מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הופעה פתאומית של אנגיומות בגוףילנה26/08/2016
שלום.אני בת 33.בריאה בדרך-כלל.נתקלתי בתופעה שפתאום הופיעו מלא אנגיומות קטנות על העור. כל זה קרה תוך זמן קצר כחודש. וזה גם לא נעצר. עדיין מופיעות חדשות. יש מקומות כמו ידיים שזה נראה כמו פריחה מאנגיומת קטנות ויש בודדות בולטות יותר. הייתי אצל רופאת עור. אמרה שבטח קשור לגיל והציעה להוריד ע"י מחט חשמלית. הורדנו בערך 8. אבל יש עוד מלא קטנות והופעתן לא נעצרת. רופאת משפחה נתנה בדיקות דם כלליות וus איברים פנימיים. בבדיקות דם כולל אלקטרוליטים וביוכימיה הכל תקין פרט למאגרי ברזל נמוכים. מאוד קשה לי להמין שזה בגלל נגיל. לא הייתה לי עד כה אפילו אנגיומה אחת ופתאום התחילו להופיע ולא מעט. מה היית ממליץ לבדוק? איך לעצור? ואיזה טיפול הכי מתאים? האם מחט חשמלית זו דרך הכי מתאימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעה פתאומית של אנגיומות בגוף - תגובה
ד``ר טל סולומון27/08/2016שלום ילנה,
הופעת אנגיומות על פני העור יכולה להיות ללא סיבה בסיסית (אידיופטי) או כביטוי למחלה מערכתית (לדוגמא, בעיית כבד) .
באם הבעיה מערכתית, יש לטפל במקור.
במידה והמקור אידיופטי, נותר לטפל אסטתית בנגעים, ולייזר יכול להיות פתרון טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ילנה27/08/2016תודה רבה על תשובתך המהירה. אני כבר עושה אולטראסאונד איברים פנימיים.האם יש צורך לבדוק עוד סיבות אפשריות מלבד כבד? אני גרה בחיפה. איפה ניתן בחיפה להסיר אנגיומות בלייזר? האם ניתן בלייזר להסיר אנגיומות בכל האיזורים? גם בחזה? האם בלייזר ניתן להסיר אנגיומות מאוד רטנות שנראות כפריחה? ושאלה כללית-מתי עדיף להסיר אנגיומה,כשהיא מאוד קטנה או כשהיא גדלה קצת? האם הסרה בלייזר זה רק באופן פרטי?תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פקקת ורידים עמוקה נרחבת ברגל שמאל
פקקת נרחבת וחיסון קורונה האם הפקקת תחזור
האם הטיפול התרופתי לפקקת ורידים הוא לכל החיים
כאבי רגליים בתנועה ובמנוחה ותחושת זרמים
קם בבוקר עם כפות ידיים אדומות
כאב קבוע ברגל חסימת כלי דם
שאלה על בעיה כלי דם
מה הסימנים של טרשת עורקים ברגליים
איך מאבחנים אם יש טרשת עורקים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?