מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ורידים ברגליים וקעקועאלה2923/06/2012
שלום רב ד"ר גלילי . אני בת 30 +2 סובלת מורידי בולטים ברגליים. אני מעונינת לבצע קעקוע ברגל , באיזור הוריד . השאלות שלי: 1. האם ניתן לבצע קעקוע מעל איזור שיש ורידים בולטים? 2. בהמשך הייתי רוצה לבצע הזרקות קצף על מנת להעלים את הורידים - האם זה אפשרי? אני שואלת כי אני מאד רוצה לעשות קעקוע ובהמשך את ההזרקות תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצרפת תשובות דופלר
אלה2924/06/2012.מצרפת תשובת דופלר שביצעתי לפני כ-4 חודשים: הכל תקין פרט ל:
1. רגל ימין - הודגם וריד דלייתי באספקט הלטרלי של הרגל ממקור אגני
2 . רגל שמאל- הודגמו דליות ורידיות רטיקולריים במסגרת מערכת הורידית הלטרלית של הירך.
העיניין הוא שאני מעונינת לבצע את הקעקוע ברגל ימין די באיזור של הוריד. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורידים ברגליים וקעקוע - תגובה
ד``ר יאיר גלילי24/06/2012שלום לך
אתחיל מהסוף, ניתן בהחלט לטפל באמצעות הזרקות מונחות באולטרהסאונד בורידים לא תקינים ברגל גם באזור שעבר קיעקוע.
בנושא פעולת הקיעקוע, איני יודע האם ניתן לבצע זאת מעל וריד בולט . איני מכיר את נושא הקעקועים אבל יודע שמדובר בהחדרה של מחט לעור. אם הוריד ממש קרוב לשכבה החיצונית של העור, ייתכן וקיימת סכנה של פגיעה בו בזמן הקיעקוע ואז אפשרות לדימום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד״ר גלילי תודה על תגובתך!!!
אלה2924/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלילי -טיפול ורידים בקצף
ריקי11/11/2012טופלתי על ידך והתוצאות מעולות ,רק שבמקום ההזרקה שבוצעה לפני כשלשה חודשים נוצר כדור קשה שאינו חולף וכואב.
מה עושים?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר גלילי -טיפול ורידים בקצף - תגובה
ד``ר יאיר גלילי11/11/2012שלום לך
זוהי תגובה צפויה ונורמלית שמעידה שהווריד במקום הנוקשה הגיב לטיפול באופן הרצוי. הגוש יתפרק ויעלם באופן הדרגתי מחודש לחודש. על האזור הרגיש ניתן למרוח משחה מסוג וולטרן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמון בריאות.
ריקי11/11/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?