מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףףףשני31/12/2014
האים בחורה בת 32 עם מחזור סדיר כל 25-6 יום בערך. יכולה להכנס להריון יומיים לפני המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/01/2015הסבירות נמוכה ביותר אך מאחר והגוף איננו שעון מדויק ויש לו חריגות לפעמים קשה לסמוך על שיטת הימים הבטוחים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרמיטל30/12/2014
שלום רב,
כאשר קיימתי יחסים בן זוגי נכנס אליי עם קונדום ואחרי כמה שניות יצא כדי לשנות תנוחה הוא שפשף כזה את הקונדום עליו כמו שהוא עושה ביד כזה. ואז שוב נכנס. ועשה זאת איזה פעמיים אולי. והקונדום נשאר עליו. השאלה האים הקונדום יכול להיהרס מכך? ולהיות פחות טוב עקב השפשוף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/01/2015לא צריכה להיות בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאביטל28/12/2014
האם שמן קיק יכול להקל על הכאבים בזמן החדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב06/01/2015מומלץ שמן שקדים או שמן זרעי ענבים או שמן קוקוס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםיעל26/12/2014
יש לי שאלה מאוד חשובה:אם אני שמה קונדום בתיק והוא רק בשקית שלו בלי הקופסה. לכמה שעות ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה כמה זמן הוא יכול להיות בתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
לי ראובני28/12/2014ממליצה על החלפה כל שבועיים של קונדום כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בלתי נסבליםאביטל25/12/2014
שלום לך, אני בת 18 התחלתי לקיים יחסי מין עם חבר שלי, עשינו את זה כבר 3 פעמים אבל לא סקס מלא כי פשוט לא יכולתי לתפקד כאב לי נורא, אני מרגישה מין שריפה במהלך הסקס, האם זה טבעי ??? , אולי זה קשור בזה שיש לו איבר מין קטן ?? חשוב לי לציין שלא השתמשנו בקונדום וגם יש לי כאבים בבטן התחתונה כל פעם ביום למחרת.. אני מתביישת ללכת לרופא נשים, ואני ממש מוטרדת בבקשה תעזרי לי אודה לך מאוד, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלתי נסבלים - תגובה
לי ראובני28/12/2014אם יש כאב אז עדיף לא לקיים יחסי מין כדי לא לייצר התנייה בין כאב לבין חדירה.
בפועל הפעמים הראשונות עשויות לכאוב, אולם אם את נושמת תוך כדי, מרפה את שרירי רצפת האגן, אזי היכולת שלך להגיע למצב של חדירה ללא כאב עולה.
אני מציעה לך להתייעץ עם פיזיותרפיסטית לשיקום רצפת אגן.
עוד משהו שעוזר זה לתת שתן לפני ואחרי כדי לחטא את המקום, למנוע צריבות ואם צריך אז לקחת אסידופלוס, או לאכול יוגרט כדי להגן על המקום ולייצר סביבה של חיידקים טובים שלא מאפשרים דלקות וכ.
כמו כן, לא כדאי לעשות שימוש בסבונים אינטימיים. הם מאוד מייבשים.
ממליצה לעשות שימוש בחומר סיכה על בסיס מים כדי לאפשר רטיבות והחלקה של איבר המין.
כמו כן, באיזה אמצעי מניעה אתם עושים שימוש?
יתכן שהעדרו מלחיץ ולכן את מכווצת ביותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אביטל28/12/2014אנחנו משתמשים בלי אמצעי מניעה הוא לא גומר ואם יגמור הוא יידע להשתלט על זה, הבעיה היא שבהתחלה גם מאצבע נורא כאב לי ועכשיו לא, אבל שהוא מכניס את האיבר יש לי שם ממש שריפה ודחף כזה לעשות פיפי .. אני נורא מתביישת ללכת לרופא אשמח אם תציעי לי משהו לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץנירה24/12/2014
שלוםרב,
אני בחורה בת 30 ומזה כל פעם שאני מקיימת יחסים אני מצליחה לגמור רק מזה שהגבר יורד לי. ומחדירה אף פעם לא הצלחתי ובגלל זה אני גם לא נהנית. אשמח לדעת באיזו תנוחה הכי כדאי והכי מאפשר להנות ולהגיע לחדירה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
לי ראובני25/12/2014יקרה
75% מהנשים לא מצליחות להגיע לאורגזמה מחדירה נטו, רוב הנשים מגיעות לאורגזמה במהלך חדירה באמצעות גירוי דגדגני. לצורך העניין אפשר עם האצבעות שלך או שלו, או באמצעות אביזר שמאפשר גירוי במהלך החדירה.
מציעה לך להכנס לחנות פמיניסטית המיועדת לנשים (במציאות או דרך האינטרנט) לדוגמא סיסטרס או הפולנייה או ארוס המרכז למיניות האדם בקינג גורג ולבדוק מה מתאים לך מתוך המבחר המקסים שיש להם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובמיטל04/12/2014
רציתי בבקשה לדעת לגבי שימוש בקונדום: אם הוא נשמר באריזה עצמה בלי הקופסא זה בסדר? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה
מיטל04/12/2014קניתי אותו ושמתי אותו בתיק בלי הקופסה(נפלה לי פשוט) למשך 10 דק בערך עד ששמתי בארון. זה עדיין בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה - תגובה
לי ראובני07/12/2014ברור שזה בסדר, כל עוד זה מקום מוצל כמו ארון או תיק אין בעיה.
אם שמים בארנק, צריך להחליף כל שבועיים כי החיכוך והחום פוגעים באיכות הלייטקס. לעולם לא להשאיר במכונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזה נכות בגבר תואמת לצרכיי הנפשייםקורל מתת דיין29/11/2014
בגיל 16 איבדתי את הורי בתאונה וקיבלתי טיפול נפשי.
בגיל 22 גרמתי לעצמי לחבלה עצמית כשניסיתי להתאבד כתוצאה מהסבל הגדול שנוצר לי כשגיליתי שבן זוגי בוגד בי עם צעירה בת 12 (לא טעות היא היתה בת 12 וניהלה רומן עם בן זוגי לפחות חצי שנה מאז היתה בת 11).
הוא נטש אותי, נעלבתי והוא האקס היחיד כי הפחד להיות נבגדת פגע בי ובגללו איבדתי את הרגל שלי.
החבלה ברגל פגעה בכל הרקמות, בכלי דם וגרמה לנמק חמור.
כתוצאה מהסיבוך קבעו לי תור לניתוח ובו כרתו לי את הרגל.
מאז הבגידה הכואבת של האקס שלי, שגרמה לי לסבל ולאובדן הרגל, אני נמצאת בטיפול פסיכותרפי ובטיפול פסיכיאטרי שבו אני מאובחנת כנפגעת טראומה, דיכאון וחרדה ומקבלת כדורים פסיכיאטרים נוגדי דיכאון.
הטראומה שלי היא מבגידה ויש לי חרדה חברתית שמהותה היא חרדה מלהיות נבגדת שוב.
הפחד להכיר גבר שיבגוד בי, קשה לי לתת אמון בבני אדם כי אני תמיד מפחדת שהם ייבגדו בי. גם אובדן ההורים שלי מגיל צעיר נחווה כסוג של בגידה שהם בגדו בי.
מהמטפלים הפסיכולוגים שלי למדתי שאני צריכה לשמור על עצמי מבוגדנות של בן זוג שיהיה לי.
בשיחות עם הפסיכיאטרית והפסיכולוגית למדתי שקיים תחום שנקרא פסיכולוגיה חברתית שבו אוכל לדעת על סוג של נכות שאם בן זוגי לוקה בו אז הוא לא יכול לעולם לבגוד, והנכות שלו מבטיחה לאישה שבמיליון אחוז סיכוי שהוא פשוט לא יבגוד ולא יוכל לבגוד.
אני לא מתכוונת לנכות בתפקוד המיני כי הצרכים הנפשיים שלי הם כאלה שחשוב לי שיהיה לי גבר פעיל מבחינה מינית רק איתי מבלי שיוכל לבגוד בי.
מאז ומתמיד התנחמתי בסיפוק עצמי (אוננות) אבל תמיד רציתי וחלמתי שיהיה לי בן זוג קבוע שיהיה אקטיבי איתי מבחינה מינית ברוב שעות היממה כי אני מרגישה שסיפוק הצורך הנפשי הזה ינחם אותי על הסבל שעברתי.
אבל הפחד שלי הוא מבגידה. הפחד שלי שהגבר שיהיה לי בן זוג, יימאס ממגע מיני ממושך איתי, יסתכל על ילדה קטנה ואז יבגוד בי איתה.
אני רוצה להקים משפחה, ואני נכה ואין לי אדם שתואם לצרכים שלי.
ניגשתי לשדכנית שמתעסקת עם נכויות, ואני יכולה לסנן גברים על פי סוג הנכויות שלהם.
אני מתקרבת לשנות החמישים לחיי ואני רוצה להתחתן ולהקים משפחה עם בן זוג שלא יבגוד בי.
רציתי לדעת איזה סוגים של נכויות גורמים לגבר שלוקה שלא יוכל לבגוד באישה שלו ושכל הזמן ירצה לשכב עם האישה שלו (ולא יוכל לבגוד בה בגלל הנכות שלו).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה נכות בגבר תואמת לצרכיי הנפשיים - תגובה
לי ראובני30/11/2014השאלה שלך מאוד מורכבת ומעלה הרבה אתגרים ששווה לתת עליהם את הדעת בתהליך טיפולי מעמיק ולא בתשובה שטחית באינטרנט, שבאמת לא יכולה מענה מדויק לכל החששות והצרכים שלך.
אני שומעת שאת מרגישה כאב ופחד מיצירת זוגיות.
אני שומעת שלמעלה משלושה עשורים לא יצרת קשר אינטימי (אם הבנתי נכון)
אני שומעת שאת רוצה סוג של תעודת ביטוח מפני פגיעה
אני שומעת שהיית רוצה חוויה זוגית שתרפא ולו במעט את הכאב שחווית מאובדן הוריך בתאונה.
כל הבקשות הללו מתמזגות להר של ציפיות שיהיה מאוד קשה לנתב אותם לקשר זוגי מבלי לייצר בו עומס.
כאשר אנחנו נכנסים לקשר זוגי בריא, אנחנו בעצם מבינים שאנחנו לא מושלמים ושלא נוכל לתת מענה לכל צרכיו של האחר, כמו גם שהאחר לא יוכל לתת מענה לכל צרכי שלי.
אין קשר שיכול לרפא פצעי ילדות באופן מלא, יש יכולת לעשות קשר מודע, שבו שני הצדדים מנסים לעשות את המיטב כדי לא להכאיב ולתמוך ולאהוב מתוך מורכבות גדולה של יחסים.
שדכנית יכולה לסייע לך ביצירת מאגר של בני זוג המתאימים לך מבחינת נכות פיזית אולם, הנכונות לקשר תלויה רק בך, לדעת שיש צורך לקחת סיכון, שאין ערבונות, שאין הבטחות ליצירת שינוי באופן מלא אם לא תעשה עבודה גם מצידך.
אני ממליצה בחום להכנס ולהכיר את האתר לאו דווקא שמאפשר הכרויות לבעלי מוגבלויות שונים אולם רק הנכונות לקחת צאנס רגשי מבחינתך הוא הדרך לזוגיות אוהבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש וצריבה בנרתיק בעת קיום יחסיםסיגלית13/11/2014
אני בת 65, סובלת מיובש בנרתיק וצריבה בעת קיום יחסי מין. משתמשת פעם עד פעמיים בשבוע באובסטין קרם, אבל זה לא עוזר.
פניתי לרופא הנשים לאחר שהתגברתי על הבושה, אבל הוא אמר שאין באפשרותו לעזור לי מעבר למשחה בה אני משתמשת, ואם אני רוצה הוא יכול לשלוח אותי לשיקום נרתיק. כל זה מבלי שבדק אותי כלל.
אני גם משתמשת במשחת K-Y לפני קיום יחסים אבל עדיין מאוד צורב.
מה ניתן לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש וצריבה בנרתיק בעת קיום יחסים - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/11/2014קבלת תשובה בפורום אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה עבור ליParadise18/10/2014
היי,
אני בחורה דתייה , נשואה + ילדים.
מטופלת כ-5 חודשים בטיפול מיני עקב ואגיניסמוס.
ברקע ישנן מספר טראומות מיניות קלות הנוגעות בעיקר לחוסר גבולות שהיו בבית מצד אחי ומקרה קצת יותר קשה שקרה לי בבית ספר יסודי .
המטפלת יודעת ש"קרה משהו" , אך מאוד קשה לי לשתף אותה בנושאים מיניים.
פרט לקשיים המיניים , אני סובלת מדימוי גוף נמוך, חוסר ביטחון וסוג של חרדה חברתית קלה.
לטיפול אני מגיעה לבד, כיוון שמלכתחילה בעלי נרתע מלהגיע לטיפול שכזה.
לאחרונה אני חווה חוסר שליטה מאוד קשה בכל הנוגע לסיטואציה הטיפולית: גם מול המטפלת: אני כועסת עליה, מטיחה בה טענות שהיא לא בסדר, וגם מול עצמי: אני מתקשה להירדם, וחושבת הרבה על הטיפול ועל מקרים שקרו לי כילדה
לאחרונה הטיפול הגיע ל"מבוי סתום" על פי הגדרת המטפלת שלי,
בעיקר בשל העובדה שבעלי אינו נוכח.
בעלי מצידו טוען גם הוא שהטיפול אינו מתקדם ואינו מועיל, אלא רק מרחיק בינינו. וכעת, כדי לזרז את התקדמות הטיפול הוא מוכן להגיע. (רוצה להדגיש שהוא לא הסכים לבוא בהתחלה)
אני רוצה לציין שהקשר בינינו טוב ומכבד. ואני אוהבת אותו.
אבל, כעת שהוא מוכן להגיע, אני קצת חוששת מכך. כיוון שישנם תכנים שקשה לי מאוד להעלות , והקושי רק יגבר בנוכחותו
לי, מה אני אמורה לעשות?
אפשר לעשות טיפול כך?
מצד אחד, המטפלת לוחצת שהוא יהיה נוכח.
מצד שני, הוא לוחץ להתקדמות בטיפול
ומצד שלישי: אני, שעצם נושא הטיפול (ובלי כל המסביב) גורם לי להרבה לבטים, מחשבות, וקשת רגשות מטלטלת.
מה אני אמורה לעשות?
אשמח לתגובתך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה עבור לי - תגובה
לי ראובני19/10/2014יקרה,
נשמע שאת עוברת המון חוויות לא פשוטות והקשה מכולן היא הידיעה שאין עם מי לחלוק.
את לוקחת על עצמך לבד את כל הנטל של הסודות ואין אדם בעולם שבעצם מבין עד הסוף את כל מה שכתבת כאן בפרטיות, כי זה נשאר טמון בליבך.
המטפלת שלך לוחצת עליך להביא את בן זוגך מאחר והיא מניחה שההתנגדות שלך לקיום יחסי מין טמונה בדינמיקה שלך עם בן הזוג והיא לא משערת לעצמה שיש גורמים אחרים שגורמים למצוקה ולקושי, כי כמו שכתבת, את לא אומרת הכל.
עכשיו אני רוצה לחלק את המשך תשובתי לשתיים.
ראשית, מותר לך לעשות מבחנים למטפלת, לראות האם היא מכילה, קשובה, מקבלת, מאפשרת, רואה אותך, סבלנית אליך וכו.
את הולכת להפקיד בידיה סוד מאוד גדול ואת רוצה לדעת שהיא הבן הנכון להתמודד.
וכאן מגיע החלק השני.
אם את מרגישה שהיא האדם הנכון שיכול לעזור לך
אם את מרגישה שאת סומכת עליה
שהיא יכולה לשמור את הסוד ולעזור לך להתמודד עם הטראומה והכאב העצומים שחווית, אני מציעה לך ללכת אליה לבד, לפתוח את הכל ולספר בדיוק מה קשה וכואב.
כדאי לוודא שזה קורה, אני מציעה לך אפילו לשלוח לך הודעה לפני הפגישה ולהגיד שאת מחליטה בנתיים להגיע לבד כי יש לך דברים שאת לא הצלחת עדיין לספר לה אבל שאת מאוד רוצה ואת מבקשת את עזרתה וסבלנותה לטובת העניין.
את מאוד אמיצה בכל מקרה, ואת גיבורה שהגעת עד כה והצלחת לכונן קשר אינטימי.
אבל באמת כדאי לא לתת לעבר הכואב לנצח, תתני סיכוי לעזרה מקצועית מיטבית שתוכל לעזר לך להבריא את הפצע ולסייע לו להגליד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
Paradise19/10/2014היי לי, תודה רבה על התגובה והעידוד.
אפשר שאלה אחרונה:
תוכלי בבקשה להסביר בכמה מילים לגבי הנושא של "לבחון את המטפלת"?
אני מאוד מבולבלת לגביה. וחשבתי מספר פעמים להפסיק את הטיפול.
האם הפגנת כעס כלפיה זהו למעשה מבחן?
היא הרי קצת מאכזבת לפעמים :-(
מצד אחד, היא מקרינה חוזקה ואסרטיביות ואפילו נשיות - שלושה דברים שדי חסרים אצלי.
מצד שני, אני פוחדת מהרגע שכל העוצמה הזו תופנה כלפיי, שהיא תכעס עליי, תהא אסרטיבית איתי...
הרגשתי במפגש הראשון קושי מאוד גדול עם כל השאלות שלה, היא שאלה אותי על דברים מאוד אישיים. ואני לא מצליחה להתגבר על התחושה הזו. הרגשתי ממש חסרת אונים ומושפלת. והיום, שהיא יותר סבלנית אליי - אני פוחדת שהיא תשתנה שוב. שאני אספר ואשתף ואפתח , ואז אני אפגע ממנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי - תגובה
לי ראובני19/10/2014הרבה פעמים באופן לא מודע אנחנו בודקים את מידת ההכלה של האדם העומד מולנו.
אם היא לא מתאימה לך זה בסדר להפסיק טיפול ולהמשיך ולחפש אדם מתאים יותר.
את חייבת להרגיש בנוח
את לא יכולה להיות בתחושה שהדברים אינם בשליטתך...
הטיפול שלך הוא מקום שבו את עובדת על שינוי, אך גם מרגישה מוגנת ומוכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי, תודה!
Paradise21/10/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלהyonit11/10/2014
היי שלום אני בת 21 וסובלת מהפרעות אכילה מגיל 15 אני לא מקבלת מחזור בצורה טבעית ביקשתי עזרה מרופאת נשים שנתנה לי גלולות מליאן. רציתי לדעת מה דעתכן על הטיפול הזה ואם יש עוד טיפולים שאני יכולה לעשות. כבר חצי שנה שאין לי יותר הפרעות אכילה ואני מפחדת על הפוריות בנוסף לכל זה גם אין לי חשק מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה - תגובה
לי ראובני11/10/2014יקרה,
הרבה פעמים הגוף והנפש מתכתבים בסינכרון ואומרים משהו, העובדה שאינך מקבלת מחזור באופן קבוע עשויה להיות קשורה בהפרעות האכילה שאת אומרת שכבר אינך סובלת מהם, אך אולי גם קשורות בתפיסת הנשיות שלך, באופן שבו את חווה את גופך ומחוברת אליו היום. מציעה לך לעשות טיפול בנושא ולהתמקד במיניות ובנשיות וללמוד לאהוב את הגוף הנשי שאת חיה בתוכו ולהתחבר אליו.
בהמשך אפשר יהיה לבדוק גם את הנושא של החשק ופוריות.
נ.ב. האם את לוקחת תרופות פסיכאטריות? זה גם פוגע בחשק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסטיבוליטיסרונה09/10/2014
שלום
אני בת עשרים, ולאחר כמה חודשים של קיום יחסי מין אןבחנתי עם וסטיבוליטיס. יש לציין שנטלתי גלולות מינס שלושה חודשים ועכשיו הפסקתי.
טופלתי עם התרופה המשולבת בקלופן וזה לא הניב תוצאות. עכשיו קראתי באחד הפורומים על משחת קלנדולה- האם זה עוזר?
ישנו טיפול מומלץ במיוחד? כי הכאבים בלתי נסבלים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסטיבוליטיס - תגובה
לי ראובני11/10/2014מהיכן את בארץ?
ממליצה לקבוע תור לרופאת נשים עם ידע בתחום באופן ספציפי כי ריבוי תרופות לא עוזר, להפך, זה עשוי לגרום להשנות. ד"ר ליאורה אברמוב יכולה לתת אבחון מדויק וגם תוכנית טיפולית מדויקת להמשך.
אל תקלי לי ראש, זה מצריך התערבות מקצועית ביותר.
ממליצה על שילוב של פיזיותרפיה לשיקום רצפת אגן וגם דיקור עוזר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד חשק מיני.הדר04/10/2014
היי.. אני בת 21 ואני עם בן זוג כבר קרוב ל4 שנים.
בחצי השנה האחרונה התחילה לי בעיה שנורא מפריעה לי. פשוט אין לי חשק לסקס
בעבר היינו מקיימים יחסי מין פעמיים שלוש בשבוע. אבל לאחרונה ממש ממש לא מתחשק. אני יודעת שזה מהנה וכיף והכל אבל פשוט לא מתחשק. אני גם לא מגיעה למצבים שאני מאוננת.. פשוט נעלם. ואם התחושה מגיעה היא מגיעה רק כשאני שותה אלכוהול (נשמע עצוב) .
מה אפשר לעשות.. רעיונות.. אולי יש כדורים שמעוררים חשק מיני.. אין לי כבר מושג מה לעשות . מתסכל!
תודה רבה לעוזרים.!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד חשק מיני. - תגובה
לי ראובני06/10/2014הי הדר
האם קרה משהו בחיים שלך שאולי יכול היה להשפיע ולייצר שינוי?
לדוגמא שינוי מקום עבודה
מעבר למגורים משותפים
אולי שינוי באמצעי מניעה?
תרופות שהתחלת לקחת?
שינויים רגשיים יכולים גם כן לייצר שינוי בתחום שנראה טריוויאלי כמו חשק מיני אבל זה בהחלט יוצר שינוי
ממליצה בחום תהליך רגשי עם מטפלת מינית מוסמכת לנסות ולראות מה קרה
אולי אפילו תהליך זוגי שיכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרו שינויים..
הדר09/10/2014עברנו לפני כמה חודשים לגור ביחד, לימודים, כן הפסקתי עם גלולות( חשבתי שהן הסיבה לירידה בחשק-מסתבר שלא)
אבל כל השינויים האלו משפיעים לטווח כל כך ארוך?
תודה רבה לך על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרו שינויים.. - תגובה
לי ראובני30/11/2014אני שמחה שהחלפת גלולות במשהו אחר, שפחות משפיע עליך ושלפחות התחום הזה מנוטרל, עכשיו השאלה היא לגבי כל שאר הדברים.מגורים ולימודים מוסיפים מתח מצד אחד, וביטחון מצד שני, זה כמובן משפיע על החשק. מציעה לראות את הסרטון של אסתר פרל בטד בענין הזה או לקרוא את הספר אינטילגנציה אירוטית כאשר המטרה היא להחזיק מתח בקשר שלא פוגע במיניות ובמשחקיות.
אם זה לא עוזר, אז תמיד כדאי לשקול טיפול או חוויה זוגית (נגיד סדנת טנטרה ששמה את הדברים בפרספקטיבה ונותנת כלים חדשים להתמודדות).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רצףקרן16/09/2014
היי אני בטיול לכן לוקחת 4 חפיסות ללא הפסקה
האם כשאעשה את ההפסקה כדאי לקבל את הוסת
צפויות להופיע תופעות חריגות כמו דימום ארוך וכבד יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצף - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/09/2014אין בעיה לקחת גלולות ברצף יש אפשרות שיתחיל טפטוף ודימום תוך כדי לקיחת הגלולות
לא להבהל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זה מוזרמישהי04/09/2014
אני מרגישה כבר ממש משוגעת שמאמינה בדברים על טבעיים...
(אני הבחורה עם הסיפור של הכאבים וההפרשות באין הסבר)
הכאבים שהתחילו מיד (ארבעה ימים) לאחר המגע המיני שהרופאים מכנים אותו אירוע טראומתי עבורי שהיו איזה חודשיים ועברו ושוב חזרו ושוב עברו ועכשיו הם שוב חזרו וסוג של נתקעו אבל יש רגעים במהלך היום שלא כוכב לי בכלל!!! ההפרשה אמנם נחשבת לא תקינה אבל אין ממצא שיכול להצביע על האי תקינות שלה. הפרשה תמידית צהובה
אני מנסה עכשיו נרות שאני לא מאמינה שהן הולכות לעזור לי
אתמול עשיתי בדיקה והרופאה צילמה את האולטראסאונד אחרי כמה שעות שנתי לה לכמו דמות ברורה שאני מפחדת להגיד כמו מה זה נראה .....
הכל לא הגיוני הכאבים הלא מוסברים שהולכים וחוזרים , ההפרשות, החרדות !!! ועכשיו הדמות הכלכלה ברורה הזאת האולטראסאונד שלא נותנת לי לנוח (אני מרגישה ממש משוגעת כבר כי בגלל שלא מוצאים הגיון אני מחפשת אותו בדרכים שמפחידות אותי ממש!)
האם רק מה שנמצא hpv יכול להסביר את ההפרשה?
ואם היה מדובר בדלקת כרונית שנוצרת בעקבות הhpv , היו מזהים אותה באולטראסטונד?/ פאפ/ קולפוסקופיה ? (כי לא נמצא) ושום טיפול לא עוזר
והכי מוזר שלפעמים בכלל לא כואב לי ולפעמים הכאב הזה משתק אותי!
אני מתחילה לחשוב שהתחרפנתי.
למרות שעל התופעות האלה קראו כתגובה ישירה למגע המיני עפ אותו בחור. אז אני כבר לא יודעת
האם גם אתן רואות את הדמות באולטראסטונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה מוזר - תגובה
לי ראובני07/09/2014אני לא מבינה את ההודעה שלך או את השאלה שלך
האם את הבחורה שד"ר ליאורה אברמוב הפנתה למרפאת כאב?
ממליצה לבדוק את ד"ר אחינועם לב שגיא
עשויה לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה נשמע משוגע
מישהי08/09/2014אבל אפשר לראות דמות מדויקת באולטראסטונד
זה נשמע מטורף אבל בגלל שאין הגיון רפואי במה שקורה לי אני מנסה למצוא אותו בדברים על טבעיים אבל אין לי ברירה להניח לפחדים האלה כי זה לא יתן לי כלום ...
אני אחרי טיפול של נרות שלא עזרו יש לי הפרשה צהובה שאני משתגעת ממה שלא הגיבה לשום סוג של טיפול לא אנטיביוטיקה לנרתיק ולא דרך הפה
לא נמצא חיידק , הרופאה מאשרת שההפרשה היא לא תקינה אבל לא נמצא כל חיידק ועל מני טיפולים לא עוזרים לשפר אותה
עדיין כןאב לי ואני מתוסכלת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני מחדירה
מישהי08/09/2014את האצבע לנרתיק עם מגבון , המגבון יוצא בצבע צהוב. זה לא תקין נכון?
מאיפה מגיעה ההפרשה , רק מצוואר הרחם או גם מהרחם? אולי יש לי משהו ברחם או בשחלות ? אני כבר לא יודעת מה לחשוב ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאני מחדירה - תגובה
לי ראובני11/09/2014את צריכה ללכת לרופא שיאבחן את זה באופן מדויק
כמו כן אני ממליצה בחום על טיפול אלטנרטיבי שיעזור לך קצת להרגע בתוך כל הבלגן הזה ואולי גם יעזור לנושא של הנרתיק
אורית זילברמן מדקרת מתמחה בנושא של נשיות עשויה לעזור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מישהי16/09/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)