מידע רפואי
פורומים
- רפואה סינית
- שאיבת שומן, הזרקת שומן
- היפנוזה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הומואים, לסביות
- אף אוזן גרון ילדים
- סרטן (אונקולוגיה)
- יופי
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- הפרעות אכילה - תמיכה
- גריאטריה, גרנטולוגיה
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- פונדקאות
- שיקום הפה, ציפויי חרסינה
- אוסטאופורוזיס
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.גור רינת - שיטת אלכסנדר
לימוד יציבה נכונה עי" הכרה בהרגלים לא נכונים והיכולת לשנותם. הקלה ומניעה של כאבי צוואר, גב , ברכיים ועוד. מתאים במיוחד למוסיקאים, רקדנים, אנשי תיאטרון וספורטאים
- התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתםרינת11/06/2021
שלום ורד.
רציתי להתייעץ איתך על משהו שמפריע לי. אני התחלתי לשמוע הרצאות באינטרנט על אורח חיים בריא והתמכרתי בזה שאני עושה דברים דרך ההנחיה בהרצאות שאני לא מעוניינת לעשות אותם. זה נשמע מוזר אבל בגלל ההנחיות וההתמכרות אני מכריחה את עצמי לעשות דברים שאני לא רוצה וזה מעיק עלי. אשמח להתייעץ איתך איך להקל על עצמי? אני מאוד אודה לך עם תוכלי לענות לי ולתת לי טיפ איך להקל על עצמי? מקווה שהבנת אותי נכון ומאחלת לך שבת נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ורד אני מאוד אשמח עם תוכלי לעזור לי
רינת12/06/2021לתת לי טיפ זה חשוב לי ממש תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח עם תוכלי ליעץ לי מה לעשות
רינת14/06/2021תודה זה מאוד חשוב לי עם תוכלי לענות לי וזה אפשרי אני אשמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד יקרה אשמח עם תעני לי בקשר לשאלתי
רינת16/06/2021תודה רבה ויום מקסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקשבה פנימה ולא רק החוצה
ורד מור16/06/2021הי רינת
מתנצלת על העיכוב במתן התשובה.
זה בסדר גמור להתייעץ ולשמוע חוות דעת, הרצאות, המלצות, הדרכות,... אבל ישנם שני דברים שכדאי לזכור- הראשון הוא שההקשבה פנימה חשובה לא פחות. אני היא הבוחרת מה לקחת מזה ומה לא. ההחלטה הסופית חייבת להיות שלנו ולא אוטומט שמושפע מאחרים.
השני- כל התמכרות - כשמשהו שולט בנו מבלי שאנחנו ננהל אותו, נבחן, נציב גבולות היא מצב קיצוני שאנו מנסים להמנע ממנו ולהגמל.
מציעה לך לעשות רשימה של כל ההנחיות ולבדוק אחת אחת אם היא מתאימה לך והיית רוצה לקיים אותה. זה יכול לעזור לך להחזיר אלייך את כוחך ואת התחושה הטובה של בחירה ויותר חופש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני כל כך מודה לך ורד יקרה
רינת16/06/2021הקלת עלי מאוד שיהיה לך יום מקסים והמשך שבוע מקסים ושוב ממש תודה תבורכי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פעילויות אחרי הצהריים נגד דיכאון
חולת סכרת עם חוסר אנרגיה תשישות ודכדוך
בחור צעיר קצת תקוע לאחר צבא
התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
תסכול ורגשי נחיתות בן 40
דיכאון בשעות הערב המוקדמות בת 45
קושי ומתח במשפחה על רקע דמנציה של האב
כיצד מתמודדים עם קיבעון מחשבתי ומחשבות טורדניות?
דכדוך וריקנות עקב בדידות בסופי שבוע
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?