מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזה והרמת החזהברכה27/08/2011
שלום,
אבקש לדעת האם אפשר לעבור את הניתוח של הקטנת חזה והרמתו בניתוח אחד?
תודה,
ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה והרמת החזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן28/08/2011היי ברכה,
כל ניתוח הקטנת חזה כולל גם הרמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי עשתה
ליאם28/08/2011אז אני יודעת שזה אפשרי בוודאות - אני חושבת שזה היה בפרופורציה. עושים את זה בבית חולים פרטי - אחלה בית חולים דרך אגב, לא עלינו. בכל אופן יצא לה ממש מדהים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תיקון ניתוח הגדלת חזה - לד"ר נמרודדנה25/08/2011
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח הגדלה אנני מרוצה מהתוצאה ומהגודל האם אוכל לעבור שוב ניתוח? והאם אני צריכה להמתין פרק זמן מסויים בכדי לעבור שוב ניתוח? ואם כן כמה זמן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון ניתוח הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/08/2011היי דנה,
מומלץ להמתין שנה בין הניתוחים בכדי לאפשר החלמה מלאה של הרקמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עישון לאחר ניתוח גדלת חזההילה24/08/2011
שלום,
רציתי לשאול האם לעשן כשבוע לאחר ניתוח הגדלת חזה זה מסוכן מבחינה בריאותית?
(ברור לי שלעשן בכלל זה מסוכן לבריאות אבל למעט הסכנות הללו.)
אני יודעת שזה בהחלט יכול להאט את ההחלמה של הניתוח והצלקת אך האם זה מסוכן מבחינה בריאותית דווקא בגלל שאני אחרי הניתוח?
בתודה מראש,
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון לאחר ניתוח גדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר24/08/2011הילה שלום
העישון כידוע לך מסוכן תמיד אך אין סיכון יתר לאחר ניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני ניתוח ומבולבלת משאלותגל22/08/2011
אודה לקבלת חוות דעתך המקצועית בכמה שאלות המטרידות אותי לפני ניתוח הגדלת חזה.אני אמורה לעבור בחודש הבא הגדלת חזה 400 סיסי,מתחת לשריר.
האם אתה נוטה לעבוד יותר עם שתלים מחוספסים בניתוחים שלך או שלפעמים גם עם חלקים?
האם זה נכון שאת השתלים המחוספסים אפשר לשים רק מעל השריר או גם מתחת לשריר?
והאם זה נכון שהמגע של השתלים החלקים טבעיים יותר מהמגע של השתלים המחוספסים-במידה וממקמים אותם מתחת לשריר?
ושאלה אחרונה,ברשותך,האם יש צורך בידע מוקדם בעבודה עם שתלים מחוספסים ויש טעם בלהתעקש שרק אותם אני רוצה?
תודה מראש על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני ניתוח ומבולבלת משאלות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר24/08/2011גל שלום
עליך לסמוך על המלצות המנתח שלך.
במידה ואינך בוטחת בו פני ליעוץ נוסף. לכל מנתח יש העדפות לגבי השתלים שאיתם הוא משתמש. לכן ההעדפות של מנתח אחר אין רלוונטיות.
שוחחי שוב עם המנתח שלך על מנת לקבל תשובות לשאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות על הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן28/08/2011היי,
אני משתמש בשתלים מחוספסים בלבד.
ניתן לשים שתלים אלו מעל או מתחת לשריר.
תחושת המגע היא זהה מאחר ורקמת השד שנמצאת מעל השתל מטשטשת כל הבדל אפשרי בין המעטפת החלקה למחוספסת.
אין הבדל בצורת העבודה בין שתלים מחוספסים וחלקים.י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה זמן החל מניתוח להגדלת חזה אסוראורי21/08/2011
להרים יותר מ-2 ק"ג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה זמן החל מניתוח להגדלת חזה אסור - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/08/2011אורי שלום
מומלץ להתייעץ עם המנתח , לכל מנתח פרוטוקול משלו וכדאי לקבל ממנו את ההמלצות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה מותר להרים לאחר הגדלת חזה?
ד''ר נמרוד פרידמן21/08/2011היי,
הדבר תלוי בסוג השתלים(עגולים או אנטומיים) ובמקומם (מעל לשריר או מתחתיו).
במידה והניתוח בוצע עם שלים עגולים מעל לשריר - שבוע מספיק. מתחת לשריר - יש להמתין כשבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהסיון19/08/2011
שלום,
אני מתכוונת לעבור ניתוח אצל ד"ר מאייר יצחק
דרך כללית אסתטיקה בגלל המצב הכלכלי (שם יותר זול)
מעוניינת לדעת אם הוא טוב ומומלץ
תודה רבה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי, מה שם רופא שניתח אותך?
75B21/08/2011וסיון, גם אני מתכוונת לעבור הגדלה..
מלחיץ אותי להתנתח אצל רופא שאני לא מכירה מנותחות שלו ורואה את התוצאות {ולא דרך מחשב}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי אמרו לך מה הסכום של ניתוח?
75B21/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה
לאורה22/08/2011שלום
אני גם עשיתי ניתוח לפני חודש דרך כללית אסתטיקה...אצל ד"ר אשכנזי אני מאוד מרוצה מהתוצאה.. החסרון אצלו שהוא לא משתמש בשתלים גדולים מקסימום 275 -300.. לי אמר שהמקסימום 250.. אבל גם נראה יפה כי קודם הייתי שטוחה..
לגבי ד"ר מאייר יצחק לא יודעת אמרו לי במרפאה שהוא עובד אצלם אבל גם אני הייתי רוצה לעשות דרך הכללית בגלל המצב הכלכלי אבל גם הלכתי על הכי ידוע ומפורסם אצלם והוא ד"ר אשכנזי..
אג"ב.. יש לי פלטינום ועלה לי 9200...
שיהייה לכן בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורה כנסי בבקשה
75B22/08/2011שמעת המלצות קודמות על ד"ר אשכנזי?
אגב אני מחפשת באינרטנט ויש כמה ד"ר אשכנזי..מה שמו המלא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר חיים אשכנזי
לאורה22/08/2011כן אני התחלתי החיפושים לפני כמה שנים ומצאתי המון המלצות עליו.. הוא רופא מצויין למרות שהיחס שלו לא כל כך טוב.. אבל העבודה שלו מצוינת הוא עובד לפי סרגל...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הקטנת חזה דרך קופת החוליםאתי18/08/2011
שלום, אני בת 34 ויש לי חזה גדול מאוד ביחס לגובה שלי (FF34 והגובה 1.53)
החזה מכביד עלי מאוד!
מה הוא ההליך ואיזה אישורים אני צריכה כדי לעבור את הניתוח דרך קופת החולים?
אני יכולה לציין שיש לי בעיות גב וצוואר כרוניות שהם מצויינים בגליון הרפואי שלי.
בנוסף, מהו אחוז הסבסוד של הקופה במידה ואני אכן אקבל את האישור
תודה רבה
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הקטנת חזה דרך קופת החולים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/08/2011אתי שלום
לכל קופה יש את הנוהלים שלה ואת האישורים הנדרשים על ידה.
פני לקופת חולים שלך ובקשי מהרופא שלך את ההנחיות לגבי הנוהלים של הקופה אליה את שייכת.
במידה ויאושר לך הניתוח, העלות היא טופס 17 בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח להוצאת שתלים והקטנת חזהתמי11/08/2011
דר' שלום,
לפני כ- 10 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה. אני אחרי לידה ובעוד חודש לידה נוספת.
ברצוני לדעת , כמה זמן לאחר הלידה הנוכחית ניתן לעבור ניתוח להוצאת השתלים ועיצוב והקטנת החזה? עד כמה ניתוח כזה נחשב לקשה? והעד כמה ההחלמה היא קשה? כמה בערך עולה ניתוח כזה? והאים התוצאת סבירות עם שינוי קיצוני מהגדלה להקטנה.
לפני הניתוח הייתי במידה B70, הוכנסו לי בניתוח גודל של 330.
אשמח לתשובה.
תודה מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח להוצאת שתלים והקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/08/2011תמי שלום
ניתן לנתח 6 חודשים לאחר הפסקת הנקה.
ההחלמה והקושי הם אינדיבידואלים, יש נשים שעוברות את הניתוח ביתר קלות ואחרות שהניתוח היה קשה עבורן.
המחירים נעים בין 25000-30000 ותלויים במנתח שבו תבחרי.
לא ברורה לי הכוונה ל"תוצאות סבירות". בבדיקה, ניתן יהיה להעריך את גודל החזה לאחר הניתוח, אך זו הערכה בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותאני08/08/2011
שלום רב,
אשמח מאוד לקבל מענה לשאלתי
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח הגדלת חזה דרך העטרה (חזה טובולרי).
בעטרה אחת (שהיה צורך להזיזה) נראה שקו התפר נמתח והתרחב מחוץ לעטרה, והתקבלה צלקת שטוחה ומבריקה באותו איזור.
בעטרה השניה נראה שחלק מהעטרה עצמה התרחבה מעל קו התפר, כך שקו התפר בעצם "יושב" לי על חלק מהעטרה והצלקת שם נראת מעט שקועה .
רציתי לדעת אם יש משחה כלשהי שכדאי לקנות כדי לטשטש את הצלקות הללו, קלו-קוט יעילה למצב כזה? יכול להיות שזה ישתפר עם הזמן?
אשמח מאוד לקבלת תשובה,
תודה גדולה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר11/08/2011שלום
קלו קוט יכול לעזור. ניתן להתחיל בטיפול במידה וכל התפרים נסגרו.
זמן התגובה לטיפול הוא כחודשיים שלושה ואף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתח בצלקתחגית08/08/2011
שלום רב ... לפני כחודש עברתי הרמת חזה כולל שתלים .. הבעיה היא שבצלקת מהפטמה ועד למטה ... באמצע שלה נפתח לי .. עיגול ממש רואים שהצלקת נפתחה לי משהו כמו מחק של עיפרון .... קיבלתי הוראה טלפונית מהמשרד של המנתח להשים פלסטר כל שהוא שאמור לסגור את זה ...... האם יש ממה לחשוש ? זה קורה הרבה ... כמה זמן בערך לוקח לו להיסגר ואם בכלל .? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתח בצלקת - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן08/08/2011היי חגית,
בחירת הטיפול המתאים צריכה להעשות לאחר בדיקה. אני מציע שתפני לרופא שניתח אותך בכדי שיבדוק אותך בעצמו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צד אחד עגול ומורגש לחץאנה08/08/2011
לפני 4 חודשים עברתי ניתוח להגדלת חזה. מיד לאחד חודשיים הורגשה הבעיה שצד אחד גדול יותר מהשני וכואב יותר. כיום לאחר 4 חודשים אני עדיין מרגישה אי נוחות בשד אחד כול היום וכשאני שוכבת על הגב אני רואה שתל אחד עומד ושתל שני נופל לצד ז"א הם אינם זהים בכלל. (להוריד חולצה וללכת לים איני יכולה בכלל)
עשו לי את כול הבדיקות וכולם יצאו טובות ושלחו אותי הביתה לא מרוצה. כיום לאחר 4 חודשים אני בכלל לא מרוצה מהתוצאה ושוקלת להוציא את השתלים בגלל הרגשת אי נוחות בשתל אחד ובגלל המראה שלהם.
חשוב לציין שלא מדובר באי סימטריה .
השאלה שלי היא- האם ניתן לעשות ניתוח חוזר כדי לנסות לתקן את הבעיה הנוראית הזאת? האם זה יעלה לי שוב כסף? ומה עושים במקרה שהרופא שניתח אותי אומר לי שהכול בסדר ושולח אותי הביתה אך אני עדיין לא מרוצה מהתוצאה?
הבדיקות שעשו לי- בדיקות דם, שלחו אותי לכירורג שד מהקופת חולים שלי, ועשו לי אולטרסאונד שדיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צד אחד עגול ומורגש לחץ - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן08/08/2011היי אנה,
אני מבין את המצוקה בה את נמצאת אך לא ניתן להמליץ על דרכי פעולה ללא בדיקה. פני לפלסטיקאי ליעוץ ועדיף עם תמונות מלפני הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...?
אנה09/08/2011התקשרתי לכמה לשתי פלסטיקאים והם אמרו שהם לא עושים דברים כאלה כמו לתת חוות דעת על עבודתו של מישהו אחר. אני לא מבינה למה לא... זה לא שאני מכפישה את שמו של המנתח שלי. רק חוות דעת לראות שהמנתח שלי לא נפנף אותי סתם.
האם אפשרי לבוא אליך לבדיקה ולשמוע את דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם...? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן11/08/2011בוודאי.
את יכולה להתקשר למרפאה לקבוע או להשאיר את הפרטים שלך באתר שלי והבנות יחזרו אליך לתאום פגישה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי ניתח אותך?
75B09/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה - שאלות חשובותדינה06/08/2011
שלום רב
בעוד כמה ימים בע"ה אני אמורה לעבור הקטנת חזה. אני מאוד חוששת מהכאבים שלאחר הניתוח. עברתי לפני כמה שנים ניתוח בחזה להוצאת גידול שפיר, ואני זוכרת שהתעוררתי עם כאבים חזקים בתפרים. האם אפשר לבקש מהמרדים מורפיום לאחר הניתוח??
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - שאלות חשובות - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן07/08/2011היי,
אני מאמין שהצוות ידאג לטיפול המתאים לאחר הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח הרמת והקטנת חזהמישל05/08/2011
שלום רב,
אמנם אני כבר שנה וחצי לאחר הניתוח, אבל יש עניין שמטריד אותי בימים האחרונים, בשבועות האחרונים.
תוצאת הניתוח הביאה לגודל חזה B75, אם כי החזה נראה גדול מ-B75.
משום מה, ולא ברור לי למה ומדוע, הרופא שניתח אותי, אמר לי לאחר הניתוח לקנות גוזיה ולא חזיית ספורט.
האם יתכן ויש מצב, שבגלל שלא לבשתי חזיית ספורט לאחר הניתוח, אלא לבשתי גוזיה (גוזיה איכותית) החזה התמקם במקומו הטבעי, כמו שאומרים, אבל נמוך יותר?
כלומר, האם יתכן ויש מצב, שאלמלא הייתי לובשת חזיית ספורט לאחר הניתוח, החזה היה מתמקם במקום גבוה יותר, ממה שהוא ממוקם כיום? או שלא היה, בסופו של דבר, הבדל משמעותי, בין אם הייתי לובשת חזיית ספורט, לבין זה שלבשתי גוזיה?
מחכה לתשובה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה ולתגובה - מה עם תגובה?
מישל08/08/2011בבקשה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחר ניתוח הרמת והקטנת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן08/08/2011היי ישל,
רוב הסיכויים שאין לכך משמעות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מישל09/08/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.. כבר שאלתי בקשר לאיבוד התחושהענת05/08/2011
בצד שמאל.. עבר כבר יותר מחודש מאז הניתוח להגדלת החזה ועדיין אין תחושה- היא יכולה לחזור יותר מאוחר? מתי?
.
דבר נוסף, לשם מה צריך לעסות את השדיים? להורדת הנפיחות בקוטב העליון בעיקר? זאת אומרת, אני יודעת שזה גם להאצת זרימת הדם, אבל אני יכולה לוותר על עיסוי? כלומר, אני לא רוצה שתרד הנפיחות בקוטב העליון, ולכן אני מוותרת על העיסוי, הגיוני?
תודה רבה מראש,
ענת :).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק לשם ההבהרה, לא יודעת אם זה כ"כ
ענת05/08/2011חשוב- הוכנסו לי שתלים בגודל 265 מתחת לשריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי.. כבר שאלתי בקשר לאיבוד התחושה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן08/08/2011היי ענת,
רוב הסיכויים שהתחושה תחזור, זכרי כי זה יכול לקרות רק אחרי חדשים.
אני לא ממליץ על עיסוי בכל מקרה אבל יש גם דעות אחרות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרומה בשדטלי04/08/2011
שלום.
עברתי ניתוח להחלפת שתלים עקב קרע באחד מהם. בשד בו היה השתל הקרוע, התפתחה סרומה מידד לאחר הניתוח. 4 פעמים הרופא ניקז והשד התמלא שוב.
הוכנס לי נקז לשבוע, כמות הנוזל הייתה קטנה בסוף והנקז הוצא. כעת שוב השד מתמלא בכמות די רציניצ.
מה אפשר לעשות? האם יש לזה פתרון בכלל?
אני די מיואשת! משתגעת מלחץ.. האם אתה מכיר מישהו שנרפאה מסרומה? בלי ניתוח....
ואם הפתרון האחרון הוא ניתוח, מוציאים ומכניסים שתל מחדש...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרומה בשד - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/08/2011טלי שלום
סרומה אכן יכולה להיות לעתים מאד עקשנית. אין פתרונות קסם לסרומה, כל מה שעשו לך עד כה הוא מה שצריך לעשות. וצריך להיות יותר עקשניים מהסרומה. במרבית המקרים היא תעלם או תצטמצם לכמות שלא תפריע. רק לעיתים רחוקות יש צורך בהחלפת שתל וגם אז הסרומה עלולה לחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד משהו קטן..
טלי04/08/2011א. האם לדעתך חבישת לחץ(מזה??) יכולה לעזור?
ב. האם יתכן לומר שיש לי נקז בגוף עקב זיהום בשד מהנקה או משהו... אני מתביישת ממקום העבודה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)