מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי הגדלת חזה .. זקוקה לעזרה..נטלי20/06/2011
קודם תודה רבה על העזרה.. והידע שיש פה.
עשיתי לפני שלושה שבועות הגדלת חזה שמו לי 345 ואני עד עכשיו לא יודעת איזה פרופיל שמו לי כששאלתי את הרופא הוא אמר שרשום בתעודה אבל אני לא מבינה כלום.
זה מה שרשום אם תוכל להגיד לי איזה פרופיל אני אודה לך..
inspira trf
ref
n-trf345
lot 2096385
sn 16589490
אני במשך שלוש שעות מנסה לברר באינטרנט ללא פתרון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי הגדלת חזה .. זקוקה לעזרה.. - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/06/2011נטלי שלום
הפרופיל הוא FULL PROJECTION .
להשוואה
LOW - 2.9
FULL - 4.9
EXTRA FULL - 5.5* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כל כך..
נטלי21/06/2011זה פרופיל בולט (גבוה), פרופיל חצי בולט, פרופיל שטוח??
תודה.
ומה זה הערכים האלו?? מה הערך שלי? (הסתבכתי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי כל כך.. - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר21/06/2011נטלי שלום
שלך 4.5 ס"מ שזה גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפרים שלא ניסגריםליה20/06/2011
שלום עברתי ניתוח בגדלת חזה לפני 4 חודשים לאחר הניצתוח התפררים ניפתחו 3 פעמים ושוב ושוב תפר אחרי זה שוב ניפתח וכבר ראו את השטל בחוץ עשו לי ניתוח נוסף הוציאו ניקו והחזירו את השטל אחרי הניתוח שוב ניפתח אבל פתח קטן נקודתי כזה הוא תפר שוב ושוב ניפתח מה עושים במצב כזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפרים שלא ניסגרים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/06/2011ליה שלום
לא ניתן לתת תשובה מדויקת ללא בדיקה.
ממליץ לפנות למנתח שלך להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהצא16/06/2011
עשיתי הגדלת חזה לפני כשלוש שנים. כבר כמה זמן שאני מרגישה כאבים והרגשת אי נוחות כשאני שוכבת במיטה על הצד, השינה היחידה שלי על הגב או מנסה על הצד. האם אמורים להרגיש ככה או שיכול להיות שיש איזשהי בעיה עם השתלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן17/06/2011היי,
לא אמורים להיות כאבים.
אני ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה "מקסימלית"רויטל12/06/2011
שלום,
מעוניינת לעבור הקטנת חזה. כרגע מידת החזיה שלי היא קאפ F והייתי מעוניינת להקטין עד למקסימום קאפ B. האם קיימת איזושהי הגבלה בהקטנה מהסוג הזה?
מאחר ומבנה הגוף שלי קטן (47 ק"ג על 1.59), חשוב לי להגיע לתוצאות המקסימליות בהתאם לפורפורציות של גופי.
אשמח לדעת באם יש סיכונים מוגברים בהקטנות "קיצוניות", האם ישנה הגבלה מסוימת למידת ההקטנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה "מקסימלית" - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר12/06/2011רויטל שלום
אין הגבלה בהקטנה ואין סיכון מוגבר מעבר לסיכונים שיש בכל ניתוח הקטנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיפוף וגו תפוסימית10/06/2011
אני 4 ימים אחרי הגדלת חזה 350 מתחת לשריר.
אני כפופה מאוד, ושרירי הטרפז שלי מאוד תפוסים
האם עלי להתעקש להתישר.
האם יש תרגילים שמומלץ לעשות?
אני נראית כמו הגיבן מנוטרדם..לאמחזה מלבב.
בנוסף- מתי אמורים לראות תוצאה ראשונית של הניתוח, כרגע השתלים כל כך גבוהים והחזה נראה כמו מקור של נשר. זה נרוא מתסכל.
האם י ש תקוה לראות שינוי
ואם כן תוכך כמה זמן..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיפוף וגו תפוס - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן10/06/2011היי,
כדאי לעשות מאמץ להתיישר אחרת תסבלי מכאבי גב.
החזה מקבל את תוצרתו הסופית לאחר מספר שבועות עד חדשים וזאת בהתאם למבנה גופך וסוג השתלים שיש לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה לאחר לידהענבל10/06/2011
לאחר שתי לידות והנקות, החזה שלי הלך לאיבוד... אני מעוניינת לבצע הגדלת חזה אך מטרידות אותי כמה שאלות:
1. כמה זמן לאחר הפסקת הנקה ניתן לבצע את הניתוח?
2. האם יש סיכוי שהחזה שלי יחזור לקדמותו ללא ניתוח ותוך כמה זמן?
3. האם אוכל להניק בעתיד?
4. העור שלי מצטלק צורה לא טובה. אם אני מבינה נכון, זה יכול להוות מכשול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה לאחר לידה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן10/06/2011הייענבל,
ניתן לבצע ניתוח הגדלה כחצי שנה לאחר הפסקת ההנקה.
צורת החזה לאחר זמן זה היא יציבה לרוב וקשה לצפות שיהיה שינוי או שיפור במראה שלו.
הגדלת חזה לא מפריעה להנקה בעתיד.
מיקום מדוייק של הצלקת ביחד עם טכניקה ניתוחית נכונה מפחיתים את הסיכוי להתפתחות צלקת לא יפה. מעבר לכך, יש צורך בבדיקה בכדי לדעת אם אכן ההצטלקות שלך בעייתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאה ראשוניתימית09/06/2011
האם יש הבדל בתוצאה הראשונית שניתן לראות כעבור מספר ימים בן בינתוח הגדלת חזה מעל השריר או מתחת לשריר?
האם גודל השתל נראה אחרת?
האם פרופיל השתל יכול לגרום לתוצאה של חזה הנרראה גדול/קטן יותר.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח באיזור החזה
ימית09/06/2011יומיים אחרי הגדלה- מתי מומלץ לשמן את העור? האם מריחה של קרם גוף מומלצת? האם תמנע בעתיד סימני מתיחה? מתי לרוב הם מופיעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתח באיזור החזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן10/06/2011יתן לשמן ת העור מיד לאחר הניתוח.
יובש יכול להפחית מעמידות העור לפסי מתיחה.
פסי המתיחה יופיעו לאחר מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאה ראשונית - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן10/06/2011היי ימית,
החלק העלון של החזה יהיה נפוח יותר בהתחלה כאשר השתל מונח מתחת לשריר.
שתל בפרופיל גבוה יתן לשד מראה בולט יותר ופחות טבעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריכה עזרה דחוף..אחרי גדלת חזהנטלי06/06/2011
היי רציתי לשאול אני חמישה ימים אחרי הגדלת חזה נתנו לי 5 ליטרים של נוזלים.. מאז יש לי 1.בחילות...
2.כאבים עזים בתפרים רק בצד אחר זה מצביע על דלקת?
ודבר שלישי הבטן שלי נפוחה מאז כמו חודש רביעי.. אשמח לתשובה . מה עושים?..
תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה עזרה דחוף..אחרי גדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/06/2011נטלי שלום
לא ניתן לתת תשובות לשאלותיך ללא בדיקה.
מומלץ לפנות למנתח שלך לקבלת תשובות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרומה אחרי הגדלת החזהנועה06/06/2011
שלום רב,
לפני כ- 3 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה אני בת 23.5 , לפני כחודש החל להתנפח לי שד אחד בצורה משמעותית, דיברתי עם המנתח הפלסטי והוא ביקש שאני יגיע אליו לאחר MRI, בנוסף עשיתי בדיקת אולטרסאונד וראו כי יש קרע בשתל ונוזלים בחזה. הגעתי אליו ללא MRI ומאחר והשד היה ממש נפוח ובנוסף האולטרסאונד הראה קרע הוא עשה לי ניתוח להחלפת שתלים ללא תוצאת ה- MRI כיום אני שבוע וחצי לאחר הניתוח ,חשוב לציין שהשתלים יצאו תקינים ללא קרע,היה רק נוזל צהוב אשר נשלח לבדיקה, בבדיקה התוצאות הראו שהכל תקין בנוזל. ולאחר הביקורת שוב המנתח הרגיש נוזלים בשד ואמר כי זה שוב יחזור לי הנפיחות, אמר כי לעולם לא נתקל בזה. היום הלכתי לכירוג שד ולפי תוצאות הבדיקות ולאחר בדיקת השד הבחין בסרומה.כרגע אני ממש בלחץ כי בכירוג שד אמר כי אין לו מה לעשות איתי אלא רק למנתח שלי, והמנתח אמר כי לא נתקל בתופעה כזו. אשמח במידה ותסביר לי טיפה על סרומה ומה עליי לעשות?ועד כמה זה חמור? האם חייב להוציא את השתלים?? תודה רבה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרומה אחרי הגדלת החזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/06/2011נועה שלום
סרומה היא הצטברות של נוזלים סביב השתל.
אינני יכול לייעץ לך מה לעשות ללא בדיקה. ישנן מספר דרכים לטפל בסרומה שהקיצונית בהן היא הוצאת השתלים.
התייעצי שוב עם המנתח שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שרירי חזה וכתפיים תפוסים-רוני05/06/2011
בעוד כחודש אני אמורה לעבור ניתוח להגדלת חזה מתחת לשריר. אני רוצה לדעת אם שרירים תפוסים בחזה ובכתפיים ישפיעו על ההחלמה של הניתוח או על הניתוח עצמו.
תודה מראש,
רוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי חזה וכתפיים תפוסים- - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/06/2011רוני שלום
יתכן וההחלמה תהיה מלווה במעט יותר כאב. נסי לטפל בשרירים התפוסים והתייעצי עם המנתח שלך לגבי סוגיה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה - אמצעים אחריםדנה04/06/2011
שלום,
אני בעלת חזה קטן יחסית, הייתי מעוניינת להגדיל אותו, אך לא בניתוח. יש לי חששות מניתוחים אני מעדיפה שלא לעשות ניתוח.
ראיתי באינטרנט מגוון של כדורים שמגדילים חזה. יש לי בעיה שאני מתקשה לבלוע כדורים גדולים בגלל טראומה של ניתוח שהיה לי פעם שהייתי צריכה לקחת כדורים גדולים ונחנקתי, ואחרי זה נאלצתי לפתוח אותם וזה היה נוראי.
חיפשתי עוד אלטרנטיבות והגעתי למוצר הזה - מסטיק. ZOFT Fulfill Gum. כמו הכדורים, גם המסטיק בונה רקמות של שומן בחזה ונותן נפח טבעי בעזרת צמחים טבעיים שמפעילים הורמונים... סיפור די מורכב, אבל יש נשים שאמרו שזה עובד, יש באתר גם הקלטות של נשים שהשתמשו. אמנם לא ראיתי מישהי בארץ שהשתמשה ומה היו התוצאות עליה, וברור שעל כל אחת זה ישפיע אחרת. זה די מוזר, מסטיק שמגדיל חזה, אבל אני מתלבטת לגבי זה.
אשמח אם תוכלו להתייחס למוצר הזה.
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - אמצעים אחרים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן04/06/2011היי,
השאיפה להשיג שיפור ללא ניתוח היא מובנת והגיונית ועל כך מתבססים אין ספור מוצרים.
אף מוצר לא הוכיח את יעילותו במחקרים רפואיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מסג' אחריי הגדלת חזהמלני04/06/2011
שלום רב,
עברתי הגדלת חזה לפני כחודשיים שלושה אני מעונייננת לדעת אם אפשר לעשות מסג' בגב (משמע לשכב כ45 דקות על הבטן מה שגורם לחץ באיזור החזה) על מנת לעבור עיסויי בגב.
האם הדבר כדאיי ? האם זה יכול לפגוע? ומה המלצתייכם לגביי הנ"ל?
תודה מראש ושבוע טוב
מלני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסג' אחריי הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן04/06/2011היי מלני,
את יכולה להתנהג רגיל לחלוטין בכל היבט של חייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי.. הגיוני הרופא שלי לא מחייבלי01/06/2011
אותי ללבוש חזייה רפואית לאחר ניתוח הגדלת חזה מתחת לשריר?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי.. הגיוני הרופא שלי לא מחייב - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר02/06/2011לי שלום
לכל מנתח פלסטי יש הנחיות משלו.
אני מנחה את המנותחות שלי ללבוש חזית ספורט במשך 6 שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה ובדיקת שדלוני31/05/2011
שלום,
עברתי לפני חצי שנה הגדלת חזה מתחת לשריר, כל שנה אני עושה בדיקת שד ידנית שגרתית, האם אחרי שנותחתי זה אפקטיבי ואפשרי לעשות כבכל שנה?
אשמח לתשובה, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה ובדיקת שד - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר02/06/2011לוני שלום.
מומלץ בהחלט לעשות בדיקה ידנית.עליך לידע את כירורג השד על הניתוח שעברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרמת חזההגר31/05/2011
שלום רופאים יקרים,
אינני יודעת אם שאלתי בנושא הרמת חזה מתאימה לפורום זה, אך במידה וכן ותהיה תשובה לשאלתי אשמח לקבל תשובה,
שאלתי בנושא היא במידה ואני רוצה לבצע הרמה, פעולה זו תקטין עוד יותר את החזה שלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/05/2011הגר שלום
בהרמת חזה מסירים את עודף העור ומחזירים את העטרה ואת החזה למקום.
לא מסירים רקמת שד. יתכן והמראה יהיה של חזה מעט קטן יותר. ניתן להוסיף שתל במידה ואת מעונינת בחזה גדול יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)