הרחבת כלי דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת כלי דם
    יונתן
    09/07/2011

אני בן 16,

לפני ככמעט חצי שנה התחלתי לנטול כדורי אנטיביוטיקה מינוציקלין בהוראת רופא עור - לטיפול בפצעי אקנה.

כבר מהימים הראשונים שהתחלתי עם הכדורים, הופיע לי כתם אדום גדול בלחי בצד ימין.
    חזרתי לרופא עור הוא אמר שזה הרחבה של כלי דם וזה יעבור ברגע שאפסיק לקחת את הכדורים..

כבר עבר חודש וחצי מאז שסיימתי עם הכדורים, והכתם האדום עדיין קיים, אומנם חל שיפור מסויים והוא פחות בולט אבל זה עדיין מפריע לי זה אדום וזה נראה כאילו אני מסמיק ! וזה רק בלחי בצד ימין!

שמעתי שיש טיפולים בלייזר להסרת הרחבת כלי הדם והכתם הזה, רציתי לשאול האם הוא מסוכן והאם רצוי לעשות אותו במידה והכתם מפריע לי?
    או שיש טעם לחכות עוד והכתם יעבור לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת כלי דם

הוספת תגובה

• הרחבת כלי דם - תגובה

ד``ר טל סולומון
    09/07/2011

שלום יונתן,
    קצת בעייתי לתת לך חוו"ד מבלי לראות את הנגע.

אתה יכול לצלם ולשלוח ואז אוכל יותר להתייחס.

בכל מקרה, במידה ויש שיפור בנגע לאחר הפסקת התרופה, הייתי מתאפק ולא מבצע שום פעולה פולשנית להעלמת הנגע, כולל לייזר וכד'.

תוכל להיוועץ גם עם רופא העור ופלסטיקאי לגבי אפשרויות הטיפול והתוצאות לטווח ארוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו