הרגשת נפיחות בשוק ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת נפיחות בשוק ימין
    ד``ר טל סולומון
    15/01/2014

לפניי שלושה ימים התחלתי להרגיש נפיחוץ בשוק ימין. נבהלתי ונסעתי למיון שם עשו לי בדיקות דם ושחררו אותי הביתה עדיין נפוחה כשהכל לדברם תקין. למחרת קמתי כשנעלמה התופעה ובערב חזרה שוב כשמלווה גם נפיחות בירך ימין. אתמול הגעץי לרופאת המשפחה ששלחה אותי לבית חולים אחר על מנת שיבצעו לי בדיקות דם וגם אולטרסאונד בחשד לdvt. בזמן זה הנפיחות המשך גם לכתף ולזרוע ימין. כל החשדות נשללו בבדיקות הדם ובבדיקץ האולטראסאוונד ויש לציין כי אני לא חשה בכאבים אלא בחולשה באיזורים הנפוחים. גם שם שוחררתי כשלפי טענתם הכל בסדר ואני עדיין נפוחה. ההרגשה הכללית שלי טובה אבל ישנה חולשה באיזורים הנפוחים. אשמח לדעת מה יכולה להיות אפשרות לבעייה. פרטים: בת 25, נוטלת גלולות וכדורים להפרעת קשב וריכוז ומעשנת. בעלת פלטפוס ברגליים ואסתמה. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת נפיחות בשוק ימין

הוספת תגובה

• נפיחות בצד ימין של הגוף - תגובה

ד``ר טל סולומון
    15/01/2014

שלום טל,
    נפיחות פתאומית באה והולכת היא לרוב ממקור ורידי בדרך כלל.
    אם כבר עשו לך אולטראסאונד זה קצת קשה לדעת מה זה
    אם תשלחי תמונות זה יכול לעזור לפצח את התעלומה.
    גם קשר בין יד לרגל קצת מוזרים...
    ייתכן שאת צריכה לעבור בדיקת אולטראסאונד דופלר ורידים מערכת שטחית ועמוקה במכון ייעודי לכך (מעבדת כלי דם) ולהיבדק ע״י כירורג כלי דם
    כמו כן, אם באולטראסאונד לא יהיהאבחנתי ניתן לשקול הדמיה מבוססת חומר ניגוד כמו CT

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

טל
    15/01/2014

נעשתה לי בדיקת אולטרסאוננד תקינה. מדוע ית החולים לא הפנה לבדיקת ct לאחר מכן? אשלח לך תמונה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה

טל
    15/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה - תגובה

ד``ר טל סולומון
    15/01/2014

איכות התמונה לא מדהימה.
    אני רואה כי שוק ימין אכן נפוחה, אך קשה לי להתרשם מציור ורידי, טמ"פ של הגפנ וכן איך נראה כף הרגל והבהונות...
    כפי שציינתי קודם, עלייך לעבור הדמיית אולטרסאונד של מערכת ורידים עמוקה ושטחית של הגפה, ולהגיע לבדיקה גופנית אצל כירורג כלי דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו