מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימוםדנית13/09/2009
אני בת 48.מחזור אחרון היה לפני ארבעה חודשים -30.5.09
לפני כחודש בגלל העדר מחזור רופאת הנשים הסתכלה על הפרופיל ההורמונלי ועל האולטרהסאונד וקבעה שאני בגיל המעבר וכמעט אין יותר סיכוי שאני אקבל שוב מחזור.
אתמול,לאחר קיום יחסי מין הקנדום יצא עם דם ומאז יש לי דימום וכאבי בטן המזכירים מחזור. האם זה יכול להיות מחזור שחזר אחרי ארבעה חודשים? האם למרות הפרופיל ההורמונלי והאולטרהסאונד המתאימים לגיל המעבר יתכן שיגיעו עוד וסתות? האם יתכן שמחזור יכול להופיע בפתאומיות בזמן קיום יחסי מין? משטח הפאפ שלי תקין. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דנית
פרופ' שבח פרידלר13/09/2009כן זה בהחלט יתכן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עליי לעשות ?אני12/09/2009
בשנה האחרונה הריתי 4 פעמים וכל ההריונות נסתיימו בהפלה ( 2 כימים, 2 קליניים ) . כיום וסת האחרונה 27/7 . ביצעתי בדיקת דם והתוצאה בטא - 24 , יומיים לאחר מכן בטא 29 והפרוגסטרון ירד ל- 3.16 . ראשית האם לכך סיכוי להתפתחות הריון ושנית האם ניתן לעשות משהו לסייע בשלב הזה או הלאה על מנת להימנע מהריון כימי כל פעם מחדש .
יש לציין כי עברתי את כל הבדיקות האפשריות אשר לא העידו על בעיה כלשהי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אני
פרופ' שבח פרידלר12/09/2009אפשר לנסות תוספת פרוגסטרון, ולעקוב אחר עלית הביתא. אם היא לא תקינה, כנראה הריון כימי נוסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף.........שולה12/09/2009
אני אחרי הזרעה שלא הצליחה החודש,כשקיבלתי את המחזור הראשון לאחר הזרעה הרופא נתנה לי מהיום ה5 למחזור איקקלומין אך ביום הראשון לקחתי והתעוררתי בבוקר עם הפרשות מרובות,עם אצבעות ידיים נפוחות וגם מן הרגשה כזו של נפיחות בעיניים ובפנים.וחולשה מה עלי לעשות יש לי תור בשבוע הבא האם להפסיק כדור זה???יש לציין שיש לי ביוצים טבעיים וכל ההריונות האחרים היו ללא שום טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שולה
פרופ' שבח פרידלר12/09/2009כדאי להפסיק, זה נשמע כמו תגובה ארלגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי האיקקלומין
שולה12/09/2009אם לקחתי אותו אתמול ב1 בצהריים מתי מפסיק את פעילותו ואת התופעות בגוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שולה12/09/2009האם כדור 1 יכול לשבש לי את הביוץ או לשנות משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפריה מאוחרתחסוי11/09/2009
אני בת 30 יש לי 2 ילדים הריונות ספונטנים ולידות רגילות
ביצעתי טיפול בפרוטוקול ארוך דקפפטיל 0.1 וגונל אף 300
יום שלישי הייתה השאיבה בשאיבה נשאבו 5 ביציות כולם הופרו ב IVF
ב 2 מתוכם היו למחרת 3 גרעינים שזה לא תקין
ב 1 היו 2 גרעיניםונאמר לי שזה נתקע ולא התקדם
ב 2 הייתה הפרייה מאוחרת רק יומיים אחרי השאיבה
היום יום שישי התקשרו אלי ואמרו לי שיש לי 3 עוברים ושאני אבוא להחזיר אותם
כאשר הדירוג שלהם 1 A-B ו 2 B-C נאמר לי שהחלוקה של הביציות שלי הייתה מאוחרת
האם יש סיכויים להריון ?????
והאם יש בעיה בביציות כיוון שההפריה הייתה מאוחרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא הגבת לשאלתי
חסוי12/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: נירה
פרופ' שבח פרידלר12/09/2009סיכויים נמוכים מאד.
יתכן אבל לא ניתן לענות ללא בדיקה מעמיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפלות חוזרות , APLAחופית10/09/2009
שלום.
אחרי הריון ראשון תקין ולידה רגילה (ילדה בת 4) עברתי 3 הפלות חוזרות ברציפות ולאחר בירור של קרישיות נתגלה APLA והומלץ על קלקסן ואספירין החל מבטא. ההריונות היו טבעיים וללא כל התערבות.
לאחר 3 ההפלות לא הצלחתי להיכנס להריון ועברתי 4 סבבים של טיפולי גונל + הזרעות.
לקראת IVF ראשון יש לי כמה שאלות:
1. האם יש צורך להתחיל בקלקסן ואספירין החל מההחזרה או מבטא?
2. האם יש להימנע מהחזרת יותר מעובר 1 בשל ההפלות וה APLA ? כלומר האם יש יותר סיכון בהריון עם תאומים כשיש APLA או שהסיכון אותו הדבר כמו בהריון עם עובר אחד?
אודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע לא נענתי לשאלתי?
חופית13/09/20091. יש לי APLA האם בivf יש צורך בקלקסן+אספירין החל מההחזרה או מהבטא?
2. האם ב- APLA יש להימנע באופן גורף מהחזרת 2 עוברים כי יש בכך סיכונים יותר גבוהים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: חופית
פרופ' שבח פרידלר13/09/20091. החל מאישור להריון. יש המתחילים את הטיפול כבר לאחר ההחזרה- באספירין וקלקסן אם יש הריון.
2. עדיף להמנע מהריון מרובה עוברים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזרעה שנכשלהליאת09/09/2009
עשיתי הזרעה החודש שלא צלחה.עם אוביטרל חד פעמי.רציתי לשאול כמה דברים אם אפשר מאז שהזרקתי את האוביטרל חודש שעבר החלו כאבים מידי פעם בשחלה הימינית ומאז קיבלתי מחזור קשה מאוד שבחיים לא היה לי האם זה בגלל ההזרעה שלא הצליחה?ומהם הכאבים הרופא לא בדקה הייתי במחזור?יש לציין שהזקיק שבייץ היה בצד ימין ,האם ההזרעה הזיקה לי?אולי נגרם לי צנסטה מהאוביטרל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/09/2009הכאבים יכולים להיות קשורים לביוץ וגם לטיפול התרופתי שקיבלת, כנ'ל גם הדימום החזק בזמן המחזור. מעבר לכך רצוי להיבדק כולל US כדי לשלול בין השאר הימצאות ציסטה שחלתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי הביוץ...hilati08/09/2009
שלום דר',
מנסה להיכנס להיריון. כמו כן אני אחרי 2 גרידות- אחרונה לפני חצי שנה
יש לי בדר"כ שלב לוטאלי קצר של 9-10 ימים ולכן לאחרונה התחלתי לקחת תמיכה של אנדומטרין מייד אחרי הביוץ.
החודש החלטתי לא להשתמש בתמיכה ו-6 ימים לאחר הביוץ יש לי הפרשות חומות בניגוב.
אני מפחדת שההפרשות כתוצאה מהגרידה..
השאלה שלי היא:
במידה ואני מתחילה לקחת את התמיכה מעכשיו (כעת 6 ימים אחרי ביוץ) וההפרשות נעלמות - זה סימן שמה שהיה לי זה חוסר פרוגסטרון\אי ספיקה של הגופיף הצהוב?
ובמידה שההפרשות נמשכות עם הפרוגסטרון - אני יכולה אולי להניח או לבדוק נושא של הידבקויות מהגרידה?
תודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/09/2009סביר להניח שההפרשות החומות קשורות לעובדה שלא נלקחה תמיכה הורמונלית ולא להסטוריה של הגרידה בעבר. מומלץ לקחת את הטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר שלוםשני08/09/2009
ד"ר שלום
עברתי שאיבה של זקיק אחד שהיה בגודל 18 מ"מ במחזור ללא הורמונים למעט אוביטרל
לצערי התבשר לי שלא מצאו ביצית
1.האם יתכן הדבר שאין ביצית בכל זקיק?
2.האם יש לכך קשר לכך שאני בעלת FSH גבוה?
3.יכול להיות שבזמן השאיבה הביצית נדבקה לדופן הזקיק ולא הצליחו לשאוב?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי11/09/20091 - יתכן, אך יש גם אפשרות שהביצית שהייתה לא נשאבה
2 - יש קשר. תופעה זו שכיחה יותר במקרים אלו.
3 - ראי לעיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירוש תוצאות ושאלהש.07/09/2009
שלום.
אשמח לדעת את פרוש התוצאות של אולטראסונד של הרחם.
ביצעתי בדיקת ביוץ החל משבוע לאחר המחזור למשך שבועיים ולא היתה תוצאה חד משמעית לביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ש.
פרופ' שבח פרידלר07/09/2009זו תמונה המתאימה לשחלה פוליציסטית, ללא זקיק מוביל, ללא ביוץ בשלב זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה אומר?
ש.09/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איכות ביציותאני06/09/2009
שלום רב ,
האם איכות ירודה של ביציות , יכולה לגרום להריונות כושלים חוזרים של שק ריק ללא עובר?
גילי 32, מחזור תקין + ביוץ מדי חודש.
איך והאם ניתן לבדוק את איכות הביציות ,
אפשרי שביצית ריקה ללא תוכן DNA תשתחרר וזרע יפרה אותה ?
תודה מראש
אני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/09/2009בודאי שאיכות הביציות מהווה פקטור חשוב בסיכויי הצלחת הטיפול. ניתן לקבל מושג עקיף על איכות הביצית לפי הפרופיל ההורמונלי בוווסת (רמת FSH ) וכן לפי המראה המיקרוסקופי של הביצית בנשים שעוברות הפריית מבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעקב זקיקיםענת06/09/2009
שלום,י"מ-17 עובי רירית -15 שחלה שמאלית-19 פרוגסטרון-3.9 e2- 956
מתי אמור להתרחש הביוץ?עד איזה גודל הזקיק יכול להגיע לפני ביוץ וכן מתי נצפה נוזל בדוגלס לפני או אחרי ביוץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה
ענת06/09/2009בי"מ 19 נצפה בא"ס זקיק-28 מ"מ עם מעט נוזל בדוגלס e2-887 p-5.5
אם אפשר הסבר על המתרחש, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ענת
פרופ' שבח פרידלר07/09/2009יתכן ומדובר כבר על זקיק צהוב- כלומר לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: ענת
פרופ' שבח פרידלר07/09/2009עפ"ר הביוץ בזקיק בקוטר סביב 20 מ"מ, נוזל בדוגלס נצפה לאחר הביוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות 8 ימים אחרי החזרת עוברע.ע05/09/2009
שלום,
לפני 8 ימים עברתי החזרה של עובר מוקפא, היום כחתי שעה לאחר שלקחתי את האוטרוגסטן (וגינלי) הייתי שוב בשירותים ובניגוב, יחד עם ההפרשות הרגילות מהכדורים היו גם מעט הפרשות חומות.
הוסת שלי בד"כ סדירה ומגיעה כל 26 יום, לפי התאריך של הוסת האחרונה אני אמורה לקבל מחר.
האם זה אומר שהטיפול לא הצליח?
האם בכל זאת לבצע בדיקת דם? אם כן, מתי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/09/2009קשה לדעת. מומלץ להמשיך בינתיים עם האוטרוגסטן ולבצע בדיקת הריון 12 יום לאחר ההחזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בבקשה עזרו ליאביבית05/09/2009
דוקטור שלום אני מקבלת תמיד מחזור כל 28-29 יום באופן קבוע אף פעם לא היה איחור כעת אני מנסה להכנס להריון כבר4חודשים, לפני חודשיים עשינו בדיקת ביוץ וזהינו ביוץ.
החודש מחזור אחרון היה ב 1/08/09 ועד היום לא הגיע מחזור בבדיקה הורמנלית שעשיתי ב23/08/09 רמת פרגרסטון היתה 0.8 משמע לא היה ביוץ.
השאלה מה הסיבה שזה קרה? ומה הטיפול?
מעולם לא קרה לי דבר כזה ומה עושים במצב כזה כי אני כבר משתגעת מצד אחד האחור לא נובע ככול הנראה בגלל הריון ומצד שני אני לא מקבלת מחזור אני על סף יאוש!
ד``ר יורם גלעדי07/09/2009ישנן סיבות אפשריות רבות כך שקשה לענות ספציפית למקרה שלך מבלי להכיר את כל הנתונים. העובדה שזיהית ביוץ לפני חדשיים מעידה שבכל זאת את מבייצת מדי פעם כך שיכול להיות שמדובר באירוע חד פעמי (אולי בגלל המתח הנפשי שאת נמצאת בו??) . בכל מקרה - הסיבה לאיחור במחזור כרגע היא ברורה: אם הביוץ מתאחר הרי בודאי שגם המחזור יתאחר.
מציע לפנות למרפאת פוריות כדי לבצע בירור ראשוני כולל בדיקת בן הזוג, ובהמשך - מעקב ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות הורמונליותאביבית05/09/2009
דוקטור שלום מחזור אחרון 1/08/09 ביצעתי בידיקות הורמנליות בתאריך 23/08/09
בבקשה עזור לי להבין מה אומרים התוצאות תקין לא תקין? היה ביוץ לא היה? ואם כן מתי היה?
ANDROSTENEDIONE - 6.2
DHEA SULPHATE - 2.8
TSH - 4.15
T4- FREE - 14.5
ESTRADIOL (E-2) - 296
FSH - 5.3
LH - 9.9
PROGESTERONE - 0.8
PROLACTIN - 604
תודה רבה יש לציין שאני מקבלת מחזור כל 28-29 ונכון להיום (5/09/09 ) עדיין לא קיבלתי.
אף פעם לא היה איחור כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד``ר יורם גלעדי07/09/2009לצערי פורום זה אינו מיועד לפירוש תשובות מעבדה. למעבדות שונות יש ערכי נורמה שונים כך שקשה להתייחס לתוצאות, ובנוסף העתקת התשובות לתוכן השאלה היא מקור לטעויות והטעיות.
ממליץ לפנות לרופא מטפל לקבלת הסבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור במחזוראביבית03/09/2009
שלום רב!
מחזור קודם קיבלתי ב 1/08 , המחזור שלי סדיר כל 28-29 יום, הפעם המחזור מאחר לי , ביצעתי בדיקת הריון והתוצאה הייתה שלילית, שאלתי היא האם הבדיקה נותנת תוצאה מדויקת או שיש עדיין סיכוי שאני בהריון וכדאי שאבצע בדיקת דם , אחרת מה הסיבה שעדיין לא קיבלתי אף פעם לא איחר לי בצורה כזו?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דעה של: אפרת
פרופ' שבח פרידלר03/09/2009כדאי לבצע בדיקת דם ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)