קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
    דלית
    14/09/2020

שלום רב.
    אשמח להתייעץ.
    אבא שלי חולה מאוד קשה במחלת הדמנציה. אימא שלי מטפלת בו ובגלל שכל כך קשה לה היא צועקת עליי ועליו, מוציאה את כל העצבים. אני לא יכולה כרגע לגור בדירה אחרת מטעמים אישיים, אני רוצה למרות הכול לחיות את חיי בשמחה, מרוב שאני עצבנית אני מתעצבנת על אימא שלי, במיוחד בגלל הצעקות שלה על אבא שלי.
    אשמח לטיפ קטן מה אפשר לעשות כדי שאוכל להתמודד ולהקל על עצמי בלי טיפול כזה או אחר?
    אני ממש מודה לכם ומאחלת לכם המשך שבוע טוב ושנה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• אני אשמח עם תענו לי

דלית
    16/09/2020

תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• גבולות

ורד מור
    05/12/2020

היי דלית
    מתנצלת על העיכוב בתגובה, הייתי בחופשה ארוכה. מקווה שהמצב השתפר. לא תמיד קל לנו להציב גבולות כדי לשמור על עצמנו. בייחוד בנוכחות בני משפחה באותו הבית.
    מקווה שמצאת דרך להציב את הגבול ופחות להשאב פנימה. אפשר להיות באמפטיה למתרחש ועדיין לא להשאב פנימה. מצריך תרגול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו