כאבים בשוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשוקה
    לבנדר
    05/08/2014

התחלתי לסבול מכאבים ברגל ימין בשוק.
    זה לא בחלק האחורי של השוק.זה יותר קרוב לברך,רק מהצד הפנימי של הרגל.בערך איפה שיש בד"כ פריחה אופיינת של אטופיק דרמטיטיס נגיד(במקרה היה לי פעם אז אני יודעת).
    קשה להסביר את המיקום.נדמה לי שזה נקרא לי השוקה או השוקית?
    בכול אופן,זה בצד הפנימי של הגוף.כלומר-צריך לפשק קצת את הרגלים כדי להגיע לאיזור.
    הכאב מזכיר כאב כאילו קבלתי מכה-אבל לא קבלתי שום מכה.זה לא כואב חזק אבל אם אני מנסה לגעת אפילו בעדינות שם-זה כואב חזק מאוד. במיוחד סמוך לתקופת המחזור.
    אני יצין שבאופן כללי אני רגישה למגע ברגלים כבר שנים רבות ..
    ממה זה יכול להיות?מה הסיכוי שזה פקקת?
    מה הסיכוי שזה פקקת?
    אני לא לוקחת גלולות כיום,לא מעשנת,אין היסטוריה משפחתית לפקקת שידועה לי לפחות(אין לי את כול ההיסטוריה של חלק גדול מהמשפחה).
    יש PCO -לא יודעת אם זה קשור,אבל ערכי הסוכר,כולסטרול ולח"ד שלי כיום תקינים תודות לדיאטה(בעבר היו גבוהים).אני בת 33.
    שמעתי על דופלקס ורידים שטחיים שמאבחן בעיות כאלה.מה הוא שונה מאולטרסאונד?
    התחלתי למרוח שם משחת טרואמיל. ולהניע את הרגל(לא להשאיר אותה במנוחה)עם הקלה קלה בלבד.
    אשמח להכוונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשוקה

הוספת תגובה

• כאבים בשוקה - תגובה

ד``ר יאיר גלילי
    05/08/2014

שלום
    לפי ישנן מס' אפשרויות לסיבה לכאב ואחת מהן היא פקקת אבל של הווריד השטחי שהיא פחות מסוכנת מאשר של העמוק. ניתן לשלול זאת באמצעות בדיקת דופלקס שהיא שילוב של אולטרהסאונד ודופלר. ממליץ שכחלקת מהבירור תעברי בדיקה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו