מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש מתחת לעור בשפתיים הפנימיותש.א22/01/2017
שלום. אני בת 35. נשואה + 3.
לאחרונה גיליתי גולה מתחת לעור של השפתיים הפנימיות. ממש כדור קטן שניתן "למשש" בקוטר של קצת פחות מסנטימטר. זה לא כואב אך מורגש היטב במגע, די מלחיץ.
אני נוטלת גלולות מליאן. בריאה בדרך כלל.
לפני שנים רבות אובחן אצלי וירוס פפילומה בדרגה 1 (מהסוג "המסוכן"- שלא מוציא יבלות) אשר חלף מעצמו. אך הרופא הסביר לי שאני בקבוצת סיכון ועליי להיות במעקב.
מעבר לזה הכל בסדר ואין בעיות מיוחדות.
הימצאותה של הגולה מלחיצה מאוד. ברור שזה גוף "זר" שלא אמור להיות שם.. קבעתי תור לרופא נשים אך עליי להמתין. רציתי לשאול, כמובן בנוסף לביקור אצל רופא נשים, מה הסיבות האפשריות לגוש הזה ומה הסבירות שמדובר בגידול סרטני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד``ר ליאורה אברמוב24/01/2017סביר להיות שהגוש הזה שאת מתארת זה ציסטה שומנית או בלוטת חלב
לא נראה לי שיש לך ממה להיות מוטרדת אבל אין ספק שלאישור אבחנה צריך בדיקת רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקרה שקרה בילדות משפיע היוםאנונימית22/01/2017
שלום,
יש לי שאלה טיפה מורכבת , אבל אשמח למענה
אני בתחילת שנות ה-30 ונשואה כמספר שנים
כשהייתי ילדה בבית הספר מישהו שהכרתי לקח אותי למקלט ו-"נהנה" עליי. לא סיפרתי לאף אחד והמשכתי הלאה...
כיום שאני ובעלי מקיימים יחסים, קשה לי מאוד לראות על בעלי מבט נהנה, ואני מיד חשה בגועל ודורשת לדבר על דברים לא קשורים כדי שיפסיק.
אני מבינה שיש קשר למה שחוויתי כילדה, אבל לא מצליחה להימנע מכך בכל פעם מחדש.
איך אפשר בכל זאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטראומה
לי ראובני22/01/2017יקרה, נשמע שעברת אירוע מאוד לא פשוט בילדותך, והוא מלווה אותך עד היום, עם המון כאב וקושי. נשמע שהאופן שבו הוא מופיע זה בסמיכות לסיטואציות אינטימיות עם בן זוגך, דווקא כשאת כל כך רוצה להיות במרחב בטוח, אינטימי ומוגן. אני חושבת שאת צריכה לעבד את החוויה בטיפול, לוודא שהטריגרים לא מציפים, ואין השנות של חוויות שארעו בעברך שחוזרים על עצמם מול בן הזוג, לדוגמא מילים מסוימות או פעולות מסוימות שיוצרות אצלך אי נעימות. ממליצה לך לפנות למרכז סיוע 1202 ולבקש מהם המלצה על טיפול סמוך לעזור מגוריך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיון יחסי מין בהריוןמשהו02/01/2017
האם יש בעיה לשכב על אישה בזמן הריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
לי ראובני03/01/2017בגדול מיניות האישה במהלך ההריון מתחלקת לשלושה חלקים
הטרימסטר (שליש) ראשון נחשב לקשה בגלל עייפות ובחילות. בטרימסטר השני יש עלייה בחשק ועוררות מוגברת. בטרימסטר השלישי שוב האישה מרגישה עייפות וכבוד ופחות מתחשק לה. אם מצליחים למצוא תנוחות שמתאימות ונעים לשני הצדדים אין מניעה. בסוף ההריון זה אפילו נחשב למאיץ לידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להריון
שוב אני03/01/2017תודה לך, לא התכוונתי לשכב במובן הזה אלא במובן הפשוט של המילה פשוט שאני שוכבת והוא שוכב עלי על הבטן האם זה מסוכן אם אני לא מרגישה שכבד לי למרות שהוא שוקל כמעט פי שנים ממני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עוד הכל נעים אין בעיה
לי ראובני03/01/2017כל דבר שעושה לך נעים וטוב אין בעיה
אז זה ילחץ אז תשנו תנוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הנאה מליקוק רגלייםאיילה כהן31/12/2016
יכול להיות שאני אוהבת שמלקקים לי את הרגליים וזה ממש מחרמן אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוררות מליקוק כפות רגליים
לי ראובני01/01/2017כל דבר שמייצר הנאה בין שני בוגרים בהסכמה הוא לגיטימי. יש שיגידו שעוררות מכפות רגליים היא פטיש אבל בעיני זה ממש לא משנה הכותרת, אם זה נעים ומתאים, אז למה לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 1. עור יבש באיבר המין, 2. הפרשה לבנה בעת קיום יחסי מיןמעוניינת לדעת31/12/2016
1. אני מסירה את שיער הערווה לגמרי על ידי גילוח ותיכף אתחיל הסרה שם בלייזר. אתמול גיליתי שהעור בשפתיים באיבר המין הוא קצת יבש, כאילו יש על העור קצת קילופים. האם זה צריך להטריד אותי? לשים על זה קרם לחות או שזה אולי סוג של פטרת? אם זה פטרת אז אפשר לשים על זה טיפות של שמן עץ התה?
2. בקיום יחסי מין ידוע שאיבר המין הנשי נהיה רטוב וזה שקוף. שמתי לב לאחרונה שמופרש לי גם הפרשה לבנה שחבר שלי קורא לה "קצף לבן" כי זה מזכיר לו קצף. אולי הוא רואה בזה מרקם כמו קצף. האם זה נורמלי או שזה מעיד על בעיה כלשהי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון רפואי
לי ראובני01/01/2017שתי השאלות שלך צריכות לקבל מענה על ידי רופא/ת נשים. קשה לאבחן על סמך התיאור שלך כאן. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה וגינאלית וטיפול באגיסטןשחף29/11/2016
התחיל לי גרד מציק באיבר המין והפרשות מוזרות והבנתי כי זו פטריה.
התחלתי טיפול באגיסטן פתילות אך נראה שהן לא נקלטות ממש ובבוקר למחרת מתפוררת לתחתונים או יוצאות כמו הפרשה לבנה סמיכה מאוד.
האם זה שכיח ותקין?
אם לא מה אפשר לעשות?
השתמשתי כבר ב2 מתוך ה3.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריה
לי ראובני30/11/2016כן כך זה אחרי השימוש.
מה שנספג נקלט ומה שלא לא.
זה בסדר
ממליצה לחזק את האזור עם חיידקים טובים, כלומר פרוביוטיקה או יוגרט ללא סוכר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול לאחר נטילת גלולהשירושש24/11/2016
ד״ר שלום.
בת 23, נוטלת גלולות קבוע. אתמול נטלתי גלולה בשעה 21:30 בערב, והיום בשעה 12 בצוהריים, היה לי שלשול מימי. האם אינני מוגנת ? עליי לקחת פוסטינור? קיימתי הבוקר יחסי מין לא מוגנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול
ד``ר ליאורה אברמוב26/11/2016להערכתי את מוקגנת אם היה זה שלשול חד פעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח ברחם ובעיות ופטריה בנרתיק שתמיד חוזרתמעיין12/11/2016
שלום רב ,
התגלה שיש לי מחצה ברחם השאלה שלי מתי כדי לעשות את הניתוח ואם כדי בכלל להוריד את המחיצה ?
ושאלה שני שלי מה ניתן לעשות כדי שלא יחזור שוב ושוב הפטריה בנרתיק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיצה ברחם
ד``ר ליאורה אברמוב13/11/2016ההחלטה לגבי כריתת מחיצה ברחם צריכה להיות בתאום עם רופא הנשים המטפל בך. תצחוטי בהרבה גורמים. שעיקרם האם המחיצה שקיימת יכולה לפגוע ביכולת שלך להרות ולשמור על הריון תקין
לגבי פטריות יש טיפול מונע
תתחילי קודם כל בבצוע תרבית נרתקיית בזמן התקף כדי לברר איזה סוג פטריה יש לך כי יש פטריות שהן עקשניות מאוד לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת חיידק אוראופלזמה אורקטוםאנונימית14/10/2016
אובחנתי כנשאית של החיידק ורציתי לשאול מהי ההשפעה שלו על חיי המין שלי בעתיד? האם זה משהו שצריך ליידע את הפרטנר עליו ? האם אדביק כל מי שאבוא איתו במגע מיני? האם יש דרך להשמיד את החיידק לצמיתות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוראופלזמה
ד``ר ליאורה אברמוב18/10/2016אם האבחנה נעשתה בבדיקת שתן PCR למחלות מין אין צורך לטפל באוראופלזמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נעים אך אהיה חייבת לשאול זאתיעל23/09/2016
אני מאוד רוצה להתנסות במין אנאלי אך פוחדת. לאחרונה ניסיתי לעשות משהו ואני מתביישת אך חייבת לשאול הכנסתי עיפרון דק ושמתי עליו ניילון צמוד שיהיה נקי. ממש לכמה שניות ואז הוצאתי אותו כי ירד לי גם דם ממש פחדתי התקלחתי וזה הפסיק . שאלתי האים חלילה גרמתי לנזק פנימי ואים כן מה יכול לקרות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נעים אך אהיה חייבת לשאול זאת - תגובה
לי ראובני25/09/2016צריך לזכור שבכדי שהאזור יפיק הנאה, נדרש סוג של גירוי מנטלי.
זה לא מספיק רק שהגוף מסוגל להתרחב פיזית, בשביל הנאה צריך גירוי.
את יכולה לנסות עם משהו יותר רך כמו מרחיבים ולשים עליהם קונדום.
בפי הטבעת ברקטום הרקמה של האפידרמיס היא יותר דקה וכן צריך יותר להזהר לא לפצוע אותה, גם אין שם סיכוך טבעי של הנרתיק, אז צריך גם הרבה יותר חומר סיכה.
ממליצה גם להעזר בחומרים שיש להם חסימה, כי להבדיל מהנרתיק שיש לו את צווארת הרחם אין יכולת לשמירה שלא "יבלע" בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שליטה ביחסי מין משולב עם זוגיות?חן21/09/2016
שלום, אני לא מצליחה להיכנס לקשר רציני וגם להנות מסקס עם אותו אחד. ביחסי המין אני אוהבת בעיקר משחקי שליטה שבאים לידי ביטוי בדרכים שונות בעיקר השפלות. (זה בא באופן שאנחנו תמיד מחליפים תפקידים בין השולט לנשלט). הפרטנר שלי ליחסי המין לא מעוניין בקשר רציני. אני מאוד הייתי רוצה לשלב קשר רציני יחד עם השליטה במיטה. ראשית איך אוכל לדעת אם אנחנו מתאימים במיטה, הרי אני לא אגיד לו "אני רוצה יחסי שליטה במיטה" הוא גם עלול להרתע או להגיב שלילי. יחסי מין ללא שליטה די משעממים אותי כך שזה די הכרחי. וגם בתוך תחום השליטה לא טוב לי במיטה עם כל אחד אני די בררנית. עלול לקחת לי יותר מדי זמן אם בכלל למצוא מישהו לקשר רציני שגם אהנה איתו במיטה. מה עושים במצב כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שליטה ביחסי מין משולב עם זוגיות? - תגובה
לי ראובני21/09/2016לצערי זו שאלה מורכבת ונראה לי נכון שתחפשי על כך תשובות בתהליך מעמיק
טיפול מיני או טיפול רגשי יכולים לעזור.
אשמח לעזור לך למצוא מטפל סמוך למקום מגוריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשמח לתגובה בפורום הנחמד לשאלתייעל20/09/2016
אים הייתי ביום השישי למחזור לקראת הסוף כבר. ובן זוגי התככך באיבר מיני ששנינו עירןמים ממש לכמה שניות. והוא גמר רק שעשה ביד על החזה. יש אפשרות כך להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתגובה בפורום הנחמד לשאלתי - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב20/09/2016הסירי דאגה מליבך אין חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה אך הבנתי שכאשר
נירה20/09/2016שמספיק שיש מגע ישיר בין פין לפות וקצת נוזל מקדים משפיכה קודמת כדי להיכנס להריון לא רצוי. זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי תודה רבה אך הבנתי שכאשר - תגובה
לי ראובני20/09/2016כן אבל מתוך מה שתארת זה לא סביר.
זרע נע בסביבה מימית ולא על פני כל הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות בנוגע להדבקות באיידסיעל12/09/2016
האים עי זה שהאשה יורדת לגבר והוא חלילה חולה באיידס היא יכולה להידבק?ואים כן למה? ושנית איך ניתן להדבק דרך יחסים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות בנוגע להדבקות באיידס - תגובה
לי ראובני12/09/2016באיידס אפשר להדבק בכל מגע מיני שיש בו חילוף נוזלים.
סקס אוראלי, אנאלי או וגינלי. נגיף האיידס קיים בנוזל הזרע ולכן ברגע שאישה מעניקה סקס אוראלי לבן זוגה היא יכולה להדבק.
מומלץ לעשות שימוש בקונדום בטעמים או ללכת להדבק לפני כן.
אגב בנשיקה אין חשש להדבקה כי השכיחות של הנגיף נמוכה ברוק למרות שזה גם נוזל גוף.
אחרי מגע לא מוגן, צריך לחכות שלושה חודשים לפני שעושים בדיקה לטובת העניין כי עד אז אי אפשר לגלות את הנגיף בדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אתמול בטעות שהתקלחתי רחצתי את האיזורמיכל24/08/2016
האינטימי במים חמים מאוד ועכשיו יש לי הרגשה מציקה כזו שם
מה עושים במצב כזה איך פותרים את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול בטעות שהתקלחתי רחצתי את האיזור - תגובה
לי ראובני29/08/2016הנרתיק אינו זקוק לשטיפות חמות או סבונים אינטימיים אלא רק שטיפה חיצונית בסבון עדין, לדוגמא סבון תינוקות. בגדול קשה לי להאמין שפעם אחת שנכנסו מים חמים כבר יצור חוסר איזון כימי שיצור גרד.
אם את רוצה לחזק את הפלורה הטבעית של הנרתיק, ממליצה לך בחום, לעשות שימוש בפרוביוטיקה, יוגורט או אסידופלוס.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין- קודי בחדירה למה ? ???שני13/08/2016
שלום רב
בשנה האחרונה קרה לי עם שני בני זוג , שהייתה משיכה רצינית ומשום מה התקשו בחדירה .
האם הבעיה אצלי ? אצלהם? למה זה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין- קודי בחדירה למה ? ??? - תגובה
לי ראובני15/08/2016אני מבינה מתוך מה שאת כותבת שאלו היו שני הניסיונות היחידים לקיום יחסי מין השנה?
בגדול הנרתיק הוא גמיש ואמור להתרחב ולהתכווץ לפי הצורך (יחסי מין/ לידה וכו) אולם אם יש לחץ או חשש מכאב הוא מתכווץ באופן לא רצוני.
יתכן שצריך לעבוד על שחרור והרפייה באמצעות נשימות או מדי פעם להשתמש בויברטור ככדי להגמיש את האזור או להעזר בשמן טבעי (שקדים וכו) כדי לרכך את האזור מסביב.
בקיצור, אם את בטוח רוצה ביחסי המין הללו, ואת משוחררת ונינוחה, לא אמורה להיות בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)