שטף דם תת עורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שטף דם תת עורי
    דוברת בצלאל
    02/11/2012

שלום, ביום ראשון ביצעתי בדיקת מיפוי לבלוטת התריס בה הזריקו לי חומר רדיואקטיבי. באותו יום שמתי לב כי הופיע לי שטף דם תת-עורי בוריד שעד היום (יום שישי) עוד לא עבר ומחליף צבעים. ביומיים הראשוניים היה מעט כאב כשנגעתי וכעת לא. רק הצבע נשאר. האם יש סיבה לדאגה? האם עלול להתפתח זיהום מסוכן בדם? לא הנחתי שום דבר כטיפול על מקום ההרקה כי קיוויתי שיעבור. עכשיו יש צבע ירקרק-צהבהב ומעט מאוד כחול. ראוי לציין שכשהמתנתי לצילום (40 דקות) לא הורדתי בטעות את הצמר גפן מהוריד) שהאחות הדביקה לי אותו עם נייר דבק ליד (לא לחץ). יכול להיות שזה גרם לשטף הדם?? מה לעשות?? דואגת מאוד. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שטף דם תת עורי

הוספת תגובה

• שטף דם תת עורי - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    03/11/2012

שלום לך
    ברוב רובם של המקרים כאשר מופיע שטף דם תת עורי בעקבות הזרקה, אין בכך כל משמעות מדאיגה או סיכון לסיבוך. שינוי הצבע לצהוב ירקרק ועצם העובדה שאין החמרה בנפיחות ובשטח שטף הדם שכאשר הוא פעיל נראה בגוונים כחולים כהים עד אדומים, מראה שמדובר במצב שבאופן הדרגתי ייספג במהלך הימים עד השבועות הקרובים כך שאין לך סיבה לדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו