שטפי דם שנעלמים במגע?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטפי דם שנעלמים במגע?...
    ליאת
    21/09/2012

שלום, לפני שבועיים התעוררתי עם מה שנראה כשטף דם בגב הרגל. הוא נעלם לאחר שפשוף קל כלא היה. פטרתי את העניין אך הבוקר קמתי עם כפות ידיים רדומות כשעל זרוע ימין, לא רחוק מפרק היד, היו שני פסים אדומים, קטן וגדול. בקצהו של הגדול היה מה שנראה כשטף דם - נקודות אדומות מתחת לעור. במגע שטף הדם נעלם ואדמומיות הפסים מעט נמוגה, למרות שהם לא נעלמו. האם יש הסבר לתופעה הזו? יש לציין שאני סובלת מנימול בגפיים זה מספר חודשים וכאבי ראש, בנתיים ללא ממצאים נוירולוגים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטפי דם שנעלמים במגע?...

הוספת תגובה

• שטפי דם שנעלמים במגע?... - תגובה

ד``ר טל סולומון
    21/09/2012

שלום ליאת.
    איני יודע מה גילך, מחלות רקע, ותרופות שאת נוטלת על בסיס קבוע. האם ישנה אפשרות לחבלה?
    בכל מקרה, נשמע כמו בעיית דם (לא כלי-דם) - ממליץ להיוועץ עם רופא דם (המטולוג).
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

ליאת
    21/09/2012

אני בת 37, לא לוקחת תרופות באופן קבוע. מחלת רקע אחת שישנה היא בצקת בעין ימין שהחלה לפני שנה וחצי ונרפאה אחרי שנה ללא התערבות רפואית. בנוסף ישנן התופעות של נימול גפיים, כאבי ראש, ואינסידנט בודד של סחרחורת מתמשכת - בדיקות אאג תקינות וכן בדיקות נוירולוגיות של EMG, CT וצילום עמוד שדרה צווארי. כרגע ממתינה לביצוע MRI. בשעה זו, כל הסימנים מהיד נעלמו, כולל הפסים האדומים שהיו. אני אנסה לפנות להמטולוג כפי שהמלצת. תודה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו