הופעה פתאומית של אנגיומות בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעה פתאומית של אנגיומות בגוף
    ילנה
    26/08/2016

שלום.אני בת 33.בריאה בדרך-כלל.נתקלתי בתופעה שפתאום הופיעו מלא אנגיומות קטנות על העור. כל זה קרה תוך זמן קצר כחודש. וזה גם לא נעצר. עדיין מופיעות חדשות. יש מקומות כמו ידיים שזה נראה כמו פריחה מאנגיומת קטנות ויש בודדות בולטות יותר. הייתי אצל רופאת עור. אמרה שבטח קשור לגיל והציעה להוריד ע"י מחט חשמלית. הורדנו בערך 8. אבל יש עוד מלא קטנות והופעתן לא נעצרת. רופאת משפחה נתנה בדיקות דם כלליות וus איברים פנימיים. בבדיקות דם כולל אלקטרוליטים וביוכימיה הכל תקין פרט למאגרי ברזל נמוכים. מאוד קשה לי להמין שזה בגלל נגיל. לא הייתה לי עד כה אפילו אנגיומה אחת ופתאום התחילו להופיע ולא מעט. מה היית ממליץ לבדוק? איך לעצור? ואיזה טיפול הכי מתאים? האם מחט חשמלית זו דרך הכי מתאימה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הופעה פתאומית של אנגיומות בגוף - תגובה

ד``ר טל סולומון
    27/08/2016

שלום ילנה,
    הופעת אנגיומות על פני העור יכולה להיות ללא סיבה בסיסית (אידיופטי) או כביטוי למחלה מערכתית (לדוגמא, בעיית כבד) .

באם הבעיה מערכתית, יש לטפל במקור.

במידה והמקור אידיופטי, נותר לטפל אסטתית בנגעים, ולייזר יכול להיות פתרון טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

ילנה
    27/08/2016

תודה רבה על תשובתך המהירה. אני כבר עושה אולטראסאונד איברים פנימיים.האם יש צורך לבדוק עוד סיבות אפשריות מלבד כבד? אני גרה בחיפה. איפה ניתן בחיפה להסיר אנגיומות בלייזר? האם ניתן בלייזר להסיר אנגיומות בכל האיזורים? גם בחזה? האם בלייזר ניתן להסיר אנגיומות מאוד רטנות שנראות כפריחה? ושאלה כללית-מתי עדיף להסיר אנגיומה,כשהיא מאוד קטנה או כשהיא גדלה קצת? האם הסרה בלייזר זה רק באופן פרטי?תודה רבה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו