מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח תוספתן חשד לאנדו וצילום רחםרעות22/06/2016
שלום רב,
אני בתהליך כניסה להריון( 3 חודשי ניסיונות) וגילי הוא 31. בעברי הרחוק עברתי ניתוח תוספתן שהיה מדולק מאוד ובנוסף אני סובלת מכאבי מחזור שיכול לרמוז לאנדומטריוזיס.
הבנתי שניתוח התוספתן + חשד לאנדו מעלים את הסיכוי לחצוצורת סתומות ונשאלת השאלה האם לא כדי בשל גילי לעשות צילום רחם במידה ולא אקלט לאחר חצי שנה ?
האם יש איזשהי סטטיסטיקה לגבי מה הסיכוי שלאישה תיהיה חצוצרה סתומה בהנחה שעברה ניתוח בבטן או אנדומטריוזיס לעומת בחורה שלא עברה ניתוח או אנדו?
האם בכלל רופא יתן לי הפנייה לאחר חצי שנה של ניסיונות בלבד לצילום רחם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח תוספתן חשד לאנדו וצילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/06/2016כל ניתוח יכול להעלות את הסיכוי להדבקויות, ובמיוחד לבעיה דלקתית
לאור גילך, מניח שראוי שתעברי הערכה לקראת הריון\ פוריות.
צילום רחם יהיה רלונטי, במידה ולא תהרי לאחר 6-12 חודשי ניסיון
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בכניסה להיון אחרי הריון מחוץ לרחםלי21/06/2016
אני לאחר 2 לידות קיסרי ואחרי הריון מחוץ לרחם שטופל ע"י זריקת מטטרוקסט באוקטובר 2015.
כעת אני מנסה כחצי שנה להרות וללא הצלחה. לא עשיתי מעולם צילום רחם ולא ידוע לי על בעיות פוריות אצלי או אצל בעלי. 3 ההריונות שהיו לי הינם ספונטניים וללא טיפולים - נקלטתי תוך מס' חודשים בודדים/ מיידי .
שאלותיי הן :
1. האם הריון מחוץ לרחם יכול לנבוע מהידבקויות ? ( עד כמה שידוע לי בניתוח קיסרי השני שמו לי רשת למנוע הידבקויות.)
2. מה יכולה להיות הסיבה שאיני מצליחה להרות במשך כחצי שנה?
3. מה לעשות כעת ? האם לגשת לצילום רחם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בכניסה להיון אחרי הריון מחוץ לרחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/06/2016עצם ההריון מחוץ לרחם מעיד על בעיה מיכנית, ולכן צילום רחם יכול לקדם מאוד באיבחון
כדי לאתר את הסיבה, עליך לפנות לבדיקת מומחה פוריות, שבין שאר הבדיקות יפנה אותך לצילום רחם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה חלקית של החצוצרות-אשמח לתשובה מהירהאפרת21/06/2016
שלום!
ישלי ילדה מהריון טבעי כבר שנתיי וחצי שאני מנסה להכנס להריון אך לשווא.לאחר בדיקה התגלתה דלקת בחצוצרות. הופנתי לצילום רחם אצל ד"ר טוגנדרייך.
הממצאים הם:ציטוט:רחם במבנה תקין מילוי הומוגני של חלל הרחם.מעבר ופיזור משני הצדדים. מודגמת התרחבות חצוצרתית דיסטלית כסטוסלפינגס.משני הצדדים.ההתרחבות מתפוגגת במהלך הבדיקה עם הדגמה של מעבר ופיזור.הדגמת הפיזור מימין הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה.
לסיכום: התמונה יכולה להתאים לחסימה חלקית דו"צ הגורמת להתרחבות החצוצרות בזמן המילוי.להערכתי מדובר בפקטור חצוצרתי דו"צ שאינו מוחלט.
אשמח לשמוע איזה טיפול אפשר לעשות....תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה חלקית של החצוצרות-אשמח לתשובה מהירה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/06/2016לפנות לרופא פוריות לשקול השראת ביוץ או ישירות לטיפולי הפריה חוץ-גופית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה חלקית בחצוצרות-אשמח לתשובה
אפרת21/06/2016שואלת לגבי תשובה לחסימה חלקית של החצוצרות.האם אין אפשרות לפתוח את החסימה בעזרת צנתור או טיפול אחר??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה חלקית בחצוצרות-אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו21/06/2016החצוצרה פתוחה, טיפול בבעיה רחיקנית רק ע"H ניתוח
לכן, עדיף להתחיל טיפול פוריות .IVF שעוקף את הבעיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה חלקית בחצוצרות.אשמח לתשובה
אפרת21/06/2016עוד שאלה קטנה מה הסיכוי להכנס להריון בטבעי.ללא טיפולים??האם יש בזה סיכון כלשהו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה חלקית בחצוצרות.אשמח לתשובה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו26/06/2016סיכוי נמוך יותר להריון וגבטה יותר להריון חוץ ריחמי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרות חסומות - אפשרויות טיפולאודלל17/06/2016
שלום , אני בת 31 יש לי שני בנים ונכנסתי בקלות להריון, אחריהם עברתי שני הריונות מחוץ לרחם.
בצילום רחם נמצא ב- hsg שמאל חסום ימין רושם לסקטוסלפינקס. האם ניתן לטפל באנטיביוטיקה או רק לפרוסקופיה או צינתור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרות חסומות - אפשרויות טיפול - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/06/2016הטיפול במצב הזה הינו לפרוסקופיה
מציע לפנות לרופא פוריות
מה שב"כ מומלץ זה להתקדם בשלב זה להפריה חוץ גופית, ובמידה ולא יצלח לאחר 2-3 מחזורים- לעבור לפרוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם - סתימה בצד ימיןקארין14/06/2016
שלום ד"ר,
אני בת 28 אמא לילדה בת 3, נשלחתי לצילום רחם עקב שנתיים ניסיונות להיכנס להריון נוסף.
הצילום כאב לי מאוד, הרופא המבצע אמר שצד שמאל תקין ובצד ימין עבר חומר אבל ממש מעט ובקושי עקב היצרות. ניסה "לפתוח" את הסתימה בוואקום.
את הרופא שלי אפגוש רק עוד שלושה שבועות ואני נורא מבולבלת. מה ניתן לעשות במצב הנוכחי?
מצ"ב תמונה. מודה לך מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת
קארין14/06/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
קארין14/06/2016
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו15/06/2016יש קושי להתרשם בשל איכות התמונות
רחם נראה תקין , כמו גם המעבר מצד אחד
לגבי הצד השני - לא ברור בצמונה
בכל מקרה, מעבר חלש\מאוחר לא בהכרח מעיד על בעיה (יכול לנבוע מהתכווצות מקומית של שריר)
אם לא מודגם בבירור, ניתן להפנות לצינטור חצוצרות, או לחליפין להמשיך בטיפולי פוריות
עליך לפנות לרופא פריון ןהמשך הנחיות\טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסת שונה אחריי פתיחת חצוצרה סתומהליטל10/06/2016
היי
לפני כחודש עברתי פתיחת יצוצרה סתימה יחד עם הליך צילום רחם.
החוד המחזוק הקדים ב5 ימים מה שמעולם לא קרה לי.
יש לציין שזה יחסית מחזור שונה וקשה אף יותר בכמות הדימום.
האם יש סיבה לחשוש????? ממה זה נובע???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווסת שונה אחריי פתיחת חצוצרה סתומה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו13/06/2016יתכנו שיבושים במחזור, בד"כ הורמונלי (ללא קשר לצילום)
מציע לפנות לרופא נשים לבירור\טיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוריואן לפני צילום רחם ועוד כמה שאלותgingit05/06/2016
שלום וברכה,
אני לקראת צילום רחם ויש לי כמה שאלות (קראתי את עמוד שו"ת לא מצאתי שם מענה לכל שאלותי):
1- האם צילום רחם מצריך הכנה מיוחדת (לא לאכול לפני וכו')?
2- האם אחרי הצילום יש צורך במנוחה?
3- אני "חרדתית" וחוששת מאוד מהצילום האם אפשרי לקחת כדור לוריוואן לפני הצילום?
4- האם אפשרי לבצע את הצילום ביום האחרון של הוסת (כשיש טיפטופים או הפרשה חומה מועטה)?
5- האם בודקים רגישות ליוד לפני? איך אפשר לדעת שלא תהיה תגובה אלרגית?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוריואן לפני צילום רחם ועוד כמה שאלות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו06/06/20161. לא, למרות שלא רצוי לאכול "ארוחה דשנה" לפני
2. אחרי הצילום, מס שעות ויותר כדי להירגע מהפרוצדורה, באופן עקרוני אין מניעה לחזור לפעילות
3. כן
4. רק כשנקייה
5. לא, שואלים, ואם יש- קיימת הכנה מתאימהנ לרגישים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובות
gingit07/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב לוריואן עם משכך כאבים
gingit07/06/2016שלום,
האם אפשרי לקחת לוריואן וגם משכך כאבים כדוגמת נקסין או נורופן או שאין צורך לקחת גם וגם?
ואם יש אפשרות לקחת את שניהם האם יש צורך להרחיק את הנטילה שלהם או שאפשר לקחת את שניהם יחד?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילוב לוריואן עם משכך כאבים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו07/06/2016עדיף או, או,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
gingit08/06/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה, האם קשור לקושי כניסה להריון?מעיין25/05/2016
שלום רב ד"ר,
ביצעתי צילום רחם והממצאים הם: רחם במבנה תקין, מילוי הומוגני של חלל הרחם, מעבר ופיזור משני הצדדים בנוסף נרשם כי הדגמת המעבר והפיזור משמאל הצריכה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה.
שאלתי היא- האם זה יכול להיות סיבה לכך שאני לא מצליחה להרות מזה שנתיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה, האם קשור לקושי כניסה להריון? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2016יתכן, כעת הכל תקין
פני לרופא מטפל להמשך הנחיות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעין "גולה" בתחילת הנרתיק-ללא סימנים נוספיםגורי24/05/2016
לפני מספר ימים חשתי תחושת חוסר נוחות קלה בנרתיק, וגיליתי בערך ס''מ לתוך הנרתיק , בדופן מעין גולה מתחת לעור,בגודל שעועית.. זה אינו כואב,ה"גולה" אינה מחוספסת ולא רכה ולא קשיחה, מה זה יכול להיות? אין סימנים אחרים.. קבעתי תור לרופא שלי אבל הוא מקבל בעוד שלושה שבועות. אני מנסה לקבוע לרופא אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעין "גולה" בתחילת הנרתיק-ללא סימנים נוספים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2016כדי לאבחן חייבת בדיקה
לא ניתן לייעץ ב"פרום"
סליחה ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרה וצנתור, טיפול נוסף?ליטל22/05/2016
שלום רב
היום עשיתי צילום רחם והתגלה חסימה בחצוצרה הימנית, נעשה צנתור לפתיחת החסימה
לציטוט: " רחם במבנה קשתי מילוי הומוגני של חלל הרחם. מעבר ופיזור בשני הצדדים. הדגמת המעבר והפיזור מימין הצריכה ריקינליזציה חצוצרתית והזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה"
שאלתי היא האם אצטרך טיפול מסויים? תרופות? בדיקה נוספת?? או שמא להמשיך לחכות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח למענה דחוףףףף
ליטל24/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בחצוצרה וצנתור, טיפול נוסף? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו25/05/2016עברת את הטיפול (הזרקה סלקטיבית), כעת הכל תקין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדות מהבדיקה עצמה- אשמח לכמה מילות הרגעה..TIPTIP21/05/2016
היי...אני אמורה לעשות צילום רחם חודש הבא והחרדות הולכות וגדלות לצד ההבנה גם ביעילות הבדיקה במקרה ויש סתימה בחצוצרות...קבעתי תור בתל השומר ואני כל יום עם השאלה לבטל את התור? לא לבטל? מפחדת מחומר הניגוד,מפחדת מהכאב, מפחדת מרשלנות רפואית, מההשלכות שלאחר מכן.. בהתחלה אמרו לי שזה צילום שמחייב הרדמה כללית ואז הבנתי שלא...אשמח לכמה מילות הרגעה...אם יש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות מהבדיקה עצמה- אשמח לכמה מילות הרגעה.. - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/05/2016הפעולה שכיחה ומקובלת עם מינימום תופעות לואי
מציעה שתפני למדור שאלות נפוצות בפורום, שם תמצאי את כל האינפורמציה הרלונטית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצילום רחם
mes22/05/2016שלום,
אני עשיתי צילום רחם לפני כחודשיים, מאוד חששתי מהבדיקה, מהכאבים, אז אני רוצה להרגיע הבדיקה ממש ממש בסדר, לא נורא בכלל, כואב מעט, לא כפי שמתארים בכלל. תלכי רגועה. הייתי בשוק שעל זה כל הסיפור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לצילום רחם האם כדאי לעשות אותה או שעדיף להמתיןליז17/05/2016
היי יש לי שלושה ילדים מדהימים שנולדו בניתוח קיסרי רוצה מאוד עוד אחד נוסף ואחרי שנה של נסיונות הרופאה שלחה אותי לצילום חצוצרות לבדוק הידבקויות שהי יכולה לעזור מומלץ לא מומלץ והאם זה כואב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לצילום רחם האם כדאי לעשות אותה או שעדיף להמתין - תגובה
פרופ' ראול אורביטו19/05/2016מומלץ
כל הפרטים במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלה טבעית וחסימת חצוצרות שאלהמאי16/05/2016
שלום רציתי לדעת האם הפלה טבעית בשבועות הראשונים לא לקחתי כלום רק עקבתי אחרי הבטא , יכולה לגרום לחסימה בחצוצרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפלה טבעית וחסימת חצוצרות שאלה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/05/2016יתכן... סבירות נמוכה אם עבר ללא סיבוכים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי עוד שאלה
מאי16/05/2016הבנתי שיש חסימה קרובה שאפשר לטפל על ידי צינתור ויש חסימה רחוקה שאי אפשר לטפל בה עם באמת ניהיה עקב ההפלה חסימה במקרים כאלו של הפלה החסימה הגיוני שתיהיה קרובה או רחוקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה יש לי עוד שאלה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/05/2016אי אפשר לדעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם-היסטרוסקופיה אבחנתיתמיטל11/05/2016
שלום
בצילום רחם שעשיתי ראו חצוצרה שמאלית חסומה שלא הודגמה וכעת אחרי 2 טיפולי הפריה שנכשלו שלחו אותי גם לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית.
שאלתי היא האם בצילום הרחם שעשיתי יכולים היו לראות ליקויים כביכול בחלל הרחם כגון מחיצה או פוליפ או שאת הליקויים הללו ניתן לראות רק בהיסטרוסקופיה אבחנתית ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם-היסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' ראול אורביטו11/05/2016ניתן לראות, אולם יש מימצאים שלעיתים "מפוספסים" ולכן דרושה ההיסטרוסקופיה, שמהוה GOLD STANDARD למימצאים בחלל הרחם
בהצלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיכונים של צילום רחם על הריון שנוצר מיד לאחר הצילוםחגית10/05/2016
מה הסיכונים של צילום רחם (יוד, קרינה..) על הריון שנוצר יומיים לאחר הצילום? (באמצעות אוביטרל והזרעה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכונים של צילום רחם על הריון שנוצר מיד לאחר הצילום - תגובה
פרופ' ראול אורביטו10/05/2016הריון לאחר, לא אמורים להיות סיכונים הקשורים לצילום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)