מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתחילה להתעניין בתחוםשרית02/04/2012
שלום רב,
אני מרפאה בעיסוק ומעונינת להמשיך בלימודי תרפיה באומנות. האם כיום על מנת לעבוד בפועל יש לי צורך ללמוד במקום שנותן תואר שני? או שלימודי תעודה מספיק?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתחילה להתעניין בתחום - תגובה
מיה גל M.A.03/04/2012שרית שלום,
כיום לימודי תעודה מספיקים אולם המצב עשוי להשתנות לאור הצעת החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה
שרית03/04/2012תודה מיה,
האם מדובר בהצעת חוק שיהיה מספיק לעשות מבחן בסופו של דבר (כמו שהיה לפרא רפואי) או שמדובר בתואר שני כפשוטו?
היכן אפשר לקבל מידע לגבי הצעת החוק? ומתי החוק אמור לחול?
תודה רבה.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית
תום04/04/2012שלום שרית , כפי שאני הבנתי לאחר בירור מעמיק, חשוב מאד ללמוד תואר שני ולא לימודי תעודה בתחום של טיפול בהבעה ויצירה. חוק הטיפול עומד בקרוב מאד להיחקק, החוק מדבר על כך שרק בעלי תואר שני בטיפול (ולא לימודי תעודה) יוכלו לקבל תעודת מטפל ממשרד הבריאות. כמו כן, החוק מדבר על כך שגם מי שלמד לימוד תעודה (גם לפני כמה שנים טובות) יצטרך להשלים לתואר שני. ולכן אישית, אני ממליצה לא לקחת סיכון בתחום הנ"ל, אלו לימודים קשים ומחייבים ולכן עדיף ללמוד תואר שני עם כל מה שכרוך בכך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית - תגובה
ד``ר עפרה קמר04/04/2012את יכולה לקבל מידע דרך האתר של י.ה.ת ודרך אתר הכנסת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שרית04/04/2012תודה רבה על המידע המפורט.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת מידע
ליסה16/04/2012ההחלטה לאשר את המקצוע בחוק מביאה גם להתארגנות של מוסדות הלימוד. ממה שאני הבנתי אז חלק מהמקומות הטובים שמלמדים כרגע לימודי תעודה מגישים תכניות למל"ג לאשר את התכנית לתואר שני (יש לי חברה שבדיוק מבררת לגבי בית ברל כרגע והם בהחלט חלק מהמוסדות האלו. יכול להיות שהעובדה שהם מוסד אקדמי בתחום האמנות והחינוך היא לטובתם מבחינה זו. בטוח שמבחינת ההכשרה זה יתרון).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת מידע - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/04/2012מספר מוסדות הגישו תוכניות לתואר שני למל"ג, בית ברל, מכללת דוד ילין, סמינר הקיבוצים, מכללת בית וגן. סמינר לוינסקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
שרית16/04/2012תודה על המידע המפורט
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשרית - תגובה
ד``ר עפרה קמר01/05/2012שלום רב
לצערנו החוק עדיין לא עבר, ויש להניח שעם הקדמת הבחירות נצטרך לחכות לוועדה חדשה בכנסת שתלמד את הנושא ושוב יעברו ימים רבים עד שהחוק יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה
תום16/04/2012שלום שירה, אני יודעת שהלימודים בשלוחת לסלי הם כרגע 3 שנים כאשר השנה השלישית היא שנת התמחות. היות והלימודים עברו להיות 3 שנים (ולא שנתיים כמו שהיה עד כה) הם פחות אינטנסיביים. אני יודעת שבשנים האחרונות המון מקומות מעסיקים מטפלים באמנות כמו בתי ספר, במכון להתפתחות הילד, בתי כלא וכדומה. אני ממליצה לך לברר יותר פרטים בשיחות טלפון עם המקומות שבהם לומדים טיפול באמנות. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שרית
תום16/04/2012שלום שרית, גם אני ביררתי לגבי לימודי טיפול באמנות , גם לימודי תעודה וגם תואר שני. כולם המליצו לי ללכת וללמוד רק לימודי תואר שני ולא לימודי תעודה היות ובקרוב ייכנס חוק הטיפול שמדבר על כך שרק בעלי תואר שני בתחום הטיפולי יוכלו לקבל רישיון טיפול ממשרד הבריאות, ואף יותר מכך, החוק מדבר על כך שגם אם למדת לפני 5,6,7 שנים לימודי טיפול – כלימודי תעודה, תצטרכי לעשות השלמה לתואר שני ולכן אני חושבת שלא כדאי לקחת סיכונים בתחום. . ישנם מקומות שמלמדים תואר שני וכדאי לך לפנות אליהם לאינפורמציה נוספת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
שרית16/04/2012אם למדתי קרמיקה בחוג (אצל מורה בוגרת בצלאל) אני יכולה לבקש ממה אישור של שעות אומנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
מיה גל M.A.17/04/2012שרית שלום,
ודאי שתוכלי, אני מציעה לך להתייעץ עם המוסד שבו את מתכננת ללמוד לגבי ניסוח האישור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה - תגובה
ד``ר עפרה קמר17/04/2012כדאי לשים לב לאן את נרשמת, חלק מהמוסדות שהגישו תוכניות למל"ג דורשות אישורים על שעות אמנות לפי דרישת המל"ג, כלומר לימודי אמנות רק במוסדות אקדמיים או מוסדות שמוכרים על ידי משרד החינוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתום תגובה
עלמה 117/04/2012שאתה אומר בקרוב זה שנה הבאה ? בעוד שנתיים? שלוש?
למיטב ידיעתי הצעת החוק מונכת על שולחן הכנסת כבר כמה שנים ועין ממש יעד להעברת החוק {נכון להיום כמובן}.
תחום בעייתי.
אני מציעה להיות עם יד על הדופק ואם זה מעניין אותך תתצרפי לעמוד הפייס בוק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימוד תראפיה במכללת בית וגןיהודית27/03/2012
שלום לכולם
אני רוצה לברר העם מכללת בית וגן מוכרת ללימוד תראפיה באומנות אני אשמח לקבל מדע.
בברכה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימוד תראפיה במכללת בית וגן - תגובה
ד``ר עפרה קמר31/03/2012אני מציעה לבדוק עם מכללת בית וגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
...27/09/2012ממה שאני יודעת היא מוכרת מתאם משרד החינוך.
הם ביקשו בקשה לתואר שני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתמאיה26/03/2012
האם ניתן להשלים את קורסי הפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - תגובה
מיה גל M.A.27/03/2012בהחלט. באוניברסיטה הפתוחה יש קורסים טובים ומקיפים בפסיכולוגיה וניתן להשלים שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומנותמאיה26/03/2012
שלום,
אני מעוננינת להירשם ללימודים בדוד ילין,
שאלתי, האם שעות צילום סטילס, וידאו וגרפיקה ממוחשבת יכולים להכלל בדרישה לשעות האומנות?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר27/03/2012חלק מהשעות יכולות להחשב, צריך לבדוק את הסילבוסים של הקורסים הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבחן קבלה באנגליתיובל25/03/2012
שלום,
חלק מהליך הקבלה בחלק ממוסדות הלימודים הוא מעבר של מבחן קבלה באנגלית. אשמח לבל אינפורמציה על הנושא (מהו נושא האנסין, כמה עמודים בערך המאמר וכמה עמודי שאלות יש עליו, מהי הרמה וכו')
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבחן קבלה באנגלית - תגובה
ד``ר עפרה קמר27/03/2012כדאי לבדוק במוסדות הלימודים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מאמנת לילדים ונוער מספרת...מדהים!ליטל20/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה היא מספרת?
אלינה25/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תראפיה דחוףיהודית16/03/2012
שלום רב ד''ר עפרה
אני מעוניינת ללמוד תראפיה באמנות לאחרונה גיליתי שהעלו את הדרשות מלבד קורס השלמה דורשים ממוצע של 85 חשוב לי לציין שאני למדתי תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה בממוצע של 76 כמו כן יש לי תעודת הוראה ממכלת לוינסקי (הסבה לאקדמאיים ממוצע 91 ) .
מבחינתי למרות שאני לא עומדת בדרישות אני חייבת ללמוד את הלימודים האלה אני מרגישה שזה הייעוד שלי (בדקתי אני לא יכולה לשפר את תואר הראשון ) מה את מציעה לי לעשות והאם יש לך מדע שיכול לעזור לי ?
בתודה מראש
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני באותה הסירה
מירה19/03/2012היי יהודית, ביררתי בכל מיני מוסדות לגבי התחום, אני נמצאת באותה הסירה כמו אצלך. גם הממוצע שלי אינו מספיק. אני מאד רוצה ללמוד בלסלי (שם למדה גם חברה שלי והיא מאד מרוצה), והבנתי שיש ועדות חריגים. שוחחתי איתם והם ממליצים להירשם ולהיכנס לוועדת החריגים. סה"כ אם את רוצה תואר שני ולא לימודי תעודה אין לך (ולי) הרבה אופציות. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסלי
ת22/03/2012הלימודים בלסלי עולים 100 אלף ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודית במככלת בית וגן
יהודית27/03/2012היי
בדקת לגבי מכללת בית וגן בירושלים
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלימודי תראפיה דחוף - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/03/2012יהודית שלום, אכן זו בעיה. המל״ג קבע שממוצע התואר הראשון הוא 85, כל מוסד לימוד רשאי להעביר מועמדים וועדת חריגים במידה והממוצע שלהם נמוך מהנידרש. זה אומר שאת צריכה להרשם לעבור וועדת קבלה ורק אז יחליטו אם להעביר אותך לוועדת חריגים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תואר שנימתלבטת05/03/2012
שלום, אני סטודנטית שמסיימת השנה את לימודי התואר הראשון שלי בתוכנית פסיכודאלי מטעם אוני' חיפה, שזאת תוכנית להכנה ללימודי המשך בטיפול בהבעה ויצירה, אני עכשיו עומדת בפני דילמה לגבי המשך הלימודים לתואר שני או תעודה, בגלל שהעניין עדין מעורפל עקב החוק שאמור לעבור בכנסת, קראתי על התוכנית שבאוני' ת"א שנותנת תואר שני בתוכנית הבינתחומית להכשרת מוסמך MA בהבעה ויצירה שהיא מיועדת למטפלים עם תעודה או סטודנטים לתעודה החל משנת לימודיהם השניה, אני מאוד מעוניינת להתחיל השנה בתעודה ולהשתלב בתוכנית הזאת בשנה שאחריה אבל אני לא יודעת אם התוכנית הזאת מספקת את דרישות החוק ושאם אסיים את הלימודים יידרש ממני עוד השלמות !!!
אם שמעת על התוכנית אשמח אם תספקי לי מידע לגבי התוכנית וההיענות שלה לחוק .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תואר שני - תגובה
ד``ר עפרה קמר12/03/2012לצערי אני לא מכירה את התכנית, נראה לי שעד שהחוק לא יצא, כולנו נשאר בערפל לגבי הדרישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרישות המל"ג ודרישות משרד החינוךאביטל28/02/2012
שלום רב,
1. לפי דרישות משרד החינוך צריך מבוא לפסיכולוגיה קורס שנתי ופסיכופתלוגיה קורס סמסטריאלי ולפי דרישת המל"ג בדיוק להיפך מבוא לפסיכו סמס' ופסיכופתלוגיה שנתי. לפי מה להתייחס??
2. לפי משרד החינוך צריך 300 שעות נוספות במהלך התואר, האם הם חלק מהלימודים? עלי לעשות באופן עצמאי?
העלויות במצטבר פשוט מטורפות..
תואר ראשון, השלמות פסיכולוגיה 300 שעות, תואר שני, עוד300 שעות ואח"כ שנת סטאז' עם הדרכה שגם היא בעלות לא נמוכה וגם בסוף מתקשים במציאת עבודה??
אשמח לסדר בבלבול שנוצר אצלי ולעידוד והכוונה.
תודה רבה.
אביטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרישות המל"ג ודרישות משרד החינוך - תגובה
ד``ר עפרה קמר29/02/2012באמת מבלבל , התשובה תלויה במקום ההכשרה אליו נרשמת או מתכוונת להרשם. לדוגמא, במכללת דוד ילין עשו חיבור של הדרישות כלומר לומדים את הקורסים 'הארוכים' . אני מניחה שכל מכללה נוהגת אחרת. כדאי שתבררי במקום אליו נרשמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרישות המל"ג ודרישות משרד החינוך - תגובה
ד``ר עפרה קמר29/02/2012ובהמשך לשאלות שלך, את 300 השעות הנוספות את צריכה לעשות בזמן הלימודים על חשבונך ובזמנך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטת..לילך23/02/2012
בס"ד
שלום!
אני השנה מסיימת את לימודי התואר הראשון בעבודה סוציאלית מטעם אוני' חיפה.
אני מאוד מתלבטת בין לימודי תואר שני בעבודה סוציאלית קלינית לטיפול באומנות.
האם יש ביקוש בתחום?
כעת אני עובדת באופן פרטני עם ילדים והדרישה היא לשעות אחה"צ..
מהם האוכלוסיות בהם עובדים בטיפול באומנות בעיקר? האם יש עבודות גם לשעות הבוקר? האם עדיף ללכת "על בטוח" וללמחוד תואר שני קליני בעבודה סוציאלית או לקחת סוג של סיכון בטיפול באומנויות?
אני מאוד אוהבת את התחום!! אני חושבת שאומנות ונפש זה שילוב מהמם!!
תודה רבה!
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתלבטת.. - תגובה
ד``ר עפרה קמר23/02/2012נכון, השילוב של אמנות ונפש זה השילוב המנצח.
קשה להציע לך מה ללמוד שני התחומים מרתקים.
יש עבודה בתחום הטיפול באמנות בשעות הבוקר בעיקר במערכות של משרד החינוך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמנות משקמתיהודית22/02/2012
שמעתי על מקום שנקרא בית איזי שפירא ברעננה. האם המקום מוכר לקבלת מטפלת מומסכת לאמנות משקמת.אבקש פרטים נוספים על המקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנות משקמת - תגובה
ד``ר עפרה קמר23/02/2012נראה לי הכי נכון שתבקרי בבית איזי שפירא , ותשמעי פרטים על המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מעונינת לבדוק אפשרות למודי תואר שניתמי20/02/2012
לימודי תואר שני תרפיה באמנות.
צריכה לבדוק מה הדרישות והחובות.
אני תרפיסטית באמנות עם תעודה מאונ' חיפה ללא תואר שני.
גרה בצפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השלמת תואר שני למטפלים קיימים
איילה21/02/2012יש בחיפה תוכנית השלמה למטפלים מנוסים, אם הבנתי נכון מדובר ביום לימודים אחד בשבוע. שווה לפנות לאונ' ולברר פרטים. למסיימים מוענק תואר שני בטיפול באומנות מחיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכללת ורצברגר-אומנות משקמתדנית20/02/2012
שלום רב,
קיבלתי פרטים לגבי לימודי אומנות משקמת במכללה הנ"ל , אין לי תואר אקדמי כל שהוא, שאלתי היא: האם אחרי שנת לימודים אקבל תעודת מטפל מוסמך- כך הובטח, אוכל לצאת לשוק ולחפש עבודה ?? היכן ?? האם בתחום הנ"ל לא צריך תואר??? ניסיון ???.
או שהכל בגדר הבטחות על מנת שהרשם ללימודים.
אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכללת ורצברגר-אומנות משקמת - תגובה
ד``ר עפרה קמר20/02/2012מאוד מצטערת, אני לא מכירה את מכללת ורצברגר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמנות משקמת במכללת ורצברגר מומלץ
סיגל07/09/2012קראתי את שאלתך.
השנה למדתי במסלול אמנות משקמת במכללת ורצברגר. ענת מנר היא אכן מרכזת המסלול והיא מעולה! אך חוץ ממנה בהחלט יש מרצים אחרים שמלמדים אותך כל אחד בתחומו.
זו תוכנית מלאה הכוללת גם את הפן המעשי בשילוב הכרת אוכלוסיות. מבוא לתראפיה. סטאג והעשרה מגוונת מאוד
חוץ מענת מנר מלמדים אותך אנשי מקצוע רבים כגון מרצה לפיסול, מרצה להכרת אוכלוסיות, מרצים נבחרים בתוכניות העשרה ועוד..
אני בדקתי הרבה, וזו בהחלט תוכנית מקיפה מאוד, הן מבחינת רמת הלימודים, המרצים ובכלל הסטודנטים שלומדים במגמה הם בהחלט ברמה גבוהה.
בכל מקרה מאחלת לך הצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מטפל באומנות עבור בננו חוזר בתשובהאירית19/02/2012
מחפשים מטפל באומנות דתי-חרדי עבור בננו בחור בן 22 ניפגע נפש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מטפל באומנות עבור בננו חוזר בתשובה - תגובה
ד``ר עפרה קמר19/02/2012באיזה אזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי לימודי תרפיה באומנותשני זורע15/02/2012
אני עובדת סוציאלית בעלת תואר ראשון, מעוניינת ללמוד תרפיה באומנות ומאד מחוברת לנושא
ראיתי שיש מסלול באוניברסיטת בן גוריון של תואר שני בעבודה סוציאלית עם התמחות בשימוש בכלים אומנותיים בטיפול..
ורציתי לשאול האם מישהו יודע , עד כמה התואר הזה נותן כלים בתרפיה באומנות,? והאם הוא נחשב כמטפלת באומנות ויאפשר לי להתקבל לעבודה בבתי ספר , פנימיות, מרפאות וכן הלאה... . ?
אני ממש אשמח אם מישהו למד שם ויכול להמליץ או לספר לי יותר על המסלול הזה...
ובכלל תגובות יתקבלו ברכה
תודה רבה
שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי לימודי תרפיה באומנות - תגובה
ד``ר עפרה קמר16/02/2012מצטערת , אבל לא מכירה את הקורסים של התוכנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)