כפות ידיים אדומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפות ידיים אדומות
    דנה
    11/11/2011

שלום רב, אני בת 26, ספורטאית, בריאה. כפות הידיים שלי אדומות (התופעה התחילה לפני 3 שנים). לפעמים הן נורא אדומות. ישנם מצבים שהן בצבע הנורמלי, אך גם אז לרוב הן עם גוון ורודמה עליי לעשות?.
    האם צריך הפניה כדי לבצע בדיקת פוטופלטיסמוגרפיה בטמפרטורת החדר ,במי קרח ולאחר חימום?
    שבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפות ידיים אדומות

הוספת תגובה

• כפות ידיים אדומות - תגובה

ד``ר טל סולומון
    11/11/2011

שלום דנה.
    ידיים אדומות וורודות, הן לרוב כי ישנה אספקת דם טובה ליד.
    אם היא לא מכחילה כואבת או שיש שינויים נוירולוגיים, אין טעם לחפש את טיב אספקת הדם (כמו שציינת פוטופלטיסמוגרפיה).
    ללא קשר, הרחבת כלי הדם שיכולה לגרום למצבים מסוג זה, יכולה להיבדק ע"י ראומטולוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות ידיים אדומות

דנה
    11/11/2011

תודה רבה על התשובה המהירה!
    חשוב לי לציין שידיי אדומות בד"כ, בלי שום קשר לפעילות ספורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפות ידיים אדומות - תגובה

ד``ר טל סולומון
    11/11/2011

אם את מודאגת,
    אני משוכנע שרופא המשפחה יוכל לודא באם האדמומיות חריגה או רגילה, ובאם חריגה תופני לברור בתחום ההתמחות המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו