יכול להיות סיבה לחסימה?
3. הרופא שביצע את הצילום אמר שיכול להיות שהודגמה חסימה כי התכווצתי. יש אפשרות כזאת? מה זה אומר?
3. האם יש טעם לבצע צינתור או צילום חוזר? אם כן, איך אני יכולה לקבוע תור לד"ר טוגנדרייך ? האם כדי לבצע צינתור זה בעצם לקבוע תור לצילום רחם חוזר?
יש לציין שלפני 7 שנים עשיתי צילום רחם שהיה תקין לגמרי. יש לי גם 2 ילדים בבית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות צילום רחם - תגובה
ד``ר דניאל טוגנדרייך18/11/2013נשלחת לצילום רחם על מנת לשלול או לאמת מצב של "אי ספיקה של צוואר רחם" לצורך החלטה אם בהריון הבא תזדקקי ל "תפר צווארי". כמובן שאם את מצליחה להתעבר אין משמעות לממצאים של "חצוצרות חסומות".
אם את נכשלת בלהתעבר יש לחשוד שאמנם התרחשה חסימה חצוצרתית בין ההיריון האחרון לבדיקת צילום הרחם. אני ממליץ להמתין מספר מחזורים ורק אם את לא מתעברת לשקול צילום רחם חוזר ואם צריך-צנתור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
מריה18/11/2013תודה רבה ד"ר טוגנדרייך
האם לאור הממצאים יש לי סיכון מוגבר להריון מחוץ לרחם (אם החצוצרות באמת חסומות)?
האם התשובה שהצוואר תקין (אין מדידה מדוייקת של פתח הצוואר) שוללת לחלוטין את המצב של אי ספיקה צווארית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יצירת קשר עם דר טוגנדרייך.מיכל14/11/2013
ההודעה מיועד לדר טוגנדרייך. ניתחת אותי באסותא לפני 4 חודשים ואני מעוניינת לשוחח איתך. כיצד ניתן לפנות אליך באופן ישיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יצירת קשר עם דר טוגנדרייך. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו15/11/2013פרטי התקשרות במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם עזרה דחופהשלומית10/11/2013
אני אמורה לעשות צילום רחם השבוע בבית חולים השרון. הבנתי שיש 2 דרכים לביצוע הבדיקה הייתי רוצה להבין את ההבדל בין 2 הדרכים השונות הקיימות ומ הן אומרות והאם בשניהם ניתן לבצע שיחרור חסימות במידה וקיימות או רק באחת מהם .. בנוסף במידה ואני אחליט למשל על האופציה של עם הבלון האם אני צריכה להזמין או לקנות זאת בניפרד ואם כן מאיפה .... ואיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם עזרה דחופה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/11/2013בבי"ח השרון, הבדיקות מבוצעות ע"י דר טוגנדרייך, ולכן אופצית הצינטור כפעולה המשכית קיימת
אין צורך לקנות קטטר, רק להביא טופס 17
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)