מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עדכון לגבי חוזר מנכ"ל משרד הבריאותאלון האס06/10/2010
בשעה טובה הוציא מנכ"ל משרד הבריאות הוראה שמסדירה את תקופת הביניים.
כעת יהיו קריטריונים ברורים - מה צריך כדי להיות תרפיסט באומנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס06/10/2010זה לא יחזיק מעמד הקישור שצירפת. הקישורים נמחקים מתוך ההודעות. מקווה שיצליחו בינתיים לקרוא כמה שיותר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלכס כל הכבודיעל06/10/2010
תודה על המעקב , מתי לדעתך התמונה תהייה ברורה יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס06/10/2010כמו שכתבתי - ב-12 באוקטובר - אם אכן תתקיים הישיבה של הוועדה כמו שנאמר בפרוטוקול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי טיפול באומנותלילה02/10/2010
שלום,
יש לי תואר ראשון בפסיכולוגיה ואני מעוניינת ללמוד ריפוי באומנות.
אשמח לקבל קצת פרטים: איפה לומדים (איפה הכי כדאי)? כמה זה עולה? מה לגבי החוק של תואר שני (מה זה אומר בעצם?)
אני בשלבי גישוש.....כל מידע יעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס02/10/2010כדאי שתעשי חיפוש בפורום על מוסדות לימוד, עלות, החוק החדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת מטפל/ת תרפיה באומנות בירושליםיעל כץ26/09/2010
מחפשת מטפל/ת תרפיה באומנות, עדיפות לתחום הכדרות, לנער בן 15 בירושלים.אודה על המלצות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפלת באומנות בירושלים
רינת14/11/2011מטפלת באומנות מומלצת (מנסיון) בירושלים - אסנת זיו גזית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל כץ
מיה גל M.A.03/10/2010יעל שלום,
ד"ר עפרה קמר היא מטפלת באמנות באיזור ירושלים. את מוזמנת לפנות אליה להתיעצות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל כץ - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/10/2010יעל שלום, תיתקשרי אתי בבקשה 0547279744, אשמח להמליץ על מטפלות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקדרות וטיפול באמנות
רעות רוזנברג14/10/2010יעל שלום,
אני קרמיקאית (בוגרת בצלאל) ומטפלת באמנות מירושלים.
אשמח אם תצרי קשר לפרטים נוספים.
רעות 0526706855* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמה אישית למקצועלימור21/09/2010
שלום לכולם,
אני מנסה לתהות על קנקנו של המקצוע טיפול באמנות, ולהבין האם מטפל באמנות חייב לאהוב חומרים פלסטיים?
אני למשל, אדם שמאוד מחובר לתחום הטיפול והתרפיה, אך מעולם לא הייתי מהאנשים שיוצרים באמנות פלסטית יצירות וחושבים דרך השפה הזאת. (אני כן אוהבת מאוד לצייר ולהביע עצמי באופן זה), אך בגדול- אני בן אדם ורבלי, שאוהב אמנות, אבל לא משתגעת על נגיעה בחומרים פלסטיים כאלה ואחרים.
האם מטפל חייב להיות אמן בעצמו? האם מטפל חייב לאהוב את ההתעסקות בחומרים הללו? (מצטערת אם שאלותיי נראות טיפשיות או טריוואליות, אני ממש בהתלבטות- באיה סוג של תרפיה לבחור), ייתכן שכדי לי ללכת על בבליותרפיה,
אם כן, היכן לומדים זאת לתואר חוץ מאונ' חיפה? האם זה מקצוע מוכר כמו טיפול באמנות פלסטית?
מצטערת על הבילבול.... אודה לתגובתכם! חג שמח ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התאמה אישית
ד``ר עפרה קמר21/09/2010איילת שלום
השאלות שלך לא טיפשיות, נראה לי שמאוד חשוב לשאול אותן לפני שבוחרים לעסוק במקצוע מסויים.
חשוב מאוד שהמטפל באמנות יהיה בקשר עם אמנות כל הזמן על ידי עשייה אמנותית , ביקור בתערוכות וכ"ו.
חשוב להתנסות בסוגים שונים של אמנות פלסטית בטכניקות שונות ולהכיר את כל החומרים שנמצאים בחדר הטיפולים , צריך לזכור שלפעמים אנחנו עובדים עם המטופלים ויוצרים יחד אתם, כלומר ממש נוגעים בחומר, חשוב שלא תהייה למטפל רתיעה מהחומרים שהמטופל עובד אתם.
שנה טובה, ובהצלחה בבחירת המקצוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאמה והתלבטות....
לימור22/09/2010עפרה שלום, וחג שמח
תודה על תשובתך, אני רוצה לחדד ולומר כי אין לי רתיעה מהנגיעה בחומרים השונים, אך מעולם לא הייתי מסוג האנשים שעסוקים ביצירה מחומרים (כמו שיש בהחלט משוגעים לדבר), אני כן נהנית ליצור, בעיקר ציורים אקספרסיביים, ומאוד מחוברת לנושא הטיפול,
אני גם מגיעה מרקע של אמנות , בפן התאורטי שלה, ובהחלט מבקרת במוזיאונים ומחוברת לתחום.
אך, כפי שציינתי קודם, לא תמצאי אותי יוצרת לדו' פסל מעיתונים או קרטון- משום שלזה אני לא כ"כ מתחברת, וגם למען האמת, לא הזדמן לי.
לאחרונה התחלתי סדנת השלמות של 300 השעות הנדרשות, ועל כן השאלות מאוד מהותיות לי כרגע. האם אני בכיוון הנכון? אולי עלי פשוט להחשף לחומרים בכדי להבין טוב יותר?
האם מטפלת באמנות צריכה להיות אדם ורבלי? הרבה בילבול עולה, ואני מקווה שתוכלי בעזרת נסיונך בתחום, להאיר לי קצת את הדרך...
שוב תודה רבה,
אילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיילת
מיה גל M.A.21/09/2010אוסיף רק שכמובן שאת יכולה לבחור גם בתחום טיפול אחר - דרמה, פסיכודרמה, תנועה וכיוצ"ב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מהייטק לתראפיה באומנותאורי20/09/2010
אני מגיע מעולם הייטק, בעל תואר ראשון ושני בתחומי המדעים, שוקל ללמוד תעודה/תואר שני בתרפיה באומנות (התלבטות קשה ואמיתית). לפני שאני יוצא לדרך אני מנסה להבין מה נדרש ממני כדי להתחיל (השלמות, רקע באומנות וכד'), האם ניתן להשלים את הפערים הגדולים במהלך הלימודים או חייבים כבר להגיע עם רקע ובסיס מתאימים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורי
מיה גל M.A.20/09/2010אורי שלום,
קודם כל אני מברכת אותך על עצם ההתלבטות, היא אכן קשה, וגם אני הייתי במקום הזה בעבר.
ההשלמות הנדרשות הן הן בתחום הפסיכולוגיה - ארבעה קורסי השלמה בדרך כלל (אם כי כאשר למדתי בלסלי נדרשתי להגיע עם שני קורסי השלמה ושניים נוספים נלמדו במהלך התואר - יש לברר מהן הדרישות המקדמיות כיום), קורסים אלה ניתן ללמוד באונ' הפתוחה, בסמינר הקיבוצים ואני מניחה שבעוד מוסדות, וכן שעות בתחום האמנות הנבחר - יש להגיע עם 300 שעות לימוד לתואר וניתן להשלים 300 שעות נוספות במהלך התואר.
הדבר דורש השקעה אך בהחלט ניתן לביצוע - אם זו בחירתך.
בהצלחה בכל שתבחר
מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי המתווה-לדר' עפרה קרמר/מי שיודעחלי18/09/2010
במתווה מצוין כתנאי קבלה ממוצע של 85 בתואר הראשון. יש לי ממוצע 82 בתואר, אבל ציונים של מעל 90 ב4 קורסי ההשלמה בפסיכולוגיה שעשיתי עתה. האם יש לי סיכוי להתקבל או שתהיה נוקשות בעניין הזה (והאם המכללות יפעלו על פיו עוד לפני שהחוק יכנס לתוקפו?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס18/09/2010במתווה גם מצויין שלמוסדות לימוד שמורה זכות לקבל ללימודים במקרים חריגים של ממוצע פחות מ-85
בגרע שמוסד יקבל אישור ממל"ג ללמד לתואר שני הוא יהיה מחוייב למימוש כל המתווה בכללוותו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממוצע
ד``ר עפרה קמר19/09/2010להערכתי עד לכניסת החוק לא תהייה נוקשות מצד המכללות.
ברגע שהחוק יכנס לתוקפו כל מקומות הכשרת המטפלים ינהגו לפיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי קורסי השלמה חדשים שנוספוחלי17/09/2010
מישהו יודע איפה ניתן לעשות השלמה של קורס פסיכופיזיולוגיה? לא מצאתי בגוגל פשוט כלום (אולי פסיכולוגיה פיזיולוגית. זה אותו דבר??)
דבר נוסף, בתואר הראשון שלי (בתקשורת וניהול) למדתי סטטיסטיקה א' וסטטי' ב' וכן שיטות מחקר-האם מדובר על אותם קורסים (או שבפסיכולוגיה מתכוונים לקורסי סטט', ושיטות מחקר מסוג אחר?) אשמח מאוד מאוד לתשובה אם מישהו יודע:-) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס17/09/2010עשיתי בדיקת תוכן הקורסים בגוגל - על פניו פסיכולוגיה פיזיולוגית(הפיזיולוגיה של ההתנהגות) = פסיכופיזיולוגיה(יסודות פיזיולוגיים של ההתנהגות)
לגבי סטטיסטיקות ושישות מחקר - כנראה שזה אותם קורסים. מציע שתכנסי לאתר של האוניברסיטה הפתוחה ותשווי את תוכן הקורסים שלמדת עם תוכן הקורסים האלה של המחלקה לפסיכולוגיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס17/09/2010לגבי שיטות מחקר - האם למדת שיטות מחקר איכותניות? שזה נראה לי קורס שונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דינה
שמרית02/01/2011היי דינה,
האם מצאת תשובה לגבי קורס פסיכופיזיולוגיה? איפה אפשר להשלים אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקומות לימוד ותנאי קבלהאורית14/09/2010
שלום,
הייתי שמחה לדעת האם קיימים הבדלים מהותיים בין מקומות הלימוד- בעיקר בין אוניברסיטת חיפה ושאר המכללות, מבחינת הדגש הלימודי. כן מבחינת טיב התואר\ תעודה. גם כן האם קיימים הבדלים בין המכללות השונות- מכללת תל חי, דוד ילין, ביטוי.
בנוסף האם תעודת הוראה ממולצת לעוסקים בתחום?
וכן מבחינת ה300 שעות של אומנות מעשית, כתנאי קבלה. האם אלו 300 שעות שניתן ללמוד אצל אומנים פרטיים בעלי תואר, או במקומות מסויימים?
תודה רבה
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס14/09/2010הייתי מציע לך לעשות חיפוש פה בפורום על שמות המכללות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה תרפיסטית באומנותסילבי14/09/2010
למרכז יעוץ רב תחומי מתרחב דרושים מטפלים (פסיכודרמה, דרמה, תרפיה, אומנות, תנועה). התפקיד כולל הפעלת חוגים וסדנאות לילדים ובני נוער והדרכות הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודעתכם לתרפיסטים במרכז הייעוץ
נטע הרן29/09/2013בעקבות פרסום מודעת הדרושים תרפיסטים למרכז יעוץ רב תחומי, ברצוני לברר באיזה איזור נמצא המרכז.
אני מטפלת בתנועה ומחול ומתגוררת באיזור ירושלים.
לתשובתכם אודה,
נטע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרכז
ד``ר עפרה קמר14/09/2010היכן המרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרכז ממוקם באור יהודה
סילבי15/09/2010אני מבינה שאת מירושלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס15/09/2010אם תרצי להשאיר מס' טלפון. לגבי מייל - הוא נמחק פה בפורום כמו כל קישור אחר לאינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אושרית15/09/2010אני מעוניינת, איך אפשר ליצור עימך קשר
אושרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אז מה עושים? האם להרשם השנה?יעל10/09/2010
אני חייבת לציין שאני כבר ממש מבולבלת מכל המצב.
ברורים לי מאד כל הנתונים (החוק, הסכום הגבוה שאצטרך להשקיע גם אם אלך ללסלי וגם אם אעשה לימודי תעודה בבית ברל), ואני חייבת לקבל החלטה החג הזה... האם להתחיל השנה או לחכות ולראות מה יהיה.
מצד אחד ממש בא לי כבר להתחיל ללמוד - גם בגלל שהתכנים ממש מעניינים אותי וגם בגלל גילי המופלג, מצד שני, לא בא לי להתחיל ללמוד ולגלות באמצע הדרך שהמסלול (אני שוקלת להרשם לבית ברל) לא עומד בתנאים ואני אצטרך להתחיל הכל מההתחלה וגם לשלם על זה.
אני מניחה שרוב מי שעוד לא נרשם השנה מרגיש כמוני.
אני אשמח לקבל תובנות של אחרים לגבי המצב הנ"ל.
קשה לקבל החלטה החוסר וודאות שכזה....
אגב, אני גם אשמח לקבל דעות של אנשים שמכירים את המסלול בבית ברל ואולי יוכלו לספר קצת על הלימודים שם.
חג שמח לכולם! ושתהיה לנו שנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס10/09/2010את בטוחה שניתן עדיין להירשם לבית ברל השנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן.
יעל10/09/2010כבר התקבלתי, אני רק צריכה להתחיל לשלם....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס10/09/2010אם מדאיג אותך עניין של תעודה בבית ברל אז למה שלא תלכי ללמוד בלסלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבעיות שלי עם לסלי
יעל10/09/2010בלסלי יש מספר בעיות:
1. 100,000 ש"ח זה באמת מוגזם.
2. אבל נגיד שאיכשהוא הייתי מסתדרת, בשנה השנייה שלהם יש 4 ימי לימודים (יום אחד +3 ימי פרקטיקום- 25 שעות פרקטיקום הם דורשים), כך שאין לי אפשרות לעבוד תוך כדי הלימודים.
אגב, הם גם לא מאפשרים לפצל ל-3 שנים - מה שהיה מקל מאד על הכל...
3. בשנה הבאה הם הופכים להיות מכללה פרטית. גם הם בשלבי מעבר ואין לדעת את המשמעויות לכך.
4. לסלי לא עומדים בתנאי מספר 2 "בלימודים ייחודיים" ע"פ המלצות המל"ג האחרונות שפורסמו מההבנה הפשוטה שלי בנושא. מה שאומר שגם הם לא מותאמים לגמרי להצעת החוק. (לא שמישהו יודע מה יהיה בסוף...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס10/09/2010אז אולי תחכי שנה ותראי מה קורה אז...
יכול להיות שבשנה הבאה בית ברל יקבלו אישור ללמד לתואר שני ואז הלימודים שם ימשכו שנתיים ולא שלוש שנים כמו עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה עם מי שיתחיל ללמוד השנה?
יעל10/09/2010זו בידיוק הבעיה... שהכל זה אולי...
ואולי המל"ג בכלל לא יאשר להם את התוכנית, כפי שהיה עד עכשיו?!
השאלה שלי היא מה יהיה עבור תלמידים שנרשמים השנה ואז החוק יעבור?
התלמידים לא נחשבים כבר מטפלים, אז זה אומר שנצטרך להתחיל שוב בשנה אחרי במוסד מוכר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס10/09/2010ואם בית ברל יקבל בשנה הבאה אישור ללמד תואר שני למה שלא תחכי שנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס10/09/2010יש מתווה כללי לתואר שני כפי שזה מופיע בהחלטת מל"ג - זה אמור לתת אישור מהיר למוסדות שיקיימו אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתן תואר שני טיפולי
יעל10/09/2010אם בית ברל יקבלו אישור לתת תואר שני בשנה הבאה זה יכלול גם את מי שיתחיל השנה.
הענין הוא שזה מורכב יותר. בית ברל הוא מוסד לימודי שתכניו עוסקים בחינוך ולא בטיפול.
אני לא חושבת שהמל"ג יאשר למוסדות חיוכיים לתת תואר טיפולי, אחרת כל מכללה הייתה יכולה לתת תואר שני בפסיכולוגיה קלינית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס10/09/2010לא בטוח שהמכללה ביקשה ללמד תואר שני בפסיכולוגיה או שלא עמדה בתנאים כמו בטיפול בהבעה ויצירה
אני מדגיש שוב - לפני שנתיים מל"ג התחיל בנסיון של 3 שנים בהגדרה של מתווה כללי למוסדות שמעוניינים ללמד תואר שני במקצוע כלשהו. למשל, אוניברסיטת חיפה קיבלה אישור ללמד תואר שני בהבעה ויצירה לפי המתווה הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס10/09/2010לפי דעתי, מכיוון שהמסלול הנוכחי של בית ברל לא עומד במתווה של התואר השני, מי יתחיל ללמוד השנה לתעודה לא יוכל לסיים לתואר שני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהה שנקל שלי לנושא
עלמה113/09/2010אני בדעה שלא לחכות. מי שיכול להתקבל לאחת המכללות המוכרות (תל חי, בית ברל, סמינר הקיבוצים) אז פשוט להתחיל ללמוד השנה.
מי יכול להתחייב שהחוק יכנס בשנה הבאה? בעוד שנתיים? או שלוש?? נכון להיום אף אחד לא יכול להתחייב.
אז כן .. להתחיל ללמוד ואם תצתרכי השלמות כשיכנס החוק תתמודדי עם הגשר הזה כשתגיעי אליו.
אני לא מאמינה שכל מי שיש לא תעודה ולא תואר II יזרק לכלבים אלה תינתן לו הזדמנות לעשות השלמות וכו.
אני באותה סירה כמוך
גם אני בגיל די מתקדם והחלטתי לא לחכות ובשום פנים לא לשלם 100.000 ש"ח זה מוגזם ביותר.
אז כן להתחיל ולקחת בחשבון שיתכן ותצתרכי השלמות שאני מאמינה שתוכלי לעשות תוך כדי עבודה (זאת אומרת שהלימודים לא יהיו במשרה מלאה).
זאת דעתי ואני מקווה גם לעשות כך
שנה טובה
גמר חתימה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליעל
רינת21/09/2010מהן המלצות המל"ג בלימודים ייחודיים??
בתוך הכתבה רשום במפורש "ובמסגרת תואר שני רק בשלוחת אוניברסיטת לסלי בישראל, באוניברסיטת בר אילן בתחום הטיפול במוזיקה ובחוג לחינוך באוניברסיטת חיפה בתחום הטיפול בספרות."
זה מאוד ברור בעיניי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס21/09/2010לא בטוח שמוסדות שמינית עומדים בתנאים של המתווה החדש לתואר שני מתאריך27/7/10 שפורסם ע"י מל"ג , לכן זה שיש תואר שני לא אומר עדיין שהוא יוכר כאשר החוק יצא:
1)מקצועות טיפוליים ואיבחוניים-המשגות וגישות עיוניות.2)מקצועות מתודולוגיים ומחקריים.3) קורסים משותפים מעולמות התוכן של טיפול באומנות.4)קורסים יחודיים לכל תחום התמחות. כאשר ענף 1 ו-4 הם המרכזיים בתוכנית הלימודים.נקבע כי ענפים 3 ו-4 יהוו 60% מהיקף הלימודים בתוכנית.ענפים 1+2 יהוו 40% מהיקף הלימודים בתוכנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לסלי קולג' או אונ' חיפה- התלבטות..לימור07/09/2010
שלום, אני מתלבטת באיזה מוסד ללמוד תרפיה באמנות פלסטית. האם ללכת על אונ' חיפה, שם עפ"י מיטב הבנתי מדובר על מסלול של 3 שנים, הכולל תזה וכ-700 שעות פרקטיקום, נכון לעכשיו, או ללכת על לסלי, שם הלימודים נמשכים שנתיים ו900 שעות פרקטיקום, אך ללא תזה??? ז"א שאם אסיים את הלימודים בלסלי, לא אוכל להמשיך ללמוד באקדמיה, לדוקטורט, מפני שהלימודים שם אינם כוללים תזה? האם זה המצב?
שאלה נוספת שלי- היא האם זה חשוב שתהיה לי בנוסף לתואר השני בתראפיה, גם תעודת הוראה?
האם תרפיסטים מחוייבים בכך? ומה היתרונות שיש לכך, אם בכלל....?
אודה על תגובתכם....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס07/09/2010בלסלי לימודים השנה הם עם תזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי -שנה טובה
עלמה108/09/2010אם יש לך 100.000 ש"ח לשכר לימוד אז אולי לסלי זה המקום
אלכס09/09/2010לא הייתי מייחל שנה טובה לעצמי עם הוצאה כספית של 100 אלף ש"ח (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודת הוראה, האם כדאי?
לימור09/09/2010מה לגבי תעודת הוראה? האם היא הכרחית לתרפיסטיים באמנות? תודה, ושנה טובה!
אלכס09/09/2010אין קשר בין תעודת הוראה ללימודי טיפול בהבעה ויצירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בית ברל או לסלי קולג'דנה07/09/2010
אני ממש מתלבטת בין לימודי תרפיה באומנות בבית ברל או בלסלי קולג'
אשמח לשמוע חוות דעת על שני המקומות
צריכה להחליט ממש בקרוב
תודה ושנה טובה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס07/09/2010כדאי שתעשי חיפושים בפורום על מילים 'בית ברל' ו'לסלי'
תוכלי לראות לא מעט תגובות בהקשר לכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלות על פסיכודרמהנינה05/09/2010
שלום,
אני רוצה ללמוד טיפול בדרמה, עדיין לא בטוחה לגבי ההבדלים בין פסיכודרמה ודרמה תרפיה, ורציתי לשאול- אני מתחילה ללמוד תואר ראשון בעבודה סוציאלית ורוצה אחריו להמשיך ללמודי תעודה/תואר שני, והבנתי שהדרישות, בנוסף לתואר ראשון במקצוע טיפולי, הן 600 שעות בדרמה. שאלתי היא- באיזו מסגרת אפשר להשתתף כדי שיחשיבו לי את השעות? כל חוג דרמה שהוא? עיוני או מעשי? משהו אחר? והאם 5 יחידות לימוד בתאטרון (עיוני ומעשי) מביה"ס תיכון נחשבות בשעות האלה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנינה
מיה גל M.A.05/09/2010נינה שלום,
אין קריטריונים לגמרי ברורים לענין השלמת שעות הדרמה, אני מניחה שכל מוסד או מורה מוכר ומוסמך יוכל לענות על הדרישות.
בהחליט נשמע שבגרות 5 יחידות בתאטרון עונה על הדרישה, אולם למען הסר ספק הייתי מציעה לך לברר מול אחד ממוסדות הלימוד המלמד פסיכודרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלכס
רינת21/09/2010שתדע- שלסלי יכולים להגיש נגדך תביעה משפטית על הוצאת דיבה. אם לא עברת תהליך קבלה בלסלי, איך אתה יודע כמה מתקבלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השלמות לתואר שני בהבעה ויצירהמרוה04/09/2010
עוד משוואה להתלבטות-
אני מצרפת לינק לתוכנית השלמות לתואר שני של אוניברסיטת תל אביב
שכפי שהם כותבים נוצרה עקב הצורך ההולך וגובר לתואר שני של מטפלים בתחום.
הם שנתיים (4 סימסטרים) יומיים בשבוע ושכר הלימוד הוא 42 אלף שקלים!!
אם עושים חישוב של שכר הלימוד בסמינר הקיבוצים נניח + השלמות לתואר שני הנ"ל = מאוד מאוד קרוב לשכר הלימוד בלסלי..
ז"א ייתכן שההשלמות לתואר שני שמרביתנו בונים עליהם - יהוו את אותה המעמסה הכלכלית כמו לימודים בלסלי!
ואגב שכר הלימוד בתוכנית הזאת מרגיש לי כמו ניצול של המצוקה של הלומדים לימודי תעודה, וניצול של המצב המעורפל שיש כיום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
אלכס04/09/2010מי אמר שאלפי בעלי תעודה יצטרכו להשלים לתואר שני? אני לא חושב כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאוד מקווה שבסוף תוכל להגיד
מרוה04/09/2010לכולם "אמרתי לכם" אבל זה לא סוד שהמצב מעורפל וגם אף אחד לא אמר שלא יהיה צורך להשלים.
אני ושכמותי בודקים אופציות.
בגדול גם לי זה לא נראה הגיוני שאנשים שסיימו שלוש נשות לימודים במוסדות שכיום נחשבים בתחום ישלל מהם הרשיון מכיון שהם אינם בעלי תואר שני.
מצד שני אולי עדין יהיה להם רשיון אבל עקב השינוי בחוק הביקוש לבעלי תואר שני בשוק העבודה יגבר ?
אין לדעת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010לא יהיה ביקוש לתואר שני אלא לנסיון שיש למטפלים מנוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה אני קוראת גם בפורמים אחרים
עלמה104/09/2010בנושא ושם כותבים אנשים מהתחום עצמו (מרצים \ מטפלים ויו'ר יהת) ממה שהם אומרים המצב מעורפל ולא ברור.
אני אישית בדעה שכן תהיה דרישה להשלמות לתואר שני
אבל בהתחלה הבלגן יחגוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010גם אני קורא שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתה קורה "שם"
עלמה104/09/2010אז בוודאי אתה מבין ש כל מה שאתה כותב זה השערות או ניסיון לנבא מה יהיה (כנ'ל גם לגביי אגב).
הם שם מרצים ואנשים מתוך התחום עצמו (כולל יו'ר יהת) לא בטוחים איך יראה תחום הטיפול בהבעה ויצירה . מה יהיו הדרישות וכו
אז על אחד כמה וכמה אנשים מבחוץ לא יכולים לדעת בבטחה מה יהיה בעתיד במקצוע.
אתה (ואני) משערים השערות שלדעתנו נראים הכי הגיוניים אבל זה לא אומר בהכרך שכך זה באמת יהיה וה"ניבוי" שלנו יצא לפועל במציאות.
אנחנו יודעים שכנראה תהיה דרישה לתואר שני
אבל מתי הדרישה תכנס לפועל ויתחילו לייסם אותה?
השנה הבאה?
בעוד שנתיים? שלוש אולי?
ומה יהיו הדרישות מבעלי התעודות ? איך תראה תוכנית ההשלמה לתואר II?
הכל כרגע זה השערות שגם המרצים ויו'ר יה"ת לא יודעים ב100%* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010מי שרוצה ללמוד ילמד השנה למרות הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזה מה שהציעו
עלמה104/09/2010גם בפורום ההוא.
לא לחכות
מי שרוצה ללמוד שיתחיל עכשיו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010לא הציעו שם מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיציעו כן
עלמה104/09/2010המנהל הציע
תקרא שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה הייתי שמה קישור לפורום
עלמה104/09/2010ההוא של אלון האס
אבל יש פה נתייה למחוק קישורים אז אין טעם
אני ממליצה לך לעקוב שם על השירשורים
הוא בפרוש המליץ למי שרוצה ללמוד לא לחכות
אני מקווה שההודעה הזאת לא תמחק גם
:-\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010"י.ה.ת מנוע מלייעץ
בהמלצת היועץ המשפטי של י.ה.ת, האיגוד מנוע מלייעץ לציבור איך לנהוג במצב המעורפל הנוכחי, לגבי הלבטים אם להתחיל כעת לימודים בטיפול ביצירה והבעה ובאיזו תוכניות הכשרה. זאת, כדי לחסוך ממנו תביעות משפטיות, בשל פגיעה בכושר ההשתכרות של תוכניות ההכשרה או אפליה של מי מהן. כל עוד ועדת הרווחה והבריאות בכנסת לא אומרת את דברה ומחליטה מה תהיינה הוראות המעבר, כל המלצה היא בגדר ניחוש בלתי אחראי שאין לו על מה להסתמך."* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה יש מצב שזה ימחק
עלמה104/09/2010אני קראתי את התשובה של מנהל הפורום אלון האס
"ראשית - לגבי ההמלצה שלך - להתחיל ללמוד ולא להמתין - אני מצטרף "
את השאר אני לא אצטת כדי לא לעשות פרסומת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס04/09/2010עם כל הכבוד(ויש כבוד) אני יכול להתייחס רק להודעות של יו"ר י.ה.ת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר
עלמה104/09/2010לי נראה (באופ אישי מה שההגיון שלי אומר לי) שיקומו תוכניות להשלמות לתואר II . תוכנית מקוצרת שכזו.
קשה לי להאמין שידרשו עוד לימודים של 3\4 שנים .
אישית הייתי מחכה עם הניסיון לנבא איך יראו תוכניות ההשלמות
מה ילמדו
כמה שנים
והשכר לימוד
קצת מוקדם מידי לזה לדעתי לפחות
אבל לדעתי עם הזמן כן ידרשו שלמטפלים בהבעה ויצירה יהיה תואר II . אחרי תקופת המעבר וכו כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתואר שני
ד``ר עפרה קמר04/09/2010עד שלא תהייה פגישה של הוועדה בכנסת לא נדע מה נידרש מהבוגרים. ההצעה של המל"ג מדברת על כך שכל התוכניות תהיינה חייבות בעתיד להעניק תואר שני , היא לא מדברת על הבוגרים.
צריך לזכור שהמל"ג מדבר רק על תואר שני בטיפול באמנויות. ולא על תואר שני במקצועות אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשרשור
גילה06/09/2010גם אני ביררתי באונ' ת"א על לימודי המשך וגיליתי שזה לא תואר בטיפול אלא רק בהבעה ויצירה. לכן גם אם אני אלמד 5 שנים (ואוציא 100000 ש"ח- 60 על לימודי תעודה+40 על השלמות לתואר שני) עדיין לא יהיה לי תואר שני טיפולי. אחרי שניסיתי המון קיצורי דרך, הבנתי שזה יעלה לי כמו בלסלי. לכן נראה לי שאני ארשם בסוף ללסלי. כי כמו שזה נראה כרגע-עדיף ללכת על בטוח.
אלכס06/09/2010שיהיה בהצלחה,
רק תזהרי שאחרי שנה אחת שלא תִמֵצאי מתאימה להיות מטפלת ותצטרכי להיפרד מ-50 אלף ש"ח על כך בתשלום ללסלי על שנת לימודים אחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה לאמא עם שלושה
יעל11/09/2010אני יודעת שאני רוצה ללמוד טיפול בתנועה
אני גרה מול דוד ילין בירושלים ויכולה ללמוד לימודי תעודה אבל..... אני לא רוצה למצא את עצמי לא רלוונטית
מצד שני חיפה רחוקה נורא שעתיים וחצי נסיעה זאת אומרת חמש שעות נסיעה ביום
אני ממש מתוסכלת
אם משהו יוכל לתת כיוון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס11/09/2010לא יודע אם נרשמת השנה או לא... אם כן, לצערי לא אוכל "לתת לך כיוון" בגלל שהנושא מורכב ואף אחד לא יכול לדעת מה יוליד העתיד.
אם לא נרשמת השנה, אז לפי הבנתי יש סיכוי לא מבוטל ש'דוד ילין' יקבלו בשנה הבאה אישור לתואר שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר עפרה קמר12/09/2010השנה לא נפתחת תוכנית בדוד ילין, ההרשמה לשנה הבאה מתחילה במרץ 2011.
אשמח לדבר איתך - 0547279744, על התוכנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת
רינת15/09/2010אני לא רואה שום סיבה לכך שאני לא אהיה מתאימה לאחר שנה. אם אני אתחיל את המסלול בלסלי אני גם אסיים אותו. אני מאמינה בעצמי ומאמינה שאקבל את הכלים המתאימים בלימודים בכדי להצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה115/09/2010אם יש לך את ה100.000 ש"ח האלה שיהיה בהצלחה.
אלכס15/09/2010זכותך להאמין בעצמך, אך בלסלי כמעט כל אחד מתקבל ללימודים לעומת למשל מכללת סמינר הקיבוצים ששם מתקבל אחד מתוך ארבעה חמישה. לכן הסינון הראשוני בלסלי יכול לפספס את התאמתך להיות מטפלת ולאחר שנה את עלולה לגלות שהוצאת 50 אלף ש"ח על קרן צבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס15/09/2010לסלי מדגישה בכל הזדמנות שזכותה לפסול מי שלומד אצלם גם בכל שלב של הלימודים שם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאלכס
עלמה115/09/2010מאיפה אתה יודע שלסמינר הקיבוצים מתקבלים 1 מתוך 4?
נכון ששם יש ראיון קבלה (גם לתל חי יש ראיון) אבל מאיפה אתה יודע על התהליך עצמו?
עברת אותו?
מכיר מישהו שעבר אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אלכס15/09/2010למדתי מבוא לטיפול בתנועה בסמינר הקיבוצים. אז משם...
גם הייתי ביום פתוח של לסלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
אלכס15/09/2010נדמה לי שדובר אפילו על 1 מ-5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
עלמה115/09/2010זה אולי נכון שלא כולם מתקבלים
אבל לא בטוחה לגבי מספרים ספציפים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)