מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזה בהזרקה בגיל 60דנה20/02/2011
שלום. שאלות למומחים וגם לנשים שעברו הגדלת חזה בהזרקה
למומחים:
1. האם הגדלת חזה בהזרקה, לאישה בגיל 60 - זה דבר בטוח? (אני פוחדת מניתוח והשתלה אבל הזרקה נשמע לי בסדר.
2. האם יש סיכונים? תופעות לוואי? איך ההחלמה מזה? יש כאבים?
3. הבנתי שאי אפשר להגדיל משמעותית בהזרקה. בכמה כן אפשר?
לבנות שעברו:
איך הרגשתן לאחר ההזרקה?
האם באמת החזה גדל משמעותית?
נותרו צלקות?
בעיות אחרות שהתעוררו לאחר ההזרקה?
משהו שנותר עד היום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה בהזרקנ
רוני18/03/2011שלום לך
אני עברתי הזרקת חומצה טבעית לחזה של חומר הנקרא מקרולן, אני גרה בגרמניה וזה די נפוץ ומוכר כאן.
אני בת 40, אחרי שתי לידות וחזה קטן. עבורי הזרקה היתה עדיפה של השתלה מכיון שאין מדובר בניתוח והחדרת סיליקון לגופי, ההחלמה מהירה יחסית, יומיים של כאבים והתאוששות מלאה תוך שבועיים. הזרקתי סכ"ה 150 לכל שד, יותר מזה זה כבר לא כדאי מבחינת המחיר, מה שגם החומר מתפרק מהר מאד. תוך שנה נעלם 50% מהחומר.
הרופא הבטיח נפלאות, אבל אני מאוכזבת והיום הוצאתי 50מל, שפתאום אחרי חצי שנה התחילו לטייל לי בגוף והגיעו כמעט לבית השחי.
בשד השני נוצרו גושים חלקם לא נראים לעין אבל מורגשים בהחלט, וישנם כאלה שקרובים לעור ואותם אפשר לראות, לא מבעד חזיה.
מנסיוני , לא שווה עדיין, צריך לתת לטכונולגיה הזאת עוד להתפתח, ולמחיר לרדת
בגרמניה 300 מל (150 לכל שד) עולה 3000 אירו.
אני יודעת איך המחירים בארץ
בהצלחה בכל מה שתבחרי
הרבה בריאות
ושמחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח גניקומסטיהנדב14/02/2011
שלום,
אני לא יודע אם זה המקום המתאים אבל בכל זאת אשאל.
עשיתי ניתוח גניקומסטיה לפני מספר ימים.
אני לא רואה תוצאות ומרגיש אותו הדבר כמו שהייתי לפני הניתוח, אמרו לי שלוקח זמן בערך שבוע - עשרה ימים עד שמקבלים תוצאה סופית, אבל אני לא רואה ולא מאמין שהחזה שלי יכול להשתנות יותר. הוא כבר ממש לא כואב לי, וגם אפשר להגיד שלא כאב, חוץ ממקום החתך, כבר שעה אחרי שקמתי מההתאוששות הייתי רגיל לחלוטין, אני כבר ישן על הבטן [משמע יש לחץ של משקל גוף על החזה ואין שום כאב]. חוץ מ-2 צלקות בפטמות החזה שלי אותו דבר כמו שהיה לפני הניתוח, ואני ממש לא מרגיש שינוי.
אני לא חושב שהייתה גם שאיבה בניתוח מכיוון שיש לי צלקות אך ורק בכותרות הפטמה ולא מתחת.
יש סיכוי בניתוח כמו זה, שהמנתח יפספס חלקים כלשהם? יכולה להיות סיטואציה כזאת?
אני ממש מאוכזב, עד כמה באמת החזה שלי יכול להצטמצם בתקופה הקרובה? ממש בצורה שהוא יהיה שטוח ? או שבגלל שעברו כבר 5 ימים מאז הניתוח אז ככה החזה יראה בסופו של דבר פרט לשינויים קטנטנים שרק אולי יתרחשו בהמשך? האיזור ממש אבל ממש לא כואב לי כבר, פרט לאם נוגעים בחתך, אבל מסביב לא כואב לכן אני לא חושב שיש כבר נפיחות, וגם אם יש, אז היא אמורה להיות עד כדי כך לא כואבת? אני לא יודע להבדיל אם זה עדיין שומן או פשוט איזור מנופח.
המנתח אמר לי לא להשתמש בחגורה וטען שאין צורך, לא השתמשתי בחגורה, עד כמה הדבר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח גניקומסטיה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן21/02/2011היי
לוקח מספר שבועות עד חודשים לקבלת התוצאה הסופית.
השאיבה והניתוח מבוצעים מחתך בגבול העטרה בלבד.
תמיד יש נפיחות לאחר הניתוח.
יש גישות שונות לגבע החגורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרמים בחזהיעל11/02/2011
אני 4 ימים לאחר הגדלה,ובשד שמאל אתמול החלו מאין "רעשים" ותזוזות הרגשה כמו אקווריום.
מדוע זה קורה והאם זה רגיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות לאחר ניתוח הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן12/02/2011היי,
ככל הנראה מדובר במעט אוויר שנכנס מתחת לעור (הכיס שלתוכו מוכנס השתל הוא פתוח לאויר במהלך הניתוח). מדובר בתופעה חסרת משמעות והיא תחלוף תוך מספר ימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכיבה על הצד
אני12/02/2011תודה רבה על התשובה,
כאמור אני 4 ימים לאחר ניתוח ,אם אצליח היום\מחר לשכב על הצד זה עלול להזיק לשד?לתוצאה?למבנה? עלול לפגוע בתפרים? או שאם אני מצליחה אז אין בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיות לאחר הגדלת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן14/02/2011היי,
אני ממליץ למנותחות שלי לשכב על הגב בלבד במשך 3-4 השבועות הראשונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים לשינה...אני09/02/2011
עברתי ניתוח להגדל חזה אתמול ואני לא יכולה לישון בגלל שנאמר לי לישון בישיבה ורק על הגב.
כאמור על הגב זה ברור,אבל בישיבה-חצי שכיבה--לכמה זמן אצטרך "לישון" כך?מתי אוכל לשכב על הצד? ובשכיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיות לאחר ניתוח.
ד''ר נמרוד פרידמן09/02/2011היי,
אני מציע לך לפנות לרופא שלך בשאלה הזו מאחר ולכל רופא יש את הגישה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיליקון בחזה והקשר לסרטן השדרוית06/02/2011
שלום רב,
מעוניינת לדעת,
האם יש סיכון גבוה יותר, לחלות בסרטן השד אם יש סיליקון?
או שהסיכויים הם אותם סיכויים כמו בחזה ללא סיליקון?
מאוד רוצה לעשות הגדלת חזה, אך חוששת.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיליקון בחזה והקשר לסרטן השד - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן09/02/2011היי אורנית,
מחקרים רבים הוכיחו כי הסיכון לחלות בסרטן שד איננו גבוה יותר בנשים שעברו הגדלת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהסא04/02/2011
היי ד"ר
אני בת 34 כל הזמן היה לי חזה קטן , אחרי 2 לידות החזה שטוח לגמרי (אין חזה). הגובה שלי 172 מ, והמשקל 57 .
1) אתה יכול להעריך את גודל השתל שאני צריכה - כאשר אני מעוניינת בחזה קטן עם מראה טבעי?
2)האם זה נכון שניתוחי הגדלת חזה כשהחזה הוא שטוח הם פחות מוצלחים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
בחירת השתל נעשת בהתאם לרצונותייך,לממדי גופך, אופי הרקמה ומידות השד. ההחלטה על השתל נקבעת לפי ממדיו (אורך, רוחב וגובה) ולא לפי הנפח.
מסיבות אלו, לא ניתן לבחור שתל על סמך הגובה והמשקל בלבד.
את יכולה להנות ממראה טבעי ויפה גם אם החזה שלך קטן מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כניסה להריון לאחר ניתוח הגדלת חזהלוני03/02/2011
שלום ד"ר,
הבנתי מדבריך שלא כדאי להפיל במקרה של כניסה להריון חודשיים או שלושה לאחר הגדלת חזה. אני רוצה לחדד את שאלתי ברשותך, עשיתי הגדלה מתחת לשריר, והבנתי שעד שהחזה לא מתעצב סופית בשנה הראשונה זה לא מומלץ. העניין הוא שאני בת 35, אני רוצה דעת אם ההמלצה לא להכנס מיד היא רק לגבי עיצוב השד או שזה מסכן בנושא של הנקה, או חלילה עלול לגרום לסרטן שד בגלל כל ה"שינויים" האלה שהשד עובר, למה בדיוק זה לא מומלץ? ובמקרה של מתחת לשריר זה עדיין אותה המלצה? אשמח לתגובה בהקדם, אני לא שקטה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה להריון לאחר ניתוח הגדלת חזה - תגובה
ההמלצה קשורה רק לעיצוב השד וכאבים שיכולים להופיע בגלל השינויים בשד. הריון בשלב מוקדם לאחר הניתוח לא יגרום לסרטן או בעיות במהלך ההנקה. אין הבדל אם השתל מעל או מתחת לשריר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריון לאחר ניתוח חזהלוני03/02/2011
שלום רב,
עברתי ניתוח להגדלת חזה, ושמעתי ששנה אחרי הניתוח לא מומלץ להכנס להריון מאחר והחזה לא התעצב סופית. אם קורה שנכנסים לאחר מספר חודשים האם זה אסור? שמעתי על משהי שעשתה ונכנסה לאחר שלושה חודשים אחרי שנותחה והכל בסדר, אשמח לדעת יותר בבירור. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון לאחר ניתוח חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן03/02/2011הי,
מומלץ לא להכנס להריון אולם אם נכנסת להריון, לא יקרה שום אסון ולא צריך להפסיק אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשושי הרשקוביץ02/02/2011
אני מתעניינת בנושא לאחר שהשלמתי עם העובדה שאני רוצה את זה, אולם לא קבלתי ב 2 מקומות שכבר בדקתי מידע לגבי איך אני אראה אחרי, במקרה הגעתי בשיטוטי אתר פלסטיקום ושם יכולתי לייצר תמונה שלי, עם החזה שנראה לי מתאים, איך אני יכולה לשלוח לכם את ההדפסה בכדי שאדע אם זה אפשרי להגיע לצורה כזו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן03/02/2011היי שושי,
ניתן על סמך תמונות של לפני ואחרי לשער אם ניתן להשיג את התוצאה המבוקשת אולם רק לאחר בדיקה אצל הרופא ניתן לדעת יותר. בכל מקרה חשוב לזכור כי לא ניתן להבטיח שהתוצאה תראה במדוייק כמו בתמונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטמה לא באמצעשושי28/01/2011
שלום רב, שבועיים לאחר ניתוח הרמה והגדלה הפטמה בשד אחד לא נמצאת באמצע אלא פונה קצת יותר החוצה. השד מלא וקשה יותר במרכז הגוף, מה שגורם לי להרגיש שהשתל מונח לא במקום הנכון בשד. השד השני נראה מצוין והשתל לא מורגש בו כלל.
תוכל להסביר לי את התופעה?
האם אפשר לסדר את זה בעזרת העיסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטמה לא באמצע - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/01/2011שושי שלום
יתכן שיש לך עדיין נפיחות ובצקת בצד אחד ולכן נראה לך שהפטמה איננה במקום.
שבועיים זה זמן קצר ולא ניתן להסיק מסקנות בשלב זה.
כל שד מתנהג אחרת לאחר ניתוח וזה למעשה שני ניתוחים שונים ולכן יכולה להיות תגובה שונה בין צד אחד למשנהו.
פני למנתח שלך שיבדוק אותך ויתן לך הנחיות להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיס שנסגר ו או קופסית?שושי27/01/2011
לפני 10 ימים עברתי ניתוח שני. בניתוח הוכנסו שתלים גדולים יותר והמנתח היה אמור להרחיב את הכיס של שד שמאל כי השד שם היה מאוש בולט למעלה וריק מלמטה וגם קשה מאוד למגע. במצב שכיבה שד שמאל נשאר זקוף.
כמה שעות אחרי שחזרתי הביתה מהניתוח השני, שתל שמאל עלה בצורה משמעותית למעלה מהחזיה וחזר לאיזור החזיה אחרי שעתים.
עכשיו השדים נראים כמו מלפני הניתוח השני - שד ימין טבעי וגמיש ושד שמאל קשה מאוד, נפוח כמו דרו מלמעלה ובנוסף גם כואב למעלה. נראה שהשתל יושב למעלה ולא ממש בתוך הכיס. אחרי הניתוח רק שמו לי חזית ספורט ולא חבשו לי את החזה. גם לא ניקזו כלום ונוצרה לי בצקת מבית שחי שמאל עד למותן שמאל עם צבעי צהוב וכחול.
1. האם זו קופסית בשד שמאל?
2. האם אפשר לעשות משהו בהול כדי למנוע את המחרת הקופסית או להקל?
3. האם יתכן שהכיס נסגר בזמן שהשתל עלה למעלה?
4. האם כדאי לחבוש את החזה חבישת לחץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיס שנסגר ו או קופסית? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן27/01/2011היי מגי,
קופסית מתפתחת לאחר מספר שבועות ולא לאחר 10 ימים. הנושות יכולה לנבוע מבצקת או הצטברות נוזלים.
ניתן להפחית את הסיכון ליצירת קופסית על ידי נטילת כדורי סינגולר.
אני ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך לגבי שאר הבעיות מאחר והוא אמור לדעת מה קורה איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהבת אל23/01/2011
שלום לפני שבועים עברתי ניתוח להגדלת חזה.אני אחרי 2 לידות והיה לי חזה קטן ורייק. סמתי שתל של 380 לאחר הניתוח החזה היה נראה גדול מאוד ונפוח .לאט לאט אחרי כל יום שחלף החזה נהיה קטן וקטן יותר קניתי גופיה תומכת של 75 c לאחר הניתוח. והיום לאחר שבועים אני מרגישה שהחזה קטן במידה.(שהחזיה גדולה עלי).
שאלתי היא?
1)מדוע החזה ממשיך להיות קטן אחרי כל יום שעובר?
2)ומה המטרה של הניתוח להגדלת חזה? האם להגדיל את החזה ...אז מדוע החזה שלי קטן אחרי כל יום שעובר?
יש לציין שאני מרגישה שהחזה שלי כאילו ממשיך לחזור לגודלו לפני הניתוח.
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן27/01/2011היי,
קיימת נפיחות בהתחלה וכאשר היא יורדת החזה מקבל את גודלו הסופי.
החזה לא יחזור לגודל הקודם שלו אם השתל שיש לך כל כך גדול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזכרתי בכמה שאלות נוספותרוית20/01/2011
מהו סיליקון אנטומי?
או מבנה אנטומי בניתוח סיליקון?
לא ברור לי במה מדובר.
בנוגע לשאלתי מההודעה הקודמת, האם ישנה דרך אחת בלבד להרמת חזה?
האם זו הדרך שנשארת צלקת מהפטמה ומטה ומסביב לפטמה?
ומשהו נוסף, האם ניתוח של סיליקון + הרמה יכול להביא לתוצאה מושלמת כמו של סיליקון בלבד, למי שלא היה לה כלום לפני כן או שהיה לה חזה עומד?
האם עדיין זה יהיה מושלם? האם למרות שישנם סוגי שתלים שהם לכל החיים, לא צריך בכל זאת להחליפם כל 10 שנים? מאוד נשמע מופרך שגוף זר יהיה בגוף לכל החיים מבלי להחליפו. לא מבינה בזה, אך אשמח להבין האם זה תקין לחלוטין? מה לגבי זיהום ושחיקה של הגוף הזר עם הזמן? אפילו של חברה מהשורה הראשונה.
רב תודות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזכרתי בכמה שאלות נוספות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/01/2011אלה שלום
שתל סיליקון אנטומי הוא שתל שצורתו צורת אגס. השימוש בשתל מומלץ כאשר יש צורך לתקן את צורת השד בגלל סיבות שונות.
לא מוכר לי מושג של מבנה אנטומי בניתוח סיליקון.
יש מספר שיטות להרמת חזה והמנתח קובע את שיטת הניתוח על פי מצב החזה, דרגת הצניחה של השד ומבנה השד.
הצלקות תלויות בשיטת הניתוח ויכולות להיות במבנה עוגן או סביב העטרה בלבד.
תוצאת ניתוח הרמת חזה תלויה בגורמים רבים. כפי שתוצאות ניתוח הגדלת חזה שונות מאשה אחת לאחרת כך גם לגבי תוצאות ניתוח הרמת חזה.
מושלם זו לא הגדרה אוביקטיבית ובעיני כל מנותחת ההגדרה מושלם היא שונה.
על פי הידוע היום אין צורך להחליף את השתלים אלא אם נגרם להם נזק. זיהום לא יופיע לאחר שנים, בדרך כלל, אלא סמוך לזמן הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהME19/01/2011
שלום רב,
אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה ורציתי לדעת אם זמן החלמה של 5 שבועות הוא מספיק להחלמה מלאה, בהנחה ומדובר בהגדלה מעל השריר?
אני נורא אשמח לקבל מענה לשאלה שלי,
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/01/2011ME שלום
זמן החלמה לאחר ניתוח הגדלת חזה הוא אינדיבידואלי ומשתנה ממנותחת למנותחת.
סביר להניח שאם הכל יתנהל כשורה תוכלי לחזור לפעילות מלאה ושגרתית לאחר תקופה של 5 שבועות.
תהליך עיצוב החזה עד לסיומו יכול לארוך כשנה ויותר אך הזמן המשמעותי מבחינת החזרה לפעילות הוא בתקופה הראשונה שלאחר הניתוח.
אני מנחה את המנותחות שלי ללבוש את חזיית הלחץ במשך 6 שבועות יום ולילה על מנת לשמור על עיצוב החזה.
התייעצי עם הכירורג הפלסטי שתבחרי (וודאי שהוא מופיע ברשימת חברי האיגוד לכירורגיה פלסטית) לגבי ההמלצה שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזה+סיליקוןרוית17/01/2011
שלום רב,
הייתי בייעוץ לראשונה, בנושא הנ"ל.
שאלותיי לעת עתה הן:
נאמר לי שבשביל התוצאה שאני רוצה (חזה שופע ועומד) אזדקק גם להרמה בנוסף לסיליקון.
החזה שלי צנח ודי התרוקן, לאחר הורדה במשקל, של 10 ק"ג.
הבנתי שהענין גובל בצלקות. האם הן נעלמות בשלב מסויים? האם ישנן כמה שיטות?
אני בחורה בת 33, לפני לידות. (כרגע ללא זוגיות אז גם אין לדעת מתיי יגיעו הלידות).
אני מאוד מתלבטת האם לחכות לאחרי הלידות או ללכת על זה?
אני מבינה שאחרי הלידות זה לא יהיה אותו מצב כמו הניתוח לפני לידות.
כמה משתנה העיצוב ובמה זה מתבטא?
האם זה נכון שישנם שתלים של חב' בנטו (אם אינני טועה בשם)? שהם השתלים היחידים שאין צורך להחליפם כל 10 שנים (!)? פעמם ראשונה שאני שומעת דבר כזה. נשמע מופרך ובכל זאת, זאת שמעתי מפי רופא ששמעתי עליו דברים מדהימים (לא אנקוב בשמו), אלא אם כן זה יועיל במשהו. דבר נוסף, האם חזה נופל (לא קיצוני לחלוטין) יכול להגיע למצב סקסי של נפח ועדיין יהיה זקוף, רק עם סיליקון וללא הרמה? היש דבר כזה?
בתודה מראש. אשמח לתשובה בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה+סיליקון - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/01/2011אלה שלום
כמובן שללא בדיקה לא אוכל לדעת אם אכן את זקוקה להרמת חזה. בד"כ לאחר ירידה משמעותית במשקל אכן החזה צונח ובשביל לתקן את המצב יש גם צורך בהרמה. דבר דומה מתרחש גם לאחר הריון שבו החזה גדל ולאחריו מתרוקן כך שאכן לאחר לידות קיימת צניחה של החזה. ניתוח הרמה אכן כרוך במספר צלקות שלעולם אינן נעלמות. כל צלקת מיד לאחר הניתוח תראה אדומה ובולטת ועם הזמן המראה ישתפר, מידת השיפור תלויה בעור של כל אחד מאיתנו, אך סימן נשאר תמיד.
לגבי השתלים, נראה לי שאת מתכוונת לחברת מנטור שאכן אין צורך בהחלפת השתלים, ישנן חברות נוספות כיום שאין צורך להחליף השתלים.
ביצוע הגדלת חזה בלבד בחזה נפול בד"כ יגביר את מידת הצניחה ולכן לא מומלץ לבצע בחזה כזה רק הגדלה.
לגבי מועד הניתוח, זו כמובן החלטה שלך בלבד וקשה מאד לייעץ לחכות עד אחרי הלידות, כאשר יש תוכניות קרובות להריון אז וודאי שמומלץ לחכות אך כאשר אין כאלו זו צריכה להיות החלטה שלך לפי מידת אי הנוחות שלך מהמראה לעומת הידיעה שאחרי הריון תהיה שוב צניחה כזו או אחרת שתלויה במידת שינוי הגודל של החזה בזמן ההריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על מתן התשובה
רוית20/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)