מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חצוצרה חסומה - הפניה ל IVFמיטל20/12/2015
שלום
בעקבות צילום רחם וחצוצרה שמאלית חסומה הרופא המטפל התחיל בהזרעה עם הורמונים אולם זה לא הצליח.
כעת אני אמורה להתחיל בתהליך להפריה חוץ גופית.
רציתי לשאול מה הסיכויים להרות עם הפריה , בהנחה שחצוצרה ימנית תקינה ?
אילו פרמטרים עוד חשובים לשם הצלחת התהליך??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה - הפניה ל IVF - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/12/2015סיכויים גבוהים, במיוחד עם לא מדובר בחסימה רחיקנית (פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טלי22/12/2015תודה רבה
החסימה היא פרוקסימאלית לא רחיקנית..
לגבי חצוצרה ימינית היא תקינה אולם הפיזור לא היה מלא במאה אחוז אולם הודגם פיזור ברחם.
דבר חשוב ששכחתי לציין הוא שהרחם שלי מוטה שמאלה במבנה שלו..האם זה מקשה על התהליך? ממה זה יכול להיגרם ההטיה? והאם זה משפיע על סיכויי ההצלחה בהפריה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
פרופ' ראול אורביטו28/12/2015להטייה אין משמעות, ברוב המיקרים מולד ולא מפריע לקליטה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות צילום רחםmaya17/12/2015
שלום,
ביצעתי צילום רחם ובתשובות שקיבלתי ציינו:
חצוצרה (שמאל + ימים) - נצפתה לכל אורכה
מעבר - נראה שהחומר מתרכז בקצה החצוצרה הביסטלי בשני הצדדים.
סיכום - פיזור לא אופטימלי, רושם של התרכזות החומר סביב הטפולה.
מומלץ לשקול לפרוסקופיה או ביצוע HGG חוזר.
שאלתי היא: האם במצב הנתון, הסיכוי להיכנס להריון בצורה טבעית שואף לאפס?
האם לפרוסקופיה עשוייה לפתור לי את הבעיה או שאאלץ לפנות IVF?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/12/2015הסיכוי קיים אך נמוך,
מציע לפנות למומחה פוריות
אחת האופציות היא לנסות טיפולי פוריות 1-2, במידה ולא תהרי ל IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, אם כך -
maya17/12/2015לפרוסקופיה לא רלוונטית עבורי או מומלצת?
או שעשויה לפתור את הבעיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה, אם כך - - תגובה
פרופ' ראול אורביטו20/12/2015לאחרונה מקומה של הלפרוסקופיה פוחת בבירור טיפול אי- פריון
מומלץ להתחיל טיפול ולהתקדם ל- IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחנתיתעינת08/12/2015
אני צריכה לעשות צילום רחם והיסטרו' אבחנתית.
האם יש צורך במרווח בין הבדיקות? אפשר לבצע יום אחרי יום?
האם יש משמעות לסדר הבדיקות? עדיף לעשות צילום לפני היסטרו' או להפך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם והיסטרוסקופיה אבחנתית - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/12/2015תבצעי צילום, אם תקין- יתכן וניתן "לחסוך" היסטרוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ', ואם יש צורך?
עינת08/12/2015תודה על התשובה המהירה :)
אם בכל זאת יש צורך בהיסטרו', יש בעיה לעשות מיד אחרי? מבחינת חשש לזיהומים או משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ', ואם יש צורך? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/12/2015רצוי במירוח של מס ימים- כדאי להיוועץ עם המבצע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסרת אונים בעקבות צילום רחם דניאל טלימור פרי05/12/2015
שלום אני בת 33 יש לי ילדה מהריון טבעי
כבר 3 שנים לא נכנסת להריון עשיתי צילום רחם לפני שנה ועד היום לא מבינה אותו..
מימין הרחבה סקולרית של החצוצרה הדיסטלית עם מעבר ופיזור תקינים.
משמאל התרחבות סקולרית של החצוצרה בשלבהראשון נראה כסקטוסלפינגס לאחר הזרקה סלקטיבית מודגם מעבר עם פיזור כלפי המרזב השמאלי .צורת פיזור המתאימה להידבקות סביב טפולה זאת.
סיכום .סבירות גבוהה לפקטור חצוצרתי דוצ.
אני כרגע ב ivf. עשיתי 2 החזרות עוברים ולא מתפתח ממש הריון רק ..מתחיל הבטא לעלות ונפסק.האם אני צריכה להוציא את החצוצרות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרת אונים בעקבות צילום רחם דניאל ט - תגובה
פרופ' ראול אורביטו06/12/2015לא נראה שמדובר בהידרוסלפינגס, לכן לא מומלצת כירורגיה
מציע שתפני עם הצילום לרופא פוריות שמטפל בך, לצורך אולטרסאונד- אם קיימת עדות לנוזל בחצוצרה באולטרסאונד, יתכן ויהיה מקום לכירורגיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התיחסותך ...ו...
לימור פרי06/12/2015עשיתי דופלר אגן וכמה פעמים א.סאונד ולא ראו נוזל ..
אבל לפי הצילום רחם זה אומר שיש לי חסימה או לא.??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התיחסותך ...ו... - תגובה
פרופ' ראול אורביטו06/12/2015חסימה לא מלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםנינה03/12/2015
יש לי שני ילדים מהריונות ספונטנים וכניסה טבעית להריונות אלו, כמו כנ לידות וגינליות תקינות. מזה כשנה וחצי מנסה להרות ללא הצלחה. בוצע סוף סוף צילום רחם שהבהיר מדוע לא הצלחתי להרות הפעם. הודגם: רחם במבנה תקינ מילוי הומוגני של חלל הרחם שתי החצוצרות מודגמות בחלקנ הפרוקסימלי ללא מעבר וולא פיזור. בצד הימני: בוצעה הזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה, מודגמת התרחבות דיסטלית קלה המתפוגגת בהמשך עם מעבר ופיזור תקינים! צד שמאל: בוצעה ריקנליזציה והזרקה סלקטיבית לפתח החצוצרה - מודגם סקטוסלפינג.
האם זה אומר שהחסימה בצד הימני הוסרה? ומה לגבי צד שמאל? האם הוסרה החסימה? או שאפשר לקבוע אצלכם תור לצינטור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו06/12/2015צד ימין סוסר חלקית, תתכן בעיה רחיקנית ומשמאל לא ניתן להסיר
צריכה לפנות לרופא פוריות, לשקילת טיפול בהפרית מבחנה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום רחםר.א02/12/2015
שלום רב,
אנו מנסים להרות כשנה ולפני כחודש ביצעתי צילום רחם.
התוצאות הן: שהחצוצרות נראו לכל אורכן. לגבי המעבר- בשמאל נראתה הצטברות נוזל סביב החצוצרה ובימין משיכה כלפי מעלה עם פיזור חלש.
מה זה אומר? האם יש פגיעה כולשהי בפוריות בעקבות הממצאים?
חשוב לי להדגיש כי הייתה לי דלקת באגן לפני שנה וחצי.
תודה רבה על תשובתכם,
ר.א* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו08/12/2015מעיד על חשד להדבקויות תוך ביטניות, דו"צ
מציע להיוועץ עם רופא פוריות ולהתחיל טיפולים (כולל שקילת IVF כטיפול ראשוני)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתיחת חצוצרותאלה01/12/2015
עשיתי צילום רחם ובו פתחו לי את החצוצרות תוך כדי הצילום.
האם החסימה יכולה לחזור שוב?
תוך כמה זמן זה יכןל לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתיחת חצוצרות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/12/2015יכולה, אם כי בסבירות נמוכה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין הבדיקותmaya30/11/2015
בוקר טוב,
אשמח לדעת מה ההבדל בין : צילום רחם, צינתור חצוצרה והיסטרוסקופיה אבחנתית / ניתוחית.
ידוע לי כי אחת החצוצרות שלי חסומות, מה שמקשה על כניסה טבעית להריון. אשמח לדעת איזו מהבדיקות עלי לעשות על מנת לפתוח את החסימה ולהגדיל את הסיכויים להיקלט טבעי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין הבדיקות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו30/11/2015אם החסימה קריבנית- צינטור, אם רחיקנית פתיחה מבוצעת ע"י ניתוח (אולם במחוזותינו עדיף להתקדם לטיפול פוריות\IVF)
ראי פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומה - סיכוייםמיטל29/11/2015
שלום
בצילום רחם שעשיתי חצוצרה שמאלית לא הודגמה והרופא אמר שחסומה
כרגע אני מתוכננת לבצע הזרעה עם הורמונים- מקבלת גונל
השאלה מה הסיכויים אם בכלל שייקלט היריון עם חצוצרה אחת בהזרעה או בהפרייה ?
אני לא רוצה לעשות צנתור ולגעת בחצוצרות אם ניתן אופציות חלופיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה - סיכויים - תגובה
פרופ' ראול אורביטו02/12/2015סיכויים טובים להריון במיוחד אם הביוץ בצד הפתוח
ניתן לנסות לפתוח את החצוצרה בצינטור
מציע לדון על כל האפשרויות עם רופא מטפל המכיר את ההיסטוריה שלך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון ללא רחם וחצוצרות לאחר כריתהשי לי22/11/2015
שלום האם יכול להיות הריון אם כרתתי את הרחם וחצוצרות לפני שנה? הבנתי שיש ביוץ והשאירו את השחלות בכדי שהגוף לא יזדקן אני מרגישה כמו בהריון כאבים בחזה בחילה צרבות מרגישה רע או שמפתחת משהו, אנא עיזרו לי לפני שאני נגשת לרופא נשים לברור מתלבטת מה לעשות ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון ללא רחם וחצוצרות לאחר כריתה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו22/11/2015נדיר ביותר!!!
גשי לרופא נשים לבדיקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צילום רחםיעל17/11/2015
אני צריכה לעבור צילום רחם וחוששת מאוד מהכאבים במיוחד בגלל שיש חסימה לצנטר. האם עדיף לקבל הרדמה מקומית או מלאה ואם כן איפה אוכל לעשות את הבדיקה עם הרדמה מבלי לשלם לרופא פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום רחם - תגובה
פרופ' ראול אורביטו17/11/2015יש לברר בקופ"ח
ללא קשר ניתן לקחת נוגד כאב לפני
פירוט במדור שאלות נפוצות בפורום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אקטופי שני - כריתת חצוצרהאלנ14/11/2015
שלום רב,
עברתי לאחרונה הריון אקטופי שני בחצוצרה שמאל ( נכנסתי חודש אחרי חודש)
ובחרו לכרות לי את החצוצרה.
שאלה שלי היא האם עקב הכניסה המהירה להיריון זה קרה שוב? קראתי באתרים אמריקאיים שצריך להמתין. אני מרגישה אבודה ואובדת עצות.
כמו כן בניתוח ביקשתי שיכניסו חומר ניגוד לחצוצרה השנייה הכניסו 100 C.C לחצוצרה ולא היה מעבר לחלל הבטן? מה זה אומר? שהחצוצרה השנייה גם חסומה?
יצויין שבעברי היה לי טורסיון של השחלה - סיבוב שלה
האם כדאי לנסות לצנתר או ללכת ישר ל-IVF - הרי נכנסתי פעמיים להריון ואמרו לי שאם הבעיה בחצוצרה הסיכויים טובים וחבל על הזמן שמעבירים בדרך ובתור לבדיקות לעניין החצוצרה. מה לדעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון אקטופי שני - כריתת חצוצרה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/11/2015ניתן להיכנס להריון לאחר חודש, לאור הסיפור, נראה שרצוי ב- IVF
ללא קשר, כדאי וראוי להיוועץ עם מומחה לפוריות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם האקטופי הראשון גרם לשני?
אלנ16/11/2015כי לא חיכינו וישר נכנסה להריון שוב. אף אחד לא אמר לנו שזו יכולה להיות בעיה.
כמו כן לגבי צנתור האם מומלץ לנסות ולעשות צילום רחם עכשיו ואחר כך לצנתר או ללכת ישר לIVF?
תודה רבה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשאלה האם האקטופי הראשון גרם לשני? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו16/11/2015אם לא היה מעבר מים\צבע בלפרוסקופיה ולאור העובדה שחוןוית 2 הריונות מחוץ לרחם, הייתי ממליץ ישירות ל- IVF
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה ימנית סגורהשירה09/11/2015
שלום רב
לפני שנתיים נכנסתי להריון טבעי רק הוא היה חוץ רחמי וטופלתי במטוטרקס ושלושה חודשים נאסר עלי להכנס להריון .
מאז לא הצלחתי להקלט טבעי .
לפני שנה ניגשתי לרופאת פוריות של כללית ששלחה אותי לצילום רחם ובדיקות נוספות
ובצילום רחם התגלתה חסימה בחצוצרה ימין .
אני מאוד חוששת לעשות טיפולים ובורחת מזה כבר חצי שנה.
האם ניתן להקלט טבעי עם חצוצרה אחת ? או שאין סיכוי ?
האם יש דרך אחרת על מנת להמנע מ- IVF* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה ימנית סגורה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו12/11/2015ניתן להיקלט, אולם פרק הזמן שחלף, מצדיק "עזרה"
ע"י טיפול הורמונלי מלווה בהזרעות או IVF בהתאם לשיקול רופא פיריון מטפל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חצוצרה חסומהאני15/10/2015
היי
בהנחה וחצוצרה אחת חסומה ומתקיים בה ביוץ באותו החודש לאן נפלטת הביצית אם אינה יכולה להגיע לשחלה ואז לרחם?
אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חצוצרה חסומה - תגובה
פרופ' ראול אורביטו27/10/2015או לחלל הבטן או שלעיתים נאספת ע"י החצוצרה הנגדית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חסימה בחצוצרות?דקלה11/10/2015
היי,
ביצעתי צילום רחם לאחר שעברתי דלקת באגן, ובאולטרסאונד ראו הדבקויות "דקות" כך הסביר לי הרופא.
לאחר שהסתכלתי על צילומי רחם באינטרנט נראה לי שזה לא בדיוק חסימה אצלי.
יכול להיות?
אשמח להסבר.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסימה בחצוצרות? - תגובה
פרופ' ראול אורביטו14/10/2015ראוי שתגשי עם הדיסק לרופא מטפל, דרושה סדרת התמונות לצורך פיענוח
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות חסומות
דקלה14/10/2015ראשית, תודה על התשובה.
בגדול, עברתי 2 לידות טבעיות ספונטניות.
לאחר הדלקת אגן , וצילום רחם שנעשה הובחן בחסימה דו"צ
וישר ייעצו לי ללכת לטיפולי i.v.f עברתי טיפול אחד, והוחזרו 2 עוברים בפעם הראשונה והם לא שרדו וכך גם בפעם השניה.
מכיוון שאצלי זאת בעיה מכנית, שאלתי היא: האם צינתור חצוצרות לא
יכול לעזור במקרה שלי?
הרי אני פורייה (גם לפי הבדיקות שעברתי וגם בעלי עם זרע טוב)
אשמח למענה והסבר.
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצוצרות חסומות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו14/10/2015כיוון שהחצוצרות מודגמות, אין מקום לצינטור
השאלה אם יש או אין הידרוסלפינגס, שיכול להפריע לכניסה להריון
אי לכך, פני עם הדיסק לרופא מטפל לצורך איבחון
במידה וקיים הידרוסלפינגס, לאור כשלונות חוזרים ב- IVF, יש מקום לשקול כריתת חצוצרות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בחצוצרות
דקלה14/10/2015אם "הידרוסלפינגס" הכוונה לנוזל בחצוצרות או ברחם אז אין לי בדקו את זה.
האם לאור העובדה אפשרי אצלי צינתור חצוצרות?
מודה על המענה המהיר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסימה בחצוצרות - תגובה
פרופ' ראול אורביטו14/10/2015כאמור, צינטור לא רלבנטי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)