מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היקף ראש תקין?דנה03/02/2010
שלום, ביתי בת חמישה וחצי חודשים, נולדה בשבוע 36.3 במשקל 2.080, גובה 44 ס"מ, היקף ראש 31.5.
בגיל חודש ושבוע - משקל 3.480, גובה 48.5 ס"מ, היקף ראש 35.
בגיל חודשיים ושבוע - משקל 4.440, גובה 52 ס"מ, היקף ראש 38.4.
בגיל שלושה ושבוע- משקל 5.100, גובה 55, היקף ראש 39.5.
בגיל ארבעה וחצי חודשים - משקל 5.950, גובה 58, היקף ראש 40.8.
בגיל חמישה חודשים ועשרה ימים - משקל 6.500, גובה 60.5, היקף ראש 41.
אציין שילדתי לידה מוקדמת בגלל עצירה בגדילה, שאלתי היא - האם בשל העובדה שבחודש האחרון היקף הראש כמעט ולא גדל, יש סיבה כלשהי לדאגה?, והאם קצב הגדילה הכללי תקין.
תודה רבה מראש ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010הגדילה המצופה ב-5.5 ח' היא 8.5 סמ'
בתך גדלה ב-9.5 סמ' בתקופה זו וזה נראה לי תקין לגמרי בהתחשב בעובדה שנולדה במשקל קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- במה TOVA כזה תומך?דוד03/02/2010
ילדה בת 6 וחצי. עשתה מבחן TOVA ללא רטלין ציון 0.8 עם רטלין ציון 0.3. הבדיקה תקינה. המדד היחיד שהיה בעייתי היה התעייפות . הייתה הדרדרות בביצועים בין רבעים. עם רטלין היה שיפור בהתעייפות.
כיצד היית מתייחסת לבדיקה כזו תקינה או לא?
ילדה מקסימה קצת חרדתית, בבית יש גם קצת אימפולסיביות, המורה מדווחת על ירידה בקשב לאורך השיעור.
יש במשפחה גנטיקה של ADHD
מצד שני לא רוצים למהר לתת תרופות.
גם הרופאים קצת מבלבלים אותנו. אחד אומר שיש מקום לתרופות והשני שהוא לא רואה את ההפרעה בקליניקה ולכן שלח ל TOVA
בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010התשובה אינה מצביעה על הפרעת קשב
הייתי מנסה לטפל קודם בנושא החרדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גדילהענת03/02/2010
שלום,
בן 3 חודשים, יונק בלבד.
בדיקה בטיפת חלב מה- 2.2.10
משקל: 6 ק"ג
גובה: 60 ס"מ
היקף ראש: 39.4
בדיקה מה- 11.1.10
משקל: 5525
גובה: 57 ס"מ
היקף ראש: 38.5 ס"מ
לציין שהילד מוציא הברות וממלמל, חייכני,
יש אבחנה של pigmentary mosaicizm
1. האם מעקב הגדילה תקין בכל המישורים?
2. האם יש צורך להתייחסות מיוחדת?
אודה לתשובה מהירה... אני פשוט מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010מה היה היקף הראש בלידה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
ענת04/02/2010שלום
היקף הראש בלידה היה 33.5 ס"מ
משקל לידה 3212 גרם
משקל בשחרור 3058 גר'
אודה להתייחסותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלגתם עליי........
ענת09/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי10/02/2010מבחינת היקף הראש עליה של 6 סמ' ב-3 ח' היא תקינה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת נשימה...עדי03/02/2010
שלום!
יש לי תינוקת מקסימה בת 9 חודשים,לפני חודש בערך היא ניסתה לעמוד ואחזה בשולחן נמוך ונפלה אחורה על הגב והראש(על השטיח) ומיד התחילה לבכות,כשהרמתי אותה ,תוך כדי בכי, היא התנדנדה לי בידיים,החליפה צבעים וגילגלה עיניים,כמובן שנבהלתי מאוד, קראתי לה והיא לא הגיבה אז צבטתי אותה ושטפתי לה פנים והוצאתי אותה למרפסת ואז היא חזרה לעצמה.הזמנתי אמבולנס כי ממש נבהלתי כי אף פעם היא לא הגיבה ככה וכשהאבולנס בא היא כבר הייתה ממש בסדר,רק קצת חיוורת אז ליתר ביטחון הפנו אותנו למיון ששם אמרו שהכל בסדר גמור ויכול להיות שהיא נבהלה או הסתחררה כשהרמתי אותה מהר. השבוע לקחתי אותה לרופאת משפחה כי היה לה חום,נזלת,שיעול והמון נוזלים באוזן שמאל,לפני שהרופאה התחילה בכלל לבדוק אותה,היא הייתה על הידיים שלי והתחילה לבכות ועשתה את אותה התופעה של לפני חודש,התנדנדה לי בידיים,החליפה צבעים וגלגלה עיניים ממש מול הרופאה שלא הכי התרגשה מזה,היא שאלה אותי אם היא כבר עשתה לי ככה וסיפרתי לה את מה שהיה לפני חודש.היא שלחה אותי לעשות לה בדיקות דם והכל יצא תקין.השאלה היא האם באמת כמו שזה נראה זו התופעה של עצירת נשימה ואני לא צריכה להתרגש מזה?האם זה יכול להיות משהו אחר?
אשמח אם תענו לי במהרה כי אני ממש ממש לחוצה מזה...
תודה מראש,עדי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010אני מסכימה עם הרופאה שלך שחושבת שזה ארוע של breath holding spells ואין כל חשש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! שאלה נוספת:
עדי03/02/2010תודה רבה על התשובה המהירה!!!אני אנסה להרגיע את עצמי כי עכשיו כל בכי שלה אני מתחילה להילחץ ולפחד שהיא לא תעשה לי את זה שוב.במידה והיא חס וחלילה תאבד הכרה,מה עלי לעשות?!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי03/02/2010יש מנגנון הגנה של המוח שפועל על מנגנון משוב, כאשר יש עליה בדו תחמוצת הפחמן זה מעורר את מרכז הנשימה בגזע המוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשנינה02/02/2010
שלום.
בני בן ה 5 סובל מכאבי ראש מזה כשלושה שבועות, כאבים שמופעים מספר פעמים ביום ומשתקים את פעילותו למספר דקות.
בדיקת עיניים הייתה תקינה. רופאת הילדים המליצה על בדיקת MRI/
מה דעתך על כך?
מה היית ממליצה לי לעשות?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010ממליצה על בדיקת נוירולוג ולפי ממצאיו החלטה על MRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלת המשך לגבי כאב ראש של ילדה בת 4יעל02/02/2010
אם נעשה טעות בבדיקת ההבינסקי, האם לבדוק שוב?
האם לעשות או לעשות MRI ?
אני אובדת עצות, מבולבל וחרדה מאוד...
תודה על תשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010מציעה לחזר שוב על הבדיקה הנוירולוגית ואם יש עדיין בבינסקי חד צדדי לעשות MRI
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיקים - עזרה בבקשהאני01/02/2010
שלום,
בתי בת שנתיים ושלושה חודשים - עדיין איתנו בבית, ויש לה אחות בת חצי שנה.
החלטנו כרגע לא לשלוח אותה לגן ונראה לנו שדי משעמם לה בבית.
בחודש האחרון היא התחילה לשפשף מאוד את העניניים והיום הופיעו מצמוצים חזקים בעיניים מהבוקר. אני מאוד לחוצה מזה, זה נראה שהיא סובלת מזה.
האם יש לצפות למחלת טורט או לחיים עם טיקים לתמיד בגלל שזה הופיע לה כ"כ מוקדם בחייה?!
קראתי שבד"כ הטיקים הראשונים מופיעים בגילאי 5-6.
מה זה אומר לגביה? מה קורה לה? איך אפשר לעזור לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010מחלת טורט אינה מתחילה בגיל כזה.
נשמע כמו טיקים התנהגותיים פשוטים. יתכן שמדובר בלחץ מסוים והלחץ שלך אינו מועיל.
כדאי להוריד לחץ לתת תשומת לב לאחות הגדולה ובמידת הצרך להתיעץ עם פסיכולוג ילדים.
כמו כן בדיקת עיניים לשלל ממצא דלקתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד שניזון מרמדיה צמחיתאביבה01/02/2010
הילד שלי בן 7שנים וחמישה חודשים ניזון מרמדיה צמחית בינקותו, כיום יש בעיה בשפה אנחנו מטופלים אצל קלנאית תקשורת כמעט שלוש שנים, אין הרבה שיפור, יש בעיה בזכרון לטווח קצר, הוא שוכח מהר מאוד דברים שלמד בבית הספר. כאשר אנחנו מכינים שיעורי בית פתאום הוא שכוח איך כותבים אותיות למרות שכבר כתב אותם עשרות פעמים,
עשנו איבחון ויש לקויות למידה שקשורות בנושא השפתי, האם יש טיפל נוסף מעבר לקלנאית תקשורת?
השמח לקבל תשובה, מכיוון שאני מאוד מתוסכלת שילד כל כל חכם יש כל כך הרבה בעיות בבית הספר והוא לא מצליח להתרומם ולהגיע להשגים שהוא מסוגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010הטיפול הוא טיפול ע"י קלינאית תקשורת וכן הוראה מתקנת. במדה ויש הפרעות קשב יש מקום לשקל טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תינוק כבן חודשליאת31/01/2010
ד"ר שלום ,
ברצוני לשאול שאלה בנוגע לבני כיום הינו בן כמעט 5 שבועות נולד כפג בשבוע 34+3 תאום שני
בבדיקה נוירולוגית (אולטרסאונד) שבוצעה נמצא "בגרעינים הבזליים מימין הודגמה הדיות פריווסקולרית גבוהה ממצא לא ספציפי הבתאים לזיהומים פרנטלים או שינויים לאחר היפוקסיה , אולם הממצא נראה מסיבות אחרות או אפילו LSV בתינוקות בריאים. שתן CMV שלילי.
אשמח לדעת מה אומרים הממצאים הנ"ל מאחר ובשבילי זה כמו סינית.
אודה לתשובה מהירה וברורה .תודה רבה ליאת
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010הרשם הוא שמדובר בממצא חסר משמעות כפי שידוע מהספרות על LSV
לגבי אפשרות של היפוקסיה עלי לדעת אם היתה היפוקסיה בלידה או אחרי הלידה.
המלצתי לחזר על US עוד חודש .
במדה ויש הפרעה בהתפתחות או ממצאים לא תקינים בבדיקה נוירולוגית יהיה מקום לבצע MRI בגיל חצי שנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רטאליןחלי31/01/2010
מה היית כרופאה ממליצה לילד בן 10 שלקח רטאלין וגרם לו לטיקים קשים עיוותים בידייים
מאובחן כבעל הפרעות קשב ורכוז כי לא מצאתי את הרופא הנכון עדיין שיתן המלצה נכונה כולם אומרים לי להמשיך עם רטאלין ואני לא מוכנה כי אני יודעת שיש עוד כדורים אחרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010יש אופציות טיפוליות אחרות כגון קלוניריט ותרופות נוספות
כדאי להתיעץ עם הנוירולוג שמכיר את הילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אנרגטינירה30/01/2010
שלום רב,
בני בן 15 עם אפילפסיה מיוקלונית.
מטופל בטופמקס התרופה עוזרת להתקפים אך לא לקפיצות בידיים.
ברצוני לברר האם הקפיצות בידיים קשורות לעצבים?
אנו חושבים לשלב גם טיפול אנרגטי האם לדעתך זה יכול לעזור?
לאחר היתיעצות ובדיקה נאמר לנו ע"י המטפלת שיש לילד נוזל
במוח והוא גורם להתקפים .ולקפיצות בידיים זה קשור לעצבים
ויש אפשרות לטפל בזה ע"י איזון המוח.
ולדעתה אפשר להרפא מזה. האם נרפאים מאפילפסיה מיוקלונית?
אשמח לקבל את תגובתך אולי שמעת על זה .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010לא ידוע לי על טיפול אנרגטי
לא ברור מה זה נוזלים במוח
אפילפסיה מיוקלונית דורשת טיפול תרופתי ממושך אך יש מקרים שהיא עוברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרפס תפוחקונדיס29/01/2010
ביתי בת חמישה שבועות עקב חירחורים והצטננות (ללא חום) פניתי לרופאה שאיבחנה מרפס תפוח , (נשלל במיון חשד לדלקת קרום המח)(הוגדר במיון כמרפס מעט מלא-לילדה אין סימפטומים של הקאות ,ישנוניות ואפטיות) הופנתי לביצוע אולטרסאונד חדרי מוח בשבוע הקרוב
ברצוני לדעת:
א. האם יכולה להיות עוד סיבה למרפס התפוח מלבד התרחבות
ב. האם יכול להיות שאין לזה שום סיבה והכל תקין לחלוטין
ג. במידה ויש התרחבות בשל הצטברות נוזלים האם זה יכול להסתדר לבד ומה הסיכוי שזה יקרה..
אודה לתשובה מהירה אני מאוד מאוד מודאגת
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010לעיתים במהלך מחלה וירלית יש מרפס תפוח. יש בהחלט אפשרות שהכל תקין.
לא כתבת מה היקפי הראש שלה וההתפתחות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה ,בתי לא בוכה כשהיא מקבלת מכהיונית מטרסו28/01/2010
שלום \\\ בת 8.5 חודשים
נופלת במיטה מקבלת מכות בראש
ולא בוכה ,
קרה פעם אחת שהיא קיבלה מכה בראש מנפילה
אחרי שהיא נעמדת על הברכיים במיטה
בכתה אחרי כמה שניות טובות
לא רצינית הבכי היה
מדוע זה קורה ??
איך יכול להיות כזה דבר ??
צריך לבדוק משהו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי ???????????????
יונית מטרסו30/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש לילדה בת 4יעל28/01/2010
שלום
ביתי בת 4 וחצי סובלת כחצי שנה מכאבי ראש.
כשלושה שבועות לאחר שהחלה להתלונן לקחנו לבדיקת נוירלוג ילדים שאמר שהכל בסדר,והסביר לאיזה תופעות יש לשים לב.
אתמול הילדה היתה בבדיקת רופא עיניים (שבדק את קרקעית העין) ואמר שהכל בסדר. היום לקחנו שו בלנוירולוג ילדים שאמר שהבדיקה תקינה פרט לדבר אחד:בבינסקי חיובי בשמאל.
לכן המליץ על MRI.
יש לציין שהילדה מתפקדת רגיל,שמחה ,משתוללת, ולא ניראת סובלת.
מה לדעתך מעיד הבבינסקי חיובי שנמצא?
האם יש סיבה לדאגה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין:
יעל28/01/2010כאב הראש אינו מעיר אותה משנתה, והיא איננה מקיאה (תודה לאל!).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010לאור תאור הילדה ותפקודה מאד לא סביר שיהיה לה בבינסקי חיובי. יתכן שזו טעות של הבודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעידות ראשאלה27/01/2010
שלום רב,
בתי בת שנה וחמישה חודשים ,לאחרונה שמתי לב שלפעמים יש לה רעידת ראש, כאילו היא אכלה משהו חמוץ, זה קורה לה לעתים רחוקות אך כרגע היא חולה ( מקוררת ומטופלת באנטיביוטיקה) וזה קרה לה פעמיים , פעם אחת שלשום כשהיא אכלה ופעם שניה כשהיא צפה בטלביזיה. האם זה יכול להעיד על בעייה מסויימת או שזה בסדר?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי, אני מאוד מודאגת
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אביבה פתאל-ולבסקי02/02/2010לפי תאורך נשמע כתופעה התנהגותית.
שימי לב אם באותו זמן ניתן להסיח את דעתה וזה עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)