מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלים בתפריםנטלי04/08/2011
עברתי ניתוח להגדלת חזה חודשיים ושלושה ימיים.. עשיתי גודל 345 . אבל יש לי בעיה בתפרים עכשיו שהורדתי את הפלסטר יש לי כמו גלים בתפרים ,כאילו העור לא חלק בתפר בלבד זה נורמאלי??? זה יעלם??
ודבר שני מגרד לי נורא מסביב לתפר יש מצב שזה מהפלסטר ? מה עושים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלים בתפרים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן04/08/2011היי,
בהחלט יתכן שהגלים והגרוד הם כתוצאה מהפלסטרים.
אני ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
נטלי04/08/2011הוא המליץ להישאר עם הפלסטר 4 חודשים.
והגלים יעברו אחרי שאני יוריד את הפלסטר?????????????????????? או שזה ישאר ככה??
תודה רבה .. נורא מרגיע שיש עם עוד מנתח להתייעץ. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן07/08/2011היי,
במידה והבעיה היא בעור, צפוי שהיא תחלוף. אם הגלים מקורם בקפלים בשתל, הרי שיתכן שהם ישארו.
תשובה מדוייקת ניתן לתת רק לאחר בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהמייה03/08/2011
שלום
לפני שבועיים עברתי ניתוח להגדת חה מתחת לשריר... בתחילת הצלקת נשאר קצה של חוט נילון מעל העור.. האם זה יורד בד.. כי נראה שהוא ירד רק במספריים.. האם המנתיח שכח לגזור למרות שלפני שבוע הייתי בביקורת ?? זה התחיל להציק לי גם מאוד מגרד וזה בכלל לא נוח.. מה עושים?
אמר המנתיח שבשבוע הבא אוכל ללבוש חזייה רגילה.. ניסתי למדוד חזייה שהייתה לי אבל החזה כאילו עומד ולא יושב בחזייה.. אני עדיין הולכת עם חזיית הספורט.. האם יש סוג מסויים של חזייה רגילה מרופדת שתתאים לחזה אחרי הגדלה בשתל עגול פרופיל גבוה??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/08/2011מייה שלום
לגבי החוט שנותר, עלייך לברר עם המנתח האם החוט נמס או שיש להסיר אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשיות הקופסית לאחר הגדלת חזהדיקלה01/08/2011
לפני כשנתיים עשיתי הגדלת חזה לאחר כחצי שנה התקשה החזה כיום לאחר שבוודאות יש לי קופסית הרופא המליץ לי לקחת סינגולר האם יש למשהוא ניסיון בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשיות הקופסית לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/08/2011שלום דיקלה
צדק המנתח שלך כשנתן לך המלצה לקחת סינגולר. מניסיון וממחקרים הסינגולר מסייע להפחתת נוקשות הקופסית בכ-70% מהמקרים. בהחלט מומלץ לנסות אפשרות זו לפני כניסה חוזרת לחדר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזה, דחוף !קורל31/07/2011
אני חודש ושבועיים לאחר הגדלת חזה, בת 17.5 . מתי אני אוכל ללכת לשמש\ים..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אה שכחתי,
קורל31/07/2011החתך עוד לא התאחה. יש עוד אדום...וזה נראלי עוד פתוח אני מרגישה את התפרים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה שכחתי, - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2011היי קורל,
לרוב מותר ללכת לים בשלב זה אולם את צריכה לגשת קודם לרופא שלך שיאשר שהכל תקין.
דרך אגב, מקובללבצע ניתוח הגדלה רק לאחר גיל 18. כך גם קובעות הנחיות משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר וניתוח הגדלת חזה
מיכל22/08/2011יש לי נטייה לקרישיות יתר ובהריונות בלבד אני מטופלת בקלקסן. מעוניינת לעבור ניתוח הגדלת חזה האם זה אפשרי? ואם כן אשמח לקבל המלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרישיות יתר וניתוח הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר22/08/2011מיכל שלום
ניתן לנתח אותך לאחר קבל אישור מהמטולוג .
הינך מוזמנת לפגישת יעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה-רואקטן והסרת שיער בלייזר-שאלה75B31/07/2011
היי,
אני מסיימת טיפול ברואקטן עוד בתחילת ספטמבר..
מתכננת לעבור הגדלה ולהתחיל טיפול הסרת שיער בלייזר- הגדלה ולייזר בינואר
זמן ההמתנה מסיום הרואקטן להגדלה הוא 4 חודשים זה מספיק זמן?
ויש בעיה עם הסרת שיער בלייזר בתקופה שבה אגדילאת החזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה-רואקטן והסרת שיער בלייזר-שאלה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2011היי,
יש להמתין 3-6 חדשים לאחר הפסקת הטיפול, בהתאם למינון התרופה שלקחת.
ניתן להסיר שיער בלייזר לאחר תקופה זו אך להמנע מהסרה באזור החזה בחודש הראשון לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי אז...
75B01/08/2011אם לקחתי 40 מ"ג ביום למשך חצי שנה כמה עליי לחכות בשביל הגדלה והסרת שיער בלייזר? {לא מתכננת להסיר באיזור החזה בכלל...אז לא רלוונטי}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתלים ישניםנטע30/07/2011
שלום,
אני עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני תשע שנים.
האם אני צריכה כבר להחליף אותם?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק אחת כמוך חיפשתי!!!כנסי בבקשה
75B31/07/2011איך השדיים שלך נראים עכשיו? משהו קרה להם חיצונית??
אגב, עפ"י המחקר שלי באינטרנט את אמורה ללכת להבדק ולהתייעץ עם הרופא המנתח...אין איזה מועד קבוע של החלפת שתלים..זה נורא אינדיבידואלי..
{אני מתכננת ניתוח בינואר..}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתלים ישנים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן01/08/2011היי נטע,
אין צורך בהחלפה מונעת של השתלים.
אני ממליץ לגשת לבדיקה על ידי הרופא המנתח שלך פעם בשנה ולבצע בדיקת US או MRI כל שנתיים לבדיקת שלמות השתלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהמייה28/07/2011
שלום
אני 8 ימים אחרי הגדלת חזה מתחת לשריר.. אתמול הייתה לי הרגשה טובה ללא כאבים. הבן שלי הייה חולה (12 ק"ג) בגלל כך הרמתי אותו כמה פעמים ביום וזה לפעם ראשונה לאחר הניתוח..עבדתי גם בבית ובישלתי..בקיצור עבדתי המון בידיים.. בערב כשסיימתי התחלתי להרגיש משהוא מוזר בשד ימני שהוא החלים מהר לפני השמלי ולא היו לי בו כאבים קודם... (אני משתמשת ביד ימין).. ההרגשה היא כשאני מזיזה את היד או את הגוף או מחזיקה משהוא ביד לא שיש כאבים אלא כמו שנמתח משהוא בשד.. גם הוא נהיה יותר רך.. ההרגשה בכלל לא נעימה.. האם יש מקום לדאגה? האם נהיה נזק לשתל? המנתיח שלי שהייתי בביקורת אצלו לפני יומיים הוא מאוד רחוק (שעה וחצה) ויש לי ביקורת ב 23.8.. האם לחכות לביקורת או עלי לפנות אליו במהירות?? אם אין כאבים ואני מרגישה טוב מתי אני יכולה לחזור לפעיולות יומיומית רגילה?
סליחה שישי לי הרבה שאלות
ותודה לכם מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר28/07/2011מייה שלום
לא ניתן לתת לך תשובה בלי בדיקה. מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך ולדווח לו על תחושותיך על מנת לקבל ממנו תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאיה..כנסי בבקשה
75B29/07/2011אני מתכננת לעשות ניתוח עוד חצי שנה בערך..ואני מאוד אשמח אם תשתפי אותי במה שהרופא אמר לך...
האם באמת קרה נזק כי התאמצת מוקדם מהרגיל או שזה קרה בלי קשר למאמץ שלך...
נורא מסקרן אותי כל הבעיות הללו..ממש אשמח אם תעדכני
החלמה מהירה : )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
מייה31/07/2011שלום
אז כך אחרי שיחה עם המנתיח שלי אמר לי שלא צריכה לדאוג וכי זה קרה כי חזרתי לפעילום פיזית בלי הדרגה... עכשו אחרי מנוחה של יומיים כמעט אין לי כאבים.. ואני מרגישה מצויין.. באמת זה ניתוח שווה .. למרות הכאבים בימים הראשונים אבל זה שווים את החיים שמקבלים אחרי..
למרות שבהתחלה לא הייתי מרוצה מגודל השתל אבל היום אני כן מרוצה ואני בטוחה שכשאחליף שתל בעוד כמה שנים אני אתעקש על שתל יותר גדול..
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז זהו ש...
75B31/07/2011אני נורא פוחדת לקבל תוצאה של ציצי גדול...
ומצד שני אני פוחדת להתעקש על "אני רוצה חזה קטן וטבעי..."
נקווה שבאמת יהיה לי הצלחה...ושהכל יהיה בסדר גם בעוד כמה שנים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כך
מייה01/08/2011דעתי כדאי ך היות ביעוץ אצ ד"ר אשכנזי שאצו עברתי את הניתוח.. הוא לא ממיץ על שתלים גדולים בג ההשכות העתידיות שלהן... והוא עובד פי סרגל ולפי מה שמתאים למדידות הגוף שלך....
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוזל מהצלקתחגית27/07/2011
שלום יש לי 2 שאלות אני לאחר 3 שבועות של הרמת חזה עם שתלים ..
האם יכול להיות חזה אחד נעים למגע וללא כל כאבים כאילו חזה ושלי ואילו השני גבוהה יותר קשה ועדין כואב בעת תזוזה .. לאחר 3 שבועות ??
ועוד שאלה בצלקת מתחת לחזה יוצא נוזל אני עם תחבושת ופולידין הבעיה שכל פעם זה חוזר אחרי יומיים שוב יוצא הנוזל .. מה הסיבה ? ומתי זה מפסיק ... ?????
תודה רבה .. !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוזל מהצלקת - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/07/2011חגית שלום
יכול להיות הבדל בתחושה בין שני השדיים, זאת מכיוון שלמעשה ניתוח כל צד הוא ניתוח בפני עצמו .
לגבי הנוזל שיוצא מהחתך התת שדי לא ניתן לתת תשובה ללא בדיקה. אנא פני למנתח שלך על מנת לקבל טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה טובולריאני26/07/2011
שלום רב,
אשמח מאוד לקבל מענה לשאלתי,
חודש וחצי לאחר הגדלת חזה טובולרי, האם זה מוקדם מדי לשפוט את התוצאה?
זאת אומרת, האם החזה עוד אמור להשתנות בהמשך ו"להתעגל" בצורה משמעותית?
תודה רבה,
יום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה טובולרי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/07/2011שלום,
למרות שקשה לתת לך תשובה חד משמעית, סביר להניח שהחזה עוד ישתנה ויקבל צורה עגולה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איבוד תחושה בשד שמאלענת26/07/2011
שלום רב,
לפני 3 שבועות עברתי ניתוח להגדלת חזה. מאז אינני מרגישה חלקים משד שמאל+הפיטמה. האם זה טבעי?
בנוסף, אשמח לדעת האם טבעי גם להרגיש תחושת הירדמות בשד לשניות ספורות, כאבים קלים בתפרים, והכי חשוב- כאבי שרירי החזה שלא מפסיקים ללוות אותי. אינני יכולה להתעטש, כאבים בעת מעבר ממצב שכיבה לישיבה, בקיצור כל הפעולות שדורשות הפעלת שרירי החזה. אם טבעי, תוך כמה זמן בערך זה יעבור?
אשמח לתשובה( ד"א, פורום מדהים)
ענת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איבוד תחושה בשד שמאל - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/07/2011ענת שלום
לאחר ניתוח הגדלת חזה יכול להיות מצב של חוסר תחושה למשך מספר שבועות. במרבית המקרים התחושה חוזרת לקדמותה לאחר זמן מה.
גם הכאבים שאת חשה יעברו עם חלוף הזמן. במידה ואינך רגועה, מומלץ לך לפנות למנתח שלך על מנת שיבדוק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מישחה לצלקותחגית25/07/2011
שלום קראתי על
קלו-קוט (Kelo-Cote) - ג'ל ותרסיס רפואיים למניעה ולטיפול בצלקות
האם המישחה יכולה לעזור לי לשפר את מראה הצלקת ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
חגית27/07/2011צלקת של מתיחת בטן .. !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישחה לצלקות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/07/2011חגית שלום
קלו-קוט יכול לסייע בשיפור מראה הצלקת אך עליך להתייעץ עם המנתח שלך על מנת לקבל הדרכה מתי להתחיל להשתמש במשחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחוףףףףףףףחגית24/07/2011
בבקשה בבקשה מה לבחור יורוסיליקון או אלרגן ? ניתוח עוד יומיים........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוףףףףףףף - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן25/07/2011היי חגית,
תבררי מה ההבדלים באחריות שאת מקבלת כמו גם מה אומרים על כל חברה בעולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר הגדלת חזהמייה24/07/2011
שלום
אני 4 ימים אחרי הגדלת חזה ומאוד מבואסת מהגודל.. 250 מתחת לשריר נראה מאוווד קטן... אחרי הניתוח אמר המנתיח שבקושה הצליח להכניס את השתל ואם זה הייה 275 לא הייה נכנס... האם יש לי סיכוי בשתל יותר גדןל בניתוח חוזר? או עליי להסתפק ב 250... שמעתי אם רוצים להחליף שתל אז לפחות להוסיף עוד 100 cc.. אם כך אז אם אפשר לעבור ניתוח מתקן אני צריכה לפחות שתל בגודל 350CC... אני בעלת מבנה גוף מאוד צר שוקלת 47 ק"ג והגובה 160.. הייה לי חזה שטוח שלא גדל גם בהריון וההנקה... אם ה 250 בקושה נכנס יש לי סיכוי עם ה 350??
לפני הניתוח הייתה מידת החזייה 75 ולא משנה A או B או C .. כי ההיתי שטוחה.. עכשו אני 75B.. והייתי רוצה להגיע ל 75C...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה למיה
חגית24/07/2011היי גם אני אמורה לעבור ניתוח מתחת לשריר, איך ההרגשה? חוץ מהגודל שזה בעיה בפני עצמה.... איך עוצמת הכאב? שורדים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
מייה24/07/2011שלום
יש לי כאבים רק בצד אחד.. מאוג קשה כשרוצה לקום מהמיטה. . ובבקור כשמתעוררת מרגישה שהשרירים תפוסים.. אני לא מרוצה מהגודל בגלל כך מרגישה שזה לא שווה את הכאב.. לך נראה לי יהיה אחרת כי השתל הוא בגודל יפה.. כמה את משלמת עבור הניתוח?
שיהיה לך בהצלחה
והחלמה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייה תודה
חגית24/07/2011אני עוד מתלבטת בגודל בין 385 לבין 400 וגם בחברות 385 של אלרגן ו-400 יורוסיליקון, עד כה שילמתי 16100 ועודיש לי לשלם 2400 לחדר ניתוח ולחזיה .... מקווה שאהיה מרוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיה
חגית24/07/2011של איזו חברה השתל שלקחת? את יודעת? וכמה את שילמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחגית
מייה24/07/2011השתל של חברת מינטור... עשיתי דרך כללית אסתטיקה ויש לי פלטינום.. שילמתי 9200 ש"ח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עוד יומיים - דחוףףףףחגית24/07/2011
שלוםרב, בעוד יומיים אני אעבור בע"ה ניתוח להגדלת חזה אצל דר' מוסקונה ואני עדיין מתלבטת לגבי גודל וסוג.בייעוץ מדדתי 385CC שנראה לי קטן ומסוג ALLERGAN INSPIRA שנאמר לי שזה שתל חדיש יותר וכן מדדתי 400CC מסוג EUROSILICON . לא מבינה עדיין מה ההבדל ביניהם ואיזה גודל עדיף. אני בחורה צעירה עם מבנה גוף רזה משקל 50 ק"ג וגובה 1.55בערך . אנא עזרו לי לא רק הגודל הסוג יותר חשוב לי.איזה עדיף??????. תודה רבה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עוד יומיים
ד''ר נמרוד פרידמן25/07/2011היי חגית,
ההבדל בנפח בין השתלים הוא מזערי.
ההחלטה על השתל הנכון איננה צריכה להתבצע לפי הנפח אלא לפי הצורה והממדים (אורך, רוחב וגובה) של השתל. רק בצורה זו ניתן להתאים את השתל הנכון לכל אישה ואישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למה לא כל השאלות מתפרסמות ??????עדי23/07/2011
שאלתי שאלה בפורום, שאינה עוברת על הכללים ובחרתם למחוק אותה.
כנראה שתמחקו גם את זו, אבל אני תמיד אוכל לעלות עוד...
השאלה היתה על הגדלת חזה טבעית ע"י הזרקה, הדבר היחיד שגורם לי לחשוד בהעלמת השאלה היא פגיעה בפרנסתכם כמנתחים, אך בכל זאת, הפורום צריך להיות אוביקטיבי ולא בעל אינטרס ברור של הפלסטיקאים !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא כל השאלות מתפרסמות ?????? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן23/07/2011היי עדי,
כל השאלות זוכות למענה ואינן נמחקות.
שאלות ותגובות שמהוות פרסומת או השמצה מוסרות על ידי המערכת.
אם שאלתך נעלמה, ככל הנראה הדבר קרה בגלל תקלה טכנית.
לידיעתך, גם הגדלת חזה על ידי הזרקת חומר מילוי נעשת על ידי פלסטיקאים, אין בה פגיעה בפרנסה אלא להיפך מאחר ויש לחזור על התהליך כל שנה שנתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)