מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערעור על החלטת רופא תעסוקתיצחי15/11/2017
שלום רב,
האם יש לי הזכות מבחינה חוקית לערער על קביעתו של רופא תעסוקתי מטעם חברת הביטוח או לחילופין לבקש חוות דעת של רופא תעסוקתי נוסף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוות דעת רופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן16/11/2017ראשית שאלה יותר לפורום עורכי דין. לדעתי ניתן לערער על החלטה אך בצורה מנומקת. כמובן במידה ויש לך חוות דעת משלך שתומכת בערער שלך זה טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא תעסוקתי מאזור גדרה-רחובות-אשדודאפרת13/11/2017
בעלי נפצע בתאונת אופנוע והגשנו תביעת אכע. לצורך התביעה חברת הביטוח מבקשת חו"ד של ר.תעסוקתי. אודה להמלצה על רופא באזורינו.
כמו כן, הפגיעה היא ביד ורגל שמאל. האם הרופא חייב להתמחות באורתופדיה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן13/11/2017ראשית במידה ומבקשים חוות דעת רופא תעסוקתי הרי אין צורך באורתופד. לגבי רופא באזור מומלץ להיכנס לדפי זהב ולבדוק מי מקבל באזור שלכם. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה של רופא תעסוקתימשהחנן04/11/2017
הנני סובל מחרדות והפרעות שינה יש לי נכות כללית 100%אי כושר עבודה עלידי ביטוח לאומי לצמיתות במקביל יש לי ביטוח מנהלים דרך חברת ביטוח שמסתיים בקרוב חברת הביטוח נותנים לשנה ואחרי שנה מבקשים אישור רפואי מהפסיכיאטר וגם רוצים אישור מרופאה תעסוקתית ואת זה אני צריך מה עושים איך נבדקים על ידי רופאה תעסוקתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן05/11/2017ע"י רופא תעסוקתית נבדקים או במסגרת קופת חולים או באופן פרטי או מטעם חברת הביטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם לפנות לרופא תעסוקתיארז27/08/2017
שלום, נפגעתי בתאונת דרכים שהיא תאונת עבודה לפני חצי שנה, הפגיעה היא צליפת שוט שגרמה לבקע דיסק בעמוד שדרה צווארי עם לחץ על עצב, הייתי בבית מספר שבועות וחזרתי לעבודה, מטופל בכדורים נגד כאבים וזריקת חסם עצבי אך בסיכום עם הבוס פחות שעות נהיגה, עבודתי מצריכה נהיגה מרובה כל יום, אני סוכן מכירות שטח, אני בתביעה מול ביטוח לאומי לנכות עדיין לא זומנתי לוועדה, שאלתי היא מאחר ואני מרגיש שהנהיגה מחמירה את מצבי האם עליי לגשת לרופא תעסוקתי? או לחכות לוועדה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן27/08/2017הדברים לא קשורים. ועדת ביטוח לאומי קובעת נכות רפואית שנותרה לך. ורופא תעסוקתי אמור לבדוק את השפעת עבודה על מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי תשובת רופא תעסוקתי מכבישי02/08/2017
שלום !
בן 46 סובל כ9 שנים מכאבי צוואר שמקרינים לראש כאבים יוםיומיים . לאחר מרפאת כאב טיפול תרופתי טיפולים אלטרנטיביים .יש פריצת דיסק קטנה בc5-c6 עם לחץ על השק הדורלי . בשנה וחצי האחרונות נוסף כאב אגן עד לאיזור הפירנאום מוגדר תסמונת כאב מיופציאלי. . מכין שתשו כוחותי ואני חושב שהעבודה גרמה לי לכאבים אלה (משיט כלי שיט במשמרות של 24 שעות ישיבה ארווכה עם מנח לא טוב של הגוף וקפיצות של הים) פניתי לרופא תעסוקתי של מכבי בבקשה להחליף תפקיד. נעניתי בשלילה . האם יש כעת אפשרות לתבוע תביעת מיקרוטראומה ? או לעזוב את עבודתי מזה 20 שנה ?
תודה שי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקרוטראומה
ד``ר טמיר גפן02/08/2017קשה להגיד ולקבוע על בסיס מכתבך כי מדובר במיקרוטראומה. יש לבדוק מול רופא תעסוקתי שבקופה ומכיר את טיב ואופי העבודה. על פי תשובת הרופא יש להניח שהוא לא התרשם ממיקרוטראומה או שיש השפעה של העבודה על מצבך הרפואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קבלת א.כ.ע פוליסה מקצועיתפיני01/08/2017
אני מעוסק כ 6 שנים במקום עבודה עם לבוש מיוחד לכל הגוף ( על הבגדים שלי) וכבר מההתחלה התחיל לי גרד בגוף שהלך והחמיר ( גרד עד קילוף העור).
היו לי בעבר מספר פעמים עבודה ללא החליפה והגרד השתפר משמעותית .
מזה כ 8 חודשים בהמלצה של רופא תעסוקתי אני נמצא בעבודה במשרה מלאה אך לא מבצע את התפקיד שלי שלשמו הועסקתיב 5 שנים שלפני (מבצע תפקיד משרדי) הגרד השתפר משמעותית .
עכשיו המעסיק הפנה אותי ל חברת הביטוח בכדי לקבל א.כ.ע , האים מקרה זה אכן נחשב א.כ.ע תעסוקתי ? מה הדין ועד מתי נחשב ב א.כ.ע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי כושר
ד``ר טמיר גפן01/08/2017יש לבדוק את תנאי הפוליסה לעניין אי כושר
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיזוז אחוז משרה בהריוןליטל30/07/2017
שלום. אני בחודש שביעי להריון. מזה חודשיים אני סובלת בכל יום לאחר יום עבודה מכאבים בעצם הזנב. ולפעמים מקרין לרגל וגורם לי לכאבים בהליכה ולצליעה. אני עובדת 8 שעות ביום. אורטופד המליץ לא לעבוד יותר מ6 שעות ולקום הרבה. האם יש דבר כזה השלמת הכנסה מביטוח לאומי לשעות החסרות או קיזוז משרה עד הלידה בתשלום? האם עלי ללכת לרופר תעסוקתי? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היריון וכושר עבודה
ד``ר טמיר גפן30/07/2017במידה ואת עובדת ותיקה וצברת ימי מחלה ניתן להפחית שעות שמורידים מימי המחלה כמובן בהמלצת רופא תעסוקתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצה על רופא תעסוקתי בחיפה והצפוןקמי26/07/2017
מחפש רופא תעסוקתי טוב עם המלצות לחיפה והצפון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא תעסוקתי
ד``ר טמיר גפן30/07/2017ממליץ על ד"ר מזור לאוניד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מציאת תעסוקה לאחר אובדן כושר עבודהשמואל17/07/2017
נשרפתי בידיים ובפנים קיבלתי מהרופא תעסוקתי אישור לא להיחשף לשמש לפחות שנה וחצי, האם המעסיק חייב למצוא לי עבודה שמתאימה לתנאיי, ובמקביל תבעתי את מנורה מבטחים על אובדן כושר עבודה, והם אמרו שאני כשיר לעבודה ללא חשיפה לשמש ועל כן אני לא זכאי לאובדן כושר עבודה הייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כושר עבודה
ד``ר טמיר גפן30/07/2017רופא תעסוקתי קבע מגבלות עבור המעסיק. במידה ויש למעסיק אפשרות להעסיק אותך במגבלות אלו זה מצוין במידה ואין ייתכן ותפוטר. לגבי המבטחים - הרי רופא קבע שאתה יכול לעבוד במגבלות אלה ואחרות. בקרן פנסיה הביטוח או לעיסוקך ועיסוק סביר אחר ומצבך מתאים להגדרה זו לכן אין מדובר באובדן כושר עבודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אנגיוגרפיה וסיכונים בריאותיים ותעסוקתייםרותי24/06/2017
שלום,
שאלתי אינה קשורה כ"כ לנושא הפורום ובכל זאת....אני אחות מוסמכת חדשה, קיבלתי הצעת עבודה ביחידת צנתורים באחד מבתי החולים (כולל סיוע במהלך הצנתורים) עד כמה עבודה זו כרוכה בסיכון בריאותי? היות שבמהלך הצינתור מתרחש שיקוף (אנגיוגרפיה)-למרות שהצוות לובש סינרי עופרת-האם יש נזק מצטבר לבריאותי כאחות עקב הקרינה?
תודה מראש. אחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרינה בעבודה
ד``ר טמיר גפן25/06/2017לרוב ובמידה ועובדים לפי הכללים המקובלים אין סיכונים. עובדי קרינה עוברים בדיקות פיקוח וגם מסתובבים עם תג שנבדק לבדיקת רמות הקרינה כך שהכול בפיקוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לקרינה
ד``ר טמיר גפן30/07/2017במידה ושומרים על כל הנוהלי בטיחות אין סכנה לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגישה במרפאה תעסוקתית וביטול אישוררוני01/06/2017
קבלתי אובדן כושר עבודה מחברת הביטוח עד נובמבר 2017. בעוד כשבוע יש לי תור אצל הרופאה התעסוקתית. במידה והיא מחליטה שאני כשיר לחזור לעבודה, האם חברת הביטוח עלולה לבטל את האישור? מה המשמעות של לא להגיע לפגישה עם הרופאה התעסוקתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגישה עם רופא תעסוקתי.
ד``ר טמיר גפן05/06/2017רופא תעסוקתי קובע כושר עבודה עבור מקום בו אתה עובד. מבחינת חברת ביטוח כושר עבודה נקבע בהתאם לתנאי הפוליסה.
במידה ואינך זקוק עוד לאישור מרופא תעסוקתי עבור חברת הביטוח הרי תוכל לבטל את התור. אין לזה שום משמעות במידה ואינך נדרש לאישור עבור המעסיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי כושר
ד``ר טמיר גפן30/07/2017ראשית בחברות ביטוח הקביעה תלויה בתנאי הפוליסה. רופא תעסוקתי שבקופת חולים לא מחויב לקביעת חברת הביטוח ולהפך. לדעתי אין משמעות לאי הגעה לרופא במקרה הנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירצת דיסק מותני וצווארידסי14/05/2017
שלום
אני עובדת במפעל שנה בעבודה פיזית קשה מרימה דברים כבדים ומתקופפת המון בחצי שנה האחרונה התחילו לי כאבים בגב התחתון ולפני חודש גילו לי פירצת דיסק מותני ולפני חודשיים החלו לי כאבים חזקים גם בצוואר שמקרינות לראש וגילו לי עוד פרצת דיסק צוורי האם אני יכולה לתבוע את המעסיק על תאונת עבודה ואיך אני עושה את זה מה התהליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
ד``ר טמיר גפן14/05/2017שלום רב!
חסר מידע רב אודות עבודתה וגם נתונים אישיים כולל גיל וסוג העיסוק וכו.
ד"ר גפן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצות דיסק
ד``ר טמיר גפן30/07/2017מי מה שכתבת לא ניתן ללמוד שהתרחשה תאונת עבודה.
תביעות זה דרך עורכי דין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא תעסוקתי נפגעי תאונת עבודה.מירב אברהם07/05/2017
היי בעלי עבר תאונת עבודה נפל ונחבל .התביעה בביטוח לאומי הוכרה. שאלתי היא כזאת: רופא תעסוקה נתן חודש המשך שהייה בבית בגלל המצב של ע"ש צווארי שנפגע..יד שיניים שנשברו וכ'ו.לאחר כחודש ימים רופא תעסוקתי טוען שהוא יכול לחזור.. איך יתכן שיש הגבלה בתנועת צוואר וכאבי כפות ידיים ותהליך של שיקום שיניים לא מאשר המשך שהייה נוספת בבית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום השיניים
ד``ר טמיר גפן07/05/2017שיקום השיניים יכול להימשך זמן ממושך אך אין זה אומר שאיש לא יכול לעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאונת עבודה רופא תעסוקתי
מירב אברהם07/05/2017העניין שזה לא רק עניין השיניים. הצוואר בעיה בהגבלת תנועה . אם בנאדם שצריך לעבור סוג של אימון מסויים קרב מגע זה קשור לתפקוד שלו כמאבטח. איך רופא תעסוקה יכול לאשר החזרה של העובד כשהוא במצב שאינו כשיר הרי כל אימון שהוא אמור לעבור זה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרה לעבודה לאחר תאונת עבודה
ד``ר טמיר גפן07/05/2017שוב שלום.
אין אני יודע מה הייתה התרשמות הרופא בבדיקה ומה היו ממצאי דימות. הרי הוא קבע את קביעתו על בסיס ממצאים אני מניח.
תמיד ניתן לערער על קביעת הרופא ולפנות למנהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערעור על החלטת רופא תעסוקה
מירב07/05/2017אצל מי מערערים ולמי פונים לגבי החלטת רופא תעסוקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערער
ד``ר טמיר גפן07/05/2017אפשר למנהל מרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודההה
מירב07/05/2017תודה על המידע .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזרה לעבודה מתאונת עבודהאולגה12/04/2017
שלום,
עובד נפצע באצבע בזמן העבודה, קיבל אישור מרופא אורטופד להיות שבועיים בבית. אם בתום האישור הוא יכול לחזור לעבודה או שעליו להמציא אישור מרופא תעסוקתי/אורטופד כי הוא כשיר לחזור לעבודה שאותה הוא ביצע לפני כן. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר מרק-אלן לוי12/04/2017הכל תלוי במהות הפציעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
אולגה13/04/2017שבר בקצה האצבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבע שבורה
ד``ר טמיר גפן13/04/2017תלוי במה תפקיד של העובד. במידה ואין הוא צריך להזיז אצבע אין בעיה יכול לחזור אפילו ביום הפציע. במידה ומדובר בעבודת כפיים הרי השאלה מאותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אישור רופא תעסוקתי לתאונת דרכיםאבי30/03/2017
שלום,אני עובד 10 שנים כנהג (רכב ב) בחברה בפ"ת,נסיעות בעיקר באיזור המרכז כ 9 שעות ביום, בחודש פברואר 2016 עשיתי תאונת דרכים בעבודה
מאז ועד היום עברתי טיפולי פיזיותרפיה,שיאצו,דיקור סיני,,ומטופל אצל אורטופד ונוירולוג,,הייתי בינואר אצל רופא תעסוקתי שנתן לי אישור לעבוד 6 שעות ביום למשך 7 חודשים עד יולי 2017 האם רופא תעסוקתי יכול להוריד לי את שעות ל 6 או 7 לצמיתות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לצמיתות
ד``ר טמיר גפן30/03/2017לרוב המלצה לצמיתות נותנים כאשר אין צפי בשיפור ומדובר במצב כרוני שנמשך שנים רבות. מקרה שלך לא עומד בקריטריון זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)