מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה קורה באוננות נשית?חוקר08/01/2016
שלום רב,
אוננות גברית מלווה כמעט-תמיד בסוג כלשהו של מחשבות (או פנטזיות) בעלות אופי מיני, ולא מדובר פעולה פיזית גרידא.
רציתי לשאול: האם כך הדבר גם באוננות נשית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה קורה באוננות נשית? - תגובה
לי ראובני11/01/2016כמובן
אם כי כמו אצל גברים משתנה מאישה לאישה
ממליצה בחום על הספר המצוין של גילי פליסקין, דברים שרציתי לגעת שעוסק באוננות של נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור והריוןנירה31/12/2015
אני בת 33 רציתי לדעת אם אני מקיימת יחסים ביום החמישי /שישי למחזור. כלומר אם קבלתי ביום שלישי ואני מקיימת יחסים ביום ראשון שני . ניתן להכנס להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור והריון - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב31/12/2015בעקרון אפשרי בהחלט. צריך לזכור שאי אפשר לדעת מראש מתי לבייצי וביוץ יכול גם להקדים. וזרע יכול לחיות בגוף האישה גם 3 ימים לאחר השפיכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך עוד דבר
bנירה01/01/2016אני אסביר מה הבעיה:אני עם גלולות לא יכולה להשתמש כי זה ממש מזיק לי וגם הטבעת וגינלית לא עושה לי טוב. אז אני מקימת יחסים בדר"כ כמה ימים לפני קבלת המחזור(כי זה פחות או יותר פחות מסוכן להריון) כי גם עם קונדום אני פוחדת. השאלה אם אקיים יחסים עם קונדום בלבד זה בטוח?ואפשר להיות רגועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך עוד דבר - תגובה
לי ראובני02/01/2016קונדום הוא לגמרי בטוח וגם דיאפרגמה עם קוטל זרע מומלצת עבורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא שם קונדום אני יכולה להיו
bנירה03/01/2016יכולה להיות רגועה שהגבר יגמור בפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם הוא שם קונדום אני יכולה להיו - תגובה
לי ראובני04/01/2016כן, זאת המטרה של הקונדום
הוא מספק הגנה מלאה, אם שמים אותו נכון, קונים אחד חדש בסופרארם, שומרים במקום מוצל (נאמר ארון בגדים) וכששמים אותו בזקפה, משאירים רווח למעלה שיהיה מקום לנוזל הזרע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אך
ורד04/01/2016השתמש בקונדום וכל כמה שניות יצא איזה פעמיים שלוש כדי לתפוס תנוחה שלא תכאב לי. הקונדום מאבד כך מיעילותו? הוא נשאר עדיין עליו. כי הרי זה לא הגיוני להחליף כל כמה שניות נכון? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי אך - תגובה
לי ראובני04/01/2016אם זה רק שנייה או שתיים אז לא נורא אבל לא יותר מזה כי הקודנום שמתייבש מאבד מיעילותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיני זוכרת כמה
יעל05/01/2016פעמים נכנס ויצא. מספר פעמים קטן. אך הקונדום לא נקרע או משהו. זה עדיין בסדר השימוש בו כך נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התכווצות שרירים בזמן האורגזמהליקה28/12/2015
שלום, אנחנו שתי נשים . אצל בת הזוג שלי מופיעות התכווצויות שרירים ברגליים, במותן כשהיא קרובה לאורגזמה. היא מספרת שלא הרגישה כך בזמן יחסי המין עם גבר.
איך אפשר לטפל בבעיה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצות שרירים בזמן האורגזמה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב29/12/2015עליה במתח השרירים בכל הגוף אופינית לגירוי מיני גבוה מקסימלית אמורה להיות בשרירי הנרתיק. מתחת השרירים הזה משתחרר בזמן האורגזמה. יכול להיות שהגירוי המיני של חברתך גבוה יותר איתתך מאשר כשהיתה עם בני זוג ולכן מרגישה יותר התכווצויות שרירים באזורים שונים בגוף.
נסו לשנות תנוחות, להוריד עוצמות גירוי לסרוגין כל פעם שהיא מתקרבת להתכווצויות, לברר האם יש בעיה במינרלים כמו חוסר מגנזיום שגורמת להתכווצויות שרירים כואבות. וכנראה שזה יחלוף מעצמו עם הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר חשק מיני בגיל 40מוריה22/11/2015
בוקר טוב, מבקשת עזרה, , אני מאוד מתוסכלת... בת 42 בעבר הייתי נהנת +++ מיחסי מין עם בעלי היקר, אוהבת אותו מאוווד, הוא אהבת חיי... פשוט החשק המיני ירד בצורה מאוד מאוד משמעותי.. (לא יודעת איך להסביר את זה!!!), פעם אני היא זו שהייתה משגעת אותו... והיום הוא מקבל מימני סקס פעם בשבוע... וגם אני צריכה לשכנעה את עצמי... ולשחרר... חשוב לציין כי כשאנחנו מקימים יחסים אני בעננים... אבל כשבא הרצון לפעם נוספת (ביום אחר)... אני ממש מראה לו את כל הסימנים של... לך לישון לא בא לי... הוא כל הזמן אומר לי שהוא מת עלי... ויש בינינו אהבה וחברות מאוד גדולה... אבל אם זאת גם כל הזמן אומר כמה חסר לו המגע המיני איתי וכמה שזה חשוב לו... אני יודעת כמה זה חשוב לזוגיות אבל אני לא מצליחה לחזור להיות כמו פעם... האם יש איזה טיפול לעורר את החשק המיני?? אני ממש מתוסכלת... (חשוב לציין כי אני מקבלת וסת באופן סדיר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר חשק מיני בגיל 40 - תגובה
לי ראובני22/11/2015מוריה יקרה,
אני מבינה שאת כותבת בעניין הווסת כי את יודעת כי תופעות של גיל מעבר עשויות לעשות שינוי בחשק המיני
אבל בעצם כל שינוי בחיים יכול להוביל לשינוי בחשק
שינוי במקום העבודה
שחיקה
חוסר שעות שינה
חוסר בפעילות גופנית
קשיים רגשיים עם אמא/אבא/חברה טובה....
שווה לחשוב בצורה מערכתית על חייך
מה השתנה
ממה אינך שמחה
מה יכול לעזור לך לעשות שינוי כללי ולהיות מאושרת וחיונית כבעבר
לא ציינת האם יש לכם ילדים או לא ואיך הם נכנסים לתמונה
נשמע שחשוב לשים לב גם לנקודה זו
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובשאן22/11/2015
שלום, אני בת 22, בריאה.
לפני כחודשיים התחלתי ליטול גלולות ׳מינס׳ לראשונה.
הייתי פעילה מינית רק כחודשיים עד לנטילת הגלולה, ובזמן הזה לא הייתה לי בעיה של יובש.
עם נטילת הגלולה שמתי לה שקשה לי להיות רטובה, בייחוד לאורך זמן.
האם ייתכן שזה קשור למינס?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש - תגובה
לי ראובני22/11/2015יכול להיות קשור בהחלט.
לגלולות יש כמה תופעות לוואי החל מיובש נרתיקי וכלה אובדן חשק מיני.
מציעה לנסות להחליף גלולה לסוג עם מינון הורמונלי נמוך יותר או לראות האם נוח לך עם חומר סיכה על בסיס מים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיובש - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב10/12/2015מינס היא הגלולה עם מינון הורמונים הנמוך ביותר כתוצאה מכך יש חוסר באסטרוגן בנרתיק ולכן פחות רטיבות.
ולכן מציעה לך להחליף לגלולות עם מינון אסטרוגני קצת יותר גבוה (במינס 15 תעברי לגלולות עם 20 מגר אסטרוגן ואת יכולה לעלות עד 30 לפי הצורך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא יודעת מה לעשות..אנונימית15/11/2015
שלום,
אני בזוגיות כבר 6 וחצי שנים, בשנה האחרונה התחתנו.
בן הזוג שלי הוא החבר הרציני הראשון שלי וגם הראשון ששכבתי איתו, אדם הכי מדהים שיש! הוא מתייחס אלי כמו מלכה, הוא עזר לי לבנות את הביטחון שלי ותמיד היה שם בשבילי, הוא החבר הכי טוב שלי! ומבחוץ הכל נראה מושלם...
הבעיה היא שאני לא מרגישה את הרגשות העזים שהייתי רוצה.. זה כבר קרה בעבר, בעיקר כאשר אני או הוא היינו נוסעים לתקופה לחו"ל, החזרה הייתה קשה לי, אבל תמיד חשבתי לעצמי שהוא האדם המושלם להזדקן איתו ושהרגשות יחזרו, זה אכן קרה פחות או יותר..
היינו עכשיו בתאילנד חודשיים והרגשות (או יותר נכון אי הרגשות) התחילו להשתולל, גם כל האנשים היפים והמושכים והאווירה שם גם גרמו לי לבלבלות...
אני מאוד אוהבת אותו, ומאוד מחוברת למשפחה שלו (אמא שלו היא כמו אמא בשבילי) ולחברים.
אנחנו שוכבים מעט, אין לי חשק, אבל אני חולמת לפעמים על זה שאני ממש רוצה לשכב עם זרים. יש לי הרבה מחשבות על חיים חדשים ועל היכולת להיפגש עם גברים ולהתרגש מחדש.. אני רוצה להיות מאוהבת בו ורק בו אבל זה לא קורה... יכול להיות שאני ב"כלוב זהב", הכל מושלם בכיכול אבל לא באמת... מפחדת להגיע למצב שאני עם ילד ומרגישה כלואה ועוד יותר, לגרום פגיעה בילד שיכולתי למנוע... מצד שני לא רוצה לפגוע בבן זוג ובמשפחה ולעשות מהלך שאתחרט עליו אח"כ..
חשבתי ללכת לפגוש פסיכולוגית, יש דרך לגרום לעצמי להתאהב ולהימשך???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת מה לעשות.. - תגובה
לי ראובני16/11/2015מתוך מה שאת כותבת קשה להבין האם בעבר היו לך רגשות עזים כלפיו שהלכו ונשחקו (כמו שקורה אצל רבים וטובים) או שמעולם לא היו והנישואין היו יותר כמו דרך לייצר בית, עוגן. בכל מקרה אלו נושאים שטיפול יכול לעזור בהם, לעשות סדר בראש ולהרגיש טוב יותר לגבי עצמך.
מאחלת לך הצלחה בהקשבה עצמית ולתת לעצמך זמן לבחון דברים לפני שעושים ילד
אין ספק שזה משמעותי וחשוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקהיעל07/11/2015
לאחר כמה זמן איחור במחזור ניתן לבצע בדיקת שתן ביתית? לא דם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב08/11/2015כבר עם האיחור אם את בהריון צ״ל חיובי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףף מוזריעל01/11/2015
אני בת 33 קיימתי יחסים בלי גלולות עם קונדום כאשר לפני החדירה הגבר שם גל חיכוך שמיועד לקונדום. לפני שיצא ממני הוא אחז בקונדום והוא לא נקרע. שראיתי אותו הנוזל היה היכן שאמור להתאסף אך לאורך הקונדום היה מאין משהו כזה לבן כמעט לכל אןרכו. יש מצב שהנוזל נשפך מעט? מה יכול להיות? אני מאוד לחוצה. ויש לציין שהיחסים היו שבוע לפני המחזןר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף מוזר - תגובה
לי ראובני02/11/2015האם המחזור שלך סדיר לגמרי? אם כן תספרי 14 יום פחות מהמועד העתידי של הווסת הבאה ותראי האם זה נופל על הביוץ
אם כן תקחי פוסטינור
אם לא אין סיבה לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד משהו
יעל02/11/2015היי תודה על התשובה. יש לי עוד שאלה ברשותך איך הגל חיכוך הזה מיועד לקונדום גם. הרי אם שמים אותו על האיבר זה לא מחליק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברשותך עוד משהו - תגובה
לי ראובני02/11/2015נוזל סיכה, ג'ל סיכוך אמור להקל על החדירה במקרים בהם האישה איננה מספיק רטובה, לדוגמא בגיל המעבר או כתוצאה משימוש בגלולות או לאחר מספיק ממושך של אקטים או אם יש לו איבר מין גדול, כדי להקל על החדירה.
רוב הנשים לאחר גירוי מספק, קרי כמה דקות, מרטיבות בזכות עצמן ללא צורך בסיוע.
שמים אותו כמובן על הקונדום, או בתוך הנרתיק של האישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני מאוד מתוסכלת ולא היה נעים
שיר02/11/2015לשאול אותו פשןט. הוא מרח את הגל על איבר מינו כי הוא אמר שזה יותר מגרה אותו על מנת שכביכול יעמוד לו. ואז שם עליו את הקונדום ולי קצת בפתח הנרתיק . הקונדום בתחילה לא הולבש ורק אחרכך שם אותו עליו הוא לא יצא במהלך היחסים. איך זה ייתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אני מאוד מתוסכלת ולא היה נעים - תגובה
לי ראובני02/11/2015יכול להיות שזה פשוט מגרה אותו קודם לגעת בעצמו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אך מה שלא הבנתי איך הקונדום נ
יעל03/11/2015נשאר על איבר מינו בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אך מה שלא הבנתי איך הקונדום נ - תגובה
לי ראובני04/11/2015לא יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סוף מחזורניצה וויס08/10/2015
האם בגיל מבוגר לאחר שלאישה כבר אין מחזור החשק המיני דועך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוף מחזור - תגובה
לי ראובני08/10/2015הרבה פעמים בעקבות הפסקת יצור אסטרוגן וטוטסטרון יש ירידה בחשק המיני.
אפשר לנסות תחליפים הורמונליים או טבעיים
או רפואה משלימה כגון דיקור שמוכחים כתומכים בתהליך גיל המעבר ומאזנים את הגוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוויר מהנרתיק בזמן יחסי מיןמודאגת24/09/2015
שלום,בת 45,יש לי בן זוג מזה מספר חודשים,ו לאחרונה קרה לי פעמיים מצב לא נעים של הוצאת אוויר מהנרתיק,כמו נפיחה לאחר תנוחה של דוגי סטייל.אציין כי זה לא קרה בעבר,גם לא עם הבן זוג הנוכחי,ובשבועיים האחרונים קרה פעמיים.רציתי לדעת אם זה נורמלי או האם זה קשור במבנה הפיזיולוגי שלי או משהו אחר שאני צריכה לדאוג לגביו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוויר מהנרתיק - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2015מאחר והנרתיק הוא חלל סגור הרי שעם תנועות המשגל יש כניסה והוצאה של אויר לתוך הנרתיק ומכאן ה"קולות"
תופעה נורמלית לגמרי קשורה לתנוחה כנראה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמת על זה
תומר08/02/2016אני חולה על אוויר מהנרתיק....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פעם ראשונהאן21/09/2015
שלום, לפני כשבוע קיימתי יחסי מין לראשונה. החדירה כאבה אך לא הייתה בלתי נסבלת. לצערי מאז בכל פעם שאני ובן זוג שוכבים יום למחרת יש לי כאבי בטן וגב מאד חזקים.
ממה נובע הדבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב24/09/2015יכול להיות שהחדירה עמוקה מאוד ולוחצת לך על הרחם והשחלות ולכן יש כאבי בטן. נסו לשנות תנוחות שבהן הרגליים שלך לא יהיו ב90 מעלות אלא ישרות לא תנוחות שאת יושבת עליו
ותראי אם הכאב מוקל. אם לא כדאי לפנות לרופא נשים לבדיקה ולאולטראסאונד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשה לעצהר12/09/2015
שלום רב,
אני בחורה נשואה כבר 10 שנים ויש לי כמה ילדים . אני ובעלי הכרנו בשידוך ולא הייתה לי שום התנסות מינית לפני הנישואין...הקשר עם בעלי טוב, אנחנו חברים טובים ומצליחים לגדל את ילדנו בצורה מיטבית. ויש לי הרבה הערכה אליו.
כילדה היו לי חששות שאני נמשכת לנשים, וככל שאני חושבת על כך - אני מבינה שזה המצב אצלי. אף פעם לא נמשכתי לבעלי ואני מקיימת איתו יחסים על פי רצון שלו או שאני חשה צורך בקרבה ואינטימיות. אך רצון אמיתי , משיכה או תשוקה - אין ולא הייתה מצידי אף פעם. ואני לא מאמינה שתהיה בעתיד אי פעם.
יש לי צורך ורצון חזק לחוות מיניות ולממש את עצמי מהבחינה הזו , אך איני יכולה.
אני לא יודעת מה לעשות ועם מי להתייעץ, ולאחרונה אני פשוט חשה אבודה ומאוד מאוד מתוסכלת ועצובה.
ואני בעיקר מרגישה מאוד לבד.
תוכלו לתת לי עצה? או להפנות אותי למקום ששם אוכל לדבר עם מישהי שתבין אותי?
(אין לי אפשרות לגשת לטיפול פרטי)
תודה מראש ושנה טובה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לעצה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב13/09/2015יש מרפאות לטיפול מיני שמקבלות במסגרת בתי החולים או קופות החולים.
כמעט בכל בית חולים גדול יש מרפאה סקסולוגית עם צוות של מטפלים מיניים וזוגיים שיוכלו לטפל בבעיתך
בכל קופות החולים יש סקסולוגים שמקבלים לטיפול במחירים מסובסדים
טיפול מיני איננו בסל השרותים של קופת החולים אבל בהחלט יש השתתפות של הקופח והעלויות סבירות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת קול
לי ראובני13/09/2015ארגון לנשים דתיות הנמשכות לנשים
אפשר לדבר איתן על הקונפליקט, על המחשבות שלך, הקשיים ולחשוב מה לעשות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי הרגשה בחדירהמרים06/09/2015
היי
אני נשואה כבר שנה פלוס ומקיימת יחסים עם בעלי באופן קבוע.
אף פעם מאז שאנחנו מקיימים יחסים לא הרגשתי שום הרגשה מינית.
כאילו כלום אין לי תחושב בכלל. אני רק מרגישה את האבר במקום אבל לא שום הנאה כיף וכו' . יש לציין כי ניסינו כבר מספר תנוחות ובכולם אינני מרגשיה כלום
(קודם לכן לא קיימתי יחסים ואני בת 21)
האם מדובר בבעיה? האם זה קשור לאי כניסה להריון? והאם יש מה לעשות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי הרגשה בחדירה - תגובה
לי ראובני06/09/2015חסרים פרטים
האם את מגיעה מרקע דתי
משתמשת באמצעי מניעה או טיפול תרופתי אחר
האם קיבלת חינוך מיני
האם את יודעת להגיע לאורגזמה ולגירוי בעצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הרגשה בחדירה השלמת פרטים
מרים07/09/2015תודה על התגובה.
אני אכן משתייכת למגזר הדתי. לא משתמשת באמצעי מניעה קרמים ג'לים וכו'.
וגם כן לא בעלי. לא קיבלתי חינוך מיני ואינני יודעת להגיע לגירוי עצמי.
שאלתי בעיקר היא אם אין הרגשה כלל האם עקב כך משפיעה על כניסה להריון?
אשמח לתשובה
מרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאי הרגשה בחדירה השלמת פרטים - תגובה
לי ראובני09/09/2015ממה שאני מבינה אין לך חוויה של גירוי
יתכן שזה קשור בחוסר ניסיון או בחוסר מוכנות לחוויה המינית (למידה, הכנה, בשלות רגשית, תחושת חיבור לגוף ולבן הזוג...)
ממליצה לכם על כמה מפגשים אצל מטפלת מינית כדי לדבר על הדברים ולייצר קרבה ואינטימיות ותחושת לגיטימציה.
אין קשר ליכולת הכניסה להריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מרגישה כלום בחדירהלתשובתך אודה30/08/2015
שלום, מזה מספר שנים איני מרגישה כלל את איבר המין של בעלי כשהוא בתוכי. יש לנו שני ילדים. לדעתי הלידות הרחיבו לי את האזור וכך היות ואני התרחבתי בנרתיק כלל איני חשה אותו בתוכי. בעלי כל הזמן רוצה סקס. כל יום. אני חשה אונס מעצם העניין שאיני מרגישה כלום. תסכול גדול. פעם אחר פעם. מקיימת יחסים איתו. מחכה שיגמור. נכנסת למקלחת ודואגת לעצמי. עצוב לי מאוד שזה המצב. אני בת 30 ואנחנו 8 שנים יחד. מה אפשר לעשות? אין לי שום תחושה כשהוא בתוכי. אני אדם מיני, כל הזמן מפנטזת ולא מממשת. האם יש פיתרון לכך שהנרתיק התרחב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה כלום בחדירה - תגובה
לי ראובני02/09/2015אפשר להחזיר נרתיק למצב של כמעט לפני לידה בהתעמלות, כגון פילטיס סטודיו סי וכו
בגדול נשמע שמעבר לגודל יש תחושת נמלול? העדר תחושה? האם אצבעות את מרגישה בתוכך?
האם את יכולה לשתף את בן זוגך שאת עוברת שינויים בגוף ואת זקוקה למגע אחר?
אולי שינוי בתנוחות? אולי תנוחות בהן את למעלה או שיש חדירה עמוקה יותר כגון "דוגי סטייל"?
תקשורת מינית טובה היא מפתח להנאה בראש ובראשונה ואם את לא מצליחה להנות לידו ואיתו זה לא קשור רק למבנה האנטומי שלך אלא לקשר שלכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם בת הזוג נמשכת אלי??ליאור דוידי30/08/2015
היי. יש לי בת זוג 7 חודשים. אנחנו בקשר אינטנסיבי מרגע תחילת הקשר וישנים ביחד בכל יום מתחילת הקשר. תדירות הסקס שלנו הוא 1-2 לשבוע. וגם כאשר אנו עושים סקס מרגיש לי שזה מאולץ וחסר תשוקה וכאילו "עושה לי טובה" או "נותנת לי" כי מפחדת שאם לא אקבל אז אהיה מתוסכל ואף אולי הקשר שלנו יסתיים. מחשבה זאת נובעת מהסיבה שאיני רואה תשוקה או רצון עז מצידה לקיום יחסי מין וגם כאשר אנו מקיימים יחסים היא אינה רטובה ורק לאחר החדירה איבר מינה נהיה רטוב מעט. כמעט תמיד היא גומרת אך לדעתי זה מאוד טכני . מאוד יכול להיות שאני טועה וזה נובע מחוסר ביטחון שלי אך אני חושש שאני צודק והיא לא הכי נמשכת אלי. אשמח לשמוע חוות דעת על סמך מה שכתבתי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם בת הזוג נמשכת אלי?? - תגובה
לי ראובני30/08/2015נשמע שאתה צריך לדבר איתה על היחסים ביניכם, ולא כאן... אין שום אפשרות לדעת מה החוויה שלה, או מה מטריד אותה, בעיקר צריך לשפר את התקשורת ביניכם כדי שההנאה תהיה משותפת והדדית ולא חד כיוונית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)