מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזה - שאלותחסוי04/05/2011
שלום!
הייתה לי פגישת יעוץ לגבי הקטנת חזה ואני רוצה לבצע את הניתוח.
מה הם השלבים שצריך לעבור לאחר פגישת הייעוץ? (אורטופד? פגישות נוספות?)
כמה זמן צריך לחכות בשביל זה? האם אפשר לבצע את הניתוח אפילו תוך חודש - חודשיים?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - שאלות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/05/2011לחסוי שלום
הקטנת חזה היא פרוצדורה המוכרת בסל הבריאות. על מנת לעבור ניתוח זה דרך סל הבריאות וללא תשלום עליך לעמוד במספר קריטריונים כמו עקמת בדרגה מסוימת, פטרת מתחת לשד או הפרעה נפשית.
עליך לפנות לקופת החולים שלך ולברר איזה מסמכים תדרשי להביא בפני הועדה שתקבע אם את זכאית לניתוח.
בחלק מהקופות אינך יכולה לבחור את המנתח. במידה ואת עונה על הקריטריונים ואושר לך ניתוח את יכולה לפנות לבית החולים לקביעת תור לניתוח. זמן ההמתנה לניתוח משתנה מבית חולים אחד למישנהו.
במידה ואת מעונינת בניתוח באופן פרטי, בחרי את המנתח וקבעי איתו תאריך לניתוח על פי לוח הזמנים שלו.
הינך מוזמנת לפגישת יעוץ במרפאתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנתח שוב,או לשמוח בחלקימלי02/05/2011
שלום,לפני שנה וחודשיים עברתי ניתוח להגדלת החזה.השתלים מחוספסים 145 CC.תוצאות הניתוח היו מאוד מוצלחות אך לאחר כמה חודשים,התחילה התקשות שגורמת לתחושה לא טיבעית ששינתה את מראה השתל. כתוצאה מכך גם הפיטמות זזו קצת לצדדים.יש לציין שאני מאוד רזה ולכן השינוי ניכר.המצב גורם לי לאי נוחות גם להסתרת החזה שניראה לא טיבעי וגם המגע המלאכותי. הבנתי שיש לי קופסית בדרגה2.5.לקחתי סינגולר במשך חודשיים,השינוי היה קטן מאוד..ההתלבטות היא:האם הסיכויים לשפר את המצב (לנקז את הריקמה,סינגולר מההתחלה וכו')הם באחוזים טובים,כנגד הסיכון בלהיכנס שוב לחדר ניתוח.
אשמח לשמוע את דעתכם,תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנתח שוב,או לשמוח בחלקי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/05/2011מלי שלום
התקשות קופסית יכולה לגרום לשינוי במראה השד ולעיתים אף לגרום לכאב.
במידה ואת חיה בשלום עם השינויים במראה החזה ואינך סובלת מכאב , ניתן להשאיר את המצב כפי שהוא.
ההמלצה שלי בדרך כלל היא לקחת סינגולר במשך שלושה חודשים במידה ובמהלך החודשיים אכן היה שינוי.
יש סיכוי טוב שניתוח ישפר או יתקן את המצב אך יש להביא בחשבון שהנטייה להתקשות הקופסית קיימת וקיים סיכון שגם לאחר הניתוח השני תהייה אצלך התקשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא למהר
מלי03/05/2011תודה על התגובה. אני אנסה לקחת סינגולר למשך שלושה חודשים ושוב אעשה ערכת מצב.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלה מתחת לשריר לעומת הגדלה מתחתלוני01/05/2011
שלום,
האם זה נכון שבהגדלת חזה מתחת לשריר, שבה השתלים מוכנסים מתחת לשריר החזה יהיה יותר קשה מאשר הגדלה מעל השריר בתוצאה הסופית? אשמח לתשובה בהקדם, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה מתחת לשריר לעומת הגדלה מתחת - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן01/05/2011היי,
חשוב לדעת כי בכל מקרה, המחצית התחתונה של השתל לא מכוסת על ידי השריר מכיוון שאין שם שריר.
ברוב המקרים אין הבדל משמעותי בתחושה בין אם השתל ממוקם מעל לשריר או מתחתיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותמתלבטת01/05/2011
שלום
אני אמורה להתחתן עוד 4 חודשים והיתי רוצה לעשות ניתוח הגדלה שהמון זמן אני רוצה. אני עכשיו שוקלת 1.64 ו- 64 ק"ג ואני עכשיו בדיאטה במטרה להגיע ל 58 ק"ג.
החזה שלי גם ככה קטן ו בעבר כשירדתי במשקל זה התבטא בחזה באופן משמעותי והרגשתי שטוחה לגמריי.
כמה שאלות קצרות:
1. האם לעשות את הניתוח כמה שיותר מהר על מנת שעד לאירוע המראה יראה טיבעי?האם אחרי 3-4 חודשים החזה נראה בסדר או כמו שני בלונים נפוחים :)
או עדיף קודם לרדת במשקל- כלומר לחכות עוד כחודשיים ואז לעשות את הניתוח?
2.המגע אחרי הניתוח- האם הוא דומה למגע של שד רגיל? בעלי לעתיד דואג שהתחושה תיפגע.
3.האם לאחר הריונות צריך תיקון?
4. אני מתכננת לטוס לירח דבש ארוך ולטייל הרבה בהרים האם זה בעיתי מבחינת הניתוח? טיסה באוקטובר.
5.ייעוץ להגדלה- כמה עולה, מה הוא כולל?, האם יש שאלות שאתה ממליץ לי לשאול?
תודה רבה מחכה לתשובותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר01/05/2011שלום
אם תבצעי את הניתוח עכשיו או במועד קרוב ממש אזי בעוד 4 חודשים המראה יהיה כבר טבעי או קרוב מאד לטבעי. אין הרבה משמעות לירידה של 4-5 ק"ג מבחינת ניתוח החזה.
יכול להיות שינוי בתחושת המגע בשד זה תלוי בעיקר בכמות רקמת השד שיש לך ושתכסה את השתל. לאחר ההריון כמובן שיהיה שינוי במראה השד תלוי במידת הגדילה שלו בזמן ההריון. מבחינת טיסה לאחר הנישואין לא צריכה להיות בעיה. עלות הייעוץ משתנה מרופא לרופא. לגבי השאלות זה תלוי במה שהרופא יסביר, אנא וודאי שהמנתח יהיה מומחה לכירורגיה פלסטית וחבר האיגוד הישראלי לכירורגיה פלסטית ואסטתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה בזמן מחזורשיר27/04/2011
יש לי ניתוח הקטנת חזה מחר וקיבלתי עכשיו את המתנה החודשית שלי
מה לעשות?? האם זה משפיע על הניתוח ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה בזמן מחזור - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן28/04/2011היי שיר,
בחלק מהמקרים יש נטית יתר לדימום בניתוח במהלך המח\ור.
אני ממליץ שתתייעצי עם המנתח שלך על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהשואלת27/04/2011
שלום, עשיתי לפני שלוש שנים הגדלת חזה. אני לא מרוצה.
לפני הניתוח הייתי ממש שטוחה.
השתל MOD300
הבעייה שזה צורה עגולה, לא לקדימה,
אבל ברוחב זה ממש עד עצם הבית שחי.
השאלה אם אחליף לשתל גדול יותר, זה יתן חזה לקדימה. ללא תוספת היקף?
או ששתל גדול יותר לא יכול לתת נפח קידמי ללא היקף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר27/04/2011לשואלת שלום
לא ניתן לתת תשובה מדויקת ללא בדיקה אבל קיימים שתלים במגוון גדלים כאשר ההבדלים ביניהם הם קוטר השתל והגובה שלו.יתכן שגודל השתל מתאים אך את צריכה שתל בעל קוטר קטן יותר ו-PROJECTION גבוה יותר על מנת לתת מראה של חזה זקוף יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך: הקטנת חזהרגינה25/04/2011
שלום ד"ר,
ראשית תודה על התשובה (לגבי הקטנת החזה).
שנית, ברצוני להבין אם ניתן לבצע את החתך מתחת לקפל החזה במקום ליד העטרה?
והאם מיקום החתך משתנה בשתי האופציות: הקטנה והרמה לבין החלפת שתלים לקטנים והרמה?
והאם ניתן להניק (נניח שנה אחרי) הקטנת החזה?
תודה רבה
:-)
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך: הקטנת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן26/04/2011היי,
חתך מתחת לשד מתאים להכנסת שתלים בלבד ולא ניתן לבצע הרמה דרכו.
בחלק מהמקרים ניתן להניק לאחר הקטנת חזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי במבנה השד...שאלה24/04/2011
שלום רב,
יש לי שאלה אשמח אם תפתרו את הקונפליקט...
אני יודעת שמבנה השד וצורתו משתנים לאחר ההריון הלידה וההנקה. האם ניתן למנוע זאת? האם אישה שבוחרת לא להניק מראה השדיים לא יפגע או שהשינוי האססטתי חל בלי קשר בהנקה ותלוי בהריון בלבד?
תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי במבנה השד לאחר לידה
ד''ר נמרוד פרידמן25/04/2011היי,
שינויים בצורת השד יכולים לקרות אצל כל אישה בעקבות הריון ולא ניתן לצפות מראש מה יהיה השינוי אצל כל אחת. המנעות מהנקה יכולה להפחית את הפגיעה בשד אולם לא למנוע אותה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזהרגינה22/04/2011
שלום,
לפני כ 3 שנים אחותי (בת 25) עברה ניתוח להגדלת חזה - שתלים בגודל 375.
מאז היא מעט שמנה ולאחר מכן רזתה. והחזה נראה מעט נפול.
היא מעוניינת בהקטנה ונאמר לה שאין צורך להוציא את השתלים לשם כך. ניתן רק להוריד את העור העודף ולעשות הרמה.
3 שאלות:
1. מה לדעתך המקצועית יותר אפקטיבי לאורך זמן: ביחד עם ההרמה והסרת העור
העודף, גם להחליף שתלים לקטנים יותר? או להמנע מכך? מה האופציה
האולטמטיבית?
2. האם ההחלמה מהליך 'הקטנת החזה/ הרמה' פשוט יותר מהגדלת החזה? או ארוך
יותר? כואב יותר?
3. האם מומלץ באופן כללי כל תקופה של כ 10 שנים להחליף שתלים?
תודה רבה,
רגינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר23/04/2011רגינה שלום
במידה ואחותך מעונינת בהקטנה ניתן להוציא את השתלים ולעשות הרמה. תהליך זה יקטין את הסיכון לצניחה נוספת של השד מכיוון שלא יהיה על השד משקל נוסף של השתלים. כמובן שעם השנים, הריונות והנקות עלולה להיות צניחה גם אם אין בשד שתל.
ניתן גם להוציא את השתלים ולהכניס שתל קטן יותר ולעשות הרמה.
אין אופציה אולטימטיבית וכל החלטה צריכה להתקבל לאחר בדיקה ושיחת יעוץ עם המנתח.
תהליך ההחלמה הוא אינדיבידואלי , וכל מנותחת מגיבה באופן שונה.
כל השתלים הנמכרים היום בישראל הם שתלים לכל החיים לפי הידוע היום, והחברות המשווקות מציינות את הנתון הזה בתעודת האחריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגדלת חזהסומא20/04/2011
שלום
אני מעונינת לעבור ניתוח להגדלת חזה בתחילת אוגוסט.. אני מורה וחוזרת לעבודה ב 1 לספטמפר ..האם זה זמן מספיק להחלמה? אני גם נוסעת כל יום שעה וחצה כדי להגיע לעבודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/04/2011סומא שלום
זמן החלמה מניתוח היא אינדיבידואלי. אך בדרך כלל במידה ואין סיבוכים ותהליך ההחלמה מתנהל כצפוי , חודש ימים זה זמן מספיק לחזרה לעבודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסימטריה פתאומיתיוליה17/04/2011
שלום! עברתי ניתוח להגדלת חזה לפני שבוע וחצי..ביומיים הראשונים הכל היה בסדר..אך לאחר מכן שמתי לב ששד אחד קטן יותר מהשני וכן צורתו שונה וכל יום ההבדל ביניהם מתעצם (יש לציין שלפני הניתוח לא הייתה לי אסימטריה כך גם הרופא המנתח ציין). פניתי לרופא המנתח והוא בתגובה ענה שלוקח כמה חודשים עד שמקבלים תוצאה סופית . להיום אני ממש מאוכזבת, ציפיתי לתוצאה טובה ולא כך יצא.. האם באמת יכול להיות שהחזה יחזור למצב סימטרי? או שאצתרך לעשות תיקון? ולאחר כמה זמן ניתן לעשותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסימטריה פתאומית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/04/2011יוליה שלום
בשבועות הראשונים לאחר ניתוח להגדלת חזה חלים שינויים לעיתים תכופות.
צודק הרופא המנתח שאמר שיש להמתין מספר חודשים לקבלת התוצאה הסופית.
המשיכי להיות במעקב אצל הרופא שלך על מנת לוודא שהחלמתך מתנהלת כצפוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בחזהמודאגת מאוד15/04/2011
שלום
לפני כ 3 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה - ההחלמה הייתה מהירה ללא סיבוכים או זיהומים. לפנ כיומיים קמתי מהשינה והרגשתי כאב בחזה הימני . בחלקו התחתון. הרגישות טרם עברה לי ,כשאני זזה הרבה או הולכת או שאני בתזוזה מרובה אני מרגישה כאב חד.
חשבתי שאולי ישנתי בתנוחה לא טובה על החזה אבל זה עדיין לא נעלם לי.
אולי אלו כאבים לפני מחזור?
מה אתם ממליצים לי לעשות??
תודה
אציין שמאז הניתוח לא הייתי בביקורת וכי רופאת המשפחה שלי אמרה שאני צריכה ללכת רק למנתח הפרטי שלי .
אני לא יכולה ללכת לכירוג מטעם הקופה לבדיקה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/04/2011שלום רב
מומלץ לפנות לרופא שניתח אותך או לכירורג שד דרך הקופה על מנת שיבדקו אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקטנת חזה מ-C ל-Aגילי15/04/2011
האם יש אפשרות לעבור הקטנת חזה מגודל C ל-A?
אני יודעת שהבקשה הזו לא נפוצה, אך אני מאוד מעוניינת לחזור לגודל שהיה לי (A), ושהשתנה (גדל) עקב טיפולים הורמונאליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה מ-C ל-A - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/04/2011גילי שלום
ניתן לעבור הקטנת חזה .
מאחר והחזה גדל עקב טיפולים הורמונלים, מומלץ להגיע לאיזון הורמונלי לפני שתתחילי תהליך ניתוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אכן
גילי16/04/2011אמתין עד לאיזון אופטימאלי, ובכל זאת- שאלתי היא ספציפית יותר. משיטוטים באינטרנט הבנתי שיש גבול מבחינה טכנולוגית/טכנית ורפואית אליו ניתן להגיע בניתוח. האם זה נכון? האם קשה יותר להקטין לגודל שכזה (A)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אכן - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/04/2011ילי שלום
אין מניעה להקטין חזה מגודל C לגודל A.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גילי18/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקשות השדיעל06/04/2011
לפני 6 שנים עברתי ניתוח להגדלת חזה ( שתל סיליקון) עד כה הכל היה בסדר ולאחרונה התחלתי להרגיש התקשות בשד אחד. פניתי לרופא נשים , בדק ואמר שאמנם הוא לא מוצא כל ממצא חשוד אבל מפנה אותי גם לכירורג ולאולטרסאונד. ( יש לי תוריםלשני גורמים אלה) הייתי מבקשת לדעת האם יתכן תופעה שכזו ? ממה זה יכול להיות? אני מאוד לחוצה, חוששת דואגת ומבוהלת. אנא תשותבם תודה יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקשות השד - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/04/2011יעל שלום
הבדיקות שאליהן הופנית הן נכונות.
ללא תשובות של הבדיקות הנ"ל וללא בדיקה של הרופא לא ניתן לתת תשובה לגבי הממצא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםגל04/04/2011
אני רוצה לעשות ניתוח רק להקטנת הפטמות אפשר להגיד לי בערך כמה אמור לעלות ניתוח כזה רק כדי שיהיה לי ידע כללי על זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/04/2011מאי שלום
אני מניח שאת מתכוונת להקטנת העטרה ולא להקטנת הפטמה. לכל רופא יש מחירון שונה ולכן קשה לתת תשובה חד משמעית, אך המחירים נעים בין 5000-10000 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)