מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוקים אצל ילדלילך30/03/2015
לד בן 2.6 , היפראקטיבי, לא יושן טוב בלילה , יש התקפי זעם לפעמים. בחצי שנה אחרונה שמתי לב שיש ניתוקים לכמה שניות. ב EEG - נרשמו קטעים קצרים של מרכיבי שינה תקינים-כישורי שינה, אבל ייתכן שמדובר בשינה קלה שלא מגיעה לשלב שני.תרשים שינה מלאכותי חורג מהנורמה בפעילות חשמלית פרוקסיזמלית מסוג זיז/גל מחודד עם אמפליטודה מקסימלית באזור צנטרלי. המלצה ל EEG חוזר.
התורים ל EEG בסורוקה המתנה חצי שנה. המתנה לנוירולוג 3-4 חודשים.
השאילה האם EEG מעיד על אפילפסיה ? וזה שאני ממתינה יכול להחמיר את המצב? יש עוד בדיקות שצריך לבצע? האם EEG חוזר נחוץ כי טריכלונם עשה עוררת יתר במקום השראת שינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוקים אצל ילד - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015תיאור האיאיגי לא תקין ואולי קשור בניתוקים אבל איני יכולה לחוות דיעה מוחלטת בלי לראות את הבדיקה עצמה. אם מדובר בניתוקים קצרים לא יהיה "אסון " אם תחכו אבל תמיד עדיף לזהות ולטפל מוקדם יותר אם יש ארועים אפילפטיים. רק אחרי תצפית בבדיקת האיאיגי יהיה מקום לאמר אם נדרשת בדיקה נוספת. אנחנו מרדימים לרוב לשינה טבעי אבל בזמנו נתנו טריכלונם ללא בעיה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמין אצל תינוקתשיר25/03/2015
שלום. תינוקת בת תשעה חודשים מחייכת עקום/חיוך לצד עם טיק בעיניים.
כשהיתה בבדיקה אצל נורולוג, נאמר לה על ידו כי צריך להפנות אותה לבדיקה נורולוגית בראש. ואם התשובות יהיו בסדר אז זה יעבור לה. אם התשובות לא יהיו בסדר -אז זה תסמין למחלת הנפילה.
האם זה נכון או כדאי ללכת לעוד מומחה נורולוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמין אצל תינוקת - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015צריכה להבדק על ידי נוירולוג אך לאברור שמדובר בפרכוסים ולא בבעיה אחרת .קודם כל צריכה להבדק ואם הארועים לא תדירים מאוד תנסי לצלם אוותם בוידאו ולהביא לנוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנהאנונימי18/03/2015
קיבלתי מאימא שלי התקפי מיגרנות אני בת 14 ובזמן האחרון הם ממש מתגברים ואני חווה אותם כמעט כל יום. יש דרך לטפל בזה? או שאין מה לעשות אשמח לשמוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015במיגרנה מטפלים קודם כל בטיפול מונע של המנעות ממאכלים מסוימים ופיתוח הרגליםואם לא עוזר ובטוחים שמדובר במיגרנה ישנם טיפולים נוספים. ,אם יומיומיים את חייבת ללכת קודם כל לרופא עיניים לבדיקת קרקעית ולהבדק על ידי נוירולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- NFרויטל18/03/2015
ערב טוב לך רופאה יקרה,
ביתי בת ה4, אובחנ,ה קלינית עם NF 1, הילדה מתפתחת בהתאם לגילה (ואף יותר)
היינו מטופלים אצל ד"ר רוני כהן בשניידר
האם בבקשה תוכלי לומר לי איזה עוד רופא נוירולוג מטפל בNF
או בכלל שאפשר לגשת אליו למעקב נוירולוגי....
תודה רבה וערב טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר NF - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015בבית החולים דנה ישנה מרפאת NF בתוך היחידה לנוירולוגיה של הילד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קורפוס קלוסוםליאור17/03/2015
שלום
אשתי עשתה בדיקת סקירה שנייה ( חודש שישי ) לפני כיומיים, ובה נאמר
לה כי לעובר יש קורפוס קלוסום קצר מידי ( 23 מ"מ וורמיס ).
בנוסף הוא כתב שבגומה האחורית נמצא ממצא שיכול להתאים לשארית של
blacks pouchst.
נודה לך אם תוכל להבהיר לנו במה מדובר מאחר ואנו מאוד לחוצים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קורפוס קלוסום - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015אתם צריכים לקבל הסבר על כך ומשמעותו מהרופאים העוקבים זו לא שאלה לפורומים אינטרנטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעה סטאריוטיפיתשלי16/03/2015
שלום לכם לבני בן ה4 יש תופעה סטאריוטיפית הוא נבדק פעמיים אצל ניורולוג והכל תקין אשמח לדעת ממה התופעה נובעת לא קיבלתי הסבר מדוייק אשמח לתשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעה סטאריוטיפית - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015תופעות סטראוטיפיות הן תנועות או התנהגויות חוזרות שלעיתים קשורות לגרוי קבוע (התרגשות, שמחה ,ציפיה ) הן יכולות להבלם בהסחת דעתו של הילד ואינן מסוכנות בחלק גדול מהמקרים חולפות עם הגיל חלק מהילדים מתפחים טיקים בהמשך אך עדיין התנועות הסטראוטיפיות לא מצריכות טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת מרפן?אריאלה13/03/2015
שלום
יש לי בן בן 6 חודשים.
מאז שנולד היו לו אצבעות ארוכות ובטיפת חלב הגיע לאחוזון 96 בגובה למרות שאני ובעלי לא גבוהים מהרגיל (1.63 ו 1.75).
מעבר לזה הראש דווקא באחוזון 21 ובמשקל 50. אובחן גם עם טונוס שרירים מעט גבוה.
אין לנו היסטוריה של תסמונת מרפן במשפחה.
רציתי לדעת מבחינת התמונה הקלינית האם יש חשש שמדובר בתסמונת מרפן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת מרפן? - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/04/2015קשה מאוד לאבחן מרפן בגיל זה אלא אם יש גם ממצאים לבביים תואמים אם את מודאגת את יכולה לבקש תור לגנטיקאי מרפן אינה מחלה נוירולוגית בד"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 6: יריקות מרובות, נשיכות בחולצהמעיין10/03/2015
שלום,
קיבלתי המלצה להתייעץ עם מומחי נוירולוגיה.. אז אני מנסה (-:
בני בן 6. בכור. יש אח נוסף במשפחה בן 3.
בחודש האחרון החל לירוק המון.
מה זה המון?
הוא מוציא רוק על שרוולי החולצה הארוכים עד כדי כך שהשרוולים רטובים לגמרי!
לעתים הרוק נשאר על הסנטר ואז הוא מנגב אותו וזה מתנגב על הלחיים- יש לו לחיים אדומות מלאות יוסש בגלל הריור הכבד הזה!
הוא לא שולט בזה כך זה נראה ולא מפסיק.
בנוסף, מרבה לנשוך את שולי בגדיו..
מדובר בילד נורמטיבי, פעיל, מפותח לגילו וכו..
אציין שלפני שנה, בגיל חמש, חווינו שבועיים מפחידים איתו.
הילד החל להזות במהלך כל היום.
לא היה לו חום! לא היה חולה לפני כן.
היה ממש מדמיין דברים, רואה שיש לי רגלי דינוזאןר ומדבר בקול מוזר כאילו הוא בהיפנוזה.
עשינו בדיקת EEG שיצאה תקינה.
פסיכולוג ילדים פרטי אבחן ואמר שאין טראומה שהילד חווה (כבר חששנו שהיה משהו בגן)
וברוך ה׳ כעבור שבועיים נעלם כלא היה.
נתונים נוספים:כשיש חום גבוה מתחיל לפתח הזיות- לפעמים. לא תמיד.
בריחת שתן בלילה - לא מרגיש.
עשינו בדיקת כליות באולטראסאונד-הכל תקין.
מה התרשמותכם הראשונית לאור הנתונים הרבים שסיפקתי?
יש קשר לנוירולוגיה.?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 6: יריקות מרובות, נשיכות בחולצה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב11/03/2015נשמכ כמו מנייריזם או טיקים רצוי קודם כל לטפל פסיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפתחותורד10/03/2015
היי...יש לי ילד בן 11 ...ילד מקסים...אבל לפעמים מדבר שטויות ועונה או שואל שאלות טיפשיות..כאילו לא חשב על זה קודם..התופעה הזו מפחידה אותי ואני דואגת אולי יש לו בעיה בהתפתחות..
הילד נולד בשבוע 42..לידה ארוכה ומסובכת ובסופה מצב של מים מקוניאליים ואפילו חוסר בחמצן לזמן מה ...
נכון להיום איזו בדיקה אני יכולה לעשות לילד כדי לבדוק האם יש " בעיה התפתחותית " או. " נזק התפתחותי " ?
אני ממש דואגת ולא יודעת מה לעשות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב11/03/2015לא נשמע כלל כבעיה התפתחותית אולי התנהגותית שאם ממש בולטת צריכה להבדק ספיכולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- LSV בבדיקת USטל04/03/2015
שלום,
ביתי נולדה לפני כחודש. בשחרור מבי"ח נמצא שסובלת מPDA+VSD.
והפנו אותנו לבצע בדיקת US במוח ובכליות.
לפני כשבוע ביצענו בדיקת אקו לב חוזרת, PDA נפתר ונשאר VSD קטן. ביקשו שנחזור לבדיקה חוזרת בגיל 8 חודשים.
בבדיקת US מוח נכתב:
אין סימן לדמם תוך מוחי ואין הרחבה של חדרי המח.
הדגשת כלי דם בתלמי דו"צ."
סימני LSV דו"צ שינויים אינם ספציפיים- למעקב סונוגרפי לפי צורך קליני"
חשוב לי לציין שבתחילת ההריון ביצעתי בדיקת CMV ובתוצאות IGM יצא שלילי.
כל בדיקות ההריון, שקיפות עורפית, חלבון עוברי וסקירות- היו תקינות.
מספר ימים לפני הלידה גילו לי רעלת הריון והלידה היתה רגילה (עם מתן מגנזיום).
ראשית אשמח לדעת מה משמעות הממצאים שנכתבו בבדיקת המוח, מה ז"א "שינויים אינם ספציפיים"? האם יש ללכת עם התוצאות לרופא משפחה או לרופא בכיר יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר LSV בבדיקת US - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב06/03/2015ממצאי LSV בUS מוח הם רלוונטים רק במקרים מיוחדים ובמקרים רבים אלו ממצאים חסרי משמעות לפרוגנוזה של התינוק במיוחד לאור התיאור שלך שלא נשמע שישנו בסיס לדאגה התפתחותית .רופא הילדים הוא הגורם הראשון שצריך לעקוב יחד עם טיפת חלב אחר התינוקת אבל כאמור אני הייתי נרגעת ולא רואה צורך בבדיקות נוספות אם התינוקת נראית תקינה ומתנהגת בהתאם לגילה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקפי צחוק - ילד PDDמירי20/02/2015
שלום,
יש לי ילד בכיתה - ו', מאובחן על הספקטרום האוטיסטי בתפקוד גבוה, ובשילוב יחידני.
בשבועות האחרונים יש תופעה של צחקוקים וצחוק שניראה שבלתי נשלט. בבית אנחנו זורמים עם זה, אבל בבית הספר זה כבר ממש מתחיל להפריע, ויש לציין שכולם שם מאוד אמפתיים ומנסים לעזור, אבל היום פעם ראשונה שהסייעת הייתה צריכה לצאת איתו מהכיתה כי זה כבר מאוד מאוד הפריע, והסבלנות של הילדים כלפיו מתחילה להיגמר. יש לציין שזה ילד עם מודעות גבוהה לסביבה ולמה אחרים חושבים עליו, ולכן אני בטוחה שהוא לא שולט בזה, כי מאוד חשוב לו שילדים בכיתה יחשבו עליו דברים טובים.... הוא בעצמו אומר שהוא מנסה להתאפק אבל זה פורץ ממנו....
עד לאחרונה הוא היה מטופל בריטלין לקשב וגם בפריזמה עקב תקופות של חרדה. לאור המצב הוחלט בהתייעצות עם הרופאה הפסיכיאטרית להפסיק כרגע עם הכל ולראות מה קורה. בינתיים לא רק שאין שיפור אלא אף מחמיר. אנחנו לא מצליחים לחשוב על משהו חריג שקרה לאחרונה. האם זו תופעה מוכרת? ומה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפי צחוק - ילד PDD - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/02/2015בדכ צחקוקים בילד עם PDD נחשבים התנהגותיים ומטופלים פסיכיאטריים ,אפילו כוארינט סטראוטיפי. אבל יש גם צחקוקים שהם פרכוסים ולכן אם ממשיך ולפסיכיאטר אין מענה ניתן לבצע EEG בשינה וערנות ולבדוק מה קורה בזמן הצחקוקים וביניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היקף ראש תינוק - שאלה נוספתעדי19/02/2015
שלום, בהמשך לשאלתי הקודמת ברצוני לשאול שאלה נוספת. כאמור בני נולד בשבוע 37 עם היקף ראש 33
בגיל חודש - 36.8 עליה של 3.8 בחודש
בגיל חודשיים - 38.7 עליה של 1.9 בחודש
בגיל 4 חודשים - 41.35 עליה של 2.65 בחודשיים
למיטב הבנתי בארבעה חודשים היקף הראש אמור לעלות ב7 ס״מ בלבד ואילו אצלו הייתה עליה של 8.4. האם זה בגדר התקין או שמצריך מעקב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היקף ראש תינוק - שאלה נוספת - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/02/2015אם פרט לכך הילד תקין נראה יל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החלפת אריזה דפלפט כרונוחנה16/02/2015
לרופאים שלום
הוחלפה אריזת הדפלט כרונו 500 מ"ג האם זה אותה תרופה רק השינוי הוא באריזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת אריזה דפלפט כרונו - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/02/2015סביר שכן תשאלי את הרוקח ויאמר לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות לבדיקת MRI ראשיהלי15/02/2015
בתי בת השנתיים וחצי לפני חמישה חודשים התעלפה בפעם השניה ללא כל סיבה מיוחדת,
לאחר בדיקת MRI ראש התוצאות יצאו
אין עדות למל פורמציה מוחית או לדיספלזיה קורטיקלית.
פרנכימה מוחית תקינה.
סגנל שמור מפרנכימה מוחית בכל הסריקות.
מערכת חדרים, ציסטרנות וחריצים בגדר הנורמה .
מה אומרת הבדיקה האם היא תקינה ?
והאם הבדיקה שוללת את מחלת האפילפסיה ? או כל סוג של מחלת פרקוסים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות לבדיקת MRI ראש - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב24/02/2015הבדיקה תקינה ואומרת שמבנה המוח תקין אין לבדיק תMRI יכולת לשלול אפילפסיה מעקב אחר אפילפסיה נעשה בEEG?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהEEG
יהלי01/03/2015EEG נעשה אבל הם אמרו לי שהכל יצא תקים ורק לאחר עוד מקרה הם היו יותר חכמים לומר לי ממה זה קורה ואם היה צורך אז הם יעשו לה EEG יותר ממושך ..
אבל התינוקת שלי ממשיכה לתלונן כל הזמן על כאבי ראש למה ואיך זה לא מגלים את התשובות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקאות בלילהמיכל11/02/2015
ביתי בת כשנתיים וחצי. במהלך ארבעת החודשים האחרונים התעוררה בלילה כ-4 פעמים (בערך פעם בחודש) התלוננה על כאב בטן ואמרה שצריכה קקי וכעבור מספר דקות הקיאה. ברוב המקרים היו הקאות מרובות (אפילו כ-20 הקאות) אשר נמשכו מספר שעות בסביבות 4-5 שעות. בדיקת נוירולוג ילדים תקינה, בדיקת עיניים כולל פונדוס תקינה, eeg בשינה ובערות תקין. אציין שהילדה מפותחת ומתנהגת כרגיל. האם יש צורך בבדיקות נוספות? mri?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקאות בלילה - תגובה
פרופ' ברוריה גדעוני בן-זאב13/02/2015אם הארועים נמשכים דרושה בדיקת גסטרו ובדיקת נוירולוג נוספת והחלטה על הדמיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)