מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתם כלי דם מורחבים בפניםאהוד19/08/2015
היי דוקטור,
זמי אהוד ואני בן 21, חייל.
יש לי בפנים כתם של כלי דם מורחבים באיזור הרכה הימנית
(עפ"י אבחון של רופאת עור צבאית) אינני זוכר אם אמקה כלי דם או נימי דם מורחבים, רק מה שאמרה שטיפולים אסתטיים לא מבוצעים בצבא.
הכתם מפריע לי קרוב ל- 5 שנים, ובשנים שלפני אני לא זוכר אותו.
ביצעתי שלושה טיפולים בלייזר ipl אצל קוסמטיקאית שלא הועילו במאומה ולכן הפסקתי אותם.
השאלה שלי היא האם אתה חושב שיש פתרון? כי הבעיה שלי מציקה לי אני כבר אוטומטית מחפש לדבר רק מימין לאנשים ועוד תופעות.
אשמח לתשובה ממך דוקטור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם כלי דם מורחבים בפנים - תגובה
ד``ר טל סולומון19/08/2015שלום
אכן אתה צריך לעבור טיפול אסטתי אצל פלסטיקאי
כדאי פעם אחת להבדק אצל כירורג כלי דם, לראות שאכן מדובר בנימים וחג משהו אחר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
אהוד19/08/2015דוקטור, כשאתה מתכוון לפלסטיקאי, אתה מתכוון בעצם
לפלסטיקאי שמתמחה בלייזר?
האם לפי דעתך לייזר (כדוגמת ipl) זאת הדרך היחידה לטפל בבעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה - תגובה
ד``ר טל סולומון19/08/2015יש להתייעץ עם פלסטיקאי שעסוקו העלמת נימים. לייזר זו אחת השיטות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרתי את המצב
אהוד19/08/2015הלכתי לפלסטיקאי שמתעסק בהעלמת נימים.
הוא הסתכל על הכתם והציע סדרה של 3-4 טיפולים.
הטיפול הראשוןבוצע היום באמתעות לייזר.
הטיפול היה נורא קצר גג 5 דקות אך התוצאות הרסניות.
הכתם נהיה ענק אני פשוט מתוסכל. אני במצב רוח ירוד לא יכול לצאת מהבית.
מפחד שזה יהיה בלתי הפיך, פתאום אני אשמח לחזור לכתם הישן והקטן שהיה לי
מה אני עושה דוקטור אני פשוט גמור נפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחמרתי את המצב - תגובה
ד``ר יאיר גלילי20/08/2015שלום
יש דיווחים על תוצאות מבטיחות בשיפור של כתמים בשם 'המנגיומות' שמטופלים באמצעות קרם מקומי של חוסמי בטה בשם טימולול לעיתים יחד עם חוסמי בטה בכדור בשם פרופרנולול. יש להתייעץ עם רופא המשפחה ועם רופא העור לפני נסיון בטיפול מסוג זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?