פורום מחלות כבד, השתלות כבד, סרטן כבד - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח בדיקת CT תלת פאזי
    אריאל
    14/03/2011

להלן תשובת CT כבד תלת פאזי שביצעתי:
    LIVER 2.6>1.7 CM SEG VIT LESION. DOES NOT SHOW CLASSIC PATTERNS OF ENHANCEMENT.
    מה משמעות התשובה?
    יש לציין שביצעתי בדיקת AFP והתוצאה היתה 4.6

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח בדיקת CT תלת פאזי

הוספת תגובה

• פענוח בדיקת CT תלת פאזי - תגובה

פרופ` איתן מור
    14/03/2011

קשה לתת פענוח ברור מבלי לראות את הצילומים עצמם. בן כמה אתה? לרוב נגעים כאלו בגיל הצעיר הם שפירים אבל חייבים לראות את הCT בכדי לתת תשובה מושכלת.
    תפנה לאחד ממנהלי הפורום או למומחה למחלות כבד באזור מגוריך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לתשובה
    נועם
    12/03/2011

לרופאים שלום

אודה לכם מאד אם תתייחסו לשאלותי מ- 11.3.11 למרות ההודעה השגוייה שלא הצלחתי להעביר. ייתכן שגם הגיל בעוכרי - מכל הבחינות

בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    בקשה לתשובה

הוספת תגובה

• בקשה לתשובה - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    13/03/2011

אנא ראה התייחסותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות גסטרו וכבד
    נועם
    11/03/2011

עד 2006 בדיקות הגסטרו היו תקינות. במשך שנים יש לי אנמיה שלא על בסיס ברזל וכן ממשקל נמוך 62 ק"ג וגובה 1.78 אני בן 75 .
    ב- 2009 עקב צרידות ושילשולים בוצע ct בטן ונמצא תקין. ממועד זה אני סובל מכאב בבטן העליונה מימין. נרשם לי אומפרדקס 20 מ"ג פעמיים ביום ונטלתי במשך שנה. עקב עצירות קשה הפסקתי התרופה לחלוטין לפני כ- 3 חודשים. הכאב והעצירות נמשכים.
    בוצע אולטרסאונד בטן עליונה ונמצא שהכבד אינו מוגדל, מירקמו מעט מגורגר, כנראה על רקע הסננה שומנית כתמית (למרות משקלי הנמוך). בדיקות הליקובקטר וצליאק תקינות.
    בביוכימיה נמצאו חריגות:
    אלק.פוס.- 132 , גוט (אסט) - 43 , גפט(אלט)- 63 , גגט- 104 , סי.פי.קיי - 223 .

בהמטולוגיה מלבד האנמיה וערכים נמוכים נוספים הקיימים כבר שנים רבות צויין רק האי.אס.אר כ- 40
    בדיקות צהבת נגיפית על כל סוגיה וכן מחלת הנשיקה וסי.אר.פי נמצאו תקינות.
    האם יתכן שכל הבעייה בכבד התעוררה בגלל האומפרדקס? מה משמעות הכבד המגורגר?

האם חייבים לעבור שוב את כל בדיקות הגסטרו?
    אודה על תשובתכם

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות גסטרו וכבד

הוספת תגובה

• בדיקות גסטרו וכבד - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    13/03/2011

ההפרעה באנזימי כבד קלה. אם מדובר בכבד שומני למרות העדר השמנה וגורמי סיכון אחרים יש צורך בבירור אצל רופא מומחה למחלות כבד המתבצע על פי פרוטוקול מסודר וידוע וכולל לא רק בירור למחלות ויראליות. כאבי הבטן אענם קשורים לכך ויש להשלים את הבירור לשלשול וכאבי הבטן. לא תמיד הממצא של כבד מגורגר יש לו משמעות אולם לעתים מעיד על הצטלקות (פיברוזיס). רצוי לפנות לרופא המטפל במחלות כבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחמת הכבד
    דנה
    10/03/2011

שום רב ד"ר נכבד/ת
    אימי סובלת שחמתה כבד כשנתיים.
    בחודשיים האחרונים אנירואה הדרדרות במצבה בנוסף למחלת הסכרת שסובת.
    רופא גסטרו המטפל בא במסירות ובמקצועיות רבה אמר שאין שינוי מהביקור האחרון לפי תוצאות ב.דם והUS . אבל אני רואה שמצבה ממש לא טוב.
    היא יכול להיות 4 ימים בסדר גמור ובפוס ויום אחד הי מבולבלת ולא נמצאת בפוק בכלל.
    איזה טיפולים כירורגים /אחים מומלצים לעשות חוץ מהטיפול השמרניי בלובלק במחלת השחמת? אמא שלי צעירה ואי יה עם כול הטכנולוגיה שלא יהיה פיתרון לשנות אורח החיים שלה? מה לגבי השתלה בארץ /בחול האם אפש ללכת על זה למרות שהרופא אמר שיא לא בשלב של השתלה. אני א רוצה לרות אתה מדרדרת ולא אוכל לעזור לה .בבקשה תעזרו לי תכוונו אותי למי לפנות

לקביעת תור
    סגירה
    שחמת הכבד

הוספת תגובה

• שחמת הכבד - תגובה

פרופ` איתן מור
    11/03/2011

שלום דנה,
    לפי התיאור שלך לאמא יש מחלת כבד מתקדמת והיא תזדקק קרוב לודאי להשתלה. השתלות כבד מבוצעות בארץ. הסיכוי להגיע להשתלה בחול הוא קטן כי היום יש מחסור איברים בכל העולם ולא קל להתקבל להשתלה על חשבון אזרחים מקומיים.
    את יכולה לבוא לפגישה עם אחד משנינו המנהלים את הפורום פר' צוקרמן בחיפה ואני באיזור המרכז בפ"ת (לקביעת תור יש פרטים בפורום) או לפנות למומחה למחלות כבד דרך הקופה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין עם חולה הפטיטיס C
    מודאגת נוראא
    08/03/2011

שלום,
    אשמח לדעת מה הסיכוי שנדבקתי אם קיימתי יחסי מין מוגנים בקונדום עם חולה הפטיטיס C.
    מה שמטריד אותי הוא שקיימנו גם מין אוראלי, הוא לי... לא מוגן..
    אני בהיסטריה נוראית
    מחכה לתשובה..

מכירה באופן אישי וסומכת על חוות דעתו של ד"ר איתן מור, אשמח אם תענה..

תודההההההה

הוספת תגובה

• קיום יחסי מין עם חולה הפטיטיס C - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    08/03/2011

הסיכוי להדבקה אפסי במיוחד אם יחסי המין היו מוגנים. לגבי אפשרות של הדבקה אוראלית הסיכוי אינו ריאלי להדבקה אלא אם יש מגע של ריריות חשופות (פצועות או מודלקות ברירית הפה שלו או בנרתיק שלך וגם אז הסיכוי נמוך ביותר). באופן כללי הסיכוי כמעט אפסי ולא נראה כי יש מקום לדאגה. על מנת להסיר כל ספק, ניתן לבצע בדיקת HCV RNA ב PCR כשבועיים לאחר קיום היחסים ואם הבדיקה שלילית כצפוי לא נדבקת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ALKP-אחרי הריון
    יעל
    08/03/2011

הי,
    כמה זמן אחרי הלידה ALKP-Alkaline Phosphatase אמור לרדת ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    ALKP-אחרי הריון

הוספת תגובה

• ALKP-אחרי הריון - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    08/03/2011

תוך 2-3 שבועות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה נוספת באנזימי כבד
    ספיר כהן
    06/03/2011

ד"ר שלום,
    שבוע שעבר כתבתי כאן בפורום לגבי תפקודי כבד גבוהים שנראו בבדיקות דם ובביוכימיה. כתוצאה מתפקודי הכבד הגבוהים, נשלחתי לבדיקות חוזרות בהם המדדים עלו והכפילו את עצמם בחלק מהמקרים פי 4.
    הנה המדדים שנראו בבדיקות [אתייחס כמובן רק לחריגות]:
    ALT- 264.5
    GGT- 76.4
    LDH- 569.9
    AST- 217.3

בנוסף, ביום רביעי האחרון עשיתי בדיקות למחלת הצהבת A B ן C והבדיקות יצאו שליליות.
    EBV הוא כיוון שנבדק מאחר כי גם הטחול מוגדל וישנם בלוטות לימפה מוגדלות בשער הכבד [וגם בצוואר], בבדיקות שעשיתי לפני כשבוע וחצי ה- EBV יצא שלילי, למרות שהתבקשתי לערוך את הבדיקות בשנית משום שהוירוס נראה בדם רק לאחר כמה שבועות מתחילת המחלה.

אשמח לדעת מה אתה חושב על העניין ואילו עוד כיוונים אתה מציע לבדוק ולחקור.
    בנוסף רציתי לדעת אם מדדים בסדר גודל כזה בכבד יכולים להתרחש בזמן מחלת הנשיקה?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה
    עלייה נוספת באנזימי כבד

הוספת תגובה

• עלייה נוספת באנזימי כבד - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    08/03/2011

גם העליה הנ"ל באנזימי כבד אינה מדאיגה הגם שהינה משמעותית מאחר ובתחום סביר של "השתתפות הכבד" במחלה הויראלית. לעתים יש "פיגור" בהשתפרות המדדים אחרי שיפור קליני (בהרגשה הכללית). אם את מרגישה טוב יותר זה מה שחשוב ואזי במקרה כזה הייתי מסתפק במעקב שבועי של הבדיקות בצפיה שהן תשתפרנה בהמשך (תוך 2-3 שבועות). אם יש המשך עלייה נוספת למרות שאת ממשיכה להרגיש טוב, יהיה צורך להרחיב את הבירור אבל לא בשלב הזה. כדאי לבדוק גם רמת גלובולין ו אימובוגלובולינים (IGG בעיקר) ובדיקת ANA במידה ותהיה עליה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערכי אנזימי כבד גבוהים מאוד!!!
    אורן
    06/03/2011

מזה 4 שבועות בחשש ל EBV (לא וודאי כרגע - הרופאים חלוקים בדעותיהם).
    תפקודי כבד (בקובץ המצורף) עלו לפי 10 מהנורמה למרות שיפור מסויים בהרגשה בשבוע האחרון. AST=253 U/L, ALT=453 U/L

רופא המשפחה החליט להפנות בדחיפות ליעוץ נוסף.

היום (6/3/2011) אני אמור לעבור סבב נוסף של בדיקות דם.

האם יש סיבה להגיע בדחיפות להתייעצות או למיון או שהמצב סובל דיחויי ומצריך מנוחה נוספת בבית.

אני מבוטח כללית מושלם והייתי מעוניין גם לדעת האם אוכל להגיע אליך כחלק מהפניה דחופה של רופא משפחה או בדרך אחרת.

בתודה

הוספת תגובה

• ערכי אנזימי כבד גבוהים מאוד!!! - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    06/03/2011

אכן מדובר בהפטיטיס (דלקת כבד) חריפה אולם בהחלט יכולה להיות ויראלית אולם כמובן יש לברר סיבות אחרות. אשמח לראות את כל הבדיקות שכבר בוצעו . לקביעת תור לייעוץ מפורט עם כל הפרטים הנדרשים יש לפנות למרכז ורדיה בחיפה, 077-2180024

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמקול
    ירון
    05/03/2011

שלום האם אתם מכירים את התרופ הארמקול ואם כן מהן תופעות הלוואי?

לקביעת תור
    סגירה
    ארמקול

הוספת תגובה

• ארמקול - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    06/03/2011

ארמקול היא מלח מרה הנמצא במחקר קליני כטיפול בכבד שומני. מציע לפנות לרופא המומחה למחלות כבד שהפנה אותך למחקר ולהתייעץ עימו ואם כבר הינך משתתף או מועמד להשתתפות בודאי הוסברו לך תופעות הלואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ירון
    06/03/2011

תודה על המענה
    ומהן תופעות הלוואי שלה?
    אני שואל בשביל חבר שלא קיבל אינפורמצייה מלאה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    08/03/2011

שהחבר יברר שוב אצל הרופא האחראי על המחקר. זכותו המלאה לקבל הסבר מפורט. הוא גם חתם על טופס הסכמה שבו מצהיר כי קיבל ההסבר באופן מפורט. אם לא הבין שיחזור וישאל שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת US
    אריאל
    04/03/2011

אני בן 40. ביצעתי US כבד (עקב כאבים ברום הבטן) ולהלן התשובה:
    הכבד לא מוגדל, באונה הימנית הודגםתהליך הפראקוי, היפוואסקולרי,
    בממדים 1.4* 2.5 ס"מ, מוגדר היטב-באבחנה מבדלת המאנגיומה, ממצא חדש.
    מה זה אוצר
    והאם יש צורך בביצוע CT או בדיקות אחרות לאבחון מדויק יותר?

לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת US

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת US - תגובה

פרופ` איתן מור
    04/03/2011

קרוב לודאי מדובר אכן בהמנגיומה שהוא ממצא שכיח, שפיר הדורש מעקב באולטראסאונד רק ליתר בטחון. בשל גודל הממצא לא בטוח שביצוע CT אכן יבסס את האבחנה אך אם אתה לא שקט ניתן לבצע CT תלת פאזי שאותו צריךך להראות לרנטגנולוג מומחה בנגעים בכבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת שלא חולפת
    ויקטוריה
    02/03/2011

שלום פרופ' אלי צוקרמן ופרופ' איתן מור,

קיבלתי במפתיע צהבת שהתחילה עם בחילות,הקאות,שתן כהה מאוד,חוסר תאבון וגירודים חזקים בכל הגוף,
    פניתי למיון בבית חולים נהריה, אחרי בדיקות דם שהצביעו על רמת בילירובין גבוה החליטו שיש לי תופעות של צהבת ואשפזו אותי, אחרי שבוע במחלקה פנימית שבה בדקו ושללו היפטטיס A,B,C ומחלות וראליות נוספות הקשורות לצהבת, שחררו אותי לביתי וביקשו לבצע בדיקת דם בקופת החולים לאחר כ-10 ימים ולראות אם המצב משתפר.
    תוצאות ספירת הדם תוך כדי האשפוז: (אצייןי את הקיצוניים ביותר)
    bilirubin total 3.13
    bilirubin direct 2.07
    cholesterol total 276
    GGT 183
    HDL cholesterol 23
    alkaline phosphatase 191
    AST GOT aspartate aminotrans 141
    ALT GPT alanine amino trans 403

עכשיו,שבוע אחרי שחרור מבית חולים, אני סובלת מאותם תופעות הלוואי כמו לפני אשפוז ולא חל שיפור במצבי, הגירודים מביאים אותי למצב שאני לא יכולה להירדם בלילות והתרופה שרשמה לי רופאת המשפחה (אהיסטון) לא מועילה כלל.
    רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי לעשות, לחכות עוד מספר ימים ולעשות בדיקות דם בקופת החולים ועוד פעם לחכות כמה ימים שיגיעו התוצאות ואיתם לגשת לבית החולים למחלקה הפנימית שבה הייתי, או שאין מה לחכות וכדאי לי לגשת שוב למיון ולאתאשפז?
    רציתי לשמוע את דעתכם כי אני מפחדת שהזמן משחק לרעתי...
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    צהבת שלא חולפת

הוספת תגובה

• צהבת שלא חולפת - תגובה

פרופ` איתן מור
    04/03/2011

את צריכה ייעוץ מקצועי ודווקא יש כזה- תפני לדר' מיכל כרמיאל מכון גסטרו בי"ח נהריה היא מומחית למחלות כבד ואני בטוח שתטפל בך יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צהבת שלא חולפת - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    06/03/2011

אנא ראה תשובתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות וכאבים
    הילה
    01/03/2011

שלום,

כבר שבוע שאני סובלת מתסמינים שונים [גרון מוגלתי - ויראלי, צואה צפה, הזעות לילה, חום נמוך, כאבי שרירים וסחרחורות]
    רופא המשפחה חשד שמדובר במחלת הנשיקה אך בבדיקות הדם התברר שקיימים בגופי נוגדנים המעידים שכבר חליתי במונו בעבר.
    עם זאת ישנם מספר ערכים חריגים שאינם קשורים רק למונו:
    monocyiets- 11%
    crp- 48 mg/l
    bilirub. t.- 2.30
    (יש לציין כי אובחנה אצלי תסמונת ג'ילבט כך שנתוני הבילירובין רק מעט גבוהים מהערכעם הנורמלים אצלי)
    ביומיים האחרונים התחיל לי כאב שבא בגלים [כמין צריבה] בבטן העליונה בצד ימין, אם זכור לי נכון - מיקום הכבד.

אילו כיוונים באים בחשבון?

לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות וכאבים

הוספת תגובה

• בדיקות וכאבים - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    06/03/2011

שלום רב. הכבד בד"כ אינו סיבה לכאב אלא אם מדובר באבנים בדרכי מרה, אבצס או גידול. לא כל כאב בטן בצד ימין יש לייחס לכבד. הערכים של בילירובין בתסמונת ג'ילברט יכולים להגיע גם עד 5 מ"ג% כך שהערכים אינם חריגים. לא נראה שמדוב ר המחלת כבד אולם אם הכאב נמשך רצוי להתייעץ עם הרופא המטפל בקשר לביצוע אולטרסאונד של בטן עליונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלייה בתפקודי כבד
    ספיר כהן
    01/03/2011

ד"ר שלום,
    לפני כשבוע וחצי התנפחה לי בלוטת הלימפה בצוואר בנוסף להופעת חום מתמשך במשך כשבוע שלווה בחולשה. לאחר ששללו לי את מחלת הנשיקה [EBV], נשלחתי לאולטרסאונד בה נמסר לי שהטחול שלי מוגדל ויש לי בלוטות לימפה נפוחות בשער הכבד.
    בדיקות הדם העלו את הממצאים הבאים [אתייחס רק לחריגות]:
    CRP- 19.7
    ALT- 54.5
    AST- 65.8

בנוסף:מהספירת דם הכללית:
    WBC- 3.61
    PLT- 86.2
    ומהספירת דם מבדלת-
    NEU- 1.46

מבחינת המשך טיפול- נשלחתי להמוטולוג ולפנימאי.
    מקווה שהשאלה שלי רלוונטית לפורום, בכל מקרה אשמח לקבל התייחסות לגבי מה הגורמים שיכולים לגרום לתפקודי כבד גבוהים, והאם יש סיבה מיוחדת שהבלוטות לימפה נמצאות דווקא בכבד?
    תודה רבה ד"ר...

לקביעת תור
    סגירה
    עלייה בתפקודי כבד

הוספת תגובה

• עלייה בתפקודי כבד - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    01/03/2011

השינויים הללו ייתכן וקשורים למחלת חום חריפה זיהומית (ויראלית) ויחלפו לאחר נסיגת המחלה. אם לא היו הפרעות קודם לכן בבדיקות הדם הייתי מחכה לבדיקה חוזרת בעוד כשבוע. יש כמובן לשלול אפשרויות אחרות ובדיקה ע"י המטולוג אכן תתיחס לאפשרויות אלה. אם ההפרעה קשורה למחלת החום, היא תחלוף. קשריות לימפה בשער הכבד אינן בהכרח ממצא מדאיג . הממצא שכיח וכשלעצמו לא מהווה סימן למחלה משמעותית. גם ההפרעה בתפקודי כבד ייתכן וקשורה למחלת החום וייתכן מאוד שתחלוף בהמשך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ד"ר...

ספיר כהן
    01/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות חינם
    שרה
    28/02/2011

תרופות חינם לכל דורש - בארגון חברים לרפואה ישנם 403,826 שח למסירה חינם!!!!

נכון לתאריך 17/01/2011 (בבקשה לא לשנות את התאריך בהעברת מיילים) ישנם בארגון תרופות מסוג אפיניטור (54,760 ₪) טרסבה (138,567 ₪) גליבק (28,078 ₪) ועוד (הרשימה המלאה בארגון) סך שווי התרופות היקרות שברשותנו לצורך מסירה שווה 403,826 ₪, מעבר לכך יש מאות תרופות זולות יותר אותן ניתן לקבל.

התרופות ממתינות בארגון חברים לרפואה (בפיקוח רוקחת ובתנאים מיוחדים) לחולים שזקוקים להם שיבואו לקחתם, התנאי לקבל התרופה הוא מסירת מרשם רפואי מקורי והתרופה נמסרת חינם!!

במשך שנת 2010 פנו לארגון בבקשה לתרופות יקרות מעל 500 חולים ועוד אלפי חולים לתרופות זולות יותר, ביו התרופות היקרות המבוקשות מופיעות המבטרה, אווסטין, קמפטו, סוטנט ועוד (הרשימה המלאה בארגון)

יעל הלר

מזכירת יו"ר,קרנות ויח"צ

ארגון חברים לרפואה

משרד- 03-5792220

פקס- 03-5792223

ישיר- 0732198804

לקביעת תור
    סגירה
    תרופות חינם

הוספת תגובה

• תרופות חינם - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    06/03/2011

תודה על ההודעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפטיטיס C שהתפתח לשחמת כבד
    שושי רשי
    28/02/2011

שלום רב, אבי חולה שחמת כבד בעקבות הפטיטיס C . לאחרונה חלה החמרה גדולה מאוד במצבו, הוא נפוח מאוד, רב הזמן ישן, אין לו כח כמעט לזוז ,יש לו בחילות ולכן כמעט ואינו אוכל - רזה מאוד, יש לו קשיי נשימה ( אולי בגין אמפיזמה שיש לו או שזה קשור במחלה זו?), סובל מכאבים חזקים מאוד, מורלית - מיואש לגמרי! וסובל!
    רציתי לדעת האם אפשר להקל על הסבל שלו עם מריחואנה רפואית אולי? אפשר להעריך כמה זמן עוד נשאר לו לחיות? הוא מיואש מאוד ומבקש למות!!!
    האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להקל עליו ?
    תודה רבה.

הוספת תגובה

• הפטיטיס C שהתפתח לשחמת כבד - תגובה

פרופ` אלי צוקרמן
    01/03/2011

מצטער על מצבו הקשה של אביך אולם קשה לענות בלי ידיעת הפרטים. אין לי ספק שהוא נמצא המעקב מרפאת כבד והרופא המטפל המכיר היטב את אביך, סבלו ומחלות הרקע יוכל לטפל ולענות על שאלות אלה. בודאי שרצוי להקל כמה שיותר על סבלו באם המצב הוא סופני. שוב, הקביעה של מצבו ודרכי הטיפול -על ידי הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה