כתם ברגל באיזור הורידים הבולטים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם ברגל באיזור הורידים הבולטים...
    גלי
    26/07/2011

שלום.האם כתם סגול כחול על הרגל באיזור שיש ורידים ברגל זו.יכול להיות מעיין "פיצוץ" של הוריד.כשאני לוחצת על זה.זה כואב אתמול הכתם היה יותר קטן היום מעט יותר גדול.עליי לציין שאני בחורה בת 45.עם חולשת פלג גוף שמאל אותו צד מימנו אני סובלת הייתי בריאה לחלוטין עד לפני כשנתיים.שאירע אירוע זה.נמצאה לי מעט קרישיות יתר האם זה שייך לבעיה שיש לי?אבקש את תשובתך תודה גלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתם ברגל באיזור הורידים הבולטים... - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    26/07/2011

שלום לך
    יתכן ''פיצוץ'' של וריד דק וכך נוצר שטף דם תחת העור שנספג בהדרגה. לרוב אין קשר לבעיית קרישיות יתר אלה אם נוטלים תרופות נוגדות קרישה שמעודדות דימום. ממליץ שתעברי דופלקס ורידי רגלים בשאלה של אי ספיקת ורידים, ואם אכן יש, תודיעי לי כי ניתן לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר על תשובתך המהירה.עוד פרט..

גלי
    26/07/2011

מודה לך מאוד על תשובתך המהירה. האם את הבדיקה:דופלקס ורידים אני מקבלת מהרופא משפחה?
    ושכחתי לציין שאני נוטלת קרטיה 100 מ"ג.
    מודה לך מאוד ד"ר.גלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר על תשובתך המהירה.עוד פרט.. - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    26/07/2011

אכן זו בדיקה שאת מקבלת אליה הפנייה מרופא המשפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו