מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאגת
    נילי דין
    05/10/2012

אני בת 50 ואין לי את מי לשאול האם מסג יכול להרגיע את הרגלים את הלחץ והכאבים .והאם הרפואה המשלימה יכולה להקל במעט ואם כן מה .דיקור או משהו אחר תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאגת

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

ד``ר טל סולומון
    05/10/2012

שלום נילי,
    השאלה קצת מוזרה... את שואלת בפורום רפואי שאלה ברפואה משלימה? איני יודע מה מחלתך וממה את סובלת (רפואית)...
    למרות זאת, אני משוכנע כי מסאז' יכול לעשות לך טוב, גם דיקור.
    ישנם מעט מאוד מקרים בהם הדיקור אסור או שהמסאז לא אמור להעשות, אך אנשי המקצוע העוסקים בכך יודעים מתי אסור להם לטפל בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודאגת - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    06/10/2012

שלום לך
    בנוסף, ממליץ לעבור בירור באשר לסיבות לתלונות. סיבה אחת יכולה להיות בעיה אורטופדית, לכן ממליץ שתפני לאורטופד, וסיבה אחרת יכולה להיות אי ספיקת וורידים, לכן תשקלי יחד עם רופא המשפחה שיבדוק אותך האם לעבור בדיקת דופלקס וורידי רגלים בשאלה של אי ספיקה. אם אכן יש, ניתן לטפל ביעילות ולפתור את הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו