תגובה ל ד''ר טל סולומון היא בוצעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ל ד''ר טל סולומון היא בוצעה
    קובי
    27/09/2011

ד''ר טל סולומון היקר תודה רבה על התשובה המהירה צדיק :)
    היה לי אירוע אובדן הכרה. סינקופי. אובדן הכרה פתאומי בבית כתוצאה מזה שאיבדתי הכרה הספקתי להתעורר אבל נפלתי לא טוב ושברתי את ארובת העין ממכה במיטת ברזל שלי לדאבוני . בחדר מיון לא מצאו תשובה לאובדן ההכרה עכשיו אני בבירור ניורלוגי וקרדיולגי אבל התורים רחוקים במיוחד לניורולוגית שהיא מנהלת מחלקת עצבים בשערי צדק אז הקרדיולוג הבכיר שפניתי אליו שלח אותי להולטר. אקו. מאמץ. מאמץ פלוס דופלר זה עוזר לך לגבי ההסתיגות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוספת והשלמה לגבי בדיקת דופלקס

קובי
    27/09/2011

מצטער על ההצפה של ההודעות לא נתתי את כול הפרטים
    אני חולה אסטמה בן 36 מטר תשעים 63 קילו בריא הבדיקות מבוצעות רק בגלל האובדן הכרה הפתאומי תרמבוציטים מעט מתחת לנורמה PLT 153 כנראה בגלל ההמטומה שהיתה לי מתחת לעין והדימום שהיה לי בעין .במיון קינחתי את האף וכתוצאה מזה נכנס לי אויר ללחי בצד של השבר והיתנפח לי באויר היו גם תפרים 4 בוקר מפחיד מאוד מאוד עבר עלי ללא התערבות כירוגית אקמול אנטיביוטיקה במיון שוחררתי אחרי 7 שעות ברוך השם
    שיהיה לך שנה טובה של בריאות ותצליח בכול מעשה ידיך חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל ד''ר טל סולומון היא בוצעה - תגובה

ד``ר טל סולומון
    28/09/2011

מקור אובדן ההכרה יכול לנבוע מארועים רבים - כמו ירידת אספקת חמצן למוח (שינויי לחץ דם, הפרעות קצב לב), בעיות של חסימת עורקים תוך מוחיים או דימום מהם, בעיות אוזן פנימית, שליחת תסחיפים מעורקי הצואאר ועוד מחלות רבות. הבדיקה שאתה עובר היא בדיקה מקובלת , ונעשית ע"י מגוון מומחים ושיטות הדמייה שונות. אני מתעסק בחלק של עורקי הצוואר כמקור לתסחיפים, ובמידת הצורך מתקן אותן. בד"כ כשמדובר בארוע מערכתי (כמו אובדן הכרה), מקור הבעיה לא בעורקי התרדמה (צוואר קדמי), ואז יש לבצע ברור כפי הר"מ. בכל מקרה, לפחות מה שדיווחת, תוצאות הבדיקות תקינות.
    מכיוון שגם נחבלת בראשך, יש לחפש גם מקור בעיות של שבר ארובת העיין, ודימומים תוך גולגלתיים נלווים.
    מקווה שהתשובה תהיה יותר לרוחך :)

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו