מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום פרופ'לימור23/11/2009
ד"ר שלום.
אני לפני IVF ומזריקה 3 ימים 3 אמפולות מנוגון ו-1 צטרוטייד (החל מזקיק 12 מ"מ)
היום לתדהמתי נצפו 2 זקיקים -18 מ"מ ו-15 מ"מ אבל בבדיקות דם:
E-2 ירד ל824 (היה לפני יומיים 976)
פרוגסטרון 7 ביחידות פיקומול
1.האם הגוף עכשיו בביוץ למרות שהזרקתי צטרוטייד?
2.מדוע פרוגסטרון כזה גבוה?האם זה יכול לפגוע בביצית?
3.מדוע E2 ירד?
4.האם כדאי לפי ירידה באסטרדיול ועלייה בפרוגסטרון לוותר על שאיבה ולעשות הזרעה? זהו מחזור שאמור להיות חצי טבעי
אין לי ממי לקבל תשובות אם כדאי או לא כי זה באיכילוב
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: לימור
פרופ' שבח פרידלר24/11/2009לא נראה כי כדאי להמשיך- התמונה מתאימה שהזקיקיםהולכים ללוטאיניזציה מוקדמת ותאי הגרנולוזה האיטו את הפעילות שלהם ולכן האסטרדיול ירד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותטלי22/11/2009
שלום,אני בת 35 בריאה, אם לשתיים, אחרי הריונות ולידות תקינות. באוגוסט האחרון עברתי גרידא בשבוע ה8, כי העובר לא התפתח. בשבוע האחרון היה לי דימום(שחשבתי שהוא מחזור), בבדיקת אולטראסאונד שעשיתי התברר שעברתי הפלה טבעית (שבוע 5)
.הרופאה אמרה לי שרמת הבטא צריכה לרדת ולהתאפס. נשלחתי לעשות בדיקות דם בטא בהפרש של 3 ימים אחת מן השניה בראשונה רמת בטא הייתה 270, ושלושה ימים לאחר מכן רמת הבטא היתה 750.שוב עשיתי אולטרסאונד, הרחם והשחלות נקיות.
אני מודאגת. מדוע רמת הבטא עלתה במקום לרדת? האם אני בהריון?ואם כן מה לעשות?
ולמה אחרי שתי הריונות תקינים, אני עוברת שתי הפלות? אילו בדיקות עליי לעשות?
תודה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: טלי
פרופ' שבח פרידלר22/11/2009כעתיש לעקוב אחרי ההריון הזה- בעיקרון יש לשלול גם הריון חוץ רחמי. פני לרופא המטפל שלך למעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ווסתרחלי22/11/2009
שאלה שמטרידה מאוד: בת 28 הפלה לפני 4 שנים ווסת התקצרה ל3 ימים בלבד ולא "כבדה" , רופא ביצע אולטרסאונד ניצפה רירית 8 מ"מ ואמר כי אני אקבל מחזור "חזק" .
שאלתיי היא:
1. איך הרופא הגיע למסקנה כי הווסת צריכה להיות חזקה? האם עוי רירית זה מעיד על רירית תקינה?
מודאגתתתתתתתתתתתת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רחל
פרופ' שבח פרידלר22/11/2009עובי הריריתבטווח הנורמה. אם יש שינוי מהותי בכמות הוסת ניתן לבצע היסטרוסקופיה אבנחתית לשלול הדבקויות חוך רחמיות לאחר ההפלה. אולטרהסאונד לא מגלה זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ערכי ביוץורד22/11/2009
האם אלה ערכי ביוץ או אחרי הביוץ:
LH 121.8
E2 1192
PROGRESTRONE 4.0
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי22/11/2009אין נתוני US אך בעיקרון מתאים למצב של יום לפני ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אספירין בביוץ או לפניו?גילה22/11/2009
שלום
נמצאת בבירור עקב הפלות חוזרות (3). בעברי 2 הריונות תקינים לחלוטין, אולם כעת בעקבות 3 ההריונות הרצופים שכשלו התחלנו בירור.
הרופא אמר שאם אכנס להריון עוד לפני שיגיעו כל התוצאות אז שאתחיל עם קלקסן 40 מ"ג.
השאלה היא - האם אפשר מעכשיו (הביוץ היום או מחר) להתחיל כבר עם אספירין (מיקרופירין) ?
מאחר ונותנים קלקסן רק כשיש הריון מוכח - ואצלי 2 מתוך השלושה היו כימיים אני רוצה למנוע את המצב הזה.
האם זה מזיק לקחת אספירין? או בבחינת - אם לא מועיל אז גם לא מזיק?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: גילה
פרופ' שבח פרידלר22/11/2009לכל תרופהיכולות להיותתופעות לואי. לאספירין זה נדיר לכן רוב האנשים יכולים לקחתאספירין ללא חשש משמעותי. התועלת במקרה שלך אינה מוכחת. כנ"ל לגבי קלקסן.למה לא לבצע בירור של קרישיות יתר ולקבל עצה מבוססת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם בכל זאת אקח אספירין
גילה23/11/2009האם זה אומר שאהיה חייבת לקחת אותו כל ההריון או שאוכל להפסיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףהילה22/11/2009
אני בת 26 מתכננת להרות
בחודש ספטמבר עברתי הפלה טבעית בשבוע ה11 להריון בגלל שהתגלה שאין לעובר דופק
הרופאת נשים אמרה לי לחכות 2 מחזורים לפחות ורק אחר כך לנסות להרות
בבדיקה שיגרתית חודש אחרי הגרידה היא אמרה לי שאני אקבל מחזור רק בעוד חודש וחצי בגלל שהשחלות עדיין לא מתפקדות
יום אחרי הבדיקה היה לי דימומים לדעתי זה היה מחזור למשך 3 ימים
אבל בגלל שהיא אמרה לי שאני אקבל רק עוד חודש וחצי אני לא יודעת מה היו הדימומים האלו
חודש וחצי לאחר מכאן קבלתי מחזור
האם לחשב את הדימום שהיה כמחזור או שצריך לחכות עוד מחזור
האם זה בסדר לנסות כבר עכשיו להרות ? האם יש סיכון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי22/11/2009אפשר להתחיל לנסות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטילת פרגניזוןדידי20/11/2009
שלום, אני עברתי 4 הפלות מוקדמות - 2 ספונטניות בשבועות 5-6 ו-2 עם גרידה בגלל הפסקת דופק בשבועות 7 ו-9. עברתי גם הריון אחד מוצלח בין ההפלות ויש לי ילד אחד. ערכו לי בירור מקיף ולא נמצא הסבר להפלות. אני עכשיו בהריון, בשבוע 14 לאחר שקיבלתי טיפול תרופתי רב מאוד (קלקסן, מיקרופירין, אנדומטרין, פרגניזון ועוד). הרופא שלי המליץ לי להפסיק עתה בהדרגה את הפרגניזון ואת האנדומטרין. שאלתי היא כזו. אני מכירה מישהי במצב דומה למצבי אשר לה המשיכו את הפרגניזון לאורך כל ההריון ואני מפחדת לעשות משהו שייפגע בהריון שלי. רציתי לשמוע דעה נוספת. תודה.
ד``ר יורם גלעדי21/11/2009מקובל להפסיק פרדניזון בשלב זה מכיוון שבמקרים של שימוש ממושך בסטרואידים הנזק עולה על התועלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרותאנונימית19/11/2009
שלום רב,
בשנה האחרונה עברתי 3 הפלות רצופות בשליש הראשון של ההריון(שבוע 9- גרידה הפסקת דופק, שבוע 5- הפלה טבעית, שבוע 6- גרידה הפסקת דופק). בהריון האחרון טופלתי עם פרגניל. כל הברורים תקינים:קריוטיפ, זרע, היסטרוסקופיה, הורמונים, נוגדנים, כלמידיה, מיקופלסמה. גם בדיקות הקרישה תקינות למעט הטרוזיגוטיות לMTHFR תוצאה גבולית מעט גבוהה לפקטור 11 ותוצאה גבולית מעט נמוכה לפרוטאין C גלובל. האם יש המלצות כיצד לפעול או איזו תמיכה לקבל או בדיקות לבצע לפני ההריון הבא?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/11/2009חסרים עדיין פרטים נוספים - גיל, לידות בעבר, בדיקה גופנית וכו', אבל בכל מקרה - במידה וכל הבירור תקין הסיכויים להריון תקין בהמשך אינם שונים מאשה אחרת בגילך. ניתן לתת במהלך ההריון הבא טיפול בסטרואידים-פרוגסטרון-מיקרופירין למרות שכל הבירור היה תקין. ישנם מחקרים שמצאו כי טיפול כזה משפר את הסיכויים במקרים של הפלות לא מוסברות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה רבה על ההתייחסות...
אנונימית22/11/2009שנית, אני בת 28 ללא ילדים. כרגע הומלץ לי ליטול קלאקסן בהריון הבא אך אין הסכמה לגבי המינון. האם לפי 1 מ"ג לק"ג או 0.5 מ"ג לק"ג. ובנוסף פרוגסטרון. לגבי סטרואידים הבנתי שנותנים רק במידה וישנם נוגדנים לבלוטת התריס. האם בכל זאת מומלץ ליטול בהריון הבא? במשפחתי יש היסטוריה של מחלות אוטואימוניות (טרשת נפוצה, רינו וכו') האם יכול להיות איזשהוא קשר? שאלה נוספת אחרונה, קראתי כי ישנה בדיקה וטיפול באמצעות עירוי במקרה שגוף האישה דוחה את העובר, הכיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ד``ר יורם גלעדי22/11/20091 - כאמור , הטיפול בסטרואידים-פרוגסטרון-אספירין בהפלות חוזרות לא מוסברות ניתן באופן אמפירי, כלומר - ללא הוכחה מדעית למנגנון הפעולה, אך מכיוון שבמספר מחקרים הוא הוכח כמשפר את התוצאות, ישנם רופאים הממליצים עליו
2 - לגבי מחלות אוטואימוניות יש לבדוק ספציפית מה המצב אצלך
3 - בזמנו היה נסיון של מתן עירוי תאי דם לבנים של הבעל - לאשה. אין הוכחה שטיפול כזה עוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מדוע יש לי חלב בשד?dora19/11/2009
אני בת 34.
סיימתי להניק לפני ארבע שנים (בתי בת חמש...)
כשיצאתי לא מזמן מהמקלחת, הרגשתי פתאום עקצוץ מוכר.... ביצעתי פעולת סחיטה פשוטה ויצאו לי כמה טיפות מעטות של חלב.
האם עליי ללכת להיבדק?( לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם של פרופיל הורמונלי בגלל חוסר סדירות במחזור, והכל יצא תקין.)
תודה!
ד``ר יורם גלעדי21/11/2009רצוי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביוץ "חלקי"איילת19/11/2009
מבדיקת דם ביום ה - 21 למחזור, פרוגסטרון 10.5. שוחחתי עם רופאת הנשים שלי על התוצאות, והיא אמרה שהיה ביוץ, אך כנראה הוא היה "לא מוצלח". לצערי, היא נאלצה לנתק את השיחה, ואוכל לדבר איתה שוב בעוד מספר ימים.
מה הכוונה? האם יש סיכוי שנכנסתי להריון החודש?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי21/11/2009אין ביוץ חלקי או ביוץ לא מוצלח. במידה והיה ביוץ רמות הפרוגסטרון עולות בהדרגה, מגיעות למכסימום לאחר כשבוע ואח'כ יורדות שוב במשך השבוע שלאחריו. במקרה שלך אינני יודע כמה זמן לאחר הביוץ בוצעה בדיקת הדם. היה מומלץ לבצע בדיקה חוזרת אחרי יומיים כדי לראות מגמת עליה או ירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הביוץ לאישה עם שחלות פוליצסטיות.רקפת18/11/2009
לפני כשלוש שנים הובחנתי כבעלת שחלות פולצסטיות מאז לקחתי גלולות יסמין כדי לסדר את המחזור.
לפני חצי שנה התחתנתי והמשכתי לקחת יסמין גם כי רצינו לחכות עם ילד וגם כי אני נשואה לחייל ורצתי לסדר את המחזור לפי החזרה שלו הביתה.
עכשיו אני רוצה להפסיק לקחת יסמין ולנסות להכנס להריון. איך אפשר לדעת מתי הם הימים הרלוונטים? מתי יש ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי20/11/2009כאשר הווסת איננה סדירה קשה לקבוע מראש מהו יום הביוץ. מכיוון שכך - רצוי להיבדק בדיקה ראשונית ע'י רופא נשים כדי לבדוק את סיבת האי - סדירות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי18/11/2009
לפני שבועיים עברתי גרידה כי לא נצפה דופק בעובר בשבוע 8. נאמר לי שבועיים לאחר הגרידה לגשת לרופא לבדיקה . ניגשתי ולהפתעתי הרופא לא בדק אותי ואף לא הפנה אותי לשום בדיקה. האם זה בסדר?אם כן למה אומרים לגשת לבדיקה?
ד``ר יורם גלעדי18/11/2009רצוי לבצע US כדי לוודא שחלל הרחם תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלייה בבטאטל17/11/2009
שלום לכולם,
יש לי ילד בן 3.5 אחרי הריון תקין ולידה בקיסרי. מאז עברתי 3 הפלות 2 הפלות ראשונות בשבוע 7 היה שק הריון ריק הפלה אחרונה לפני 5 חודשים בשבוע 14 טענו שהיו צריכים לקשור לי את צוואר הרחם. גיליתי שאני בהריון 3 ימים לפני המחזור הייתי אמורב לקבל ב 13/11,עשיתי בדיקת בטא ב 12/11 תוצאה 164 ועד בדיקה ב 15/11 והתוצאה הייתה 460.
האם זה מראה על התפתחות הריון תקין? או שמא זה עוד מוקדם מדי להחליט, מאוד מפחדת מהפלה נוספת.
תודה רבה טל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי18/11/2009עליית הבטא תקינה. יש לבצע US בעוד שבוע כדי להדגים שק הריון בשלב ראשון ולשקול תפירת צואר הרחם בשלבים מאוחרים יותר במידת הצורך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- chlam.pneu???גילה17/11/2009
שלום.
נמצאת בבירור עקב 3 הפלות ברצף.
תוצאות בדיקה:
CHLAM.PNEU.IGG 16.86 BU/ML ( 0.00- 10.00) (.........)*Positive
CHLAM.PNEU.IGM NEGATIVE
מה זה אומר? האם אני חולה כעת בקלמידיה? או שיש לי פשוט נוגדנים למחלה?
האם זה יכול להחשב כגורם להפלה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי18/11/2009לפי התשובה היה בעבר הרחוק מגע עם החיידק. בכל מקרה, חיידק זה אינו קשור לבעיות גינקולוגיות כלשהן, אלא חיידק אחר מסוג CHLAMIDIA TRACHOMTIS /
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 25 יום אחרי הפלה שבוע 21לולי17/11/2009
שלום, לפני 25 יום עברתי הפלה בשבוע 21 עקב צירים מוקדמים שהתחילו והובילו לרחם פעור וכרומים דרקו לא היה הרבה מה לעשות כבר בשלב הזה. נתנו לי ללדת לידה טבעית..ולאחר מכן עשו לי גרדה לניקוי.
הדימום היה לי כשבועיים ואז הכל עבר, השבוע מזה כמה ימים שוב פעם תחתונית עם הפרשות חומות..(כאשר אושפזתי היו לי גליצוריטים מאוד גבוהים ניתן לי טיפול אנטיביוטי בזינט)
כרגע אני מרגישה שאולי זה שוב פעם מין זיהום ושוב פעם הערכים גדלו.
לא ממש הוסבר לי איך הגוף מתמודד לאחר ההלפה כמה זמן יהיה דימון מה יכול להיות הלאה בהמשך,מרגישה כאבים באזור הצלעות וגב תחתון בזמן נשימות עמוקות..(אולי זאת גם סיבה לאיזה דלקת ?)
נכון להיום אין לי גניקולוג כי אינני מעוניינת לחזור עליו. ומחפשת קניקולוג אחר וכרגע נשארתי חסרת עונים לא יודעת למי לפנות ומה עלי לעשות האם רופא משפחה גם יכול לשלוח אותי לבדיקות דם ושתן הקשורות בכך? או שעלי לגשת למיון נשים לקבלת תור לרופא תורן?
אשמח אם תיתנו לי קצת הסבר על התופעה של הפרשות חומות שחזרו...
ועוד שאלה נוספת מתי אני אמורה לקבל מחזור?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי18/11/2009בכל מקרה של הפרשות לא רגילות ו/או כאבים רצוי להיבדק .
ווסת רגיל מופיע כ - 6 שבועות לאחר ההפלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)