מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריבה בזמן קיום יחסי מיןאלין03/05/2017
שלום, בזמן קיום יחסי המין יש לי צריבה מאוד חזקה בתוך הפות וזה מונע לקיים יחסי מין.
אני לא יודעת כבר מה לעשות, כבר טיפלתי בפטריה והייתי בטיפול של איזון חיידקים.
יכול להיות שהגלולות גורמות לזה? נטלתי יסמין ועכשיו אני נוטלת גלולות מינס מכיוון שבגלולות הקודמות לא היה חשק מיני.
אני קוראת כל מיני מאמרים וכתבות וזה פשוט מלחיץ אותה כבר.
אני אשמח אם תעזרו לי,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בקיום יחסי מין
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2017בהחלט יכול להיות שגלולות מינס עם כמות קטנה מאוד של הורמונים יוצרים צריבה וכאב בזמן יחסי מין
כדאי לפנות לרופא הנשים שיראה את מצב העור בפתח הנרתיק וישקול החלפת גלולות
בינתיים העזרי בשמנים או בג'ל סיכוך בעת החדירה ואפילו בתוספת של חומר מאלחש כמו אזראקאין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינויים במחזור ודימום לא רגילשלי03/05/2017
היי אשמי לעזרה.
לפני 11 חודשים התקינו לי התקן מירנה. המחזור היה משובש בהתחלה ,אבל כבר 4 חודשים שהוא סדיר.
החודש הזה הוא הקדים בשבוע. היה לי הפרשה דמית פעם אחת ומאז דימוםצמיגי בצבע כהה (כנראה דם קרוש) לאח שבוע עם דימום כזה קיימץי יחסים על בעלי ומאז יש דימום חזק וטרי.
האם זה צריך בדיקה רפואית? יכול להיןת שיש בעייה בהתקן? או הריון מחוץ לרחם?
אני נורא מבולבלת.. אשמח לעזרה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום לא רגיל
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2017בהחלט דורש בדיקת רופא ואולטראסאונד לראות מת מיקום ההתקן. בינתיים את יכולה לעשות בדיקת שתן להריון לשלול הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון אחרי הפסקת גלולותלירוני 7601/05/2017
שלום, הפסקתי להשתמש בגלולות מינס אחרי כשנה וחצי שימוש. אני מעוניינת לנסות להכנס להריון. האם יש צורך / רצוי לחכות לקבלת ווסת באופן טבעי ואז להתחיל לנסות ? אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפסקת גלולות הוריון
ד``ר ליאורה אברמוב03/05/2017אין צורך לחכות עד שתגיע וסת ספונטנית. את יכולה כבר לנסות להרות. הבעיה היחידה היא שלא תדעי בדיוק את גיל ההריון כי המחזורים הראשונים אחרי הפסקת גלולות יכולים להיות לא סדירים. אבל כיום עם אולטראסאונדים מאוד משוכללים אפשר לפתור גם בעיה זו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין- איך להגיע לשיאOdelia23/04/2017
שלום,
אנחנו זוג חרדי ואחרי כמה חודשים וניסיונות הצלחנו לבצע חדירה. שנינו שמחנו אך אז הגיע השאלה- ומה עכשיו???
אנחנו נהנים מאוד אבל לא מגיעים לאורגזמה. איך עושים כדי שהוא יגמור ויהנה ואיך כדי שאני ?
נשמח מאוד לקבל תשובה. שנינו רוצים לענג אחד את השני ופשוט לא יודעים איך.......
בתודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנאה היא המטרה
לי ראובני24/04/2017אני שמחה שהצלחתם לקיים יחסים בחדירה, ללא כאבים או בעיות. זה בוודאי היה תהליך מרגש ומשמח. צריך לזכור שבתחילת הדרך, מיניות איננה מובנית מאליה והרבה פעמים לוקח זמן עד שמכירים את הגוף של בן הזוג או את הגוף שלנו אבל צריך לזכור שזה תהליך. המטרה היא לא להגיע לאורגזמה אלא לייצר הנאה.
זה הזמן לחקור מהי הנאה עבורכם?
את מתארת ששניכם לא מצליחים להגיע לאורגזמה, גם את וגם הוא, האם הוא גומר לבד? האם את גומרת לבד? האם אתם מאוננים ביחד או לחוד?
ממליצה לכם מאוד על טיפול זוגי מיני יחד להעשרה ולגיטימציה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה מספר 4 זואליShosh14/04/2017
לקחתי את גלולה מספר ארבע בחפיסת זואלי 21 שעות לאחר הזמן שבו הייתי צריכה לנטול אותה. אני לוקחת את הגלולות האלה כבר למעלה מחצי שנה. לא קיימתי יחסי מין ב48 שעות האחרונות. האם אני מוגנת לזמן הקרוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
לי ראובני15/04/2017סביר להניח שכן מאחר והגוף מורגל לא לבייץ והפספוס הוא חד פעמי. הכל בסדר, אם ירגיע אותך, תעשי שימוש בקונדום בשבועיים הבאים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימומים קלים מנרתיק לאחר החדרת אצבעותנועה13/03/2017
אני לא מקיימת יחסי מין מלאים אך לפעמים כשהבן זוג מחדיר לי אצבעות אני שמה לב לדימומים קלים שנפסקים תוך שעה
האם אני אמורה להיות מודאגת ? מה עלי לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים
ד``ר ליאורה אברמוב14/03/2017כדאי בהחלט לפנות לבדיקת רופא נשים לברור הדימום. יכול להיות חסר משמעות אבל יכול להצביע על בעיה שדורשת טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור בווסת לאחר גלולותCh07/03/2017
שלום , אני בת 22, הייתי לוקחת גלולות יאז למשך כמעט 3 שנים והפסקתי לקחת אותם בחודש נובמבר , חודש אחרי קיבחתי ווסת ומאז כבר עברו חודשיים וחצי שלא קיבלתי ווסת . בשבועיים האחרונים היו לי דימומים ממש קלים ולא כל הזמן . פניתי לרופאה במרפאה שלי אשר עשתה לי בדיקות דם וגם בדיקות דם לגילוי הריון ותומאות תקינות ואיני בהריון . אני אציין שאני ובן זוגי מנסים להיכנס להריון .. אני לא יודעת מה לעשות כרגע ההמלצה של הרופאה שלי היא פשוט לחכות לווסצ .. אבל אני מאוד מודאגת . אשמח לעזרה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סיבה לדאגה
לי ראובני08/03/2017יקרה לפעמים לוקח לזוג צעיר גם חצי שנה או שנה עד שהם מצליחים להכנס להריון. זה ממש טבעי ואין סיבה לדאגה.
אחרי גלולות לפעמים בגלל מתח ולחץ יש דחייה של הווסת עצמה. אל תדאגי, תנסי להרפות. הכל יבוא על מקומו בשלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פספוס גלולה פעילה אחת לפני אחרונה גלולות זואלישרון05/03/2017
שלום,
אני לוקחת גלולות זואלי במשך כשנה. ביום שישי פספסתי גלולה (גלולה לבנה פעילה, אחת לפני אחרונה מבין הפעילות). נזכרתי לאחר כ17 שעות ולקחתי את הגלולה. את שאר הגלולות החודש נטלתי בזמן קבוע ובלי פספוסים. בהוראות הגלולה מצוין כי בשלב שזה של החודש ישנו סיכון גבוה להיריון אך הוא יכול להימנע ע"י דילוג על הפלצבו והמשך ישיר לחפיסה הבאה. רציתי לשאול האם זה באמת מגן? האם בכל זאת קיים סיכון וכדאי לקחת אמצעי חירום (יש לציין כי לקחתי פוסטינור כבר 4 פעמים בעבר - בהפרשים גדולים אך האחרון היה לפני כחודש)? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה אחרונה
לי ראובני06/03/2017סביר להניח שאם זה אחרי שימוש תקין של 3 שבועות אין חשש לביוץ. הכל בסדר אל דאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת בשבוע הפסקה מגלולותNoah22/02/2017
שלום רב, אני לוקחת גלולות פמינט ולקחתי את כל הגלולות בחפיסה בערך כל יום באותה השעה, ולפעמים חצי שעה עד שעה לפני או אחרי השעה הקבועה בבוקר. היה לי דימום בתופעת לוואי שפסק ואחרי בערך שבוע וחצי הופיעו הפרשות עם צבע אדמדם. גלולה אחרונה מתוך ה21 שבחפיסה נלקחה ביום השבת האחרון וכרגע אני בשבוע הפסקה ועדיין לא הופיע וסת. חשוב לציין כי גם לקחתי נורופן במהלך החודש הזה ובשבוע הפסקה עקב מגרנות חזקות. האם יש צורך לעשות בדיקה או שזה תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו חפיסה ראשונה שלך
לי ראובני22/02/2017לא ברור האם מדובר בחפיסה ראשונה או קבועה?
מגרנות הרבה פעמים נלוות לווסת בגלל שינוים הורמונליים דרמטיים בגוף.
יתכן שהגלולות משפיעות עליך כך שהדימום הופך להיות מאוד מאוד חלש וכמעט לא משמעותי. לא הייתי חוששת. אם חוזר על עצמו, לבדוק עם רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Noah22/02/2017כן,מדובר בחפיסה ראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום בהפסקת גלולות
ד``ר ליאורה אברמוב06/03/2017אם לא שכחת אף גלולה במהלך החודש בהחלט יכול לקרות שאם היו דימומים במהלך החודש לא יהיה דימום בהפסקה אמור להתאזן בחפיסה הבאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פמינט נורופן קוויבק ואקמול קולדnoa18/02/2017
שלום רב,
התחלתי לקחת גלולות פמינט מהיום הראשון של המחזור ואת כל הגלולות בחפיסה סביב אותה השעה (אבל לחלוטין לא מעל 12 שעות) בכל יום לאחר מכן. באחד הימים היה לי כאב ראש (כנראה התייבשות) ובאותו יום לקחתי 3 נורופן (500 פר כדור) ושני כדורים של אקמול קולד (בהפרשים של שלוש שעות ויותר בין הכדורים) כמובן, שלקחתי גם את הגלולה באותו יום.חשוב לציין,שעם תחילת לקיחת פמינט היה לי דימום בערך שבועיים לאחר סיום המחזור שפסק. ביום בו נטלתי את הגלולה האחרונה בחפיסה שמתי לב להפרשות עם צבע אדמדם-חום בהיר. אני פוחדת שאולי פגמתי ביעילות הגלולות בגלל משככי הכאבים. ובאנטרנט לא מצאתי בעיה עם נטילת התרופות ופמינט. האם ישנה בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
לי ראובני18/02/2017משככי כאבים זה בסדר
אם היה מדובר באנטביוטיקה אז זה אחרת....
אבל אין בעיה.
בפעם הראשונה שלוקחים גלולות באמת יש דימום - לא צריך להבהל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
Noa18/02/2017אז בגדול גם ההפרשות שמופיעות לסרוגין זה תקין בחודשים הראשונים של נטילת פמינט,נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגמרי תקין
לי ראובני18/02/2017* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שכחתי גלולה שבת שעברהקורל בן עזרא16/02/2017
שלום אני אנה.
ורציתי לדעת בקשר לשכחת גלולות אני נוטלת כבר במשך שלוש שנים גלולות מינס והכל טוב לא שכחתי אפילו לא פעם גלולה אחת ביום שבת האחרון ככל הנראה שכחתי ליטול אחת משום שהייתי חולה וישנתי כל היום ורק אתמול(רביעי בלילה) שמתי לב שמספר הגלולות לא שווה לכמות הימים שהייתי אמורה ליטול בקיצור נשכחה ככל הנראה וזו פעם ראשונה ואתמול בלילה קיימתי יחסי מין עם בן זוגי לפני ששמתי לב לעניין הגלולה ככה שבעצם קיימנו יחסי מין בזמן ששכחתי בשבת גלולה יש לציין שמיום שבתעד אתמול לא נפגשנו ולכן לא היה מגע מיני אתמול כששמתי לב נטלתי שתי גלולות אך איני יודעת אם אני מוגנת או לא והאם כדי לקחת פוסטינור או נולרבו ומה ההבדל בינהם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מוגנת
לי ראובני18/02/2017מאחר ואם הגוף שלך רגיל לגלולות הוא אינו מבייץ ולכן אין סיבה לדאגה, הפסד של גלולה אחת לא יכול לגרום פתאום לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לראות את קרום הבתולין?אנונימית16/02/2017
איך אפשר לראות את קרום בתולים? לא מצליחה לראות באמצעות מראה למה?מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום הבתולין
לי ראובני18/02/2017נמצא בערך כשני סמסטר בתוך פתח הנרתיק
כך שרק רופא יכול לראות אותו וגם לא תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אנונימית19/02/2017אם עשיתי פעם אחת שפגט והרגשתי קצת אחרכ בנרתיק מתיחה וקצת לא נוח זה יכול לקרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרום בתולין
ד``ר ליאורה אברמוב20/02/2017קרום הבתולים נמצא בכניסה לנרתיק ולכן אם תפשקי את השפתיים הקטנות ותצליחי לזהות את פתח הנרתיק הרקמה שעוטפת את הפתח זה קרום הבתולין
הקרום יכול להקרע במצבים של מתיחות אבל בדרך כלל אלו קרעים מזעריים שלא משנים את קיום הקרום ולא גורמים לדימומים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעת וגינזמוס, היכן מטפלים?מיה12/02/2017
שלום רב, אודה לעזרתכם לגבי הפנייה למכון או מקום אשר מטפל בתופעת הוגינזמוס, כאבים בלתי נסבלים המונעים חדירה ואפילו בגודל מזערי כמו אצבע). בברכה, מיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול מיני
לי ראובני12/02/2017מיה שלום
וגיניסמוס מטופל באופן משולב על ידי מספר אנשי מקצוע כאשר מי שמוביל ומנהל את הטיפול הרב מערכתי הוא מטפל מיני מוסמך. יש אתר של כל אנשי הטיפול הרלוונטי באיגוד שנקרא איט"ם ואת יכולה לבחור מטפל קרוב לאזור מגורייך, או במרפאה ציבורית קרובה לאזור מגוריך. כמו כן, טיפול יעזר בפיסיותרפיה לשיקום רצפת אגן, כאשר בו בפועל תלמדי איך לשחרר ולהרפות את שריר רצפת האגן שלך עד כדי מצב שמאפשר חדירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בפות ותחושת צריבה קשה מאודדנה06/02/2017
שלום,בעבר לקחתי גלולות פמינט ומינס.
לאחר תופעות לוואי רעות הפסקתי עם הגלולות למספר חודשים.לפני כחודש הלכתי לרופא נשים שהביא לי גלולות מליאן.עכשיו שאני בגלולות האחרונות נהיו לי כאבים באזור הפות,הכל נהיה אדום ועם הפרשות וכנראה שזה דלקת..(סבלתי מזה המון בעבר בגלולות הקודמות) מה ניתן לעשות בנידון? (הנרות כבר לא משפיעות עליי) והאם לא מתאים לי לקחת גלולות בכלל?תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריבה בפות
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017קודם כל את צריכה להבדק אצל רופא נשים ולברר איזה טיפול את צריכה לקחת כנגד הדלקת.
הגלולות יכולות לגרום להתקפי פטריה חוזרים מצד שני גם פעילות מינית ללא גלולות יכולה לעזות זאת ולכן דורש יעוץ הרופא המטפל שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי גלולות פמינט ויחסי מיןנעה03/02/2017
שלום רציתי לוודא משהו. אם התחלתי חפיסת גלולות ראשונה מהיום הראשון של הווסת ואחכ לקחתי כל יום גלולה בשעות הבוקר אבל לא בדיוק באותה השעה. הווסת עצמה פסקה לאחר חמישה ימים אבל התחיל להופיע דימום לא סדיר כתופעת לוואי של הגלולות.ביום השישי לא ראיתי דימוםמהשימוש הגלולות ונטלתי בבוקר גלולה ואחר כך קיימתי יחסי מין. לאחר מכן שמתי לב שהדימום עקב הגלולות שוב הופיע לפרקים. האם יש צורך בנטילת פוסטינור או שהכל תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסי מין וגלולות
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2017אם התחלת עם הגלולות ביום הראשון של המחזור את מוגנת מיד עם תחילת החפיסה והדימומים לא פוגעים בהגנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)