מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימפטומים לאחר שני צינתוריםמיכל28/09/2017
שלום רב,
אני בת 55, סוכרתית, 3 שנים בגיל המעבר, מסת גוף 23.6, לא מעשנת עם בעיות לב במשפחה.
לאחרונה עברתי 2 צינתורים, 4 סטנטים.
היום, שבוע אחרי, אני עדין מרגישה את הסימפטומים שהיו לי קודם כמו כאב, תחושת כובד שמתפשטת בחזה (כמו צרבת).
שאלתי: האם זה נורמלי להרגיש כך אחרי הצינתור? חשבתי שהכל יעבור...
דרך אגב אני מאזנת את הסכרת בעזרת דיאטה בלבד, שוקלת כ 57 ק"ג, A1C נע בין 6 ל6.5
תודה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימפטומים לאחר צנתור
ד``ר אביב מגר28/09/2017שלום רב, המשך כאבים בחזה לאחר צנתור הוא נושא מורכב, והסיבות רבות ושונות, בחלק מהמקרים מקור הכאבים בסטנט, או בפתיחה לא מספקת או חסימה חוזרת, במקרים אחרים יכול להיות שמקור הכאבים לא קשור לסטנט, ויש סיבות נוספות. מאחר שאחת האפשרויות היא שמרור הכאבים בחסימת עורק, עליך לפנות בהקדם האפשרי לבדיקת קרדיולוג או אף לחדר מיון
בברכה דר מגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם קמצנים?
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)