מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באיזה ניתוח הצלקת קטנה יותר ?דורית30/03/2011
שלום,
אני טרנסג'נדרית מזכר לנקבה בת 31 , אני חושבת על זה למעלה מ 5 שנים והחלטתי בקרוב מאוד שאני רוצה שיהיה לי חזה נשי !
יש לי 2 אפשרויות לקבל חזה : לקיחת הורמונים או הגדלת חזה .
במקרה הגרוע ביותר (סבירות של 5%) ואני ארצה לחזור למצבי ההתחלתי (כלומר - חזה שטוח זכרי) .
אם לקחתי הורמונים - אני אעבור ניתוח הקטנת חזה , בדומה לניתוח שעוברים בחורים שיש להם גינקומסטיה.
אם עברתי הגדלה - אני אעבור ניתוח להוצאת השתלים.
כיוון שזה פורום שעוסק גם בהקטנת חזה וגם בהגדלה. אשמח לקבל חוות דעתכם.
באילו מבין 2 המקרים (הקטנת חזה בעל רקמת שד / הקטנת חזה ע"י הוצאת שתלים) הניתוח ייתן תוצאות יפות יותר בשביל לקבל חזה שטוח ?
תוצאות יפות הכוונה- צלקת קטנה יותר ועור מתוח יותר
אשמח אם תתייחסו מבחינה מקצועית נטו , מבלי לשפוט מבחינה פסיכולוגית ותודה מראש.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה ניתוח הצלקת קטנה יותר ? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/03/2011דורית שלום
בדרך כלל צלקות לאחר ניתוח גניקומסטיה הן יותר קטנות ופחות בולטות מצלקות של ניתוח להוצאת שתלים והסרת עודפי העור שנוצרו כתוצאה מהכנסת השתלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!!הילה30/03/2011
שלום לך,
אני בת 22,מבנה גופי רזה אני שוקלת 40 והגובה שלי הוא 1.65
החזה שלי יחסית גדול לגופי,אני לא שטוחה אבל לא בעלת חזה גדול אלא סביר.
בעבר הייתי אצל מנתחים ולא הייתה בעיה לנתח אותי.ההיום הייתי בייעוץ אצל מומחה שנחשב בתחום,הוא המליץ לי לא לעשות ניתוח בטענה שהחזה שלי יפול עם הזמן כי העור שלי דק.
בעבר אמרו לי שכן אפשר,אולי בגלל שהחזה היה טיפה יותר קטן(לא כל כך משמעותי)לפני שהתחלתי לקחת גלולות.
אין לו סיבה לומר לי סתם שלא כדאי לי לעשות,ואמר איך רופאים אחרים הסכימו לנתח?הרי זוהי פרנסתו.
בשבילי זה מין ניפוץ חלום כי תמיד רציתי לעשות.
מה אתה ממליץ לי לעשות?ללכת למישהו אחר?לוותר?
אין לי בעיה לשלוח לך תמונה של החזה במידה ותרצה.
אני אשמח אם תענה לי אני ממש לא יודעת מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ הגדלת חזה-התלבטו לי!! - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/03/2011הילה שלום
כידוע לך רפואה היא לא מדע מדויק וכירורגיה פלסטית עוד פחות מכך. כל רופא מחליט לפי הידע ובעיקר לפי הניסיון שלו ולכן יכולות להיות תשובות שונות מרופאים שונים ואין כאן כל עניין של טעות או " לומר סתם" . תחליטי על איזה רופא את סומכת ותלכי עם דעתו, ואם עדיין ךא מצאת רופא שאת סומכת עליו תמשיכי ללכת להיבדק ולשמוע חוות דעת עד שתמצאי על מי את סומכת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך..
הילה30/03/2011תודה רבה,
אני יודעת שהרופא שהלכתי אליו מומחה בעל ניסיון רב בתחום.
הרי זוהי פרנסתו ואין שום סיבה שלא ירצה לנתח אותי.
אתה חושב שעליי לוותר אם הוא טוען שאני לא צריכה לעשות ושבעתיד אני אצטער על זה כי החזה ממש ייפול לי.
אני משלמת כסף על ייעוץ וזה יוצא לי נורא יקר אני באמת מתלבטת אם להמשיך ללכת או לוותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהילה
מיטל17/04/2011היי הילה
מתנצלת אם אני מתערבת אך את 1.65 ושוקלת 40 קילו !
זה נקרא שאת בתת תזונה ולפי חישוב BMI את במצב "רעב"
את נורא רזה לפי מה שאת מתארת... יכול להיות שהחזה שלך לא התפתח עקב כך שאת במצב כמעט של אנורקסיה ??
ממליצה לך לבדוק זאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהאורנית29/03/2011
אני בת 39 החזה שלי מאוד קטן ריק ומעט נפול. יש לי מס' שאלות ברשותך.
1. אני 1.69 משקל 54 ק"ג. הייתי ביעוץ והרופא ייעץ לי בין 280 ל-300 CC מתחת לשריר יהיו השתלים.
1. חברה שלה היו שדיים בגודל של השדיים שלי עשתה 305 CC והחזה שלה קטן מאוד. וזה לא מה שאני רוצה. אני רותה לפחות 400 CC. חיכיתי כל כך הרבה שנים לפחות שאהייה מרוצה מהתוצאות. האם ניתן לעשות לי גודל כזה? בהריון החזה שלי היה מאוד גדול ולאחר הלידות הוא ממש התרוקן.
2. מה ההבדל בין שתל שמונח מעל לשריר לשטל שמונח מתחת לשריר ומה עדיף? והאם יש הבדל בגודל בין שתל שמתחת לשתל שמעל לשריר?
3. מה ההבדל בין הרמה קלה שמסביב לעטרה לבין הניתוח הרגיל שמתחת לבית החזה?
4. איזה שתל אתה ממליץ ואם אעשה 400CC אצטרך לעשות הרמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר29/03/2011אור שלום
לא ניתן לתת יעוץ לגבי גודל שתל ללא בדיקה.
ההחלטה אם לשים את השתל מעל לשריר או מתחת לשריר תלויה במבנה השד שלך, רקמת השד ונתונים נוספים שנבדקים במהלך היעוץ. מיקום השתל צריך להתאים לשד שלך ולכן אין תשובה חד משמעית לגבי עדיפות המיקום, כנ"ל לגבי הגודל.
ככל שהשתל יהיה גדול יותר צניחת השד בעתיד תהיה מהירה יותר.
בניתוח הרמה סביב העטרה יש פחות צלקות אך שיטה זו לא מתאימה לכל אחת .
יש בארץ מספר חברות המספקות שתלים ומאושרות ע"י משרד הבריאות. יש להתאים את השתל לשד שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח הרמה והגדלת חזהאורנית27/03/2011
שלום רב,
אני בת 39 מעוניינת לעבור ניתוח להגדלה והרמת חזה. לפי מיטב הבנתי ניתן לבצע הגדלה והרמה עם צלקת אורכית מהפיטמה כלפי מטה. האם רק בצורה הזו ניתן לבצע את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח הרמה והגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן27/03/2011היי אור,
במידה והצניחה היא משמעותית, יש צורך בחתך האורכי בנוסף על חתך סביב העטרה בלבד.
בצניחה קלה יותר, ניתן לבצע את התיקון עם חתך שהוא סביב העטרה בלבד כפי שתוכלי לראות בתמונה המצורפת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים להגדלת חזהlior25/03/2011
עפ"י מה שקראתי בעקבות הרצון לעשות ניתוח מצאתי שמשווקים בארץ ובעולם כדורים המלווים בקרמים שמגדילים את החזה עפ"י מה שרשום הם אף טבעיים רציתי לשאול האם זה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים להגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר26/03/2011ליאור שלום
לא מוכרים לי כדורים שמגדילים את החזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיצוב החזהיוחאי17/03/2011
היי . לקחתי בגיל צעיר הורמונים נשייים. והחזה ניהיה נשי ורופף..אחרי גיל 19 הפסקתי לקחת הורמונים..וירד לי הגודל החזה. אבל נישאר צורת חזה נשי..ופיטמות טיפה גדולות.. האם יש ניתוח שיכול לסדר את זה.. או שיש כדורים שיכולים לעזור לחזור למצב הקודם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיצוב החזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן20/03/2011היי,
לצערי, הפתרון לבעיה הוא ניתוחי בלבד ברוב המקרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה באמצעות תכשירים טיבעייםאבינעם16/03/2011
הי!
יודעת שאולי ההודעה הזו תצחיק את מנהלי הפורום שהם כירורגיים פלסטיים, אבל לאור קיום המוצרים הללו - כדאי שנשתף אחת את השניה בהשפעותיהם.
האם יש מישהי שהשתמשה בקרם וכדורים טיבעיים (לא גלולות למניעת הריון) שמיועדים להגדלת החזה?
דובר על מוצר זה בתוכנית של אביעד קיסוס "המסע לארץ השדיים" אך לא הצלחתי לקבל אף חוו"ד ממקור ראשון על השפעותיו של מוצר זה.
להשתמע,
אבינעם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה באמצעות תכשירים טיבעיים - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/03/2011היי,
ההודעה הזו לא מצחיקה בכלל אלא מדאיגה מאחר ואין שום כדור שיעילותו ובטיחותו להגדלת חזה הוכחה במחקרים מדעיים. הרצון לחזה גדול יותר הוא מובן והרצון להשיג מטרה זו ללא ניתוח מובן אף יותר אולם הפתרון לא נמצא עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתכשירים טבעיים - המשך
אבינעם17/03/2011שלום ד"ר פרידמן ,
תודה על תגובתך. אני מבינה שהתכשירים לא הוכחו , אך השאלה שיש לבסס ראשית היא האם הם עלולים להזיק באיזשהו אופן? בכל מקרה לאור העובדה שהתכשיר שמיוצר בארץ משווק תחת אישור משרד הבריאות... אשמח לקבל תגובה ממישהי שהתנסתה במוצר.
יום נעים ,
אבינעם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקפסולות וקרמים
סומא19/04/2011שלום
אני התעסקתי עם שתי חברות בתחום לקחתי קפסולות וגם קרם.. וחברה אחרת קרם וטיפות לשתייה... ולא הייה שום שינוי בחזה.. ורק סבלתי מכאבים בקיבה.. שיכול להיות מהכמויות שנטלתי..
בכלללללל לא ממליצה.. בעזרת השם בקיץ אעשה ניתוח.. מחפשת מנתיח שיכולה לסמוך עליו.. אם יש לך המלצות אקבל בשמחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה איזה גודל שתל מומלץ לי?ורד15/03/2011
שלום,היום הייתי בהתיעצות לפני ניתוח הגדלה.אני בת 38 שוקלת 56 קג' וגובהי 1.60
מדדתי מס' שתלים ולהפתעתי שתל של 450 (גבוה),לא נראה מוגזם בכלל, אך 350 נראה ממש קטן ולא שווה את מאמץ הניתוח.
אני מפחדת שאתחרט ואל יודעת איזה גודל להחליט, מה עלי לעשות כיצד אחליט ואהיה מרוצה מההחלטה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה איזה גודל שתל מומלץ לי? - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/03/2011היי ורד,
בחירה נכונה של השתל לא נעשת על סמך הנפח על על סמך התאמה בין הגוף שלך לממדי השתל. השתל צריך להבחר על פי אורכו, רוחבו וגובהו ולא על סמך הנפח. ייתכנו שתלים שונים לחלוטין בצורתם אבל עם נפח זהה והתוצאה תהיה שונה בכל מקרה בגלל הצורה השונה של השתל.
התאמה של גודל השתל על סמך משקל וגובה שלך בלבד איננה רצינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה בהרדמה מקומית ועודדנה10/03/2011
כשהייתי בת 5 עברתי ניתוח לב. כיום אני בת 36 מצבי הבריאותי תקין, אין לי שום מגבלות רפואיות. יש לי צלקת שמעטרת את בית החזה האם זה אמור להפריע בהגדלת חזה?
אני מעוניינת לעבור את הניתוח בהרדמה מקומית זה אפשרי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה בהרדמה מקומית ועוד - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר10/03/2011דנה שלום
על מנת לתת לך תשובה מקצועית לגבי מידת ההפרעה של הצלקת (אם בכלל) יש לבדוק את מיקום הצלקת.
לא מוכרת לי שיטה להגדלת חזה בהרדמה מקומית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה הורמונלית?נועה08/03/2011
שלום,
אני בת 19 בעלת מבנה גוף רזה וגבוהה. החזה שלי לא סתם קטן, אלא קטן בצורה משמעותית מאוד! אפשר לומר שאין לי חזה אפילו. יש לי כמו ניצנים קטנים של ילדה בכתה א'. זה לא נורמאלי. אני לא עוד שטוחה. אולי זו בעיה הורמנלית. לא הייתי רוצה חזה גדול. זה גם לא יתאים למבנה הגוף שלי. אני רק רוצה שזה לא יפריע לי מבחינת הדימוי העצמי. זה מוריד לי הביטחון מאוד. אני שואלת אם יש אפשרות למנוע ניתוח ולהגדיל אותו בדרך אחרת. אפילו בצורה הכי מזערית שיש. כל שינוי יעזור לי. אפילו הכי קטן שיש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה הורמונלית? - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר08/03/2011נועה שלום
במידה ותהליך הגדילה שלך הסתיים ( את בגיל בו בדרך כלל כבר מסתיימת הגדילה), אין דרך להגדיל את החזה ללא ניתוח.
בברכה,
דר' גלזינגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי מותחן...חסויה05/03/2011
שלום אני כמעט בת 18 והייתה לי אפשרות לעשות הגדלת חזה שממונת ברובה על חשבון הקופה ( בגלל גילי הצעיר) ההגדלה הייתה אמורה לכלול מותחן באחד השדים משום שיש לי אסימטריה אולם לפי מה שהבנתי המותחן נשאר ואפשר להרגיש אותו ( מרגיש כמו קופסה בתוך השד ...?) בשונה מהסיליקון שברב המקרים מתחיל להרגיש טבעי...
אחרי שהבנתי את זה כבר ירדתי מכל הסיפור של ההגדלה אבל עכשיו אני לא בטוחה שמשאירים את המותחן ושבכלל מרגישים אותו
אז אודה לכם אם תוכלו להסביר לי על כל עניין המותחן קצת
שיהיה שבוע טוב
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי מותחן... - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן06/03/2011היי,
ברוב המקרים אין צורך בשימוש במותחן, גם במקרה של חזה קטן מאוד והבדל גדול בין השדיים.
תשובה מדוייקת ניתן לתת כמובן רק לאחר פגישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל...
חסויה06/03/2011האם התמונה שהעלת היא תמונה עם מותחן או של הגדלה רגילה?
והאם המותחן נשאר בתוך השד או אחרי שהשד מקבל את הצורה הסופית מוציאים אותו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן08/03/2011היי,
מדובר סניתוח עם שתל אנטומי מההתחלה ללא צורך בהחלפה שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הששתתפות קופת החולים בטיפולדן02/03/2011
שלום לד"ר,
האם ידוע לכב' אם קיימת השתתפות מצד קופות החולים בעלות הטיפול או שזה מה שנקרא "מחוץ לסל".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה..אני מדבר על ניתוח גניקומסטי
דן02/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשתתפות הקופה בניתוח גניקומסטיה
ד''ר נמרוד פרידמן02/03/2011הי דן,
בכל קופה יש ועדה הדנה באישור ניתוח חזה לגבר ולאישה. במקרים משמעותיים הם משתתפים בעלות הניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני אשמח לדעת
נחמה15/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה גדול מדירונה01/03/2011
אני בת 22 והחזה שלי מאוד גדול ומכביד עלי בתפקוד היומיומי
כאן המקום לציין שאני רזה, ולכן זה לא פרופורציונלי...
איזה סוג של ניתוח מומלץ והאם ישארו צלקות כלשהן?
האם עלי לחשוש מסיבוכים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה גדול מדי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/03/2011רונה שלום
ניתוח הקטנת חזה מיועד להקטין חזה אשר מכביד ואינו פרופורציונלי.
כמו בכל ניתוח עלולים להיות סיבוכים. סיבוכים אפשריים הם זיהום, ירידה או חוסר תחושה בפטמה, פתיחה של תפרים.
בניתוח הקטנה נשארות צלקות סביב העטרה , לאורך השד ובקפל התת שדי.
איכות הצלקות תלויה בעיקר בגנטיקה שלך ומנטיית גופך לייצר צלקות. כל גוף מטפל בחתכים ובצלקות באופן שונה.
במרבית המקרים מומלץ לא להניק לאחר ניתוח הקטנת חזה, אך זה כמובן תלוי בהנחיות אותן תקבלי מהרופא שבו תבחרי לבצע את הניתוח.
לידיעתך בחלק מהמקרים הניתוח מוכר בסל הבריאות ובמידה והקריטריונים מתאימים הקופה בה את חברה תשתתף בעלויות כמעט במלואן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזה ע"י הזרקת שומן עצמידנה20/02/2011
שמעתי שיש שיטה להגדלת חזה ללא ניתוח -ע"י הזרקת שומן עצמי. שרווחת בארה"ב ושגם השחקנים שם עוברים לשיטה זו.
זה נשמע כמו משהו שיוצר מראה טבעי יותר מהמלאכותיות של הסיליקון. וגם לא מצריך ניתוח.
השאלה - מדוע זה לא טיפול שרווח כל כך בארץ? נתקלתי רק ברופא אחד שעושה את זה כרגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה עםהזרקת שומן עצמי - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן21/02/2011היי דנה,
השיטה לא רווחת בשום מקום בעולם מאחר ויש עדיין שאלות רבות לא פתורות כולל גילוי סרטן שד ואף השפעה על התפתחות הסרטן.
תמיד פעולות חדשות זוכות לכותרות רבות אולם מספר האזכורים לא מהווה מדד לשכיחות או יעילות השיטה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נתוח הגדלת חזה בסיליקון לגיל 60דנה20/02/2011
שוב אני.
רציתי גם לדעת לגבי השתלת סיליקון לאישה בת 60 -
האם זה בטוח לעשות בגיל כזה?
מה משך תקופת ההחלמה? יש מגבלות? תופעות לוואי וצלקות? האם הן גדולות יותר לגיל 60?
האם זה נכון שהשתלת סיליקון מעל לשריר-ההחלמה מהירה יותר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נתוח הגדלת חזה בסיליקון לגיל 60 - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן21/02/2011היי,
ניתחתי לא מעט נשים בגיל זה ואף מבוגרות יותר.
אם בריאותך תקינה, אין מניעה לביצוע הניתוח. הניתוח ותקופת ההחלמה אינם שונים מניתוח בגיל צעיר יותר.
תוכלי למצוא פרטים נוספים באתר שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)