התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות להרצאות באינטרנט על אורח חיים ועשייתם
    רינת
    11/06/2021

שלום ורד.
    רציתי להתייעץ איתך על משהו שמפריע לי. אני התחלתי לשמוע הרצאות באינטרנט על אורח חיים בריא והתמכרתי בזה שאני עושה דברים דרך ההנחיה בהרצאות שאני לא מעוניינת לעשות אותם. זה נשמע מוזר אבל בגלל ההנחיות וההתמכרות אני מכריחה את עצמי לעשות דברים שאני לא רוצה וזה מעיק עלי. אשמח להתייעץ איתך איך להקל על עצמי? אני מאוד אודה לך עם תוכלי לענות לי ולתת לי טיפ איך להקל על עצמי? מקווה שהבנת אותי נכון ומאחלת לך שבת נפלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

תמונה

• ורד אני מאוד אשמח עם תוכלי לעזור לי

רינת
    12/06/2021

לתת לי טיפ זה חשוב לי ממש תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אשמח עם תוכלי ליעץ לי מה לעשות

רינת
    14/06/2021

תודה זה מאוד חשוב לי עם תוכלי לענות לי וזה אפשרי אני אשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• ורד יקרה אשמח עם תעני לי בקשר לשאלתי

רינת
    16/06/2021

תודה רבה ויום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• הקשבה פנימה ולא רק החוצה

ורד מור
    16/06/2021

הי רינת
    מתנצלת על העיכוב במתן התשובה.
    זה בסדר גמור להתייעץ ולשמוע חוות דעת, הרצאות, המלצות, הדרכות,... אבל ישנם שני דברים שכדאי לזכור- הראשון הוא שההקשבה פנימה חשובה לא פחות. אני היא הבוחרת מה לקחת מזה ומה לא. ההחלטה הסופית חייבת להיות שלנו ולא אוטומט שמושפע מאחרים.
    השני- כל התמכרות - כשמשהו שולט בנו מבלי שאנחנו ננהל אותו, נבחן, נציב גבולות היא מצב קיצוני שאנו מנסים להמנע ממנו ולהגמל.
    מציעה לך לעשות רשימה של כל ההנחיות ולבדוק אחת אחת אם היא מתאימה לך והיית רוצה לקיים אותה. זה יכול לעזור לך להחזיר אלייך את כוחך ואת התחושה הטובה של בחירה ויותר חופש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

• אני כל כך מודה לך ורד יקרה

רינת
    16/06/2021

הקלת עלי מאוד שיהיה לך יום מקסים והמשך שבוע מקסים ושוב ממש תודה תבורכי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו