וסקוליטיס עורי ונקודות אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסקוליטיס עורי ונקודות אדומות
    ד``ר טל סולומון
    23/10/2011

שלום רב.. אני סובלת מזה כבר קרוב לשנה ממחלה אוטו אימיונית הנקראת וסקוליטיס ציאוטוקלפטיס.. אובחנתי ע"י ביצוע של 2 ביופסיות עור.. הייתי מאושפזת במשך חודשיים בבית החולים איכילוב שם בוצעו מספר רב של בדיקות בכדי לבדוק את מצב הבריאות שלי וכן לדעת ממה הבעייה נגרמת אך ללא שום הצלחה לא מצאו שום דבר.. אני עדיין במעקבים עם רופאה מומחית במחלקת אימונולוגי בתל השומר אך לצעאי אני עדיין מרגישה ועדייו הבעייה נמשכת ואין לה פיתרון.. וסקוליטיס עורי שיש על הגוף נקודות אדומות כשטפי דם בכל הגוף.. הן לא יורדות עם לחיצה.. הן רק מתרבות ויש אזורים בגוף שהם עבים מאד.. ללא גירוי או גירוד.. היה לי פעם אחת דימום פנימי.. אבקש את עזרתכם.. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וסקוליטיס - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    30/10/2011

שלום לך
    וסקוליטיס = דלקת של כלי דם - לרוב דקים מאד היא מחלה אוטואימיונית בה הגוף ''תוקף'' את עצמו.
    בדיקות, מעקב וטיפול נעשים במסגרת מרפאה ראומטולוגית. ממליץ שתפני לרופא ראומטולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו