מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המטומות לאחר אימון עם חישוקella23/09/2011
שלום רב בהתחלתי להתאמן עם חישוק הולה הופ עם בליטות היה לי כואב אך המשכתי באימון למחרת ראיתי סימנים סגולים על המותניים וכחולים על הגב.. (על המותן סימן של 10 סמ"ר) הייתי רוצה לדעת אני יכולה להמשיך באימון או לחקות שהסימנים יעברו? לציין החישוק מעט כבד כ 1.5
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המטומות לאחר אימון עם חישוק - תגובה
ד``ר טל סולומון24/09/2011בוקר טוב אלה,
ברור שיש קשר של טראומה לעור אשר גרמה להמטומות הללו (שטפי דם תת עוריים).
עולה השאלה באם את אדם בריא אשר קצת הגזמת עם כמות הטראומה על העור והרקמות מתחת אשר גרמה לקרע נימי דם קטנים ושטפי דם, או יש לך בעייה של תת קרישיות, אשר גרמה בטראומה קטנה יחסית לדימום עצמוני (ספונטאני) מטראומה קלילה...
איני יודע מה גילך, מה מחלות הרקע מהן את סובלת, ומה התרופות הקבועות שלך - אם בכלל.
אם אכן ישנן המטומות של 10 ס"מ, ברוחב, בכל היקף הבטן התחתונה, כנראה שישנה בעיה חבויה (הכל אני אומר בהסתייגות).
הייתי ממליץ:
1. באמת שלא תתאמני עם החישוק, ואלוי תתאפקי מספורט מגע אשר יכול לגרום חבורות
2. תוכלי לשלוח לי לכאן את הרקע הרפואי שלך, אולי נתקדם הלאה בעזרה לך
3. לפנות לרופא המשפחה, ודרכו להמטולוג לבחינת מצב קרישת הדם שלך, ולודא כי אין בעיית תת קרישיות (בדיקות דם)
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים,תודה על התגובה...
מטובעת25/09/2011תודה על תגובתך. אני בת 29 , ברקע סובלת מהשמנה (BMI 35.1), סכרת (מזה שנה וחצי, מאוזנת HBA1C =6.1 מטופלת בג'נואט ופרנדז), לציין לאחרונה עשיתי בבדיקות דם כולל INR שיצא תקין 1 , טסיות גם בגבולות הנורמה( נתבקשתי לעשות זאת עקב החלט ה על ביצוע ניתוח בריאטרי בעוד כחודש וחצי). אני חושבת שקצת הגזמתי עם האימון.. מתי אפשר לחזור להתאמן? תודה ויום טוב :))))))))))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשלמת פרטים,תודה על התגובה... - תגובה
ד``ר טל סולומון25/09/2011עקרונית, את יכולה לחזור לאימון, כי את לא יכולה להזיק לעצמך , אבל הייתי מחכה להתבהרות ההמטומות, ושלא ייכאב לך. אבל כדאי ש"תירגעי" ולא להביא לחבורות כל כך רציניות לגוף/עור.
בכל מקרה הייתי הולך להמטולוג, יש המון מעבר ל INR תקין.
יום טוב ושנה נפלאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?