המנגיומה בגיל 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומה בגיל 18
    ניצן
    19/09/2011

שלום רציתי להתייעץ בקשר להמנגיומה

ההמנגיומה ממוקמת בכף רגל ימין של נערה בת 18 היא התגלתה מאז היותה תינוקת ועם הזמן ההמנגיומה רק ממשיכה לגדול ולא נראה שיפור בגודל או בצורה אלא להפך.
    אצבעות כף הרגל מתרחבות ומתנפחות וכך גם כל כף הרגל (חוץ מהעקב).
    ההמנגיומה נראית בצבעים כחול סגול. וכל האזור הנגוע הוא רך למגע אך כואב כאשר לוחצים עליו.
    כף הרגל בעקבות ההמנגיומה תמיד נראית נפוחה ומכוערת ולעיטים קרובות היא מתנפחת אפילו יותר לרגעים ממושכים בעיקר כאשר הרגל נחה לאחר הליכה ארוכה או לאחר שהרגל נמצאה במצב מאוזן זמן רב והיא עוברת למצב מאונך.

אני יודעת שהמנגיומה עוברת לרוב בשנים הראשונות לחיים והעובדה שבגיל 18 ההימנגיומה עוד ממשיכה לגדול מדאיגה אותי

נוסה טיפול בזריקות של חומר כלשהו למקום במטרה לבטל את הגדילה אך ללא הצלחה.

רציתי לשאול האם אתם יכולים להגיד לי לאיזה רופא צריך לפנות במקרה כזה והאם לדעתכם באמת יש מה לעשות עם זה? ואם כן אז אני אשמח לדעת מה..

בתודה, ניצן

מצורפת תמונה של הרגל כמו שהיא נראית בדרך כלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנגיומה בגיל 18

הוספת תגובה

• המנגיומה בגיל 18 - תגובה

ד``ר טל סולומון
    19/09/2011

בבית חולים תל השומר, מחלקת דימות (אנגיוגרפיה פולשנית), ישנה יחידה לטיפול בצנטור במלפורמציות של כלי דם.
    יש להיבדק אצל רופא כלי דם , ומשם אפשר להפנותך להמשך טיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו