צמרמורות בכל הגוף מזה זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמרמורות בכל הגוף מזה זמן
    דני
    23/11/2011

שלום רב.

לפני מספר חודשים - בערך בראש השנה התחלתי לסבול מצמרמורות כרוניות בכל הגוף.

סמוך לזמן הזה הייתי סבור כי הדבר נובע מצינון ותופעת התקררות כללית ממנה סבלתי באותם ימים. אם כי תסמיני הצינון חלפו והצמרמורות נשארו. מאז ועד היום אני עדיין סובל מצמרמורות כאשר הדבר הולך ומחריף.

אם לפני מס' שבועות סבלתי מהן רק כאשר רצתי או עסקתי בפעילות מאומצת, ולפני מס' ימים רק כאשר הלכתי בחוץ במזג אוויר קר (לא קפוא אלא קר- בגדר הנורמה), אלא שכעת אני סובל מצמרמורות כמעט בכל תנועה שאני עושה - גם כאשר אני נמצא בבית ובזמן שאני לא חש בקור או באיזשהו גורם אחר של חוסר נוחות.

אני אוכל לעשות בדיקות דם רק בשבוע הבא. עד אז אני מאוד מודאג. מה יכולה להיות הסיבה לכך.

בברכה.

דני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמרמורות בכל הגוף מזה זמן

הוספת תגובה

• צמרמורות בכל הגוף מזה זמן - תגובה

ד``ר טל סולומון
    23/11/2011

ערב טוב דני,
    קור וצמרמורת הן לרוב סימן של תהליך זיהומי פעיל בגוף.
    אין בד"כ קשר ישיר לבעיית כלי דם.
    יש לבדוק אובייקטיבית את טמ"פ הגוף ע"י מד חום, ואם צמרמורות נמשכות, הייתי פונה אפילו לחדר מיון.
    תחושות קור או טמ"פ גוף נמוכה יכולה לנבוע מתהליך מטבולי איטי לדוגמא אי ספיקת בלוטת התריס או יותרת הכליה.
    מכיוון שזה לא העיסוק שלי ( כלי דם), הייתי פונה בהקדם לרוםא המטפל, ואם קיימת בעיה, תמיד ניתן לפנות לחדר המיון להערכה וטיפול ראשוני.
    בריאות שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו