פקקת ורידית או קריש דם בזין ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת ורידית או קריש דם בזין ?
    עדי
    07/06/2012

שלום לכולם רציתי לשאול אם קיים פקקת ורידית או קיש דם שהתפוצץ בזין?. זה התחיל לפני חצי שנה בהשתוללות בקיום יחסי מין עם החברה יצא לי וריד בזין שמקשה לגמור גם בגלל הלחץ על הוריד שגם כואב הוריד קיים אצלי חצי שנה גם שאבר לא עומד,תוצאה מזה יש לי ירידה בחשק המיני בגלל שכל פעם שהוריד יוצא אני סובל ולפעמים גם מפסיק באמצע הסקס. 1.מה הטיפול 2.איזה רופא אמור לטפל בזה ? אורולוג? או רופא לכלי דם ? 3. ניתן לטפל בכדורים ? תודה מראש עדי. 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פקקת ורידית או קריש דם בזין ? - תגובה

ד``ר טל סולומון
    08/06/2012

שלום עדי,
    למצב אותו אתה מתאר קוראים מחלת מונדור - פקקת של ורידי הפין השטחיים.
    מקור המחלה לא ברור, אך גם ללא טיפול המצב חולף.
    התסמינים באמת תואמים את מה שתיארת - הופעה אחרי פעילות מינית מוגברת, אך לא הוכח שיש קשר חד ערכי בין הפעילות לבין הופעתה.
    יש לבצע אולטרסאונד דופלר של ורידי הפין ולאבחן את הקריש דם שם (טרומבוזיס)
    הטיפול הוא בטיפול תרופתי ע"י נוגדי דלקת כמו אטופן או ארטופן, וניתן למרוח מקומית וולטרן על הוריד הפקוק.
    הטיפול יכול להעשות אצל אורולוג או כירורג כלי דם .
    מאחר שהתופעה כבר חצי שנה, ייתכן שתצטרך לעבור בדיקות נוספות של יתר קרישיות וכד'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולטרן

אלירן
    31/08/2014

האם מריחה של וולטרן על הוריד הפקוק,במקום לקחת כדורים יכול להועיל לפקקת ורידים בפין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי עדי,אני גם סובל מזה. האם השתפר?

עומר
    02/08/2014

האם יש טיפול כלשהו שעזר לך?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו