מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הגדלת חזהעידית22/07/2011
שלום רב
אני שבועיים לאחר ניתוח הגדלת חזה.
הניתוח ממש עבר בקלות ולא סבלתי ככ מכאבים,
רציתי לדעת כמה זמן אחרי ניתוח אפשר ללכת למיטת שיזוף,
האם יש הגבלה ללכת עכשיו למיטת שיזוף
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/07/2011עידית שלום
הנזק לעור במיטת שיזוף הוא כמו הנזק בחשיפה לשמש.
לא מומלץ להיחשף למיטת שיזוף או לשמש - בכלל!! העור באזור החזה רגיש מאד ויש לשמור עליו לפחות 6 חודשים על מנת למנוע נזקים בלתי הפיכים לעור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיף לך שיזוף בהתזה,לא מסרטן כלל
שרה22/07/2011ולא גורם לשום נזק, ככול שידוע לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למשל אני ...יניב21/07/2011
מטר 67 שוקלת 64 [מבנה גוף קצת שרירי ] אבל בטן רזה ...
בת 18 וחצי מהי מידת החזייה הממוצעת עבורי ??
המידה שלי היא
C/85* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון קטן
יניב21/07/2011מידה C/80
מבנה גוף טיפה רחב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשל אני ... - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/07/2011לא ניתן לתת תשובה לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה שמעסיקה רבים ...יניב21/07/2011
מאחר ואתם עוסקים בניתוחים של חזה אתם בוודאי יודעים מהי מידה קטנה מידי על מנת להמליץ להגדיל מהי מידה גדולה מידי על מנת להמליץ להקטין וכו וכו ..
ישנה שאלה שמעסיקה אותי ורבים ... רציתי לישאול [לפחות תאמרו בערך]
לאחר שאישה מסיימת את התפתחותה הטיבעית .. מהי מידת חזייה ממוצעת של האישה הישראלית ??
השאלה מופנת על אישה בעלת משקל תקין ... מה מידת החזייה הממוצעת הרצויה ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה שמעסיקה רבים ... - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/07/2011לירון שלום
מהי האישה הממוצעת? האם היא בגובה 1.55 או בגובה 1.75. האם היא שוקלת 50 קג' או 70 קג'? האם מבנה גופה רחב או צר?
בכל מקרה יש להתאים את גודל השתל לכל אישה באופן ספציפי.
אותו דבר לגבי הקטנת חזה, אישה בגובה 1.60 עם חזה בגודל D יכולה לרצות להקטין ואילו אחרת תרצה להגדיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סימטריה לאחר הרמהחגית19/07/2011
שלום ... אני שבוע וחצי לאחר הרמת חזה כולל שתלים ... הבעיה כאשר אני מורידה את החזיה הפיטמות לא בגובה דומה .. אני רואה שוני בין החזה גם בצורה וכמובן שאי אפשר לפספס שפיטמה אחת יותר נמוכה מהשניה .... יש מצב שזה מסתדר עם הזמן ... ???? לחוצה .. !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סימטריה לאחר הרמה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן21/07/2011היי מיכל,
מדובר בזמן קצר מדי בכדי להעריך את התוצאה הסופית.
רק לאחר מספר חדשים ניתן להתרשם מהמראה הסופי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עוד יומיים !אושרית18/07/2011
היי ביום רביעי אני צריכה לעשות ניתוח הגדלת חזה , אני נורא מפחדת מהכאבים שאחרי הניתוח מההרדמה מאיך זה יראה עברתי שתי ניתוחים קיסריים האם הכאבים הם אותם כאבים או פחות נוראים ???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עוד יומיים ! - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן21/07/2011היי
בדרך כלל הכאבים לאחר הגדלת חזה ניתנים לטיפול בכדורים ומתוארים כתחושת כובד או לחץ על החזה. הכאבים לאחר ניתוח קסרי הם גדולים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהחגית18/07/2011
שלום רב ... לפני שבוע בדיוק עברתי מתיחת בטן כולל הרמת חזה העם שטלים .. כאבים בבטן כמעט והנעלמו יותר קשה לי רציתי לשיאול רציתי לשאול האם אמורים להיות לי עדין כאבים ?שאשר אני מזיזה ידים כואב או כאשר אני שוכבת ומנסה לקום כאילו משהו זז .. שם .. ???. מתי נעלמים הכאבים לגמרי .. ? האם הצלקות אמורות לשרוף ורצון לגרד אותן כל הזמן ...?? תודה מודאגת .... !!! ועוד משהו יש לי ילדה בת שנה אם אני מנסה להרים אותה ולא כואב לי שם דבר באם זה בסדר או לכחות עוד קצת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/07/2011מיכל שלום
כל מה שאת מתארת נראה מתאים לתהליך הריפוי. כמובן שלא ניתן לתת תשובה מדויקת על גבי הרשת. ממליץ על בדיקה אצל הרופא המנתח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהאיילת17/07/2011
ב7.7. ביצעתי ניתוח הגדלת חזה, שד אחד מחלים ואילו השד השני נפוח כמו בלון עד קצה גבול היכול , רואים עליו וירידים בולטים ויש עדיין תחושה הרדמות הוא יותר גדול בגודלו בגלל הנפיחות, יש לי תחושה של גודש בדיוש כמו שלאחר לידה.
1. האם זה נורמלי ?
2. האם זה עובר מעצמו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/07/2011איילת
יתכנו הבדלים בין השדיים לאחר ניתוח.
גם תחושת הגודש תיתכן והיא תחלוף.
מומלץ לפנות לרופא שלך במידה ואת לא רגועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיזוף בהתזה לאחר הגדלה-שרה12/07/2011
האם מותר לעשות שיזוף בהתזה כקצת פחות מחודש לאחר הגדלת חזה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיזוף בהתזה לאחר הגדלה- - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/07/2011שרה שלום
אין מניעה לעשות שיזוף בהתזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזהחן09/07/2011
שלום אני שנה אחרי לידה ראשונה... החזה שלי תמיד היה נפול,אבל עכשיו אני ממש לא אוהבת אותו, הוא נפול מאוד ובלי צורה... מבחינת הגודל הוא בינוני לא אכפת לי להוסיף לו טיפה השאלה עם אני יעשה שתל קטן זה כבר ירים אותו בכל זאת ?.. או שאני חייבת הרמה?.. והאם בלידה הבאה הוא יפול שוב, לאחר ניתוח?... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר10/07/2011שלום חן
כאשר השד נפול יש לעשות הרמה.
הכנסת שתל רק תוסיף משקולת לשד ותגרום למשיכתו כלפי מטה.
לאחר הריון והנקה השד יעבור שינוי ויתכן שתהיה נפילה נוספת של השד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גודל שתליםמייה06/07/2011
שלום
הייתי ביעוץ ונאמר לי שגודל השתל המקסימלי הוא 250cc ... אני רזה שוקלת 47 והאורך 160... והמרחק בין עצמות הצוור לפטמות שמדד הרופא הן מצד 17 וצד שני 18... אני בעלת מבנה גוף צר.. אני היתי רוצה שתל יותר גדול. האם ניתן לפי הממדים שציינתי?? האם שווה להיות בעוד יעוץ אם אפר שתל יותר גדול??
המנתיח בכלל לא ממליץ על שתלים גדולים כי יש יותר בעיות איתם...
בבקשה את דעתכם...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/07/2011מייה שלום
לא ניתן לתת לך תשובה ללא בדיקה.
בהחלט אפשר להתייעץ עם עוד רופא על מנת לקבל עוד חוות דעת ואז לקבל החלטות.
שתל גדול יזרז את נפילת השד עם השנים ועקב הריונות והנקות,בגלל כובד השתל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתל
מייה06/07/2011תודה על המענה..
אבל אני לא רציתי שתל מאוד גדול רציתי 275 במקום 250.. האם הפרש של 25cc כל כך משמעותי??? או שאפשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל שתל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/07/2011שלום מייה
ללא בדיקה לא ניתן לתת תשובות לגבי גודל השתל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימני מתיחהיוליה04/07/2011
שלום! לפני 3 חודשים עברתי ניתוח הגדלת חזה.. השבוע הופיעו לי פתאום סימני מתיחה ליד הפיטמות. למה הם מופיעים? פתאום? והאם יש מה לעשות בנידון? תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימני מתיחה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/07/2011יוליה שלום
סימני המתיחה הופיעו מאחר והעור נמתח כתוצאה מהכנסת שתלים לחזה.
אין פתרון יעיל לבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה וטיסה לחו"לעירית03/07/2011
האם קיימת בעיה כלשהיא בטיסה למי שעברה הגדלת חזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה וטיסה לחו"ל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/07/2011עירית שלום
אין שום מניעה לטוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני כ"כ רוצה להגדיל חזה...75B03/07/2011
וכל מה שכותבות כאן מנותחות עושה לי חשק להשאר עם ה-75B שלי :/
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה זה מסוכן ולא לכל החיים
יואל03/07/2011תקראי באינטרנט ואל תקשיבי למנתחים שכל מה שמעניין אותם זה כסף
יש מיליום סיכונים - זיהומים, דליפה של נוזלים מהשתלים, דלקות, צלקות..
למה את צריכה להגדיל את החזה אם יש לך גודל כזה מצויין? את רוצה להראות כמו בובת מין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כמו שתגיד -כל המכוניות מסוכנות,
rרוית04/07/2011מעכשיו הולכים ברגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבדל בניתוחי הגדלת חזהסוזנה01/07/2011
שלום
אני מעוניית לדעת מה ההבדל בין ביצוע ניתוח להגדלת חזה בכללית אסתטיקה לבין ביצועו אצל רופא פרטי חוץ מהמחיר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבדל בניתוחי הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן03/07/2011היי,
בסיכומו של דבר, הניתוח מבוצע על ידי הרופא ולא על ידי הגוף המסחרי שמעסיק אותו.
ההחטה שלך צריכה להתקבל בהתאם לרופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בעמוד השדרה + חריצים עמוקיםלילן30/06/2011
שלום
אני רוצה מאוד לעבור ניתוח להקטנה חזה אבל חוששת ללכת לועדה של
קופת חולים בגלל אי הנעימות שבדבר
אין לי בריריה לפי הבנתי.
יש לי מידה 80 DDD ושוקלת 85 ק"ג בת 42
השאלה שלי האם יש סיכוי שקופת חולים תאשר ניתוח כזה
רופה פלסטיקאי כירורג של מכבי נתן כבר המלצה אבל
יש לי חריצים עמוקים בכתפיים מהחזיה וכאבים ובוצוואר וגם יד/כתף
וכאבי כאש שאמרו לי שזה בגלל הצוואר
אין לי עקמת לדעתי
האם אני חייבת גם ללכת לאורטופד לקבל המלצה?
כמה אנשים נמצאים בועדה כזאות ?
אין באשפרותי לממן ניתוח בעצמי
אודה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בעמוד השדרה + חריצים עמוקים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן03/07/2011היי,
אשור הועדה של הקופה מותנה לרוב בהמלצת אורטופד.
מספר החברים בועדה משתנה מקופה לקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)