מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשוקהלבנדר05/08/2014
התחלתי לסבול מכאבים ברגל ימין בשוק.
זה לא בחלק האחורי של השוק.זה יותר קרוב לברך,רק מהצד הפנימי של הרגל.בערך איפה שיש בד"כ פריחה אופיינת של אטופיק דרמטיטיס נגיד(במקרה היה לי פעם אז אני יודעת).
קשה להסביר את המיקום.נדמה לי שזה נקרא לי השוקה או השוקית?
בכול אופן,זה בצד הפנימי של הגוף.כלומר-צריך לפשק קצת את הרגלים כדי להגיע לאיזור.
הכאב מזכיר כאב כאילו קבלתי מכה-אבל לא קבלתי שום מכה.זה לא כואב חזק אבל אם אני מנסה לגעת אפילו בעדינות שם-זה כואב חזק מאוד. במיוחד סמוך לתקופת המחזור.
אני יצין שבאופן כללי אני רגישה למגע ברגלים כבר שנים רבות ..
ממה זה יכול להיות?מה הסיכוי שזה פקקת?
מה הסיכוי שזה פקקת?
אני לא לוקחת גלולות כיום,לא מעשנת,אין היסטוריה משפחתית לפקקת שידועה לי לפחות(אין לי את כול ההיסטוריה של חלק גדול מהמשפחה).
יש PCO -לא יודעת אם זה קשור,אבל ערכי הסוכר,כולסטרול ולח"ד שלי כיום תקינים תודות לדיאטה(בעבר היו גבוהים).אני בת 33.
שמעתי על דופלקס ורידים שטחיים שמאבחן בעיות כאלה.מה הוא שונה מאולטרסאונד?
התחלתי למרוח שם משחת טרואמיל. ולהניע את הרגל(לא להשאיר אותה במנוחה)עם הקלה קלה בלבד.
אשמח להכוונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוקה - תגובה
ד``ר יאיר גלילי05/08/2014שלום
לפי ישנן מס' אפשרויות לסיבה לכאב ואחת מהן היא פקקת אבל של הווריד השטחי שהיא פחות מסוכנת מאשר של העמוק. ניתן לשלול זאת באמצעות בדיקת דופלקס שהיא שילוב של אולטרהסאונד ודופלר. ממליץ שכחלקת מהבירור תעברי בדיקה זו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?