כתמים אדומים ברגלים מלווים בכאבים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים אדומים ברגלים מלווים בכאבים.
    יעקב
    24/08/2016

שלום.
    אני בן 35.
    לפני כשנה וחצי התחילו לי כתמים אדומים ברגלים (ומעט בידיים) מלווים בכאבים בשרירים. זה היה מופיע כל יומיים ודועך. כך היה בחודש הראשון. מאז התדירות הרבה יותר נמוכה, מדי חודש יש לי תופעה כזו של כתמים.אמרו שיעבור אחר כמה חודשים אבל זה לא חולף. כאבים יותר חלשים אך הכתמים שורפים ומציקים.הרבה פעמים זה מגיע לאחר התאמצות אפילו קלה ברגליים. לאחר יומיים זה נרגע וחולף לאט לאט. בנתיים לא ידעו לומר לי מה גורם לזה. ומה זה מעיד. שלחו אותי לרופאת פרקים אך גם לה לא היה תובנה בנושא.
    אשמח לחוות דעת. מצורפת תמונה.
    תודה רבה
    יעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים אדומים ברגלים מלווים בכאבים. - תגובה

ד``ר טל סולומון
    24/08/2016

שלום יעקב,
    אין ספק כי יש כאן מקרה מוזר ומעניין המצריך התעמקות.
    התמונה נותנת רק מימד אחד, אך צריך לראות איך הרגל נראית כשאין תופעה זו. צריך לחקור אותך לגבי חשיפה לאלרגנים, מזהמים למיניהם, תרופות ומחלות רקע.
    הפורום לא בדיוק המקום הנכון. ישנן מחלות דלקתיות של כלי הדם, אך ההופעה לרוב לא באה והולכת. גם מחלות דם יכולות לבוא בחשבון ומחלות אוטואימוניות... עליך להגיע לפנימאי טוב שיוכל להכתיב תכנית ברור יסודית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו